Do you know that? 77% of Upwork-Elance freelancers have a college degree next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Writing & Trans. category

Test answers for Editing/Copy Editing 2016

(99) Last updated: January 23
Elance • Writing & Trans.
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

99 Answered Test Questions:

1. Which uses "their," "there," or "they're" correctly?

Answers:

• Look at that plane over their!

• They're plane is over their!

• Look at that plane over they're!

• Look at that plane over there!

2. Which answer contains a correctly placed apostrophe?

Answers:

• The childrens' toy's were kept in the toy box

• The children's toys were kept in the toy box

• The children's toy's were kept in the toy box

• The childrens' toys were kept in the toy box

3. When presenting a dish or work of art, many Americans use a foreign word to be dramatic. What is the correct spelling?

Answers:

• voila

• vuola

• Wa-la

• wala

• voilà

4. Which of the following sentences does not contain any errors?

Answers:

• We should have gone in there car.

• You might of crashed, the way you were driving.

• He could've succeeded if he had put in a little more effort.

• We would of arrived on time if you hadn't spent so much time getting ready.

5. Which one of the following sentences is correct?

Answers:

• Tell me about your past and what your going to do about it.

• I can't believe you're going through with this.

• It was nice meeting you're family.

6. What is an artist's board used for mixing paints called?

Answers:

• palate

• palette

7. Choose the correct answer  The 2000 Census showed that married couples _____ half of the 2 million households in the state, and 46 percent of those couples had children under their roof.

Answers:

• and made up

• which they made up

• made up

• to make up

8. Which is correct?

Answers:

• The amount of students has been growing each year.

• The number of students has been growing each year.

9. Which word is spelled correctly?

Answers:

• cheewowa

• chiwowa

• chihuahua

• chiowoha

10. Which of these sentences uses except correctly?

Answers:

• Everyone was accounted for except Nancy.

• Dan and I will except the invitation.

• Tom will except the award for Dan.

11. Which sentence features the correct spelling for a particular cooking utensil?

Answers:

• The utensils were in the drawer, but the spachola was left on the counter.

• John turned the pancakes over with a spatula.

• Turning the eggs once with a spatuola.

12. Which word completes the sentence?  The equipment ___ delivered tomorrow afternoon.

Answers:

• has already been

• will be

• will

• will been

• have been

13. Which uses the proper form of "you're" and "your"?

Answers:

• Your really pretty.

• You're fly is down.

• You're the one who doesn't know the difference between "your" and "you're."

• Your the one who doesn't know the difference between "your" and "you're."

14. Which sentence is correct?

Answers:

• There are many excelent classes to take.

• He has an excellent reputation.

• The college has excallent professors.

15. Which is the correct use of "whom"?

Answers:

• Whom will be the one to rescue the princess?

• Whom is going to the party with her?

• To whom are you referring?

• Whom has the right answer?

16. When you are unsure of the spelling of a word, what should be your next course of action?

Answers:

• Ignore the word/s.

• Put in what sounds best.

• Search in a dictionary.

17. Which sentence is correct?

Answers:

• His contributions will vary in quality.

• His contributions will very in quality.

18. Which sentence is correct?

Answers:

• It was found in their house.

• It was found in there house.

• It was found in they're house.

19. Which sentence uses "to", "too," and "two" correctly?

Answers:

• Two birds flew to Timbuktu, and they went to Miami, too.

• I ate to much on Thanksgiving.

• My sister said too me, "Me, to."

20. Which sentence is correct?

Answers:

• How did the girl now someone was at the door?

• I know that it is just a matter of time.

• The teacher nows that she is a good student.

21. Which sentence shows the correct use of to, two and too?

Answers:

• The two of us are going to the movies and want you to come too.

• The 2 of us are going to the movies and want you to come two.

• The two of us are going to the movies and want you to come to.

• The too of us are going to the movies and want you to come to.

22. Which uses "to," "too," or "two" correctly?

Answers:

• I'm to exhausted to go to the mall.

• I can't wait too go to the mall.

• I can't wait to go to the mall.

• I want too go to the mall two.

23. Where is everyone going? (Pointing)

Answers:

• There!

• They're!

• Their!

24. Which sentence has the correct usage for they're, their and there?

Answers:

• Their not good at evaluating they're customers.

• They're not good at evaluating there customers.

• They're not good at evaluating their customers.

• There not good at evaluating their customers.

25. Which of the following sentences is correct?

Answers:

• The train could have crashed.

• The train could of crashed.

• The train may of crashed.

• The train might of crashed.

26. Which of the following is correct?

Answers:

• Its a great day.

• It's a great day.

• It's car is in the shop right now.

• Its trying really hard.

27. Which sentence is correct?

Answers:

• Write then and there, I told him.

• I looked wright down the hall.

• Rite when she saw the mouse, she screamed.

• I couldn't decide right away.

28. Britney Spears is going to keep on dancing...

Answers:

• untill the world ends.

• until the world ends.

29. Which sentence is correct?

Answers:

• Once Karen looses 10 pounds her pants will be lose.

• Once Karen loses 10 pounds, her pants will be loose.

30. Choose the correct phrase.

Answers:

• An honest mistake

• A honest mistake

31. Which one of the following is grammatically correct?

Answers:

• My dear deer is very deer.

• My deer dear is very deer.

• My deer dear is very dear.

• My dear deer is very dear.

32. In grade school you were disciplined by the:

Answers:

• principal

• principle

33. Which is correct?

Answers:

• She did not want their argument to proceed any farther.

• She did not want their argument to proceed any further.

34. What is the name for two words with opposing meanings?

Answers:

• Antinyms

• Antonyms

• Synonyms

• Opponyms

35. Which of the following sentences is correct?

Answers:

• We excepted their decision in lite of the evidence.

• We excepted they're decision in light of the evidence.

• We accepted their decision in light of the evidence.

• We accepted their decision in lite of the evidence.

• We accepted there decision in light of the evidence.

36. Choose the correct capitalization.

Answers:

• There is a copy of the bible in each motel room.

• There is a copy of the Bible in each motel room.

• There is a copy of the Bible in each Motel Room.

37. Which is correct?

Answers:

• I slept badly last night.

• I slept bad last night.

38. Which is INCORRECT?

Answers:

• Could have

• Could've

• Could of

39. Which is correct?

Answers:

• It's a part of any organism's nature to do what it can to survive.

• Its a part of any organism's nature to do what it can to survive.

40. Which of the following words is the British English spelling?

Answers:

• recognize

• color

• center

• honour

41. Which of the following options is correct?

Answers:

• Apples are healthier for you then bananas.

• Peanut Butter tastes better on apples then bananas.

• I used to like bananas, than I decided I like apples better.

• I like apples better than bananas.

42. Your actions have _______ me greatly.

Answers:

• affected

• effected

43. Which sentence has the right spelling?

Answers:

• Gina and Marco are going to there honeymoon.

• Gina and Marco are going on their honeymoon.

• Gina and Marco are going to they're honeymoon.

• Gina and Marco are going to their honeymon.

44. In proofreading and editing, what is a "query"?

Answers:

• A character who asks a lot of questions

• A rhetorical question addressed to the reader

• A question by a proofreader addressed to the author or editor of a text, when the right spelling, punctuation, or other matter is not clear

• An upside down question mark, like in Spanish.

45. What happened in the race?

Answers:

• The tortoise triumphed over the hare

• the tortoise was victorious over the hair

• the tortoise won the hare

• the hair lost the race

46. Choose the sentence with the correct usage of the colon.

Answers:

• Do unto others as you would have them do unto you: words you can live by.

• England is a beautiful island: a place where royalty rules.

• I went to the store this morning: it was a very strange trip.

• She gave me three things no one can take away: faith, hope, and love.

• Long ago and far away: I remember everything so clearly.

47. What do you call the mark that looks like "..."

Answers:

• Dot dot dot

• Three periods

• Ellipsis

• Triple dot

48. Answer the question with a correct grammar: What will you be doing at 8 p.m. tomorrow?

Answers:

• I have to prepare for a story conferences at 8 p.m. tomorrow.

• I will preparing for a story conference at 8 p.m. tomorrow.

• I will preparing for another story conference at 8 p.m. tomorrow.

• I will be preparing for a story conference at 8 p.m. tomorrow.

49. Which of the following names is spelled correctly?

Answers:

• Genaral Disarray

• Colonel Mustard

• Lutinenient Dan

• Captin Crunch

50. Which sentence is correct?

Answers:

• That man's assent sounds European.

• My mother gave me her accent to go out with friends tonight.

• Our mountain ascent went more quickly than expected.

51. Choose the correct capitalization.

Answers:

• The winter is so cold and the summer is over too soon.

• The Winter is so cold and the Summer is over too soon.

52. Which word is incorrect: If your pants are to loose you might lose your pants.

Answers:

• "loose" should be "lose"

• "your" should be "you're"

• "to" should be "too"

53. Which is both imperative and exclamatory sentence?

Answers:

• There is a problem.

• Clean your room!

• You should call them.

• I will go.

54. The increase in sales is ________________ the ongoing promotions.

Answers:

• because of

• due to

55. Which commonly misspelled  word is spelled incorrectly?

Answers:

• independent

• vacume

• museum

• restaurant

56. Which word is spelled incorrectly?

Answers:

• forfiet

• weird

• their

• stein

57. Which is correct?

Answers:

• Both are correct

• She worried about the affects of the medication.

• She worried about the effects of the medication.

58. choose the correct spelling

Answers:

• successfull

• successful

• succesful

• sucessful

59. Choose the correct sentence.

Answers:

• I dream each night of riding an unicorn.

• I dream each night of riding a unicorn.

60. choose the correctly spelled word

Answers:

• accumodate

• acommodate

• accommodate

• accomodate

61. Which sentence is correct?

Answers:

• The nurse drew blood from my vane.

• Carol likes to sing the song "You're So Vane."

• Sally told Mitch that he's vein.

• Sally told Mitch that he's vain.

• The vein is on top of the roof.

62. What is the Oxford comma?

Answers:

• A comma placed before the word 'and' at the end of a list.

• Another name for "comma splice"

• A comma that only the British use.

• A dress shirt with comma-themed patterns

63. Which uses "for," "four," or "fore" correctly?

Answers:

• I can only count to for.

• My forefinger is sore.

• Let's go fourth on our mission.

• Who is forth in line?

64. Which is the correct use of "its" and "it's"?

Answers:

• It's not a good night for this to happen. Its so snowy!

• Its not my fault we got stuck! It's motor just died.

• It's not my fault we got stuck! Its motor just died.

• Its not a good night for this to happen. It's so snowy!

65. What is declarative sentence?

Answers:

• states a fact or descripition about somathing

• declares something important

• makes a decision

• states a fact or description about something

66. Which of the following is the correct use of complemented?

Answers:

• He complemented her on her hair.

• Her red shirt complemented her brunette hair.

• The group complemented the cook on the turkey dinner.

67. Which of the following is correct?

Answers:

• The cat licked its' paws one at a time.

• The cat licked its paws one at a time.

• The cat licked it's paws one at a time.

68. Which sentence demonstrates the proper use of "affect" or "effect"?

Answers:

• I didn't know how strongly my actions would effect others.

• Your effection for me is overwheming.

• The affects of the pill are very strong.

• How will this affect me?

69. Which is the correct sentence?

Answers:

• It looks delicious, but I'm on a diet...no deserts for me.

• Of course you're hot and thirsty. It's the dessert! It's hot! Its dry!

• If I dessert you, then I will be dead, too!

• If you desert me in the desert, I won't share my dessert with you.

70. Fill in the blank: On the ___ day of Christmas, My true love gave to me, 12 drummers drumming...

Answers:

• twelfth

• twelveth

• twelfh

• twelevefth

71. Which word is spelled incorrectly?

Answers:

• Serendipitous

• Debonair

• Dystopic

• Privilage

• Antinomian

72. What is the difference between "further" and "farther"?

Answers:

• Further is an extension of time or degree. Farther refers to physical distance.

• Farther is incorrect grammar. Further is always correct.

• Further refers to physical distance. Farther is an extension of time or degree.

• Further is incorrect grammar. Farther is always correct.

73. Which statement is in passive voice?

Answers:

• The last good seat was taken by my friend.

• She would not save a seat.

• My friend took the last good seat.

• He would not stand up for himself.

• I saw that there were no good seats available.

74. Which is the correct use of "whose"?

Answers:

• Whose ready to go to the baseball game?

• Whose Who? I can't tell.

• Whose mitt is this?

• Whose on first?

75. Which of the following sentences is correct?

Answers:

• King Robert's fiery drunkenness caused his death.

• King Robert's firey drunkeness caused his death.

• King Robert's fierey drunkeness caused his death.

• King Robert's firey drunkenes caused his death.

76. Identify the sentence written in active voice.

Answers:

• Our services save you time and money.

• Our service is enabled by reducing your time and money investment.

• Today, our services are designed by people who want to save you time and money.

• Your time and money investment are made smaller by our services.

77. Which is correctly written?

Answers:

• Singapore Airlines’ lack of sympathy to the grieving families has lead to public cries of outrage.

• Singapore Airlines’ lack of sympathy to the grieving families has led to public cries of outrage.

78. When compounding words, which do you use?

Answers:

• hyphen

• dash

79. Which word is spelled incorrectly

Answers:

• Viscuos

• Victorious

• Voluminous

• Voracious

• Vicious

80. Which of the following is correct?

Answers:

• Accommodate

• Acomodait

• Acommodate

• Accomodate

81. Which editing mark signifies you are inserting a word?

Answers:

• *

• <word>

• ^

• (word)

82. Is the word "god" capitalized when referring to Odin, Mars, or other deities from polytheistic religions?

Answers:

• Yes

• No

83. Pick the correct sentence?

Answers:

• Bad light effected both players ability to see the ball.

• Bad light affected both players' ability to see the ball.

• Bad light effected both player's ability to see the ball.

• Bad light affected both player's ability to see the ball.

• Bad light effected both players' ability to see the ball.

84. Which of these words is spelled INCORRECTLY?

Answers:

• throughout

• quarrell

• gruesome

• ferret

85. Which sentence is correct?

Answers:

• Proximity to the sea can affect a region's whether.

• Proximity to the sea can effect a region's weather.

• Proximity to the sea can affect a regions weather.

• Proximity to the sea can affect a region's weather.

86. choose the correct spelling

Answers:

• flouriscent

• fluoresent

• fluorescent

• flourescent

• floorescent

87. choose the correct spelling

Answers:

• cappuccino

• cappoccino

• capuccino

• cappucino

88. How to undo any cut/copy/delete operation in word processors?

Answers:

• Ctrl+c

• Ctrl+y

• Ctrl+v

• Ctrl+z

• Ctrl+x

89. Which sentence is correct?

Answers:

• It was in the living room, which was painted blue.

• It was in the living room which was painted blue.

• It was in the living room, that was painted blue.

90. Which of the following is not spelled correctly?

Answers:

• undoubtedly

• champagne

• lightning

• elegible

• eighth

91. Which of the following sentences is grammatically INCORRECT?

Answers:

• The cat has large ears.

• The cats' ears are large.

• The cats ears are large.

• The cats have large ears.

• The cat's ears are large.

92. Choose the correct spelling for the noun usage.

Answers:

• Collectible

• Collectable

93. True or False? It is acceptable to use quotation marks for emphasis.

Answers:

• False

• True

94. Which is the correct spelling?

Answers:

• Embarrass

• Emberrass

• Embarras

• Embarass

95. True or False? There is a mispelled word in this sentence.

Answers:

• True

• False

96. What is the meaning of the editing term,"stet"?

Answers:

• Abbreviation of the Latin, Stetoramus, meaning "to straighten"

• Subtext.

• Use a stencil.

• Leave as is.

97. Choose the correct sentence:

Answers:

• Your new suit really complements you.

• Your new suit really compliments you.

98. Which sentence is correct?

Answers:

• Their interest piqued when asked whether they wanted to hike to the peek for a peak.

• During the peak season interest piques in hiking to the peek.

• The desire to hike to the peak peeks during pique season.

• Does hiking to the peak to have a peek pique your interest?

99. What should the sign over the express checkout lane say?

Answers:

• 15 items or fewer

• 15 items or less