Do you know that? 42% of freelancers who have been on their own for two years or less are earning a very respectable $70 or more per hour. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Writing & Trans. category

Test answers for English Spelling and Grammar 2016

(275, CL) Last updated: January 23
Elance • Writing & Trans.
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

275 Answered Test Questions:

1. Which is the proper spelling?

Answers:

• alot

• a lot

2. How old are you?

Answers:

• I am fine.

• I have 27 years.

• I am 27 years old.

• I have 27 years old.

3. That was intense; I need to ___ down for a second.

Answers:

• lay

• lie

• lain

• laid

4. Choose the correct spelling:

Answers:

• He had an expansive, varigated wardrobe.

• He had an expansive, variegated wardrobe.

• He had an expansive, variagatad wardrobe.

• He had an expansive, variagated wardrobe.

5. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Irresistable

• Indispensable

• Irresponsible

• Indivisible

6. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• inviolability

• involiability

• envoliability

• enviolability

7. Which sentence is written correctly?

Answers:

• We leave tomorow on a Caribbean cruise.

• We leave tomorrow on a Caribbean cruise.

• We leave tomorrow on a Carribean cruise.

• We leave tamarrow on a Caribbean cruise.

8. Which sentence is written correctly?

Answers:

• Your grammer may embarrass you.

• Your grammar may embarrass you.

• You're grammar may embarrass you.

• Your grammar may embarass you.

9. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• Mom taught my sister and me how to so.

• Mom taught my sister and me how to sew.

• Mom taut my sister and I how to sow.

• Mom taught my sister and I how to sew.

10. Find the correct usage of the word.

Answers:

• The woman flouted as she tried to swim back to shore.

• The investigation came to a flout, when the evidence was discovered.

• The toy boat capsized and wouldn't stay a flout.

• After capturing the crook, the officers engaged in a flouting match.

• Although in the principal's office, the students still flout authority.

11. Did you find out if you can come to the movies with __________?

Answers:

• Sam and me

• Sam and I

• All answers are correct.

• I and Sam

12. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• pallid

• palad

• palid

• pallad

13. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• stupirrous

• stupirous

• stuperous

• stuporous

14. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• demigogue

• demigog

• demmagog

• demagogue

15. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• Everyone new that this press release was just a feint.

• Every one knew that this press release was just a feint.

• Everyone knew that this press release was just a faint.

• Everyone knew that this press release was just a feint.

• Every one new that this press release was just a faint.

16. Which of these commonly misspelled words is spelled correctly?

Answers:

• apparant

• affluant

• accidentelly

• acquire

• bellweather

17. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• resorbsion

• resorbion

• resortion

• resorption

18. "Running" and "swimming" are what?

Answers:

• Nominals

• Prepositions

• Gerunds

• Interlocutors

19. "I called my mentor for some advise." Which word is used incorrectly?

Answers:

• Everything is spelled correctly

• Called

• Mentor

• Advise

20. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• agrologist

• agronomist

• agralogist

• agriculturalist

21. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• antipode

• antithesis

• antonym

• antethesis

22. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• promminade

• prominade

• prommanade

• promenade

23. Choose the correct spelling: He was _____ that he get a fair interview.

Answers:

• adamint

• adamant

• ademant

• adament

24. Choose the correct spelling: He bought the chair at a church _____.

Answers:

• bazaar

• bazar

• bizzarre

• bizarre

25. Choose the sentence with the correct grammar and spelling.

Answers:

• Grandmother, who lives in Vermont most of the year milks her cows religously.

• Grandmother; who lives in Vermont most of the year and milks her cows religously.

• Grandmother who lives in Vermont, most of the year milks her cows, religiously.

• Grandmother, who lives in Vermont most of the year, milks her cows religiously.

• Grandmother who lives in Vermont most of the year milks her cows religiously.

26. Which sentence is correct?

Answers:

• The man who's car was stolen's nowhere in sight.

• The man who's car was stolen is nowhere in sight.

• The man whose car was stolen is no where in sight.

• The man whose car was stolen is nowhere in sight.

27. By this time next year, I ______ all my exams.

Answers:

• have taken

• take

• will take

• will have taken

28. If only I _____ richer.

Answers:

• were

• am

• would be

• will be

29. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• Their is definitaly no affect of the treatment in this patient.

• There is definately no effect of the treatment in this patient.

• There is definitely no affect of the treatment in this patient.

• There is definitely no effect of the treatment in this patient.

• There is definately no affect of the treatment in this patient.

30. You cannot drive a car ____ you turn eighteen.

Answers:

• since

• untill

• till

• until

• unless

31. _____ early for??our appointment, we still had to wait.

Answers:

• despite

• Despite being

• despite of being

• Despite be

32. Which sentence is written correctly?

Answers:

• I flipped my calendar to the month of February.

• I flipped my calander to the month of Febuary.

• I flipped my calendar to the month of Febuary.

• I flipped my calander to the month of February.

33. Which of the following spelled correctly?

Answers:

• anesthesia

• unesthesia

• annesthesia

• anesthisea

• anisthesia

34. Choose the sentence with correct spelling:

Answers:

• He ledd the group through the house.

• None of these sentences is correctly spelled.

• He led the group through the house.

• He lead the group through the house.

35. How long have you been studying in London?

Answers:

• at least 5 years ago

• for 5 years

• 5 years ago

• since 5 years

36. Choose the correct spelling:

Answers:

• Previlige

• Privilege

• Privilige

• Privelege

37. Carla is ______ focus on what she is good at.

Answers:

• lost

• lose

• loosing

• losing

38. When??Sarah ______??back tonight, she'll cook dinner.

Answers:

• is coming

• comes

• will come

• shall come

39. My life experiences _____ been, for me, an amazing journey

Answers:

• has

• have

• are

40. I come ____ England.

Answers:

• in

• at

• from

• to

41. Which sentence is correct?

Answers:

• Jane and I earned five dollars this week.

• Me and Jane earned five dollars this week.

• I and Jane earned five dollars this week.

• Jane and me earned five dollars this week.

42. ____ car is??parked in our space?

Answers:

• Whose

• Of whose

• Who's

• Who

43. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• arudition

• eriudition

• erudition

• aurudition

44. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• She solid their seashells by the seashore.

• She sold there seashells by the seashore.

• She sold there seashells buy the seashore.

• She sold their seashells buy the seashore.

• She sold their seashells by the seashore.

45. The school principle called me into his office. Is "principle" spelled correctly?

Answers:

• Yes

• No

46. There is ___ coffee in your cup. Shall I give you some more?

Answers:

• a few

• few

• fewer

• little

47. Which of these is correct?

Answers:

• When I kill you, there planet will die.

• I will take their powers for my own.

• They're cookies are delicious.

• Their aren't enough of us to win.

48. Jane _______ her special recipe for last night's dinner.

Answers:

• is cooking

• cooks

• cooking

• cooked

49. Choose the INCORRECTLY spelled word:

Answers:

• Calendar

• Calender

• Appropriate

• Conscious

50. Choose the correct spelling:

Answers:

• Dissappear

• Disapear

• Disappeer

• Disappear

51. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• vaperous

• vaprous

• vaporous

• vapirous

52. Which sentence is spelled correctly?

Answers:

• The sentence had propar gramar.

• The sentence had proper grammer.

• The sentence had propper grammar.

• The sentence had proper grammar.

53. Manny Pacquiao _____ deserve to be the subject of booing.

Answers:

• dont

• don't

• doesn't

• doesnt

54. Since I started my new job, it seems like I have very ____ time to do the things I enjoy.

Answers:

• little

• few

• a little

• a few

55. I live my life _____ words

Answers:

• with them

• by these

• with this

• by this

56. The product offered a 30-day _____.

Answers:

• guarantee

• guaranttee

• garantee

• guarrantee

57. Choose the correct spelling:

Answers:

• binign

• benign

• benine

• buhnine

58. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• There is all ways a way to break into the Major Leagues.

• There is always a way to break into the Major Leagues.

• There is all ways a way to brake into the Major Leagues.

• There is always a way to brake into the Major Leagues.

• Their is always a way to brake into the Major Leagues.

59. What time _____ ?

Answers:

• does the train leave

• leaves the train

• the train does leave

• the train is leaving

60. Choose the proper spelling.

Answers:

• sophistacation

• sophistication

• sofistication

• sofistacation

• saphistication

61. If you want to be the ______ of this school, you must stick to your ______.

Answers:

• Principle; principals

• Principle; Principles

• principal; principles

• principle; principals

62. She _______ time for breakfast this morning.

Answers:

• haven't

• hadn't have

• didn't have

• had not

63. Choose the correct spelling:

Answers:

• Tendency

• Tendancy

• Tandency

• Tendenci

64. Choose the correct spelling:

Answers:

• abrreviate

• abbreveate

• abbreviate

• abreveate

65. Choose the correctly spelled word: I ate a delicious cake for_____.

Answers:

• desert

• dessert

• disert

• dizzert

66. Which sentence is correct?

Answers:

• You're going to do your homework, aren't you?

• Your going to do your homework, aren't you?

• You're going to do you're homework, aren't you?

• Your going to do you're homework, aren't you?

67. The late arrival was ____ traffic.

Answers:

• reason of

• due to

• because

• the result

68. He ______ work tomorrow.

Answers:

• isn't going

• hasn't going

• isn't to

• isn't going to

69. They cannot decide. They cannot make up ____ minds.

Answers:

• Their

• there

• they're

• their

70. Little ______ little, the clouds dispersed and the sun shone through again.

Answers:

• for

• at

• by

• from

• to

71. The best way to get there is _____ the train.

Answers:

• take

• in taking

• by taking

• to taking

72. Choose the correct spelling:

Answers:

• They decided to work separatly.

• They decided to work separately.

• They decided to work separetely.

• They decided to work seperetely.

73. Choose the correct spelling:

Answers:

• Preseed

• Precede

• Presede

• Pricede

74. They are interested ____ learning French.

Answers:

• on

• in

• for

• to

75. Choose the correct spelling:

Answers:

• Excessive

• Excesive

• Exccessive

• Exceesive

76. You should concentrate ______ the teacher says.

Answers:

• at that

• at what

• on which

• on that

• on what

77. They ______?? to have a drink after work.

Answers:

• might have a liking

• might liked

• might like

• might liking

78. Omar owns a large  _____ of cows.

Answers:

• hard

• heard

• had

• herd

79. She must ______ her homework.

Answers:

• do

• make

• work

• doing

80. Which one is correct?

Answers:

• If I was you

• If I were you

• If I where you

81. Choose the correct spelling:

Answers:

• Acommadate

• Acomondate

• Accommodate

• Accomadate

82. Their??office is on the second _____ of the building.??

Answers:

• level

• stage

• floor

• ground

83. She was wearing a skirt.  She was _____-legged.

Answers:

• beer

• bear

• bare

84. Sam??wants to be a fireman when he _____ .

Answers:

• ages

• grows

• grows up

• has more years

85. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• He can sea their house at night.

• He can see they're house at nite.

• He can see their house at night.

• He can see there house at night.

86. Choose the correct sentence.

Answers:

• I know you're in their.

• I know yore in there.

• I know you're in there.

• I know your in they're.

• I no you're in there.

87. I'm going to the store, says Sally. Tim replies, "Oh, please get napkins while ____ out."

Answers:

• yore

• your

• you're

• ur

88. He went to the store _____ a newspaper.

Answers:

• for buy

• to buy

• for buying

• buy

89. What's the correct Grammar

Answers:

• It hurts!

• It's Hurts!

• It's Relly Hurts!

90. Choose the correct spelling:

Answers:

• Definitely

• None of these are correct

• Defenetley

• Defenitely

91. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• Their coming over after your game.

• They're coming over after your game.

• They're coming over after you're game.

• There coming over after your game.

• There coming over after you're game.

92. Choose the one word that would best keep the meaning of the original sentence.  Peter was an agile and athletic youth.

Answers:

• inept

• active

• ponderous

• awkward

93. Which sentence has the correct spelling?

Answers:

• The dinner was deliscious.

• The dinner was delishious

• The dinner was delicous.

• The dinner was delicious.

94. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• communacative

• communicitive

• communicative

• comunicative

95. He went to the station ______.

Answers:

• by taxi

• in taxi

• with taxi

• on taxi

96. Can't is a contraction for:

Answers:

• Can not

• Both

• Can it

97. What is a noun?

Answers:

• an action

• a descriptive modifier

• an adverb

• a person, place, thing or idea

98. Could you pass me a  ____ of pizza?

Answers:

• peice

• peace

• pease

• piece

99. Put the money ____________.

Answers:

• their

• they're

• there

100. What is the opposite of poor?

Answers:

• healthy

• wealthy

• poverty

101. Which one of these sentences is correct:

Answers:

• She was in the house yesterday.

• She are in the house yesterday.

• She is in the house yesterday.

• She were in the house yesterday.

102. Is Jill _____ Jane?

Answers:

• older than

• oldest

• more old than

• more older than

103. I can't reach my phone because it is ____ far away.

Answers:

• two

• to

• too

104. Choose the correct spelling: The defendant was clearly _______.

Answers:

• liein

• lyin

• lieing

• lying

105. I want to go with her ___.

Answers:

• from

• To

• to

• too

106. Which punctuation mark indicates excitement and emphasis?

Answers:

• exclamation point

• semicolon

• period

• quotation mark

107. Choose the correct spelling:

Answers:

• secreteve

• secretive

• secritive

• secritave

108. If you answer questions ---------- fast you will have ---- suffer the consequences!

Answers:

• too, to

• two, too

• to, too

• two, to

109. Which word is spelled correctly?

Answers:

• bisket

• bizkit

• bizquik

• biscuit

• bisquit

110. Lou and I _____the house on Monday.

Answers:

• will cleaned

• shall cleaned

• shall cleaning

• will clean

111. Which is the correct sentence?

Answers:

• We walked tow far today.

• We walked two far today.

• We walked to far today.

• We walked too far today.

112. Choose the correct spelling:

Answers:

• diferental

• diferenntial

• differenntial

• differential

113. It is time to do ____ homework.

Answers:

• yours

• you're

• your

114. What is the proper format?

Answers:

• Mr John Smith

• Mr john smith

• mr john smith

• Mr. John Smith

115. Which sentence is correct?

Answers:

• Shes' walking down the street.

• Shes walking dawn the street.

• She's walking down the street.

• Shes walking down the street.

116. Irritated means the same as ________ .

Answers:

• joyful

• happy

• annoyed

• excited

117. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• alocucion

• alocution

• allocation

• allocucion

118. Which sentence is correct?

Answers:

• Youse not qualified for this job.

• You is not qualified for this job.

• Your not qualified for this job.

• You not qualified for this job.

• You are not qualified for this job.

119. Where's the _____ post office, please?

Answers:

• nearest

• more near

• near

• most near

120. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• collectre

• collector

• collecter

• colector

121. We'd like ______ information, please.

Answers:

• a??slice of

• some

• piece

• many

122. Choose the correct spelling:

Answers:

• Soyl

• Soyul

• Soiyul

• Soil

123. Choose the correct spelling:

Answers:

• Chief

• Cheef

• Cheif

• All of these are correct

124. Choose the misspelt word

Answers:

• siginature

• Comprehensively

• Periodically

125. ---------- has to be a reason for -------- inability to do well on this short test.

Answers:

• Their, their

• There, they're

• There, their

• They're, there

126. How long ______ Spanish?

Answers:

• you learn

• do??you learn

• have you been learning

• are you learning

127. Correct this sentence: "When I will arrive, I will call you."

Answers:

• When I arrive, I'm call you.

• When I'll arrivve, I'll call you.

• When I'll arrive, I'll call you.

• When I arrive, I will call you.

• When I'll arrive, I call you.

128. Choose correct spelling.

Answers:

• Comunicate

• Comunnicate

• Communecate

• Communicate

129. Which of the following sentences is grammatically correct?

Answers:

• I will late thirty minutes.

• Me will be late for thirty minutes.

• I, will be late for thirty minutes.

• I will be thirty minutes late.

130. Choose the correct spelling:

Answers:

• Weerd

• Weird

• Weerd

• Wierd

131. My mother _______??television all day yesterday.

Answers:

• watched

• watch

• did watched

• has watch

132. Choose the correct spelling:

Answers:

• Receeve

• Recieve

• Receive

• Ricieve

133. I'm tired ______ this exercice.

Answers:

• of??doing

• with doing

• to do

• for doing

134. Choose the correct spelling:

Answers:

• Febuary

• Februery

• Febuery

• February

135. Choose the proper spelling.

Answers:

• anotamy

• anatimy

• anatomy

• anatamy

• onatamy

136. which of the following is the correct spelling

Answers:

• serveses

• servises

• services

137. Pattni owns a _________ of vehicles

Answers:

• flit

• fleat

• flete

• fleet

138. Which is spelled correctly?

Answers:

• aquataince

• aquantance

• acquaintance

• acuaitance

139. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• confirince

• confirence

• confrence

• conference

140. Which word is correctly spelled?

Answers:

• maddy

• moday

• muddy

• mundy

141. Which is the proper spelling?

Answers:

• I am definitely sure I left the keys there.

• I am definitely sure I left the keys their.

• I am definately sure I left the keys their.

• I am definately sure I left the keys there.

142. Choose the correctly spelt word

Answers:

• success

• succes

• sucess

143. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• trafficre

• trafficker

• traficker

• trafficer

144. Which word is spelled correctly?

Answers:

• callender

• callendar

• colandar

• calendar

• calender

145. Which word is spelled incorrectly in the following sentence: The team earned a berth in the upcoming tournement.

Answers:

• Berth

• Upcoming

• Team

• Tournement

146. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• nauticle

• nautical

• naughtacal

• naughtical

147. Choose the correct spelling:

Answers:

• Separate

• Sepereate

• Seperete

• Seperate

148. Choose the correct spelling:

Answers:

• Medeival

• Medevil

• Medieval

• Mideval

149. You need an expert. It is not easy to find _______ .

Answers:

• such a person

• such

• such persons

• a such person

150. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• I did my part. Its up to you too do the rest.

• I did my part. It's up to you to do the rest.

• I did my part. It's up to you too do the rest.

• I did my part. It's up too you to do the rest.

• I did my part. Its up to you to do the rest.

151. I ____ ever see him at work.

Answers:

• always

• nearly

• hardly

• often

152. Choose the correct spelling:

Answers:

• Twelth

• Twelfth

• Twelf

• Twelff

153. He??doesn't like spinach.?? _____ do I.

Answers:

• Not

• Either

• Neither

• So

154. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• Though he thought that they were thru playing, he threw the ball back to them anyway.

• Though he thought that they were threw playing, he through the ball back to them anyway.

• Though he thought that they were threw playing, he threw the ball back to them anyway.

• Though he thought that they were through playing, he threw the ball back to them anyway.

155. They are not going to _______ this game.

Answers:

• lost

• loose

• lose

156. Choose the correct sentence.

Answers:

• Whom did you give my apples?

• To whom did you give my apples?

• To who did you give my apples?

• Who did you give my apples?

157. I can't go right now because I still have ..... orders to fill by 5 o'clock.

Answers:

• few

• little

• a few

• a little

158. Which sentence is correct?

Answers:

• I sent him to the store for bread, milk, and to get butter.

• I sent him to the store for bread, milk, and butter.

• I sent him to the store for :bread, milk, and butter.

• To him I sent to the store for: milk, bread, and butter.

• I sent him to the store for: bread, milk, and to get butter.

159. The business owner was a great _______.

Answers:

• entrepreneur

• entrepraneur

• entrapreneur

• entrepeneur

160. ______ going to drive me to the airport?

Answers:

• Whose

• Both answers are correct, but "Whose" is more proper.

• Who's

161. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• He should have taken your car to the mechanic to get its brakes fixed.

• He should of taken your car to the mechanic to get it's brakes fixed.

• He should of taken your car to the mechanic to get its brakes fixed.

• He should of taken you're car to the mechanic to get it's brakes fixed.

• He should have taken you're car to the mechanic to get its brakes fixed.

162. Choose the correct spelling:

Answers:

• Agresiv

• Aggresive

• Aggressive

• Agressive

163. Would you mind _____ the door?

Answers:

• closing

• closed

• to close

• close

164. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• reiterate

• reitarete

• rieterate

• reitarate

165. Choose the correct spelling:

Answers:

• peculearity

• peculiarity

• peculierity

• peculliarity

166. Pick the correctly spelled word:

Answers:

• hygeinic

• hygienic

• highgyenic

• higynic

167. Who is _____, Keshi or Lhiandra?

Answers:

• prettier

• more pretty

• prettiest

168. Choose the correct spelling: He just started practicing and considered himself an ________.

Answers:

• amatur

• amateur

• amatuer

• amature

169. He looks _____ he isn't very happy.

Answers:

• as

• as if

• likes

• if

170. I ______ down the street, taking in all of the incredible sights.

Answers:

• wondered

• wundered

• wandered

• windered

171. Choose the correct spelling:

Answers:

• Rythymn

• Rhythm

• Rhythmn

• Rhythym

172. Fill in the blank: I'm not sure if ___ still blue or if they changed its color.

Answers:

• your

• its

• it's

173. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word. The clown???s performance was _______________, to say the least.

Answers:

• disapointing

• disappointing

• dissapointing

• dissappointing

174. ______ to work yesterday?

Answers:

• Did you walked

• Walked you

• Did you walk

• Do you walk

175. That's Jeremy's and ____ favorite movie.

Answers:

• I's

• my

• mine

• my's

176. Fill in the blank: I'm going to wring ___ neck!

Answers:

• you're

• it's

• it is

• its

177. The dog ______ the boy yesterday.

Answers:

• bitten

• bit

• bite

• beat

178. Choose the correct spelling:

Answers:

• Phlegm

• Flegm

• Phlem

• Flem

179. He ____ me to be quick.

Answers:

• told

• made

• ask

• suggested

180. Which word is spelled correctly?

Answers:

• barbequeu

• berbecue

• barbecue

• barbacew

181. Does this sentence use active or passive voice? "The pumps were destroyed by a surge of power."

Answers:

• Active

• Passive

182. The king was attacked by an ______.

Answers:

• asasin

• assassin

• assasin

• asassin

183. The accident would never have happened if you _______ so fast.

Answers:

• wouldn't drive

• woudn't??been driven

• had driven

• hadn't been driving

184. She ___ an award for her performance last year.

Answers:

• deserved to be given

• was deserved

• was deserving

• deserve

185. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• vulgate

• vernacular

• idiam

• patois

186. Jenny, Tommy and ___ are in the car.

Answers:

• me

• I

• myself

187. Identify the sentence containing the proper usage of the capitalized word

Answers:

• I have to SELL some of my old records in order to pay for college.

• I have to SALE some of my old records in order to pay for college.

• I have some old records for SELL.

188. Which sentence is correct?

Answers:

• The turtle knows its way home.

• The turtle know it's way home.

• The turtle know its way home.

• The turtle knows it's way home.

189. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word. Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.

Answers:

• kindegarden

• kindergarden

• kindegarten

• kindergarten

190. Which of the following is the plural of CD?

Answers:

• CDs

• CD's

• CDS

• CD

191. A hen  _______. (sounds)

Answers:

• swarms

• clucks

• shouts

• quacks

192. They're is a contraction of _______.

Answers:

• they really

• They are

• their

• there

193. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word. He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.

Answers:

• prollificaly

• prolifically

• prollifically

• prolificaly

194. Which sentence has a spelling error?

Answers:

• I will try to be accommodating.

• The show was reprehensible.

• I will see you next Wednesday.

• The preformance was scintilating.

195. He was so seriously ill that ____ treatment could cure him.??

Answers:

• none of

• no amount of

• none

• not amount of

196. If you ___ that, then you must have an upset stomach.

Answers:

• ate

• eat

• eight

197. Which of the following sentences is an example of simile?

Answers:

• Erin is a tiger on the tennis court.

• Penny is a pretty powerful ping-pong player.

• Don is the smartest person in the history of the world.

• Bill is as powerful as an ox.

198. Which sentence is correct?

Answers:

• The herd heard the shepherd.

• The herd heard the sheperd.

• The heard herd the sheppard.

• The heard heard the shepeard.

199. My friend traveled _____ to _____ America

Answers:

• South, South

• south; South

• south, south

• South; south

200. Which of these sentences is correct?

Answers:

• In the neighborhood its a beautiful day.

• It's a beautiful day in the neighborhood.

• Its a beautiful day in the neighborhood.

• In the neighborhood its quite a lovely day.

• It's quiet lovely in the neighborhood today.

201. There aren't _____ people here.

Answers:

• a lot

• some

• much

• many

202. Choose the correct spelling: He stopped swimming and started ______ water.

Answers:

• treding

• treading

• tredding

• treadding

203. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• culpable

• condemnable

• censurable

• blamible

204. Choose the correct spelling:

Answers:

• Alegence

• Allegience

• Allegiance

• Alegiance

205. There was no taxi available, so we had to come ____ .

Answers:

• with feet

• on foot

• walking

• by walking

206. Which sentence is correct?

Answers:

• It's unfortunate that the ring remained in it's box for so long.

• Its unfortunate that the ring remained in it's box for so long.

• It's unfortunate that the ring remained in its box for so long.

• Its unfortunate that the ring remained in its box for so long.

207. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• improvident

• lavish

• munificent

• extravegant

208. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Enegma

• Enhancement

• Elicit

• Ecstasy

209. Which sentence is correct?

Answers:

• She wore lose clothing.

• She wore loose clothing.

• Her clothes we're loose.

• She were wearing loose clothes.

210. Which of the following is INCORRECT?

Answers:

• They're going to be very angry when they find out.

• Your car needs a tune-up.

• You're mother knows best.

• Their best bet was to escape.

• Your only hope is to study harder.

211. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• assuagment

• asuajement

• asuagment

• assuagement

212. You _____ the cleaning; I would have done it later.

Answers:

• needn't have done

• can't have done

• wouldn't do

• couldn't have done

213. Choose a correct answer.

Answers:

• The soldier rose the flag when he heard the bugle blow.

• The soldier raised the flag when he heard the bugle blow.

• The soldier decided to rise the flag when he heard the bugle blow.

• The soldier rose the flag when he heard the bugle was blowing.

214. Choose the correct spelling:

Answers:

• factious

• factios

• facshios

• facious

215. Choose the correct spelling:

Answers:

• arithimetic

• arithmetic

• arithematic

• arithemetic

216. Which of the following sentences is correct?

Answers:

• A lot of the parking lots over there are there's.

• Alot of the parking lots over there are theirs.

• Many of the parking lots over their are theres.

• A lot of the parking lots over there are theirs.

• Many of the parking lot's over there are theirs.

217. _______ your house repainted every year?

Answers:

• Have you been

• Have you

• Do you have

• Have you got

218. Which of the following phrases is correct?

Answers:

• in its own right

• on it's own right

• own its on right

219. Choose the correct spelling:

Answers:

• The school's discipline practices seemed archeic.

• The school's discipline practices seemed archiestic.

• The school's discipline practices seemed archaick.

• The school's discipline practices seemed archaic.

220. Which sentence is grammatically correct?

Answers:

• We're having chocolate mousse for dessert.

• We're having chocolate moose for desert.

• We're having chocolate moose for dessert.

• We're having chocolate mousse for desert.

221. Which word below spelled incorrectly?

Answers:

• amateur

• bellwether

• atheist

• facia

• athlette

222. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• Its wierd that he didn't loose weight after so much exercise.

• It's weird that he didn't lose weight after so much exercise.

• Its weird that he didn't lose weight after so much exercise.

• It's weird that he didn't loose weight after so much exercise.

223. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• enclement

• incliment

• unclement

• inclement

224. Choose the correct spelling:

Answers:

• Permissible

• Permissable

• Permisible

• None of these

225. We arrived ____ Paris late last night.

Answers:

• at

• on

• in

• to

226. Choose the correct spelling:

Answers:

• Questionaire

• Questionnairre

• Questionnaire

227. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• opprobbriam

• oppropriam

• oprobbrium

• opprobrium

228. Syntax is the study of

Answers:

• roots and affixes

• the function of language in society.

• sentence structure.

• speech sounds

229. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• He should have known that the agile rabbit would prove illusive.

• He should have known that the agile rabbit would prove elusive.

• He should have known that the agile rabbit would prove allusive.

• He should of known that the agile rabbit would prove elusive.

• He should of known that the agile rabbit would prove allusive.

230. Which of the phrases consists of a double negative?

Answers:

• I didn't have paper nor a pencil.

• I couldn't answer any of the questions.

• I didn't see anyone.

• I didn't see nobody.

231. You could ____ swimming.

Answers:

• take up

• start up

• get up

• start off

232. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• He was assured that the bank account was insured, and that he could check his balance online.

• He was assured that the bank account was insured, and that he could check his balance on line.

• He was assured that the bank account was ensured, and that he could check his balance online.

• He was insured that the bank account was insured, and that he could check his balance online.

• He was ensured that the bank account was ensured, and that he could check his balance online.

233. Choose the sentence with the correct meaning and grammar.

Answers:

• Feeling ominous, the storm clouds gathered.

• The gathering storm clouds felt omnivorous.

• The gathering storm clouds felt ominous.

• The storm clouds gathered were looking omivious.

234. Is it correct to say," I'm 26 years of age"

Answers:

• yes

• no

235. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• His testimony was veracious.

• His testimony was viracious.

• His testimony was varacious.

• His testimony was verashus.

236. He was able to ______ his problems.

Answers:

• coupe up

• cope with

• cope up

• coupe up with

• cope up with

237. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• obsoletism

• obsoletest

• obsolescence

• obsolete

238. What is the subject of the following sentence: Go to the park!

Answers:

• you (implied)

• park

• to

• go

239. You ___ better consult an attorney.

Answers:

• would

• did

• had

• could

240. Which of the following sentences is correct?

Answers:

• The jeans are on sale. They're 25% off the original price.

• That car over their is for sale. It's only $1,000.

• There's a bigger discount on the first item then on the second one.

• It's price has been reduced from $25 to $20.

241. Nothing was damaged during the storm, ________ ?

Answers:

• wasn't it

• were they

• weren't they

• was it

242. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Malicious

• Mischeivous

• Misanthrope

• Mussel

243. Identify the correct sentence.

Answers:

• The doctors spoken medical jargon that the layman cannot understand.

• The homeless man was called a vigorous by the town folk.

• The women who was from Idaho, had many friends.

• His doctoral thesis was outlining the importance of specie diversification was well received.

• She made a flippant response to a sensitive question.

244. Which of the following sentences uses the passive voice?

Answers:

• I tried to prevent a pack of velociraptors from eating my best friend, but I wasn't fast enough.

• Please don't disembowel me, velociraptors, I cried.

• The hunter was mauled by a velociraptor.

• Velociraptors quietly stalk their prey.

245. The _____ man spoke _____ in his _____ 101 class.

Answers:

• English; English; English

• English; english; english

• English; English; english

• English; english; English

246. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Questionaire

• Quixotic

• Quarantine

• Quite

247. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• The cop contended that he had acceded a reasonable speed given the prevailing weather conditions.

• The cop contended which he had exceeded a reasonable speed given the prevailing weather conditions.

• The cop contended that he had exceeded a reasonable speed given the prevailing weather conditions.

• The cop contended that he had acceded a reasonable speed given the prevailing whether conditions.

• The cop contended that he had exceeded a reasonable speed given the prevailing whether conditions.

248. Which of the following has INCORRECT usage?

Answers:

• Loose lips sink ships.

• Lose yourself in the moment.

• I have some lose change in my pocket.

• If your pants are too loose, you might lose your pants.

249. Select the sentence with an error.

Answers:

• Her accent was easily misunderstood and mistaken.

• He was a trusted confident of the president.

• Hyperactive children are in dire need of a guardian with a firm hand.

• I had an intuitive awareness of my sister's feelings.

• Her answer was deceptive because she did not explain the vehicle's full history.

250. Choose the correct spelling:

Answers:

• corollary

• corolary

• corrolary

• corrollary

251. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• The strategy was to very the colors used in their new store to avoid being characterized as staid or trite.

• The strategy was to vary the colors used in their new store to avoid being characterized as staid or trite.

• The strategy was to vary the colors used in their new store to avoid being characterized as stayed or trite.

• The strategy was to very the colors used in their new store to avoid being characterized as stayed or trite.

• The strategy was to vary the colors used in there new store to avoid being characterized as staid or trite.

252. Which sentence is correct?

Answers:

• The storm had an irreverisble affect on the town.

• I should of left the planet when I had a chance.

• As you know, I have already completed my thesis.

• Like I said, there is not going to be any celebration for the end of the world.

• The cake was divided among the queen and the pheasants.

253. We were at a disadvantage _______ that we did not have a very good grasp of the language the others were using.

Answers:

• of

• by

• with

• in

• for

254. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• He could hear better and throw further than any one else.

• He could hear better and throw farther than anyone else.

• He could here better and throw farther than anyone else.

• He could hear better and through farther than anyone else.

• He could here better and throw further than anyone else.

255. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• acremonous

• acremonious

• acrimonious

• acramonious

256. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• chatoyent

• chetoyent

• chatoyant

• chitoyant

257. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• His appetite was implicable.

• His appetite was inplacable.

• His appetite was unplacable.

• His appetite was implacable.

258. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Embarrasment

• Embarrassment

• Embarassment

• Embrassement

259. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• comandere

• comandeer

• commandere

• commandeer

260. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• lisentous

• liscentious

• licentious

• licentous

261. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Pronuncitation

• Pronounciation

• Pronunciation

• Pronuciation

262. The word "whom" is:

Answers:

• A more proper way of saying "who".

• An outdated pronoun similar to "thou" or "thine"

• Only used when it is the object of a sentence.

• Only used when it is the subject of a sentence.

263. The man recently _______ from New Zealand to his new home in France.

Answers:

• immigrated

• migrated

• imigrated

• emigrated

264. Which of the following is a split infinitive?

Answers:

• to accurately be drawn

• to be profitably run

• to sing gleefully

• quick to climb

265. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• innure

• enire

• inure

• inere

266. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• execrable

• egregious

• villanous

• abominable

267. When asked "____ did you see?" the reply is "I saw Nicolas Cage yesterday."

Answers:

• Who

• Whom

268. Choose the correctly spelled word:

Answers:

• sesquipedalian

• sesquapedalian

• sescuipidalian

• sesquepidalian

269. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• areal

• peninsular

• terrestrial

• aggrarian

270. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• derisive

• cachinnatory

• gelastic

• risable

271. Choose the sentence with correct spelling and grammar.

Answers:

• Do you agree with the saying, "All's fair in love and war?".

• Do you agree with the saying: "All's fair in love and war?"

• Do you agree with the saying "All's fair in love and war"?

• Do you agree with the Saiyan "All's fair in love and war"?

• Do you agree with the saying, "All's fair in love and war"?

272. Which of the following is the correct spelling?

Answers:

• consiliatory

• consilatory

• consolatory

• consolitary

273. Pick the word spelled correctly:

Answers:

• exigious

• exiguous

• exgiuous

• exigous

274. Which of the following is NOT spelled correctly?

Answers:

• demurrer

• demur

• demurer

• demurral

275. Which of these is correct?

Answers:

• They're over there near their bikes.

• Theyre over there near they're bikes.

• They're over their by there bikes.

• There over their by they're bikes