Do you know that? 73% like freelancing because there is no commute / can work from anywhere next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Writing & Trans. category

Test answers for English Spelling 2016

(152, CL) Last updated: January 23
Elance • Writing & Trans.
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

152 Answered Test Questions:

1. It was a ______ day outside.

Answers:

• raney

• rainey

• rainy

• None of these are correct

2. Select the correct spelling.

Answers:

• amalgam

• amalgum

• amolgum

• amolgam

• amulgam

3. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• stuperous

• stupirous

• stuporous

• stupirrous

4. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• resortion

• resorbsion

• resorbion

• resorption

5. Choose the correct spelling:

Answers:

• Permissible

• Permissable

• (none of these)

• Permisible

6. What's the word denoting rebirth?

Answers:

• Raneisaance

• rainessance

• renaissance

• Renassance

• Renaissanse

7. Choose the correct spelling:

Answers:

• corolary

• corollary

• corrollary

• corrolary

8. ________________--the purest essence of something.

Answers:

• Quentessince

• Quintessence

• Quintessense

• Quitessence

• Quentescence

9. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• bituminious

• bituminous

• bituminus

• bitumous

10. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• acrimonious

• acramonious

• acremonous

• acremonious

11. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• demmagog

• demigogue

• demigog

• demagogue

12. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• obsolete

• obsolescence

• obsoletest

• obsoletism

13. Is the following sentence spelled correctly? "There were alot of odd occurrences on Halloween."

Answers:

• Yes

• No

14. Choose the correct spelling:

Answers:

• Questionare

• Questionnaire

• Questionaire

• Questionnairre

15. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• agronomist

• agriculturalist

• agrologist

• agralogist

16. Choose the correct spelling: He was _____ that he get a fair interview.

Answers:

• adamant

• adament

• adamint

• ademant

17. Which is spelled correctly?

Answers:

• Et cetera

• Ecetera

• Ec setra

• Ectcetera

• Eksetra

18. Choose the correct spelling:

Answers:

• arithemetic

• arithimetic

• arithmetic

• arithematic

19. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• incliment

• inclement

• enclement

• unclement

20. Choose the correct spelling:

Answers:

• vouyeristic

• voyeuristic

• vouyerystic

• voyuristic

21. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• antipode

• antonym

• antithesis

• antethesis

22. Choose the correct spelling: He bought the chair at a church _____.

Answers:

• bazaar

• bizarre

• bizzarre

• bazar

23. Which of the following words is inaccurate?

Answers:

• Your

• You're

• Youre

• Yore

24. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• prominade

• promenade

• promminade

• prommanade

25. Choose the correct spelling:

Answers:

• facshios

• factious

• facious

• factios

26. Choose the correct spelling:

Answers:

• archaistic

• archiestic

• archaistick

• archaicstic

27. Please select correct spelling;

Answers:

• Exacerbatte

• Exacerbate

• Exacarbate

• Exaserbate

• Exacerbete

28. Choose the correct spelling:

Answers:

• ocurence

• occurrance

• ocurence

• occurrence

29. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• assuagement

• assuagment

• asuagment

• asuajement

30. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• munificent

• lavish

• extravegant

• improvident

31. Which is the correct spelling?

Answers:

• Hetrogeneous

• Heterogeneous

• Heterogenus

• Heterogenuss

• Hetrogenus

32. Which is the correct spelling?

Answers:

• insidous

• insidious

• incidous

• incidious

33. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• vernacular

• idiam

• patois

• vulgate

34. She ______________ last night's event.

Answers:

• facillitated

• facilitated

• ficilitated

• facilatated

35. Choose the correct spelling:

Answers:

• aneurysm

• anarism

• anyurism

• anarysm

36. Choose the sentence with correct spelling:

Answers:

• None of these sentences are correctly spelled.

• He led the group through the house.

• He ledd the group through the house.

• He lead the group through the house.

37. Please select correct spelling;

Answers:

• Exaggerate

• Exagerate

• Exaggarate

• Exagarate

• Exaggerete

38. Which of the following sentences is spelled correctly?

Answers:

• Don't loose your loose change, loser!

• Don't loose your loose change, looser!

• Don't loose your lose change, looser!

• Don't lose your loose change, loser!

39. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• blamible

• condemnable

• culpable

• censurable

40. The school principle called me into his office. Is "principle" spelled correctly?

Answers:

• No

• Yes

41. Choose the correct spelling:

Answers:

• rondevous

• rendezvou

• rendevous

• rendezvous

42. Which sentence has a spelling error?

Answers:

• The show was reprehensible.

• The preformance was scintilating.

• I will see you next Wednesday.

• I will try to be accommodating.

43. Choose the correct spelling: He stopped swimming and started ______ water.

Answers:

• treading

• treding

• tredding

• treadding

44. Choose the correct spelling:

Answers:

• dillema

• dilemna

• dilemma

• dillemna

45. I ______ down the street, taking in all of the incredible sights.

Answers:

• wundered

• windered

• wondered

• wandered

46. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• aurudition

• eriudition

• erudition

• arudition

47. Choose the correct spelling:

Answers:

• veterinarian

• veternaryan

• vetinarian

• veternarian

48. Choose the INCORRECTLY spelled word:

Answers:

• Calender

• Calendar

• Appropriate

• Conscious

49. The business owner was a great _______.

Answers:

• entrepreneur

• entrepraneur

• entrepeneur

• entrapreneur

50. Choose the correct spelling:

Answers:

• zealut

• zelut

• zelot

• zealot

51. Which is the correct spelling?

Answers:

• bisep

• bicept

• bicep

• biscept

52. The king was attacked by an ______.

Answers:

• Time's Up!

• asassin

• assassin

• assasin

• asasin

53. What is a word used to describe someone who has very good skills?

Answers:

• Profecient

• Profficient

• Proficient

• Profiecient

• Profficiente

54. Choose the correct spelling:

Answers:

• admintance

• admitance

• admittance

• admittence

55. Which word is spelled incorrectly in the following sentence: The team earned a berth in the upcoming tournement.

Answers:

• Team

• Upcoming

• Tournement

• Berth

56. Choose the correct spelling: He just started practicing and considered himself an ________.

Answers:

• amature

• amatur

• amatuer

• amateur

57. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• rieterate

• reitarate

• reiterate

• reitarete

58. Choose the correct spelling:

Answers:

• Twelf

• Twelth

• Twelfth

• Twelff

59. Choose the correctly spelled word: I ate a delicious cake for_____.

Answers:

• desert

• dessert

• dizzert

• disert

60. Choose the correct spelling:

Answers:

• Mideval

• Medeival

• Medieval

• Medevil

61. Choose the correct spelling:

Answers:

• manotonous

• monotanous

• monottonous

• monotonous

62. Which is the correct spelling?

Answers:

• apsoroption

• absorpshon

• absorption

• absorbtion

• apsorbtion

63. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• naughtical

• nauticle

• naughtacal

• nautical

64. "I would have appreciated your sincerity much more than your ________________," Ella screamed at Steven.

Answers:

• sarcasim

• sarcasm

• sarcasism

65. Choose the correct spelling:

Answers:

• Agresiv

• Aggressive

• Agressive

• Aggresive

66. Which word is spelled incorrectly?

Answers:

• Intersect

• Except

• Accept

• Axcept

67. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• vaperous

• vaprous

• vapirous

• vaporous

68. Which is the correct spelling?

Answers:

• definately

• definetly

• defanitely

• definitely

69. Choose the correct spelling:

Answers:

• guarentee

• guarante

• None of these

• garantee

• guarantee

70. Choose the correct spelling:

Answers:

• Rhythm

• Rhythmn

• Rythymn

• Rhythym

71. He ____ his laundry into light and dark piles.

Answers:

• separated

• seperated

• seprated

• sepurated

72. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• trafficre

• trafficker

• trafficer

• traficker

73. Which of these words is the correct spelling?

Answers:

• Unecessary

• Unesessary

• Unnesessary

• Unnecessary

74. Choose the correct spelling:

Answers:

• Weerd

• Weird

• Weerd

• Wierd

75. The product offered a 30-day _____.

Answers:

• garantee

• guarantee

• guaranttee

• guarrantee

76. I called my menter for some advice. Which word is spelled incorrectly?

Answers:

• Called

• Everything is spelled correctly

• menter

• advice

77. Choose the correct spelling:

Answers:

• Tendenci

• Tendancy

• Tandency

• Tendency

78. Choose the correct spelling of the word below.

Answers:

• parallelism

• parralesim

• parrallesim

79. Choose the correct spelling:

Answers:

• Seperate

• Sepereate

• Seperete

• Separate

80. Which is the correct spelling

Answers:

• obadince

• obedance

• obidence

• obedience

• obediance

81. Choose the correct spelling:

Answers:

• abbreveate

• abbreviate

• abrreviate

• abreveate

82. Choose the correct spelling:

Answers:

• benine

• benign

• buhnine

• binign

83. The following sentence is spelled correctly: "The drinks are in the fridgerator."

Answers:

• False

• True

84. Choose the correct spelling:

Answers:

• Ricieve

• Receeve

• Recieve

• Receive

85. Choose the correct spelling:

Answers:

• Presede

• Pricede

• Precede

• Preseed

86. Choose the correct spelling:

Answers:

• separetely

• separatly

• separately

• seperetely

87. He had a large ______, which he kept in the harbor.

Answers:

• yot

• yaught

• yacht

• yaucht

88. Choose the correct spelling:

Answers:

• Chief

• All of these are correct

• Cheif

• Cheef

89. Which is the correct spelling?

Answers:

• concize

• consise

• Concise

• concice

90. Which is the correct spelling?

Answers:

• Time's Up!

• Vegetable

• Veggetable

• Vegitable

• Veggitable

91. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• comunicative

• communicative

• communicitive

• communacative

92. How much do you ______ ?

Answers:

• waiy

• weigh

• wiegh

• waigh

• way

93. The judge commanded the defendant to stop _______.

Answers:

• lying

• liying

• lieing

• None of the given options are correct

94. Choose the correct spelling:

Answers:

• peculiarity

• peculierity

• peculearity

• peculliarity

95. Which sentence is spelled correctly?

Answers:

• The sentence had propar gramar.

• The sentence had proper grammar.

• The sentence had proper grammer.

• The sentence had propper grammar.

96. Could you pass me a  ____ of pizza?

Answers:

• peice

• peace

• piece

• pease

97. Choose the correct spelling:

Answers:

• Accommodate

• Accomadate

• Acomondate

• Acommadate

98. Which sentence has the correct spelling?

Answers:

• The dinner was delicious.

• The dinner was deliscious.

• The dinner was delishious

• The dinner was delicous.

99. Choose the correct spelling:

Answers:

• Privilege

• Previlige

• Privilige

• Privelege

100. Which spelling is correct?

Answers:

• adollescent

• addolescent

• adolesent

• adolecent

• adolescent

101. Spell the correct Answer

Answers:

• Hippopotamus

• Hipopotoamas

• Hippopotomas

• Hippopotoumas

102. Choose the correct spelling:

Answers:

• secretive

• secritive

• secritave

• secreteve

103. They gave him a tour of _____ house.

Answers:

• they're

• there

• thare

• their

104. No ______, but I don't really like your jacket.

Answers:

• ofence

• offense

• ofense

• affense

105. Choose the correct spelling:

Answers:

• differenntial

• diferental

• differential

• diferenntial

106. Fill in the blank. ___ going the wrong way.

Answers:

• You're

• Youre

• Yer

• Your

107. Choose the correctly spelled word.

Answers:

• Immpatient

• Impashient

• Impatient

• Impashiens

108. He unsheathed his _______.

Answers:

• sowrd

• sword

• sord

• sawrd

109. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• alocucion

• allocucion

• alocution

• allocation

110. Choose the correct spelling:

Answers:

• Defenitely

• Definitely

• Defenetley

• None of these are correct

111. Choose the correct spelling:

Answers:

• February

• Febuary

• Febuery

• Februery

112. Choose the correct spelling:

Answers:

• Depends on the context

• qween

• queen

113. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• colector

• collector

• collectre

• collecter

114. You must _____ my commands.

Answers:

• obaye

• obay

• None of the given options are correct

• obey

115. what is the correct spelling

Answers:

• calar

• coler

• culur

• kalar

• Color

116. It was so cold, the water would likely _____.

Answers:

• frease

• freez

• freaze

• freeze

• freese

117. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• confirence

• conference

• confirince

• confrence

118. Choose the correct spelling: The defendant was clearly _______.

Answers:

• lyin

• lying

• lieing

• liein

119. Choose the correct spelling:

Answers:

• Soil

• Soiyul

• Soyul

• Soyl

120. What  is spelled correctly?

Answers:

• Immpove

• impruve

• emprove

• Improve

121. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• highgyenic

• higynic

• hygeinic

• hygienic

122. Choose the correct spelling:

Answers:

• arrowdynamics

• aerodynamics

• aero-dynamics

• arodynamics

123. Please select correct spelling;

Answers:

• Counseling

• Councelling

• Conselling

• Couneselling

124. Choose the correct spelling:

Answers:

• Flem

• Flegm

• Phlem

• Phlegm

125. Choose the correct spelling:

Answers:

• Allegience

• Allegiance

• Alegence

• Alegiance

126. The statement had underlying _______.

Answers:

• conotations

• connottations

• connotations

• connatations

127. Which is the correct spelling?

Answers:

• verbaitum

• verbatum

• verbatim

• verbatem

128. Does the following sentence have correct spelling?  The radio's speaker made a wierd noise.

Answers:

• Yes

• No

129. Which word below is spelled correctly?

Answers:

• Indubatable

• Indubiteble

• Indubitable

• Indubetible

• Indubitible

130. All of the words in the following sentence are accurately spelled (true or false): Karen is keen at differentiating between diagnoses.

Answers:

• False

• True

131. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• veracious

• viracious

• varacious

• verashus

132. Which is the correct spelling?

Answers:

• advesary

• adolesent

• aqueous

• adew

• adjancy

133. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• licentious

• licentous

• lisentous

• liscentious

134. A solution in which the solvent is water.

Answers:

• Aquious

• Aquous

• Aquaeous

• Aqueous

135. "ZAP!  BOOM!  BAM!" are examples of _____________.

Answers:

• onomatopaea

• onomotapeia

• onomatopoeia

• onamatapaea

136. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• commandere

• comandere

• commandeer

• comandeer

137. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• palad

• palid

• pallid

• pallad

138. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• inviolability

• enviolability

• envoliability

• involiability

139. He ordered some appetizers to ______ his _______.

Answers:

• wet; appettite

• wet; appetite

• whet; apettite

• whet; appetite

140. Choose the correct spelling:

Answers:

• variegated

• varriegated

• variagated

• variagatad

141. Choose the correct spelling:

Answers:

• vinagrette

• vinagrett

• vinaigrett

• vinaigret

• vinaigrette

142. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• enire

• inure

• innure

• inere

143. It was a complete ________.

Answers:

• embarasment

• embarrasment

• embarassment

• embarrassment

144. Which of the following is correctly spelled?

Answers:

• implicable

• inplacable

• implacable

• unplacable

145. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• peninsular

• aggrarian

• terrestrial

• areal

146. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• egregious

• abominable

• villanous

• execrable

147. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• exigious

• exigous

• exgiuous

• exiguous

148. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• consolitary

• consiliatory

• consilatory

• consolatory

149. If there are 8 apples sitting on a table, and you take away 3 of them; how many do you have?

Answers:

• 4 apples

• You have 3 apples.

• 5 apples

• 6 apples

• 2 apples

150. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• risable

• cachinnatory

• gelastic

• derisive

151. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• demurral

• demurer

• demurrer

• demur

152. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• demigogue

• demagogue

• demigog

• demmagog