Do you know that? 9.3M+ registered freelancers on Upwork-Elance next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Computer Skills category

Test answers for Microsoft OutLook 2007 Test 2016

(53 / 39) Last updated: March 25
Upwork (oDesk) • Computer Skills
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

53 Answered Test Questions:

1. For which of the given features does Outlook contain a logging option?

Answers:

• Reminders

• Offline Address Book

• Calendar modifications

• All of the above

2. Which of the following items cannot be archived?

Answers:

• Calendar

• Contacts

• Notes

• Tasks

3. Refer to the given image.
When does this Warning message appear?

Answers:

• When you attempt to forward, or reply to, a message

• When you attempt to edit a message

• Both a and b

• None of the above

4. Which option will you choose to send an e-mail message with a report as an Excel attachment?

Answers:

• On the File menu, click Send E-mail with Excel Attachment

• On the Reports toolbar, click the Send E-mail with report as Excel Attachment button

• Both a and b

• None of the above

5. State whether True or False.

Certificate files have either a.p7c or.cer file extension.

Answers:

• True

• False

6. Refer to the given image.
Which option will you select to turn on Inline comments and create identifying text?

Answers:

• A

• B

• C

• D

7. Refer to the given image.
Which option displays a command in the given picture?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

8. Refer to the picture.
What is not true about an additional time zone?

Answers:

• It is used to show a second time bar in Calendar view

• The additional time zone is not affected by the current time zone settings

• The additional time zone affects the way in which calendar items are stored or displayed

• All of the above

9. Which option is used to refresh a report?

Answers:

• On the Tools menu, Click Options and then select Refresh Report

• On the Go menu, Click Refresh Report

• On the View menu, Click Refresh Report

• All of the above

10. Which of the following types of internet calendars are not updated automatically in the Outlook?

Answers:

• Calendar Snapshots

• Internet Calendar Subscriptions

• Both a and b

• None of the above

11. Refer to the given image.
Which tab contains the ''Always show full menus'' check box?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

12. Refer to the given image.
Which of the following rules work only for Exchange accounts?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

13. Which of the following types of address books require you to use an Exchange account?

Answers:

• Outlook Address Book

• Global Address List

• Internet directory services

• All of the above

14. Which type of communication history items cannot be linked to Account, Business contact, Opportunity and Business project?

Answers:

• Appointment

• Phone Log

• File

• Opportunity

15. Which option will you select to get information about your online or offline status?

Answers:

• Business Contact Manager toolbar??????

• Connection Status??????

• Database online or Database offline message??????

• All of the above

16. Refer to the given image and state whether True or False.
The Reconnect at login check box automatically connects to this network drive each time you start Microsoft Windows.

Answers:

• True

• False

17. State whether True or False.

Attachments, such as files or e-mail messages cannot be added to project tasks, but they can be added to the linked Business Project.

Answers:

• True

• False

18. Which of the following is the way to receive notifications about updates to a SharePoint site in Outlook 2007?

Answers:

• RSS

• Alerts

• Both a and b

• None of the above

19. Which standard form is used for logging information about an item or event?

Answers:

• Post

• Journal Entry

• Appointment

• Task Request

20. Which type of attachment files does Outlook not block?

Answers:

• .Bat

• .Exe

• .Js

• .Xls

21. With which types of e-mail accounts can the Junk E-mail filter be used?

Answers:

• POP3 account

• IMAP account

• Outlook Connector for MSN

• All of the above

22. Which type of communication history item is not saved in the Business Contact Manager for Outlook?

Answers:

• Business note

• Business project

• Phone log

• File

23. Which option will you select to change the size of an individual note?

Answers:

• Drag the lower-right corner of the note to the size that you want

• Double-click the bar across the top of the note

• In the upper-left corner of the note, right-click the note icon, and then click Minimize or Maximize

• All of the above

24. Which of the following parts does the To-Do Bar consist of?

Answers:

• Date Navigator

• Appointments section

• Task list

• All of the above

25. Which option will you choose to Mark a task complete?

Answers:

• Click the Flag Status column in the Message list, in Tasks, in the To-Do Bar, or in the Daily Task List in Calendar

• Right-click the task in Tasks, in the To-Do Bar, or in the Daily Task List in Calendar

• Open an e-mail message marked with the task flag

• All of the above

26. Which option will you choose to add a RSS Feed in Outlook?

Answers:

• On the Tools menu, click account settings. Select RSS feeds tab

• Select View > Toolbars > RSS feeds

• Both a and b

• None of the above

27. In which folder is the distribution list saved?

Answers:

• Notes

• Tasks

• Contacts

• Mail

28. Which option will you choose to see the completion status of all the project tasks linked to this Business Project record?

Answers:

• Project tasks

• Project overview

• Priority

• Categories

29. Refer to the given image.
Which of the following options will you select when you want to include a signature in all your multimedia messages?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

30. Which option will you select to insert a hyperlink in Microsoft Outlook?

Answers:

• Type the hyperlink in the item

• Drag a hyperlink into the item

• In an open item, on the Insert tab, in the Links group, click Hyperlink

• All of the above

31. Refer to the given image.
Which search option is not selected by default?

Answers:

• A

• B

• C

• D

32. State whether True or False.

Meeting requests do not work in a SharePoint calendar.

Answers:

• True

• False

33. Which option will you select to reduce the size of a Personal folders file?

Answers:

• Select Tools > Account settings. Select Data Files tab, Click Settings and then select compact now

• On the File menu, click Data File Management. Select Settings and then click Compact Now.

• Both a and b

• None of the above

34. Refer to the given image
Which option will you select to create a connection to a Shared Network folder?

Answers:

• A

• B

• C

• D

35. State whether True or False.

The Outlook.ost files are used only when you have an Exchange Server account and choose to work offline or use the Cached Exchange Mode

Answers:

• True

• False

36. Which option will you choose to turn on the Reading pane?

Answers:

• Select View > Reading Pane > Right

• Select View > Reading Pane > Bottom

• Both a and b

• None of the above

37. Which option will you select to digitally sign a macro project?

Answers:

• On the Tools menu, point to Macro, and then click Macros

• On the Tools menu, point to Macro, and then click Visual Basic Editor

• Select Go > Macros

• All of the above

38. Which option will you choose to turn off the Duplicate Detection Feature?

Answers:

• On the Tools menu, click Options. Click Contact Options, and then unmark the checkbox for duplicate Contacts check box

• On the View menu, Click contact options, and then unmark the checkbox for duplicate contacts check box

• Both a and b

• None of the above

39. Which option allows you to preview the first three lines in unread messages?

Answers:

• AutoPreview

• Multiline layout

• Both a and b

• None of the above

40. State whether True or False.

In the Reading Pane, you can read the content of an item, open attachments, follow a hyperlink and use voting buttons.

Answers:

• True

• False

41. Refer to the given image.
Which tab will you choose to make Outlook the default program for E-mail, Contacts, and Calendar?

Answers:

• A

• B

• C

• D

42. In which type of files does the Inbox Repair tool(Scanpst.exe) scan or repair errors?

Answers:

• .Pst

• .Ost

• Both a and b

• None of the above

43. Refer to the given image.
When does an attachment appear in the body of the message?

Answers:

• When the message format is rich text

• When the message format is HTML

• When the message format is plain text

• All of the above

44. Which of the following options do not add received flagged e-mail messages automatically?

Answers:

• Tasks

• To-Do Bar

• Daily Task List

• All of the above

45. State whether True or False.

The color of overdue items in Calendar in the Daily Task List cannot be changed as shown in the given picture.

Answers:

• True

• False

46. Which option will you select to turn off the Favorite folders?

Answers:

• Select View menu > Navigation Pane, and click Favorite folders to remove the check mark

• Right-click the Favorite folders and select Off from the list

• Both a and b

• None of the above

47. Refer to the given image.
When do we use 'then by 'option in the list?

Answers:

• When we need not to reverse the sorting order

• When we need to reverse the sorting order

• When we need to sort the record on time basis

• All of the above

48. Refer to the given image.
Which of the following options display events and appointments in the month?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

49. Refer to the given image.
Which icon displays that the message is of high importance?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

50. Refer to the given image.
Which among the following calendar symbols display data conflict in Outlook?

Answers:

• A

• B

• C

• D

51. State whether True or False.

Standard Outlook forms' customizations can be programmed by using Microsoft Visual Basic Scripting Edition.

Answers:

• True

• False

52. Which of the following options display the RSS Feeds icon in the given image?

Answers:

• A

• B

• C

• All of the above

53. With which extension is a file saved when you export 'Rules'?

Answers:

• .VCF

• .VCS

• .ICS

• .RWZ


39 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
54. What are the advantages of using form regions?

Answers:

• Form regions are deployed by using an add-in to Outlook and are not dependent on Exchange public folders

• Form regions can be viewed both in the main Outlook 2007 window and in the Reading Pane

• Form regions enable forms to appear as a seamless part of both the Microsoft Windows XP and program user interfaces

• All of the above

55. Which keyboard shortcut will you press to switch to inbox for e-mail?

Answers:

• CTRL+I

• SHIFT+I

• CTRL+SHIFT+I

• Alt+SHIFT+I

56. Which among the following Desktop Alert settings is not available in Outlook to change the appearance of Desktop Alerts?

Answers:

• Duration

• Transparency

• Color

• None of the above

57. State whether True or False.

When you purge the deleted messages, they are deleted from the IMAP mail server and cannot be restored.

Answers:

• True

• False

58. Which item is copied from a new to an existing account while updating the existing account with new information?

Answers:

• Categories

• History items

• Data

• Comments box text

59. Which keyboard shortcut will you choose to play macro?

Answers:

• ALT+F9

• ALT+F8

• ALT+F7

• ALT+F6

60. What is the default setting for the Quick Click Flag?

Answers:

• Tomorrow

• Today

• This week

• No date

61. Which of the following is the default view in Contacts?

Answers:

• Address cards

• Detailed address cards

• Business cards

• All of the above

62. Which data files are included by the Outlook 2007, by default, in search of all mail items?

Answers:

• All indexed data files

• Outlook data file for your default e-mail account

• .OST files

• All of the above

63. State whether True or False.
Rules do not operate on messages that have been read. They only operate on those that are unread.

Answers:

• True

• False

64. Which of the following folders do not show the total number of items by default?

Answers:

• Drafts

• Junk E-mail

• For Follow Up

• None of the above

65. Which of the following is not a type of Rule?

Answers:

• Client-only rules

• System-only rules

• Server-based rules

• None of the above

66. Which of the following is not a type of record in the Business Contact Manager for Outlook?

Answers:

• Business schedule

• Opportunity

• Business project

• Account

67. Which among the following data types will you select for Whole numbers?

Answers:

• Number

• Percent

• Integer

• Text

68. What is not true about Desktop Alerts?

Answers:

• You can use Desktop Alerts to process your incoming items without opening your Inbox

• Desktop Alerts are turned on by default

• If you are using a Microsoft Exchange account or a POP3 e-mail account, a Desktop Alert is displayed only when a new item arrives in your default inbox

• None of the above

69. What type of data files can you import from other applications and programs for use in the Business Contact Manager for Outlook?

Answers:

• .CSV

• .MDB

• .PST

• All of the above

70. Which among the following is an invalid character for file names?

Answers:

• "

• <

• \

• All of the above

71. State whether True or False.

The logs of transports, such as POP3 and IMAP, are in plain text and encrypted.

Answers:

• True

• False

72. Refer to the given image.
Which option will you select to change the name of a Personal Folder or display name of the data file?

Answers:

• A

• B

• C

• D

73. What is not true about File names?

Answers:

• File names can be up to 255 characters long, including any file name extension

• You can use either uppercase or lowercase letters in file names

• File names are case sensitive

• None of the above

74. Refer to the given image.
When does the task appear in your inbox with a bell icon next to it?

Answers:

• When you receive a new mail in your inbox

• When Outlook fails to deliver mail in your inbox

• When a SharePoint site is enabled to send e-mail

• All of the above

75. Which of the following is not a view type in the table view type?

Answers:

• Single line layout

• Multiple line layout

• Double line layout

• All of the above

76. :Refer to the given image.
When does the red arrow appear?

Answers:

• When you are working on a file online

• When you are working on a file offline

• When you create a new appointment

• When you delete a shared record

77. When do you connect a Discussion Board to Outlook?

Answers:

• When you have items in your Mailbox that you want to drag to the discussion board

• When you want to create discussion posts without sending them as e-mail messages

• When you want to use the proofing tools

• All of the above

78. Which among the following is a search folder in the Navigation Pane?

Answers:

• Categorized Mail

• Large Mail

• Unread Mail

• All of the above

79. State whether True or False.

When you change the note, the changes are saved automatically.

Answers:

• True

• False

80. Which keyboard shortcut is used to show 10 days in the calendar?

Answers:

• ALT+0

• ALT+10

• CTRL+10

• SHIFT+10

81. Which of the following is not true about a toolbar?

Answers:

• A toolbar can be docked to the top, bottom, or side of the screen

• A toolbar can float

• You can resize a docked toolbar that is on a row by itself

• All of the above

82. State whether True or False.

An account is considered a dependent record and can be linked to another account.

Answers:

• True

• False

83. State whether True or False.

To remove a flag, you can either mark the item as complete for a task performed, or you can clear the flag

Answers:

• True

• False

84. State whether True or False.

When you are using an offline database, you cannot add, delete, rename or customize your Search Folders.

Answers:

• True

• False

85. Which of the following arrangements group messages by message subject or thread?

Answers:

• Flag- Due Date

• Conversation

• Categories

• Type

86. To which of the following formats will you convert your data before exporting it from the Business Contact Manager for use in other applications?

Answers:

• .BCM

• .BCMX

• .CSV

• All of the above

87. What is the other name for RSS Feeds?

Answers:

• Web feeds

• XMl feeds

• Syndicate content

• All of the above

88. Which among the following switches start Outlook with the Reading Pane turned off?

Answers:

• /noextensions

• /nocustomize

• /nopreview

• /profiles

89. Which keyboard shortcut will you use to create a fax?

Answers:

• CTRL+SHIFT+F

• CTRL+SHIFT+X

• SHIFT+X

• SHIFT+F

90. Which keyboard shortcut is used to save form data?

Answers:

• CTRL+SHIFT+F9

• CTRL+SHIFT+F10

• CTRL+SHIFT+F11

• None of the above

91. State whether True or False.

Tracking does not appear until at least one recipient of the e-mail message has replied with his or her vote.

Answers:

• True

• False

92. Which keyboard shortcut will you use to switch to notes?

Answers:

• CTRL+2

• CTRL+3

• CTRL+4

• CTRL+5