Do you know that? When trying to get creative juices flowing, an ambient level of music appears to work best next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Writing & Trans. category

Test answers for Business Writing 2016

(54, CL) Last updated: January 22
Elance • Writing & Trans.
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

54 Answered Test Questions:

1. What should you not do in sales writing?

Answers:

• Write like you talk

• State facts

• Use common words

• Bend the truth

2. In order to ensure that your words will be interpreted correctly you need:

Answers:

• Inside jokes

• Emoticons

• Appropriate tone

• None of these

• Encrypted file names

3. What does it mean when you write "enc." in a letter?

Answers:

• It indicates the status of the recipient.

• It indicates the end of the letter.

• None of these

• There are additional documents included with the letter.

4. Which of these fonts are appropriate to use?

Answers:

• Times New Roman, Speciar, Comic Sans

• Times New Roman, Comic Sans and Arial

• Times New Roman and Arial

• Arial, Comic Sans, Verdana, Times New Roman

5. Revising letters and documents is unnecessary as it takes too much time and slows the pace of the business project.

Answers:

• False

• True

6. Which of these are ways of using memoranda?

Answers:

• All of these

• Report results

• Announce policies

• Instruct employees

7. In business email communication, it is correct to use such terms as LOL or BTW.

Answers:

• False

• True

8. In business communications, it is okay to use an abbreviation in the body of the communication if you have spelled out the abbreviation in an earlier place (e.g. People for the Ethical Treatment of Animals (PETA))

Answers:

• True

• False

9. What should you do before submitting a business draft?

Answers:

• Proof-read and make sure it applies to the audience

• Make sure it applies to the audience

• Proof-read

• Make sure it is detailed

10. What should longer reports and documents include?

Answers:

• Reports should not be more than a page long.

• Executive summary, table of contents, and clearly labelled sections and subsections

• An executive summary and nothing else.

• Nothing just the report is fine.

• Only page numbers should be included.

11. “Clear”, “formal” and “professional” writing means that you should avoid:

Answers:

• (All of these choices)

• Vague or ambiguous statements

• Unsubstantiated facts

• Jokes, humor, anecdotes and clichés

12. What is the proper salutation for males?

Answers:

• All of the above

• Ms

• Mr

• Mister

13. What is an appropriate font size?

Answers:

• 12 font size

• 8 font size

• 15 font size

• Any font size

14. What should you include in the signature of a business e-mail from your company?

Answers:

• Only name and phone number

• Only e-mail address and phone number

• Name, company link, phone number and e-mail address

• Only name and company link

15. In a business memorandum the letters RE mean Real Executive

Answers:

• True

• False

16. What does a letterhead usually consist of?

Answers:

• Corporate design

• Corporate design, name and address

• Corporate design and name

• Address and date

17. When sending a mass e-mail, what should be in your subject line?

Answers:

• Blank

• Any of these

• A descriptive subject

• A greeting

18. What is a company's mission statement?

Answers:

• A statement of upcoming milestones

• A statement of purpose.

• A summary of the management team

• A statement of competitive strategy.

19. Which of the following is included in a business letter?

Answers:

• Insider Address

• Salutation

• All of these

• Sender's Address

20. If you are sending a mass e-mail and do not require input from everyone, in which field should you put the majority of names?

Answers:

• Re:

• To:

• Cc:

• Via:

21. What does NNTR stand for?

Answers:

• No need to respond

• Not necessarily timed response

• No nonsense troubled response

22. Which of the following sections would you find in a business plan?

Answers:

• Market Analysis

• All of these

• Exit Strategy

• Executive Summary

23. How do you reach clarity in your writing?

Answers:

• Concise information

• Neither of these

• Ambiguous information

• Both of these

24. The recipient's address should go before the salutation.

Answers:

• True

• False

25. What should you not do with your cover letter?

Answers:

• Personally sign the letter

• Keep it brief

• Write more than one page

• Send it with your résumé

26. When writing a report, more is always better.

Answers:

• True

• False

27. True or False, it is always appropriate to "reply to all" when answering an e-mail.

Answers:

• False

• True

28. True or False? The use of emoticons in any business writing is appropriate.

Answers:

• True

• False

29. Which one of these should you be whilst writing a business letter?

Answers:

• Personal

• Enthusiastic

• Casual

• Direct

30. Should there be one space after a colon or two?

Answers:

• One

• It doesn't matter

• Two

31. What is the correct way to write the date for an American based business letter?

Answers:

• 09/05/1999

• 5 September 1999

• September 5, 1999

32. Which of the following is an example of an infographic?

Answers:

• A potential logo design

• A 3D product mockup

• An email attachment

• A pie chart

33. Unless specifically requested, you should always use which salutations for females?

Answers:

• Mrs

• Miss

• None of these

• Ms

34. "Irregardless of the facts, he made the right decision." Is this statement grammatically correct?

Answers:

• No

• Yes

35. Which is an acceptable way of starting a letter?

Answers:

• (all of these answers are correct)

• Dear Sir or Madam

• Dear John

• Dear Dr, Mr, Mrs, Miss, or Ms

36. Which of these are tools when "chunking" your paragraphs?

Answers:

• All of these

• White space

• Informative headers

• Bullet lists

37. What does a good closing in sales writing do?

Answers:

• All of these

• Dates the action

• Makes the action easy

• Clearly states what action you want

38. As a rule, sentences in business letters should use which voice?

Answers:

• Either voice works equally well

• Active voice

• Passive voice

39. What does EOM stand for?

Answers:

• None of these

• Everyone on meeting

• Effective operating meeting

• End of message

40. Which of the following is not a primary document of Business Writing?

Answers:

• Memoranda

• User Manual

• Letters

• Business Reports

41. True or false? An executive summary is often multiple pages long.

Answers:

• False

• True

42. Entry level job seekers should keep their resume to _________ in length.

Answers:

• no more than 3 pages

• 2 pages

• As many pages as you like

• 1 page

43. The use of exhibits is intended for:

Answers:

• All of these

• Visual information that is easier to interpret than words

• Graphical information that would be impractical to include in the main body

• To break up the writing

44. A memo is different than a memorandum.

Answers:

• False

• True

45. True or False? Memorandums are formal pieces of writing.

Answers:

• True

• False

46. Which of the following is grammatically INCORRECT?

Answers:

• They have alot of customers, except in the southern stores.

• The problem is affecting the whole operation.

• Their expenses are growing faster than their profits.

• Everything is going well except for some trouble in the sales division.

47. True or False? It is unacceptable to have a paragraph that is only one sentence.

Answers:

• True

• False

48. It is appropriate to use an abbreviation like ASAP when writing a memo.

Answers:

• True

• False

• It depends on the audience.

49. When should you spell out numbers?

Answers:

• When a number is ten and above or has technical significance (e.g. 6%)

• Only when a number has technical significance (e.g. 6%)

• When a number begins a sentence or is ten and below

• Only when a number is ten and below

50. You should begin a memo with ________.

Answers:

• The time of publication

• The solution

• A call to action

• The context

51. When implying a virtual guarantee, which word should you use?

Answers:

• Assure

• All of these

• Ensure

• Insure

52. What is an inside address?

Answers:

• Recipient's address

• Sender's address

• Neither

53. Can an "enclosure” go at the top of a letter?

Answers:

• Yes, always. According to most manuals.

• No, never

• Yes, but it's not advisable

• Enclosure should be after "body of the letter" but before closing and signature.

54. What does HATS stand for?

Answers:

• Heading, Accuracy, Theme, Summary

• Heading, Access, Typography, Space

• Heading, Accuracy, Theme, Space

• Heading, Access, Typography, Summary