Do you know that? 79% like freelancing because of control their own schedule next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Writing & Trans. category

Test answers for Ebooks 2016

(67) Last updated: January 23
Elance • Writing & Trans.
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

67 Answered Test Questions:

1. Which of these showcase the free editions and previews of paid editions of books?

Answers:

• Google Books

• Scribd

• Gutenberg

2. True or False? You can change your DRM settings on a title once it has been published to the Barnes & Noble bookstore.

Answers:

• True

• False

3. Which of the following IS NOT an eReader?

Answers:

• Kindle

• Kobo

• Nook

• iBit

4. Which of the following formats does Kindle support?

Answers:

• MOBI

• AZW

• PDF

• KF8

• All of these

5. Wattpad is a community that allows you to ______ ebooks.

Answers:

• read

• All of these

• write

• download

6. Digital comic books are published in ____ format(s).

Answers:

• CBZ

• CB7

• All of these

• CBT

• CBR

7. What is the name of Amazon's online ebook publishing and sales platform?

Answers:

• Jobs Publishing

• Northwest Publishers

• Kindle Direct Publishing

• Apple Publishing

8. True or False? Microsoft Word has a built-in Table of Contents creator to create an active table of contents for your book.

Answers:

• False

• True

9. Which of these are recommended fonts to use in your ebook?

Answers:

• Times New Roman

• Garamond

• Arial

• All of these

10. True or False? Amazon Kindle does NOT support PDF files.

Answers:

• True

• False

11. To prevent chapters from running together, how should you end each chapter?

Answers:

• Insert a page break

• Begin the next chapter at least five lines after the end of the previous chapter

• Put a double full stop (..) to signal a new chapter

• Insert one full line of tildes (~)

12. What is the term for data that describes other data?

Answers:

• Megadata

• Trackdata

• Metadata

• Innerdata

13. Which of the following is NOT included in a Dublin Core?

Answers:

• Publisher name

• Amazon customer rating

• Author name

• ISBN

14. What are ePub and Mobi examples of?

Answers:

• eReaders

• payment platforms

• publishing formats

• eBook marketing firms

15. What does DRM stand for?

Answers:

• digital rights management

• direct reproduction management

• digital restrictions management

• digital reproduction management

16. The most popular format for ebooks is:

Answers:

• PRC

• MOBI

• EPUB

• KF8

• LIT

17. Which of these is NOT approved content for the cover image of an ebook in the Kindle store?

Answers:

• The website of the author

• Pricing or promotional offers

• Author's middle name

• Black and white images

18. What is the name of Apple's eBookstore?

Answers:

• iBookstore

• iRead

• iLearn

• iNewsstand

19. Why are page numbers essentially pointless with digital books for eReaders?

Answers:

• They're not, page numbers are still very important with digital books

• Due to file size restrictions, the extra text takes up valuable file space

• The content is rescaleable and the page number becomes subjective to each device

• The small screen on most eReaders obscures page numbers near the edge of the page

20. Often used in eBook creation, what is the name of the advanced version of HTML?

Answers:

• EPUB

• XHTML

• XML

• H2ML

21. When speaking of eBooks, what term is used to describe traditional physical books?

Answers:

• zBooks

• tBooks

• oBooks

• pBooks

22. True or False? You can set your ebook's price higher than the print version in Barnes & Noble's store.

Answers:

• True

• False

23. KF8 is a proprietary ebook format for

Answers:

• Kobo

• Nook

• Kindle

• Apple

24. What is Blio?

Answers:

• It is an app you can use to rewrite text in alredy finished book.

• It is app used to convert book in Kindle form.

• It is the name of app where you read checked out books on your tablet, PC or smartphone.

25. What is Calibre?

Answers:

• None of these

• A multi-platform e-book converter

• A formatting style for ebooks

• Measurement of a bullet

26. What Adobe system blocks users from opening unauthorized copies of eBooks?

Answers:

• ADEPT

• PPC

• SEO

• MVC

27. What is the name of the mandatory meta data incorporated into every ebook?

Answers:

• London Core

• Boston Core

• Metal Core

• Dublin Core

28. What is the name of Amazon's new eBook file format meant to replace MOBI?

Answers:

• ebk

• epub

• pdf

• kf8

29. Which of the following must you supply to publish on PUBIT! for Nook?

Answers:

• a US credit card or bank account

• an driver's license or passport number

• a valid home address

• a professional reference

30. Which of the following is a popular EPUB creating-cum-sharing website?

Answers:

• WATTPAD.COM

• FIGMENT.COM

• GOODREADS.COM

• EPUBBUD.COM

31. Which of these are NOT approved languages for books sold in the kindle store?

Answers:

• Chinese

• Portuguese

• Japanese

• Italian

32. What happens if you publish a book in the Kindle store without a product image?

Answers:

• Amazon charges you a small fee until you upload a product image

• You will be prevented from publishing until you upload a product image

• A placeholder image is automatically generated

• There will be no image above your book title in the Kindle store

33. Which of these is a famous online collection of legally free ebooks?

Answers:

• Archive.org

• Google Books

• Project Gutenberg

34. True or False? .PDF files are exclusive to Adobe products.

Answers:

• True

• False

35. True or False? If submitting your book to the Kindle store in DOC or DOCX format, it can be uploaded in multiple files.

Answers:

• False

• True

36. What is Barnes & Noble's ebook creation and self publishing platform?

Answers:

• PubIt!

• iBooks Author

• B&NDist

• Writing Life

37. Which of the following is not an ebook reading application?

Answers:

• Albite

• Figment

• Stanza

• Kobo

• Kindle

38. What are Smashwords and Ingram examples of?

Answers:

• aggregators

• publishers

• payment platforms

• eReaders

39. Calibre is a popular ______ software.

Answers:

• ebook writing

• ebook management

• ebook publishing

40. Which of the following is not an open source ebook software?

Answers:

• Albite

• Calibre

• FBReader

• Nook

41. Which of the following is a Mac exclusive ebook reader?

Answers:

• Kobo

• Kindle

• Wattpad

• Stanza

• Nook

42. What is the maximum recommended file size of your entire book published through Kindle Direct Publishing?

Answers:

• 124KB

• 20GB

• There is no file size limit

• 50MB

43. Which of the following is a cross-platform open-source ebook reading application?

Answers:

• Aldiko

• Albite

• FBReader

• Kindle

• Stanza

44. If you don't have Adobe InDesign and you want to preview and format your ebook for Kindle, what apps do you need?

Answers:

• AmazonBookGen and Previewer

• KindleGen and Previewer

• KindleMaker and WindowViewer

• KindleBot and Previewer

45. Which of the following ebook readers don't support EPUB format?

Answers:

• Aldiko

• FBReader

• Kindle

• Kobo

• Sony Reader

46. Smashwords is a popular ebook:

Answers:

• Creation software

• Sharing community

• Distributor

• Piracy website

47. What is KindleGen?

Answers:

• A downloadable tool from Amazon for creating graphic novels, comics and manga

• A command line tool for publishers familiar with HTML to build ebooks for Amazon

• The latest generation of ereader released in the Kindle family of products

• A tool for writers to generate an ISBN for their ebooks before publication

48. What gives web browsers instructions on how to format and position HTML elements?

Answers:

• XML

• XHTML

• ADEPT

• CSS

49. What is the language used within stylesheets to specify where transformations will occur?

Answers:

• Ele X

• AL4W

• XHTML

• XPath

50. LIT format is a proprietary format for:

Answers:

• Tome Raider

• iBooks

• Sony Reader

• Microsoft Reader

• Nook

51. When publishing with Kindle Direct Select, how many promotional days do you have to give your ebook away?

Answers:

• 90

• There is no limit

• 5

• 20

52. Freda is a free ebook reading application for:

Answers:

• iOS

• Android

• BB10

• Windows Phone

• Firefox OS

53. What is the name of the new type of PDF file meant to optimize text for a specific device?

Answers:

• pdf rerendered

• pdf reflowable

• pdf rereadable

• pdf remodeled

54. What is the term used to describe content used outside its original context? (A single chapter of a novel, for example.)

Answers:

• Disaggregated Content

• One - Shot

• Stand Alone

• Free Range Content

55. What acronym refers to the process of storing files in a repository optimized for archiving, retrieval, and search?

Answers:

• XHTML

• ADEPT

• DAM

• CSS

56. Apple and Barnes & Noble do not charge delivery fees and, as a result, have:

Answers:

• Much lower loyalty rates

• Maximum download limits

• Much higher sales tax added at checkout

• Maximum file size restrictions

57. Which of the following eBook file formats is exclusive to Kindle?

Answers:

• .mobi

• .azw

• .pdg

• .epub

58. If you live outside the U.S., what will you need to supply to publish your eBook with Amazon?

Answers:

• passport number

• EIN

• BIN

• TIN

59. What are the minimum pixel requirements for a Kindle eBook?

Answers:

• 625 x 800

• 625 x 1000

• 785 x 1000

• 250 x 1000

60. What must users have in order to open an Apple iTunes Bookstore account and upload content?

Answers:

• iID Number

• Employment Identification Number

• Apple Identification Number

• PIN Number

61. How many character sets are allowed within an XML document?

Answers:

• 1

• Unlimited

• 0

• 2

62. What is Apple's proprietary ebook format?

Answers:

• Iba

• ABooks

• KF8

• iBook

63. Which of the following formats is optimised for storing scanned documents?

Answers:

• DOC

• DJVU

• PDF

64. True or False: You cannot self-publish to the iBookstore without an Apple Mac computer.

Answers:

• False

• True

65. True of False? You should include a cover inside your .epub file or .mobi file if you will be uploading it to a service such as KDP or NookPress.

Answers:

• False

• True

66. True or False? Publishers outside of the US can use the Barnes & Noble self publishing platform.

Answers:

• False

• True

67. True or False? You must obtain an ISBN to publish your book with the iBookstore.

Answers:

• True

• False