Do you know that? Find a project management application you like and stick to it. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Writing & Trans. category

Test answers for Medical Transcription 2016

(104, CL) Last updated: January 27
Elance • Writing & Trans.
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

104 Answered Test Questions:

1. What is the correct form of typing the dictated medicament - 'paracetamol'?

Answers:

• PCM

• pcm

• PARACETAMOL

• paracetamol

• Paracetamol

2. Where does the arteria pulmonalis begin?

Answers:

• left ventricle

• right ventricle

• left atrium

• lungs

3. What does BLS means?

Answers:

• basic life supper

• busy life style

• basic life support

4. What does CNS stand for?

Answers:

• Causal Neck Strain

• Central Need Sign

• Core Neural System

• Central Nervous System

5. What is the act of swallowing called?

Answers:

• sternutation

• deglutition

• indentation

• mastication

• dedentition

6. What is hidradenitis suppurativa?

Answers:

• heart disease

• skin disease

• a type of allergy

• kidney disease

7. What does the prefix "dextro" signify?

Answers:

• Opposite

• Superior

• Posterior

• Anterior

8. "An examination of the patient's throat revealed inflamed ________ membranes."

Answers:

• Mucous

• Mucus

• Mocuos

• Moucus

9. The prefix "Coxa-" would concern which body part?

Answers:

• Foot

• Elbow

• Collarbone

• Hip

10. "Oriented x3" means a patient is aware of:

Answers:

• Person; Place; Time

• Time; Place; Presence

• Name; Conversation; Situation

• Place; Environment; Time

11. What is an instrument used to hold edges of a wound apart?

Answers:

• Incisor

• Retractor

• Caliper

• Retrator

12. True or false? If a dictator asks to have a date on a report modified to make it appear that it was completed in a more timely manner, the transcriptionist is expected to comply.

Answers:

• False

• True

13. Which of the following stops blood from coagulating in the body?

Answers:

• fibrin

• thrombin

• RBC

• hemoglobin

• heparin

14. Which of the following is NOT a common medical transcription tool?

Answers:

• An electronic health record

• A dictation system

• A keyboard

• A pencil

15. What does synovitis relate to?

Answers:

• Sinuses

• Carnosyn

• Dental care

• Inflammation

16. The definition of mucopurulent is:

Answers:

• Containing both mucus and pus

• Containing a bacterial infection

• Inflammation in the mucus membranes

• Containing mucus or pus

17. Choose the best answer to complete the sentence: "He was given a ______ appointment"

Answers:

• Followup

• Follow up

• Follow-up

18. Another name for varicella is

Answers:

• small pox

• rubeola

• rubella

• chickenpox

19. Which of these medical word roots is associated with the spinal cord?

Answers:

• Myel

• Hyster

• Splen

• Thyr

20. What is the full form of p.r.n.?

Answers:

• Before bedtime

• Whenever required

• Twice daily

• On empty stomach.

• Once daily

21. The term "cholecystectomy" would concern which organ?

Answers:

• Large intestines

• Spleen

• Small intestines

• Gallbladder

22. Which of the following is a test to measure blood sugar?

Answers:

• Troponin I

• hemoglobin A1c

• bilirubin

• hematocrit

23. A patient's current medications should be listed ________ .

Answers:

• You should not list a patients current medications

• vertically

• horizontally

24. Which of these medical word roots is associated with the uterus?

Answers:

• Metr

• Derm

• Laryng

• Carp

25. What does PERRLA stand for?

Answers:

• Pupils equal, round, and reactive to light and accommodation

• Pupils evenly rise relative to last activity

• Patient entry related to relations and leisure activities

• Pupils extremely red and reactive to light and attention

26. What does the medical practitioner mean when he writes or dictates the term p.o. after a medication?

Answers:

• Before bedtime

• On empty stomach

• To be taken orally, by mouth.

• Post meals

• In emergency

27. Which of the following is the generic equivalent of Coumadin?

Answers:

• Welchol

• Wellbutrin

• Colchicine

• Warfarin

28. The term CVA used in the field of rehabilitation stands for:

Answers:

• central venous artery

• Cheyne???Stokes Vent Assist

• Children's Visual Acuity

• cerebrovascular accident

29. Tetanus is also known as

Answers:

• Lockjaw

• rubeola

• chickenpox

• herpes virus

30. "The medication seemed to have little ______ on the symptoms."

Answers:

• Affect

• Effects

• Effect

• Affects

31. A "nephron" is a structural and functional part of which organ?

Answers:

• uterus

• kidney

• heart

• brain

• lungs

32. The prefix "ante," as in "antepartum," means:

Answers:

• Before, in front

• Around, surroundings

• Against

• Above

33. True or False? An MT should flag a report if a dictation states that a prostate exam was performed on a female patient.

Answers:

• False

• True

34. What is a hematoma?

Answers:

• a blood test

• a tumor

• a blood vessel

• a collection of blood

35. Which of the following pieces of information would be considered patient demographics?

Answers:

• Patient curent blood pressure

• Patient date of last exam

• Patient age

• Patient date of last X-ray

36. What does synovitis relate to?:

Answers:

• inflammation

• Dental care

• Camosyn

• Sinuses

37. The prefix _____ refers to a vein.

Answers:

• Phlebo-

• Neuro-

• Procto-

• Pilo-

38. What is the correct term that refers to fever?

Answers:

• Hypertemperature

• Hypothermia

• Hyperglycemia

• Hyperthermia

• Hypoglycemia

39. Otitis media is an infection of the _________ ear.

Answers:

• Middle

• Outter Inner External

40. What does b.i.d. mean?

Answers:

• every other day

• as needed

• Twice a day

• three times a day

• four times a day

41. In the term "endocarditis," which section means "inflammation?"

Answers:

• itis

• Endo

• card

• docard

42. True or false? If an MT is not confident in what they heard, it is recommended to make a guess instead of leaving a blank.

Answers:

• False

• True

43. Which of the following is a lobe in the brain?

Answers:

• parietal

• duodenal

• saphenous

• inguinal

44. Which term refers to the front of the body?

Answers:

• Ancillary

• Anterior

• Lateral

• Posterior

45. True or False? Always use 0 in front of the decimal point if the number is not a whole number.

Answers:

• True

• False

46. What does HEENT stand for?

Answers:

• Head, eyes, ears, nose, temperature

• Health, energy, elevation, name, time

• Head, eyes, ears, nose, throat

• Health, eyes, energy, name, temperature

47. What does "social history" describe?

Answers:

• A patient's lifestyle

• A patient's occupation

• A patient's habits

• All of these

48. Arthralgia is defined as _________.

Answers:

• Pain in a joint

• Bacterial infection

• Chest pain

• Tooth decay

49. The term "enteroscopy" would concern which organ?

Answers:

• Lung

• Testicle

• Intestine

• Heart

50. Which of the following is a disease of the liver?

Answers:

• pruritus

• psoriasis

• cirrhosis

• serosis

51. True or False? It is recommended that you capitalize the first letter of a chemical symbol.

Answers:

• True

• False

52. What does splenomegaly mean?

Answers:

• Enlargement of the spleen

• Enlargement of liver

• Enlargement of heart

53. In drug dosage, what does b.i.d mean?

Answers:

• brought in dead

• drug to be taken twice daily

• take before meal

• take after meal

54. The term "nephritis" would concern which organ?

Answers:

• Kidney

• Thymus

• Esophagus

• Brain

55. The term "hepatomegaly" would concern which organ?

Answers:

• Eye

• Liver

• Stomach

• Heart

56. Which of the following correctly formats a blood pressure measurement?

Answers:

• 160/90

• 160;90

• 160 over 90

• 160 : 90

57. Which of the following is NOT included under "vitals"?

Answers:

• Blood pressure

• Ailment

• Pulse

• Respirations

58. The prefix "Oculo-" would concern which organ?

Answers:

• Spleen

• Eye

• Skin

• Kidney

59. What does GTT stand for?

Answers:

• Glucose Tolerance Test

• Glucose Tubule Trauma

• Gland Temperature Test

• Greater Tracheal Trauma

60. What does B.I.D. dosage mean?

Answers:

• 2 times a day

• 3 times a day

• 4 times a day

• 1 time a day

61. Echocardiogram is a study for?

Answers:

• Lungs

• Heart

• Spleen

• Liver

62. Medical transcription often happens in the OR.

Answers:

• True

• False

63. The medical term "basophilia" refers to:

Answers:

• An overbundance of a particular white blood cell in the peripheral blood.

• An underrepresentation of basophils on a blood smear

• None of the above

64. A legal order that requires a witness to appear and to bring certain records to a deposition, trial, or other legal proceeding.

Answers:

• Healthcare directive

• Subpoena Duces Tecum

• Slander

• Informed consent

65. Which of the following means "type 2 sensitivity?"

Answers:

• Delayed

• Antibody mediated

• Cell mediated

• Immediate

66. The prefix "Dia-" as in "diaphoresis" means:

Answers:

• Through, during, across

• Middle

• Away from

• Towards

67. A power of attorney that permits someone to make decisions for a patient who is incompetent to do so is a(n):

Answers:

• Breach of confidential communication

• Advanced Directive

• Subpoena

• DNR

68. Nutritional deficiency anemia refers to a reduced red blood cell count due to a poor diet

Answers:

• which is deficient in iron, folate and/or Vitamin B12.

• folate and/or Vitamin B12. deficient

• bone marrow

• vitamin c

• iron deficient

69. Which of the following is an acute allergic skin reaction?

Answers:

• Stevens-Johnson syndrome

• Stephens-Jonson syndrome

• Stephens-Johnson syndrome

• Stevens-Johnsen syndrome

70. What does TASP stand for?

Answers:

• Transcription as servicing patients

• Transcriptionists applying safe practices

• Transcription and safe practices

• Transcription application service provider

71. What are the initials for the health privacy act?

Answers:

• HIPAA

• Hepa

• HIPA

• HEPPA

72. In a surgical dictation, what would LAVH refer to?

Answers:

• Laparoscopic assisted vaginal hysterectomy

• Laparoscopic assisted ventral herniorraphy

• Laparoscopic and ventral herniorraphy

• Laparoscopic and vaginal hysterectomy

73. Which of these are NOT one of the 3 essential dates in a report?

Answers:

• The date the transcription was delivered

• The date when the document was transcribed

• The date when the document was dictated

• The date when care was provided

74. The prefix "Infra-" as in "infrapatellar" means:

Answers:

• Beneath

• Into

• Above

• Middle

75. Which term refers to a portion of the intestine?

Answers:

• illium

• illeum

• ilium

• ileum

76. Which is the correct spelling of the correct term?

Answers:

• Schatzki's ring

• Shotskis ring

• Schlotzsky's ring

• Szatski's ring

• Swatty's ring

77. What is the correct way of typing the dictated medicament 'Zantac'?

Answers:

• zantac

• ZANTAC

• Zantac

• ranitidine

78. Which of the following is NOT considered one of the four major reports?

Answers:

• Consultation report

• Follow-up report

• History & physical report

• Operative report

79. The prefix "para," as in "paratracheal," means:

Answers:

• Above

• Middle

• Beside

• Behind

80. How many drug schedules are there under the Controlled Substances Act

Answers:

• 1

• 3

• 8

• 5

81. Which of the following operations does the abbreviation T and A stand for ?

Answers:

• tonsillectomy and adenoidectomy

• tonsillectomy and addenectomy

• tonsillectomy and appendectomy

• tonsillectomy and adenectomy

82. What is the definition of hemostasis?

Answers:

• The body's unstable state

• Excessive bleeding

• The body's stable state

• The stoppage of bleeding

83. Which of the following is not a section included in a medical transcription report?

Answers:

• Indications for procedure

• Ailments

• Medications

• Findings and recommendations

84. The term "stomatitis" would concern:

Answers:

• The ear

• The mouth

• The large intestines

• The stomach

85. Which of the following is a digital ventilator setting?

Answers:

• PEEP

• DVT

• title volume

• CK-MB

86. True or False? It is required that all medical transcriptionists pass a certification.

Answers:

• True

• False

87. What is omeprazole the generic equivalent of?

Answers:

• Pepcid

• Tagamet

• Prilosec

• Protonix

88. Which of the following is the most commonly used abbreviation for "continued"?

Answers:

• cont'd

• contd.

• cont.

89. Which of these would be considered a critical error?

Answers:

• Dictated: Amaryl 4 mg b.i.d.; transcribed: Amaryl 4 mg t.i.d.

• Dictated: erythema; transcribed: erythemia

• Dictated: BP 110/60; transcribed: BP 11/60

• Dictated: temperature 98.7; transcribed: temperature 98.6

90. Tylenol tablet consists of which active ingredient?

Answers:

• Theophylline

• Atenolol

• Paracetamol

• Ibuprofen

• Tobramycin

91. What does TAT stand for?

Answers:

• Trace Alcohol Test

• Turnaround Time

• Time of All Transcriptions

• Transcriptionist Automatic Transceiver

92. A shortcut for inserting standard text is a:

Answers:

• Autofeed

• Macro

• Transponder

• Shortcut

93. Which heading is NOT commonly included in a transcription report?

Answers:

• Consent

• Date of Interpretation

• Advice

• Referring Physician

94. True or false? Electronic Medical Record (EMR) and Electronic Health Record (EHR) are identical and interchangeable terms for the same object.

Answers:

• False

• True

95. What does HIPAA stand for?

Answers:

• Heterogenous Information Present At Account

• Hemoglobin Inflammation Per Anemic Account

• Health Insurance Portability and Accountability Act

• Health Insurance Privacy and Accountability Act

96. "He drank ______ of a gallon of water."

Answers:

• one-half

• one half

• 1/2

• one/2

97. Which of the following refers to a bone in hand?

Answers:

• lunate

• ulnar

• saphenous

• radial

• hypothenar

98. A(n) _______ occurs when an MT makes a professional judgment that some set of factors prohibits the clear understanding of what was dictated.

Answers:

• illegal blank

• human error

• valid blank

• negligent mistake

99. Which of these documents would take priority when all are pending?

Answers:

• Operative Reports

• Physical Examination

• Autopsy Reports

• Discharge Summaries

100. Which of these would be considered a critical error?

Answers:

• Incorrect patient demographic

• Incorrect verbiage

• Failure to flag

• Incorrect referring physician information

101. Which of the following is an artery?

Answers:

• peroneal

• perineal

• peritoneal

• paronychial

102. An electronically generated list of patients and their corresponding demographic information, typically used by the MT to properly identify transcribed reports is the:

Answers:

• Demo list

• CMT list

• Concurrent review document

• ADT feed

103. The records of discharged patients shall be completed within a period of time that will not exceed _______ following discharge.

Answers:

• 5 days

• 30 days

• 24 hours

• 90 days

104. A _______  is a digital receiver transcriber that accesses digital dictation from another location over the phone.

Answers:

• Dictaphone

• T-phone

• C-phone

• Transcription phone