Do you know that? $900M+ Upwork-Elance gross freelancer earnings next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Writing & Trans. category

Test answers for English Spelling (UK) 2016

(149, CL) Last updated: January 23
Elance • Writing & Trans.
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

149 Answered Test Questions:

1. Choose the correct spelling:

Answers:

• Soyl

• Soiyul

• Soil

• Soyul

2. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• lisentous

• licentious

• licentous

• liscentious

3. Choose the correct spelling:

Answers:

• arodynamics

• aero-dynamics

• arrowdynamics

• aerodynamics

4. Choose the correct spelling:

Answers:

• Tendenci

• Tendency

• Tendancy

• Tandency

5. Choose the correct spelling:

Answers:

• Cheif

• Chief

• Cheef

• All of these are correct

6. How much do you ______ ?

Answers:

• way

• waiy

• waigh

• weigh

7. Choose the correct spelling:

Answers:

• differenntial

• differential

• diferenntial

• diferental

8. Choose the correct spelling:

Answers:

• Februery

• February

• Febuery

• Febuary

9. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• alocucion

• allocucion

• alocution

• allocation

10. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• confirence

• confirince

• confrence

• conference

11. You must _____ my commands.

Answers:

• obaye

• None of the given options are correct

• obey

• obay

12. It was so cold, the water would likely _____.

Answers:

• freeze

• frease

• freaze

• freese

13. It was a ______ day outside.

Answers:

• raney

• rainy

• None of these are correct

• rainey

14. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• collector

• colector

• collecter

• collectre

15. Choose the correct spelling: The defendant was clearly _______.

Answers:

• liein

• lieing

• lying

• lyin

16. He unsheathed his _______.

Answers:

• sawrd

• sword

• sord

• sowrd

17. Choose the correct spelling:

Answers:

• qween

• Depends on the context

• queen

18. Which sentence has the correct spelling?

Answers:

• The dinner was delishious

• The dinner was delicious.

• The dinner was delicous.

• The dinner was deliscious.

19. They gave him a tour of _____ house.

Answers:

• there

• thare

• their

• they're

20. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• communacative

• comunicative

• communicative

• communicitive

21. Choose the correct spelling:

Answers:

• Defenetley

• None of these are correct

• Defenitely

• Definitely

22. Choose the correct spelling:

Answers:

• Acomondate

• Accomadate

• Accommodate

• Acommadate

23. Choose the correct spelling:

Answers:

• guarantee

• guarante

• garantee

• None of these

24. Choose the correct spelling:

Answers:

• neighboar

• neighbour

• neighbor

• neighber

25. Could you pass me a  ____ of pizza?

Answers:

• peice

• pease

• piece

• peace

26. Which is the correct spelling?

Answers:

• Veggitable

• Vegitable

• Veggetable

• Vegetable

27. The judge commanded the defendant to stop _______.

Answers:

• lieing

• None of the given options are correct

• liying

• lying

28. Choose the correct spelling:

Answers:

• dialogue

• dyalog

• dyealog

• dialog

29. I will be ____ for the holiday.

Answers:

• travalling

• travaling

• traveling

• travelling

30. Choose the correct spelling:

Answers:

• secritive

• secretive

• secreteve

• secritave

31. Which of these words is the correct spelling?

Answers:

• Unesessary

• Unnecessary

• Unnesessary

• Unecessary

32. Choose the correct spelling:

Answers:

• Rhythym

• Rhythm

• Rythymn

• Rhythmn

33. Choose the correct spelling:

Answers:

• Recieve

• Receeve

• Ricieve

• Receive

34. Choose the correct spelling:

Answers:

• separetely

• separately

• seperetely

• separatly

35. He had a large ______, which he kept in the harbor.

Answers:

• yaucht

• yaught

• yot

• yacht

36. Choose the correct spelling:

Answers:

• humer

• humor

• humour

• huemer

37. Choose the correct spelling:

Answers:

• Preseed

• Pricede

• Precede

• Presede

38. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• vaporous

• vaprous

• vaperous

• vapirous

39. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• naughtical

• nauticle

• naughtacal

• nautical

40. Choose the correct spelling:

Answers:

• Twelf

• Twelfth

• Twelth

• Twelff

41. Choose the correct spelling:

Answers:

• Dissappear

• Disapear

• Disappeer

• Disappear

42. Choose the correct spelling:

Answers:

• Weird

• Weerd

• Weerd

• Wierd

43. Which is the correct spelling?

Answers:

• defanitely

• definetly

• definitely

• definately

44. Choose the correct spelling:

Answers:

• binign

• benign

• benine

• buhnine

45. He ____ his laundry into light and dark piles.

Answers:

• seprated

• separated

• seperated

• sepurated

46. Choose the correct spelling:

Answers:

• Aggresive

• Aggressive

• Agressive

• Agresiv

47. Choose the correct spelling:

Answers:

• admitance

• admittance

• admittence

• admintance

48. Choose the correct spelling:

Answers:

• abreveate

• abbreviate

• abrreviate

• abbreveate

49. Choose the correct spelling:

Answers:

• leetre

• litre

• leedre

• liter

50. Choose the correct spelling:

Answers:

• manotonous

• monottonous

• monotanous

• monotonous

51. which one of the following is correct spelling. Pedagouge,   Pedagogue,  Pedegogue,  Padagouge.

Answers:

• Pedagouge, Pedegogue, Padagouge.

• Pedagogue

52. Choose the correct spelling: He just started practicing and considered himself an ________.

Answers:

• amatuer

• amateur

• amature

• amatur

53. Which word is spelled incorrectly in the following sentence: The team earned a berth in the upcoming tournement.

Answers:

• Berth

• Tournement

• Team

• Upcoming

54. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• trafficer

• trafficker

• traficker

• trafficre

55. Choose the correctly spelled word: I ate a delicious cake for_____.

Answers:

• dessert

• desert

• dizzert

• disert

56. Choose the correct spelling:

Answers:

• Seperate

• Sepereate

• Seperete

• Separate

57. Choose the correct spelling:

Answers:

• Privelege

• Privilige

• Privilege

• Previlige

58. Spell the correct Answer

Answers:

• Hippopotomas

• Hippopotoumas

• Hipopotoamas

• Hippopotamus

59. Choose the correct spelling:

Answers:

• Medevil

• Mideval

• Medeival

• Medieval

60. The product offered a 30-day _____.

Answers:

• guarrantee

• guaranttee

• guarantee

• garantee

61. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• vulgate

• vernacular

• patois

• idiam

62. Which sentence is spelled correctly?

Answers:

• The sentence had propper grammar.

• The sentence had proper grammar.

• The sentence had propar gramar.

• The sentence had proper grammer.

63. Choose the correct spelling:

Answers:

• dilemma

• dillema

• dilemna

• dillemna

64. "I would have appreciated your sincerity much more than your ________________," Ella screamed at Steven.

Answers:

• sarcasim

• sarcasm

• sarcasism

65. Choose the correct spelling:

Answers:

• peculiarity

• peculearity

• peculliarity

• peculierity

66. The business owner was a great _______.

Answers:

• entrepreneur

• entrepraneur

• entrepeneur

• entrapreneur

67. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• hygienic

• hygeinic

• higynic

• highgyenic

68. What's the word denoting rebirth?

Answers:

• rainessance

• renaissance

• Raneisaance

• Renassance

69. Please select correct spelling;

Answers:

• Exagarate

• Exaggarate

• Exagerate

• Exaggerate

70. The king was attacked by an ______.

Answers:

• asasin

• assasin

• asassin

• assassin

71. The statement had underlying _______.

Answers:

• connatations

• connottations

• connotations

• conotations

72. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• rieterate

• reitarate

• reiterate

• reitarete

73. Choose the correct spelling:

Answers:

• Flegm

• Flem

• Phlegm

• Phlem

74. Choose the INCORRECTLY spelled word:

Answers:

• Calender

• Appropriate

• Conscious

• Calendar

75. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• culpable

• censurable

• condemnable

• blamible

76. Choose the correct spelling:

Answers:

• zelot

• zealot

• zealut

• zelut

77. Choose the sentence with correct spelling:

Answers:

• None of these sentences are correctly spelled.

• He led the group through the house.

• He lead the group through the house.

• He ledd the group through the house.

78. I ______ down the street, taking in all of the incredible sights.

Answers:

• wandered

• wundered

• windered

• wondered

79. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• acquire

• accidentally

• amateur

• aparrent

• acceptable

80. Choose the correct spelling: He stopped swimming and started ______ water.

Answers:

• treadding

• treding

• treading

• tredding

81. Please select correct spelling;

Answers:

• Exacerbate

• Exacarbate

• Exacerbatte

• Exacerbete

82. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• arudition

• aurudition

• eriudition

• erudition

83. Which sentence has a spelling error?

Answers:

• I will see you next Wednesday.

• The show was reprehensible.

• The preformance was scintilating.

• I will try to be accommodating.

84. Choose the correct spelling:

Answers:

• rendevous

• rondevous

• rendezvou

• rendezvous

85. The school principle called me into his office. Is "principle" spelled correctly?

Answers:

• No

• Yes

86. Choose the correct spelling:

Answers:

• labilled

• labelled

• labeled

• labiled

87. She ______________ last night's event.

Answers:

• ficilitated

• facilitated

• facillitated

• facilatated

88. Choose the correct spelling:

Answers:

• Alegiance

• Allegience

• Allegiance

• Alegence

89. Choose the correct spelling:

Answers:

• factious

• facshios

• facious

• factios

90. Choose the correct spelling:

Answers:

• ocurence

• occurrance

• ocurence

• occurrence

91. Choose the correct spelling: He was _____ that he get a fair interview.

Answers:

• adamant

• adamint

• ademant

• adament

92. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• oprobbrium

• oppropriam

• opprobrium

• opprobbriam

93. Choose the correct spelling:

Answers:

• vetinarian

• veterinarian

• veternaryan

• veternarian

94. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• asuagment

• asuajement

• assuagment

• assuagement

95. Does the following sentence have correct spelling? "There were alot of odd occurrences on Halloween."

Answers:

• No

• Yes

96. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• lavish

• extravegant

• munificent

• improvident

97. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• promenade

• prommanade

• promminade

• prominade

98. Choose the correct spelling:

Answers:

• arithematic

• arithimetic

• arithmetic

• arithemetic

99. Choose the correct spelling:

Answers:

• Permisible

• (none of these)

• Permissable

• Permissible

100. Does the following sentence have correct spelling?    The radio's speaker made a wierd noise.

Answers:

• No

• Yes

101. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• agralogist

• agriculturalist

• agronomist

• agrologist

102. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• demigogue

• demagogue

• demigog

• demmagog

103. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• incliment

• unclement

• inclement

• enclement

104. ________________--the purest essence of something.

Answers:

• Quintessense

• Quentescence

• Quintessence

• Quentessince

105. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• antonym

• antithesis

• antethesis

• antipode

106. Choose the correct spelling:

Answers:

• anarysm

• aneurysm

• anyurism

• anarism

107. Choose the correct spelling:

Answers:

• archaicstic

• archaistick

• archaistic

• archiestic

108. Choose the correct spelling:

Answers:

• vouyeristic

• voyeuristic

• vouyerystic

• voyuristic

109. Choose the correct spelling: He bought the chair at a church _____.

Answers:

• bazar

• bizzarre

• bizarre

• bazaar

110. Choose the correct spelling:

Answers:

• corrollary

• corolary

• corrolary

• corollary

111. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Apportion

• Ocassion

• Accommodation

• Acknowledgment

• Asterisk

112. Choose the correct spelling:

Answers:

• Questionaire

• Questionaire

• Questionnairre

• Questionnaire

113. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• viracious

• veracious

• verashus

• varacious

114. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• comandere

• comandeer

• commandeer

• commandere

115. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• bituminious

• bituminus

• bituminous

• bitumous

116. Please select correct spelling:

Answers:

• Couneselling

• Counseling

• Counselling

• Councelling

117. It was a complete ________.

Answers:

• embarassment

• embarrassment

• emberrasment

• embarasment

118. I called my mentor for some advise. Which word is spelled incorrectly?

Answers:

• Advise

• Everything is spelled correctly

• Mentor

• Called

119. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• acremonous

• acrimonious

• acremonious

• acramonious

120. Choose the correct spelling:

Answers:

• globilisation

• globalization

• globilization

• globalisation

121. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• obsolescence

• obsolete

• obsoletest

• obsoletism

122. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• chatoyant

• chitoyant

• chatoyent

• chetoyent

123. Choose the correct spelling:

Answers:

• imunisation

• immunization

• immunisation

• imunization

124. "ZAP!  BOOM!  BAM!" are examples of _____________.

Answers:

• onamatapaea

• onomotapeia

• onomatopaea

• onomatopoeia

125. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• palid

• pallid

• palad

• pallad

126. Choose the correct spelling:

Answers:

• parauhlyse

• paralyze

• paralyse

• paralise

127. Choose the correct spelling:

Answers:

• pretence

• pretens

• pretense

• preetence

128. I before E except after?

Answers:

• S

• I

• C

• E

129. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• involiability

• inviolability

• enviolability

• envoliability

130. Choose the correct spelling:

Answers:

• maneuvre

• manoeuvre

• menuever

• maneuver

131. He ordered some appetizers to ______ his _______.

Answers:

• whet; appetite

• whet; apettite

• wet; appettite

• wet; appetite

132. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• collectible

• calendar

• committed

• cemetary

• changeable

133. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• implacable

• inplacable

• implicable

• unplacable

134. Choose the correct spelling:

Answers:

• sucedanium

• sucedaneum

• succedanum

• succedaneum

135. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• inere

• enire

• inure

• innure

136. He stopped at the gas station and ______ his car.

Answers:

• fuelled

• fueled

137. Choose the correct spelling:

Answers:

• varriegated

• variagatad

• variagated

• variegated

138. No ______, but I don't really like your jacket.

Answers:

• offence

• ofense

• affense

• offense

139. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• abominable

• execrable

• villanous

• egregious

140. Choose the correct spelling:

Answers:

• vinaigrett

• vinaigrette

• vinagrett

• vinagrette

141. Choose the correct spelling:

Answers:

• gladious

• gladdiolus

• gladiolus

• gladiowlus

142. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• stuporous

• stupirrous

• stuperous

• stupirous

143. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• consilatory

• consolatory

• consolitary

• consiliatory

144. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• exgiuous

• exiguous

• exigious

• exigous

145. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• aggrarian

• terrestrial

• areal

• peninsular

146. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• sesquepidalian

• sesquipedalian

• sescuipidalian

• sesquapedalian

147. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• risable

• gelastic

• derisive

• cachinnatory

148. Choose the correct spelling:

Answers:

• sarrafine

• serrefine

• serrifin

• serrefin

149. Choose the correct spelling:

Answers:

• quean

• It depends on the sentence context

• queen