Do you know that? 66% like freelancing because there is more choice over the project they do next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Computer Skills category

Test answers for Knowledge of Microsoft Office SharePoint Workspace 2010 Skills Test 2016

(3 / 57, CL) Last updated: August 22
Upwork (oDesk) • Computer Skills
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

3 Answered Test Questions:

1. You have set up your Microsoft SharePoint Workspace 2010 account on different systems in your network. A system that contains your SharePoint Workspace account displays a synchronization alert. What does this signify?

Answers:

• The SharePoint Workspace data on that system is no longer being synchronized.

• The SharePoint Manager account on that system has been deleted.

• The SharePoint Workspace on that system has been deleted.

2. Consider the following statements regarding Alerts in Microsoft SharePoint Workspace 2010:

Statement X: Alerts can be configured globally only for a Workspace and not for individual Workspace tools.
Statement Y: By default, the Workspace tools inherit the current alert settings of the SharePoint Workspace.

Which of the following options is correct?

Answers:

• Statement X is correct. Statement Y is incorrect.

• Statement Y is correct. Statement X is incorrect.

• Both statements X and Y are correct.

• Both statements X and Y are incorrect.

3. You observe the contact list in your Microsoft SharePoint Workspace 2010 and find that John's contact is being shown in Blue color. What does this signify?

Answers:

• The contact has not been verified.

• The contact has been verified by the Workspace manager.

• The contact has been verified by the Workspace manager's organization.

• The contact has been verified by the Workspace manager's organization but outside the domain or is cross-certified.

• There is a conflict between this contact and an already present duplicate contact.


57 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
4. Which of the following drawing tools are available in Sketchpad?

Answers:

• Rectangle Tool

• Polygon Tool

• Callout Tool

• Flowchart Tool

5. Microsoft SharePoint Workspace 2010 automatically dismisses ignored alerts after how many days, by default?

Answers:

• One Day

• Four Days

• Three Days

• Two Days

6. Which of the following tools/listings are present in the Content pane of a Groove Workspace?

Answers:

• The Discussion Tool

• Listing of Members

• Chat Tool

• Sketchpad Tool

• SharePoint Files Tool

7. Which of the following client ports is associated with Microsoft Groove Simple Symmetric Transport Protocol, used for the transmission of SSTP messages among SharePoint Workspace clients and relay servers?

Answers:

• Port 80/TCP - Outgoing

• Port 443/TCP - Outgoing

• Port 1211/UDP - Incoming and outgoing

• Port 2492/TCP - Incoming and outgoing

8. You are synchronizing data between a SharePoint Files tool and SharePoint site, and obtain the following status message:

'All Groove files are synchronized. Synchronization errors'

What does this message signify?

Answers:

• There are no changes to be synchronized. However, there may be changes pending in the SharePoint library to be sent to SharePoint Workspace at the next synchronization.

• All files are synchronized but there are errors due to different rules regarding allowable file types in a SharePoint Files tool and on the SharePoint site.

• There are one or more changes pending in the SharePoint Files tool to be sent to the SharePoint library at the next synchronization.

• There are file conflicts between the SharePoint Files tool and the SharePoint site that occurred during a synchronization.

9. What does the number 1 in front of the Documents tool signify?

Answers:

• It shows the count of documents present in this tool.

• It shows the count of Workspace members using this tool.

• It shows the number of such distinct tools present in the Content pane.

10. Which of the following features/tools of Office Groove 2007 have been retained in Microsoft SharePoint Workspace 2010?

Answers:

• Lite Chat invitations

• Connect tool

• Communicator

• Creating Groove workspaces and shared folders

11. In the Backstage view in Microsoft SharePoint Workspace 2010, which tab is used to send invitations to other users and to create templates for that particular Workspace?

Answers:

• Info

• New

• Print

• Share

• Help

12. Given below are two statements regarding Lists Tool.

Statement X: Lists tool users are those who add a Lists tool to a classic workspace, and then create and import form templates using Microsoft InfoPath.
Statement Y: Lists tool designers are those who add data items by filling out the custom form templates.

Which of the following options is correct?

Answers:

• Statement Y is correct. Statement X is incorrect.

• Statement X is correct. Statement Y is incorrect.

• Both statements X and Y are correct.

• Both statements X and Y are incorrect.

13. Which of the following views in the Issue Tracking tool gives a hierarchical sorted display of issues assigned to the logged in user?

Answers:

• Category

• My Assignments

• Originator

• Priority

14. Which of the following versions of Windows Desktop Search is supported by Microsoft SharePoint Workspace 2010?

Answers:

• Windows Desktop Search 3.0

• Windows Search 4.0

• Windows Desktop Search 3.01

15. Which of the following technologies provides connectivity between Microsoft SharePoint Workspace 2010 and Microsoft Outlook 2010?

Answers:

• Office OneNote

• Outlook Social Connector

• Windows Live 'public' provider

• Business Connectivity Services in SharePoint 2010

16. What is the file extension of the compressed archive file created from a Groove Workspace?

Answers:

• vcg

• gsa

• vsd

• grv

17. Under the Microsoft SharePoint Workspace 2010 Launchbar, the Workspaces cannot be sorted by which of the following parameters?

Answers:

• Last Unread Time

• Type

• Folders

• Verification Status

18. In Microsoft SharePoint Workspace 2010, external lists are integrated using which of the following models?

Answers:

• Business Connectivity Services (BCS)

• Business Data Catalog (BDC)

• Office Web App Integration (OWA)

• Visio Services

19. Which of the following Office Groove 2007 capabilities are not supported in Microsoft SharePoint Workspace 2010?

Answers:

• Workspace Manager

• Alerts on contacts

• Groove Forms Designer

• Connect tool

• a, b and c

• b, c and d

20. Given below are two statements regarding Workspaces.

Statement X: When a SharePoint Workspace is created, all the items are marked as unread.
Statement Y: In a Groove Workspace invitation, all items are initially marked as unread.

Which of the following is correct?

Answers:

• Statement X is correct. Statement Y is incorrect.

• Statement X is incorrect, Statement Y is correct.

• Both statements X and Y are correct.

• Both statements X and Y are incorrect.

21. Given below are two statements regarding Chatting in Microsoft SharePoint Workspace 2010.

Statement X: It supports rich text features, such as, text formatting, hyperlinks, and graphic images.
Statement Y: It can be used to send embedded file attachments.

Which of the following statements is correct?

Answers:

• Statement X is correct. Statement Y is incorrect.

• Statement X is incorrect. Statement Y is correct.

• Both statements X and Y are correct.

• Both statements X and Y are incorrect.

22. Given below are two statements associated with SharePoint Files Tool.

Statement X: The SharePoint Files tool can map only to document libraries in Windows SharePoint Services 3.0 or later.
Statement Y: SharePoint document libraries contain metadata that is supported or maintained in the SharePoint Files tool.

Which of the following options is correct?

Answers:

• Statement X is correct. Statement Y is incorrect.

• Statement X is incorrect. Statement Y is correct.

• Both statements X and Y are correct.

• Both statements X and Y are incorrect.

23. Which of the following is an incorrect file restriction relating to shared folders in Microsoft SharePoint Workspace 2010?

Answers:

• Files with extensions gfs, tmp, bak, sav, or lnk cannot be shared.

• Files with attributes Hidden, System, Temporary, or Offline cannot be shared.

• Files that are larger than 500 MB cannot be synchronized.

• Files that have filenames starting with ~ character cannot be shared.

24. You have a Word file in a Microsoft SharePoint Workspace 2010 which has been checked out for editing. Which of the following will not occur when the SharePoint Workspace is synchronized with the SharePoint Site?

Answers:

• The updates made will automatically get uploaded to the SharePoint server.

• Other people will be prevented from editing the same document.

• Other people can still view a read-only version of the Word file.

25. Consider the following statements regarding identities in Microsoft SharePoint Workspace 2010.

Statement X: If an identity is deleted, then the messages associated with that identity are also deleted.
Statement Y: If an account has only one identity, it cannot be deleted.

Which of the following options is correct?

Answers:

• Statement X is correct. Statement Y is incorrect.

• Statement Y is correct. Statement X is incorrect.

• Both statements X and Y are correct.

• Both statements X and Y are incorrect.

26. You have created a Word document named report .docx and you want to save it to your Groove Workspace. In which section of the Microsoft Word 2010 File tab will you be able to perform this operation?

Answers:

• Info

• New

• Share

• Options

27. Which of the following statements are correct regarding the Groove Workspace member roles?

Answers:

• The creator of a new Groove Workspace is automatically assigned the role of a manager.

• A member can be demoted from a participant role to a guest role.

• Members with the role of participant can change other members' roles.

• A member can be promoted from a guest role to a participant role.

• a and d

• b and c

28. Which of the following are the capabilities of 'SharePoint Workspace as a SharePoint client only' topology?

Answers:

• Access to SharePoint Server 2010 or SharePoint Foundation 2010 document libraries and lists.

• Team contributors who work online and offline.

• Flexible, agile peer collaboration.

• Existing integration with Active Directory system.

29. Which of the following is an invalid combination of the ListTemplateId and list template types in Sharepoint Services 3.0?

Answers:

• 108 - Discussion board

• 104 - Announcements list

• 103 - Links list

• 107 - Contacts list

30. In Microsoft SharePoint Workspace 2010, the Design Version of a custom lists tool is an ordered set of 4 digits, delimited by periods, and stored as a string. The Design Version conforms to the version identification scheme: (0.0.0.0). Which of the following is the correct arrangement of the four version digits represented from left to right?

Answers:

• (Build number).(Major version).(Minor version).(Custom version)

• (Major version).(Minor version).(Build number).(Custom version)

• (Major version).(Build number).(Minor version).(Custom version)

• (Major version).(Minor version).(Custom version).(Build number)

31. Which of the following folders can be shared in a Groove file sharing workspace?

Answers:

• A folder on removable media, such as, a CD-ROM or a floppy disk.

• Any folder within the SharePoint Workspace data directory.

• A folder on a network drive.

• A folder that is already synchronizing in another shared folder.

32. Which of the following tab options is not available in the Backstage view in Microsoft SharePoint Workspace 2010?

Answers:

• Info

• Share

• View

• Print

33. If certain workspace members fail to synchronize their workspaces, what will be the outcomes?

Answers:

• The workspace is listed under 'Suspended' in the LaunchBar.

• The members remain members of the workspace.

• Any changes made in the workspace are lost.

• It is not possible to re-invite a suspended member.

34. Which of the following network settings can be modified in the Communications Manager?

Answers:

• Account URL

• Device Presence Protocol Server URL

• Device URL

• Network Address

• Relay Server URL

35. Alan wants to create a Workspace, in Microsoft SharePoint Workspace 2010, using a site running on Microsoft SharePoint 2007. What will happen when Alan tries to sync the Workspace with the SharePoint site?

Answers:

• There will be no error and Workspace will be synchronized with the SharePoint site.

• There will be an error message reading- SharePoint Workspace cannot connect to the specified SharePoint site.

• There will be an error message reading- SharePoint Workspace cannot access the SharePoint site because you do not have proper permissions. Contact your administrator for more information.

• There will be an error message reading- SharePoint Workspace cannot sync with the specified SharePoint site because its server version is unsupported.

• There will be an error message reading- SharePoint Workspace cannot access the SharePoint site because the server is busy. Please try again later.

36. You have created a new issue in a Groove 2007 Workspace. Which of the following custom drop-down list fields are present in the Current Status tab?

Answers:

• Status

• Priority

• Assigned to

• Originated by

• a, b and c

• b, c and d

37. In the above-given image, which indicator represents a Groove Workspace?

Answers:

• D

• A

• B

• C

38. In which of the following workspace deletion scenarios is a workspace deleted from all computers on which you have your account, and your membership in the workspace terminated unless another member re-invites you?

Answers:

• From This Computer

• From All My Computers

• For All Members

39. When an InfoPath form template solution is imported into a Microsoft SharePoint Workspace 2010 Lists tool, field types are mapped to types supported in the Lists tool and are available for referencing in a list view. Which of the following field types cannot be referenced in a list view?

Answers:

• RichText

• Base64Encoded

• XML

• DateTime

40. Which of the following URLs is not valid for automatic detection in Microsoft SharePoint Workspace 2010 rich text editing window?

Answers:

• demo-url.com

• www.demo-url.com

• http://demo-url.com

• http://www.demo-url.com

41. In Microsoft SharePoint Workspace 2010, the contact information of a workspace member is saved in a file. Which of the following is the extension of the contact file so saved?

Answers:

• vcg

• gsa

• vsd

• grv

42. While using the Discussion Tool in Microsoft SharePoint Workspace 2010, which of the following sections in the View tab is used to import an InfoPath form template into the Discussion tool?

Answers:

• C

• B

• A

• D

43. You download a list item named Details from your SharePoint Site onto your Workspace. After a while, you edit the list item, but due to the unavailability of the Internet, you are not able to synchronize the changes. Meanwhile, one of your team members edits the same list item on the SharePoint site. When the synchronization occurs, SharePoint Workspace detects two versions of the same item and indicates a conflict.

What type of conflict is exhibited?

Answers:

• Item having an edit conflict.

• Item having an error condition.

• Item with both edit conflict and error condition.

• There is no conflict, as changes will be merged.

44. Which of the following methods is used to run the Microsoft SharePoint Workspace 2010 in safe mode?

Answers:

• By pressing and holding the CTRL key, and clicking the SharePoint Workspace program in the start menu.

• By pressing and holding the F8 key, and clicking the SharePoint Workspace program in the start menu.

• By pressing and holding the F2 key, and clicking the SharePoint Workspace program in the start menu.

• It is not possible to run the SharePoint Workspace program in safe mode, as such.

45. Which of the following are the collaboration features of Microsoft SharePoint Workspace 2010 with Microsoft Office 2010?

Answers:

• Usage reporting and logging

• Tagging content along with enhanced blog authoring capabilities

• Integration with Active Directory system

• Visio Services

• a, b and c

• a, b and d

46. Which of the following file extensions is associated with the Workspace Tool Template?

Answers:

• grv

• gta

• gsa

• vcg

47. In Microsoft SharePoint Workspace 2010, the search criteria are looked in which of the following fields for finding a person?

Answers:

• Full Name

• Business E-mail

• First Name

• Last Name

• Personal E-mail

• All of the above

48. What capabilities are provided by Document Library Support in Microsoft SharePoint Workspace 2010?

Answers:

• It enables drag and drop for document creation and organization from Outlook or Windows Explorer.

• It enables new capabilities including co-authoring, automatic merging and differential sync for the Office components.

• It provides capabilities like check-in and check-out of documents and handling of multiple content types including folders.

• All of the above

49. Following are some of the OCT paths to settings for Microsoft SharePoint Workspace 2010 along with their default settings. Select the incorrect combination.

Answers:

• Prohibit Groove Workspaces - Default setting: Disabled

• Enable IPv6 - Default setting: Disabled

• SharePoint Workspace Account Configuration Code Required - Default setting: Disabled

• Groove Server Manager Valid Link Security - Default setting: Disabled

50. Which of the following types of connectivity options are available in Microsoft SharePoint Workspace 2010, for synchronization?

Answers:

• Windows domain authentication

• Forms-based authentication

• SSL configurations

• All of the above.

51. When an InfoPath form template solution is imported into a Microsoft SharePoint Workspace 2010 Lists tool, field types are mapped to types supported in the Lists tool.

Which of the following InfoPath Field Type to Lists Tool Field Type mapping is incorrect?

Answers:

• Combo Box ---> Text

• Check Box ---> Boolean

• List Box ---> XML

• Picture ---> Base64Encoded

52. Which of the following statements is incorrect regarding revoking of the membership of a member to a Groove Workspace?

Answers:

• If a revoked member is currently online, the Workspace is deleted immediately.

• If a revoked member is offline, the Workspace is deleted the next time the revoked member goes online.

• Revoked members are warned that they are about to lose the Workspace.

• The name(s) of revoked member(s) are immediately removed from the Members pane.

53. Which of the following statements are incorrect regarding the Security Preferences in Microsoft SharePoint Workspace 2010?

Answers:

• Administrator can set fixed communication policies for your identity.

• Certain file types can be restricted from being used in the SharePoint Workspace.

• Restriction to use a particular Office Groove cannot be applied.

54. In Microsoft SharePoint Workspace 2010, the total size of all attachments in one message should not exceed:

Answers:

• 25 MB

• 50 MB

• 100 MB

• 200 MB

55. Which of the following Group Policy objects for Microsoft SharePoint Workspace 2010 is related to the Secure Socket Layer (SSL) connection for SharePoint Workspace clients that are connected to a Microsoft SharePoint Server 2010?

Answers:

• List of Blocked Groove Relay Servers

• SharePoint Workspace Account Configuration Code Required

• Sync Only On Domain Network

• Prevent Indexing Certain Paths

56. Which of the following statements regarding Microsoft SharePoint Workspace 2010 is incorrect?

Answers:

• In SharePoint Workspace client, the version history of the documents is available along with the corresponding old versions of the documents.

• In SharePoint Workspace, the availability of the check-in/ check-out functionality relies upon a connection to the server.

• In SharePoint Workspace offline mode, only the most recent versions of documents are shown.

• Microsoft Office InfoPath is used to render list content in SharePoint Workspace.

57. You have a shared folder named Project which has a Word file named spec.doc created by one of your team members. You attempt to manually download the file. Which of the following names will appear while the file is being downloaded from the shared folder?

Answers:

• spec.doc.gsa

• spec.doc.vsd

• spec.doc.gfs

• spec.doc.grv

58. Consider the following statements regarding customization of Microsoft SharePoint Workspace 2010.

Statement X: If the SharePoint Workspace clients are members of an in-house Active Directory group and are connected to the Windows domain, then the SharePoint Workspace installation is configured along with Office Customization Tools.
Statement Y: If there is no Active Directory Server or if the clients are outside your Windows domain, then the SharePoint Workspace installation is configured along with Group Policy objects.

Answers:

• Statement X is correct. Statement Y is incorrect.

• Statement Y is correct and Statement X is incorrect.

• Both statements X and Y are correct.

• Both statements X and Y are incorrect.

59. Which of the following communication policies is selected by default when an account is created under Microsoft SharePoint Workspace 2010?

Answers:

• Allow me to communicate with: Any contact without warning or restriction.

• Allow me to communicate with: Any contact but warn me when communicating with contacts who are not verified or certified.

• Allow me to communicate with: whose identities have been verified by my organization.

60. Which of the following Microsoft Office 2010 applications integrates SharePoint document handling?

Answers:

• Word

• OneNote

• Publisher

• Excel

• PowerPoint


Comments

Post Comment

Reyansh July 30, 2015
cannot see updates for a long time. Is it live?
Administrator July 31, 2015
yes, it works