Do you know that? Research your client´┐Żs target audience before designing. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << IT & Programming category

Test answers for XHTML 2016

(116, CL) Last updated: February 28
Elance • IT & Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

116 Answered Test Questions:

1. Which of these is well formed?

Answers:

• <body>

• <BODY>

• <Body>

2. What's the most common XHTML DTD?

Answers:

• Strict

• Standard

• Transitional

• Quirks

3. Which of these frame references is a well formed 2 column frame?

Answers:

• <frameset> <frame cols="50%" src="frame-1.html"> <frame cols="50%" src="frame-2.html"> </frameset>

• <frameset cols="50%,50%"> <frame src="frame-1.html"> <frame src="frame-2.html"> </frameset>

• <frameset cols="33%,33%,33%"> <frame src="frame-1.html"> <frame src="frame-2.html"> <frame src="frame-3.html"> </frameset>

4. When referencing an image map, what attribute is assigned to the image?

Answers:

• crossorigin

• src

• ismap

• alt

5. Which of the following is something you can do in XHTML that you can't do in HTML?

Answers:

• Include processing instructions

• Utilize external stylesheets

• Manipulate the DOM with JavaScript

• Include comments

6. Which of these are the correct structure of a definition list?

Answers:

• None of these

• <dt> <dl>Car</dl> <dd>Convertible</dd> </dt>

• <dt> <dl>Car</dl> <dd>Convertible</dd> </dt>

• <dl> <dt>Car</dt> <dd>Convertible</dd> </dl>

7. What would you put inside of a <![CDATA[ .... ]]> element?

Answers:

• Links to external documents.

• Data that is to be calculated.

• A comment.

• Text that contains characters that would otherwise need to be escaped.

8. Which is the correct method of defining the default option that's in the select group?

Answers:

• <select name="list" id="list"> <option value="1" selected>One</option> <option value="2" selected>Two</option> <option value="3" selected>three</option> </selec

• <select name="list" id="list"> <option value="1" >One</option> <option value="2">Two</option> <option value="3" selected="selected">three</option> </s

• <select name="list" id="list"> <option value="1" selected>One</option> <option value="2">Two</option> <option value="3">three</option> </select>

9. Which of the following is the correct document structure?

Answers:

• <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd> <head> <title>Title</title> </head>

• <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <title>Title</title> <head> </head>

• <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <title>Title</title> </head>

10. What is the correct usage of the label element?

Answers:

• <form method="post" action="action.php"> <label for="name">Name</label> <input type="text" /> </form>

• <form method="post" action="action.php"> <label>Name</label> <input type="text" name="name" id="name" /> </form>

• <form method="post" action="action.php"> <label for="name">Name</label> <input type="text" name="name" id="name" /> </form>

11. What tag is used to define italics besides <i>?

Answers:

• <em>

• <italic>

• <emphasis>

• <it>

12. What is the correct formatting for including JavaScript?

Answers:

• <script type="text/javascript" language="javascript">

• <script type="text/javascript" language="javascript" />

• <script type="text/javascript" />

• <script type="text/javascript"></script>

13. Which of these is an inline element by default?

Answers:

• h1

• fieldset

• span

• div

14. Which is the correct method of including an inline style?

Answers:

• <div class="good"><h1 style="morning">Good morning!</h1></div>

• <div class="margin: 0; padding: 0;"><h1>Good morning!</h1></div>

• <div class="good-morning"><h1>Good morning!</h1></div>

• <div class="good-morning"><h1 style="margin: 0; padding: 0;">Good morning!</h1></div>

15. To set parameters within the object tag, you would use which tag?

Answers:

• <option>

• <code>

• <param>

• <parameter>

16. What does XSLT stand for?

Answers:

• Extra Stylesheet Language Transformations

• Extra Semblege Language Transformations

• Extensible Stylesheet Language Transformations

• Exotic Style Language Text

17. What is the correct value for opening a link in a new window?

Answers:

• target="_new"

• open="new"

• open="_window"

• target="_top"

18. How is the default namespace usually included on an XHTML document?

Answers:

• <html>

• <html xml:lang="en">

• <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

• <html xmlns:xhtml="http://www.w3.org">

19. Which of the following elements cannot go in the <head> tag

Answers:

• <link>

• <title>

• <meta>

• <header>

20. What tag is used to store the description of the document?

Answers:

• <html>

• <head>

• <meta>

• <body>

21. Which of the following is the correct way to start a new line in XHTML?

Answers:

• <p>

• <br>

• <br />

• <li>

22. The correct tag for defining a table header cell is:

Answers:

• <header>

• <table>

• <th>

• <td>

23. What XHTML DTD is used most often?

Answers:

• Transitional

• Loose

• Strict

• Frameset

24. Which is NOT an acceptable XHTML DOCTYPE?

Answers:

• <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

• <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-frameset.dtd">

• <!DOCTYPE html>

• <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

25. Which type attribute minimization is allowed in XHTML?

Answers:

• <dl compact>

• Attibute minimization is not allowed in XHTML

• <input button>

• <input checked>

26. What does DTD stand for?

Answers:

• document type declaration

• definition type development

• document time definition

• decent type document

27. Which of these is a correct application of a class?

Answers:

• <class="class">span</>

• <img class=class src=image.jpg />

• <h2 class=class>span</h2>

• <span class="class">span</span>

28. How many levels of the heading tag (<h1>,<h2>, etc.) are allowed in XHTML?

Answers:

• 6

• 10

• 4

• 3

29. In XHTML the correct method of defining a meta tag is:

Answers:

• <meta name="description" content="My Website" />

• <meta name=description content=My Website>

• <meta name="description" content=My Website>

• <meta name="description" content="My Website">

30. What is the special character value for an non-breaking space?

Answers:

• &quot;

• &nbsp;

• &space;

• &amp;

31. Scripts should be loaded where?

Answers:

• <base>

• <footer></footer>

• <body>

• <head></head>

32. What tag is used to create a table row?

Answers:

• <table>

• <td>

• <tr>

• <th>

33. What is the 'alt' attribute use for?

Answers:

• To specify alternative link for an image

• To alternate between two images

• To specify alternative image for a broken link

• To specify alternative text for an image

34. Which of these is a well-formed input field?

Answers:

• <input type=text name=name id=id />

• <input type="text" name="name" id="id">

• <input type="text" name="name" id="id" />

35. Who wrote the current XHTML standard?

Answers:

• DARPA

• The World Wide Web Consortium (W3C)

• The Web HyperText Application Technology Working Group (WHAT-WG)

• Tim Berners-Lee

36. XHTML elements should always be written in:

Answers:

• capital case

• lower case

• minimized form

• sentence case

37. XHTML is HTML defined as what type of application?

Answers:

• XSLT

• XHAML

• SASS

• XML

38. What does XHTML stand for?

Answers:

• Exit hypertext markup language

• Extendable hypertext model language

• Extra hypertext markup language

• Extensible hypertext markup language

39. What is the primary difference between HTML and XHTML?

Answers:

• XHTML documents must be well-formed and valid according to the XHTML schema.

• XHTML is older.

• XHTML lets you create new elements of your own.

• XHTML documents must be in English.

40. Which of the following is valid XHTML?

Answers:

• <P class="bodyPara">Foo bar!</P>

• <p class="bodyPara">Foo bar!</p>

• <P class=bodyPara>Foo bar!</P>

• <p class=bodyPara>Foo bar!</p>

41. Which of the following creates a button?

Answers:

• <input type="button" value="Hello world!">

• <input type=button value=Hello world!>

• <input type="btn" value="Hello world!">

• <input button value="Hello world!">

42. What does DOM stand for?

Answers:

• document object model

• document omission model

• document order measurement

• dubious object mystery

43. Which of these are well-formed nesting?

Answers:

• <div><h1>Goodbye!</h1></div>

• All of these

• <p><strong>Hello!</p></strong>

• <h1><div>Goodbye!</h1></div>

44. Fill in the blank for the 'rel' attribute used in the following: <link href="source.css" type="text/css" rel="__"

Answers:

• stylesheet

• resources

• document

• javascript

45. Which of these links will validate in XHTML 1.0 Strict?

Answers:

• <A CLASS="link" HREF="page.html">Link</A>

• <A ID="link" HREF="page.html">Link</A>

• <a class=link href=page.html>Link</a>

• <a class="link" href="page.html">Link</a>

46. Choose the correct XHTML break tag from the following:

Answers:

• <BR>

• <br />

• <br>

• <break />

47. Which of the following will set up a numbered list?

Answers:

• <dl> <li>One</li> <li>Two</li> <li>Three</li> </dl>

• <ol> <li>One</li> <li>Two</li> <li>Three</li> </ol>

• <nl> <li>One</li> <li>Two</li> <li>Three</li> </nl>

48. Which element is correctly formatted XHTML?

Answers:

• <UL>Three</UL>

• </li>Two<li>

• <li>One</li>

• <td ROWSPAN="3">Four</td>

49. What's the right way to write a comment in XHTML?

Answers:

• <!-- ... -->

• <!*-- ... --*>

• <![CDATA[ .... ]]>

• <? ... ?>

50. What is the correct usage of a well formed heading tag?

Answers:

• <h3><i>Heading</h3></i>

• <strong><h3>Heading</strong></h3>

• <h3>Heading</h3>

• <i><h3>Heading</h3></i>

51. Which XHTML has properly nested elements?

Answers:

• <p><i>Here is some text

• <p><i>Here is some text</i></p>

• <p><b>Here is some text</p></b>

• <div><b>Here is some text</div></b>

52. The <title> tag goes inside what tag?

Answers:

• <head></head>

• <footer></footer>

• <body></body>

• <html></html>

53. What does the attribute 'href" specify?

Answers:

• URL

• _blank

• coordinates

• text

54. The DOCTYPE declaration is required:

Answers:

• In XHTML 1.0 Frameset

• In XHTML 1.0 Transitional

• In XHTML 1.0 Strict

• All of these

55. Which is the correct value for an email link?

Answers:

• <a href="mail:joe@domain.com">joe@domain.com</a>

• <a href="mailto:joe@domain.com">joe@domain.com</a>

• <a href="email:joe@domain.com">joe@domain.com</a>

• <a href="joe@domain.com">joe@domain.com</a>

56. The correct tag for defining a table row is:

Answers:

• <row>

• <tr>

• <th>

• <thead>

57. Which of the following is 'well-formed' XHTML format?

Answers:

• <div id="groovy">Ain't it?</div>

• <div id=groovy>Ain't it?</div>

• <div id="groovy">Ain't it?

• <div id:groovy>Ain't it?</div>

58. What is the proper tag for comments in XHTML?

Answers:

• //comment

• <!--comment-->

• /*comment*/

• ?comment?

59. What does it mean to say that an XHTML document is 'well-formed'?

Answers:

• Every tag that opens, closes.

• It has all the required elements in the required order.

• All of these.

• It only uses Unicode characters.

60. What is the proper syntax for a horizontal line?

Answers:

• <hr />

• <hline />

• <hl />

• <HR>

61. What does <strong> tag do to text?

Answers:

• capitalize

• bold

• sentence case

• lowercase

62. Which of the following is the correct way to use a paragraph in XHTML?

Answers:

• <P></P>

• <p></p>

• <p></P>

• <P></p>

63. Which of these elements are form elements?

Answers:

• input

• select

• All of these

• textarea

64. Which of the following are correctly formatted?

Answers:

• <ul><li><p>Some content

• <ul><li><p>Some content</ul></li>

• <ul><li><p>Some content</p></li></ul>

• <ul><li><p>Some content</li>

65. Which of the following is valid XHTML?

Answers:

• <body><p><b>Ferret!</b></p><p>Another ferret!</b></p></body>

• <body><p><b>Ferret!</b></p><p>Another ferret!</p></body>

• <Body><p><b>Ferret!</b></p><p>Another ferret!</p></Body>

• <body><p><b>Ferret!</p><p>Another ferret!</b></p></body>

66. Which is NOT a valid value for the 'target' attribute?

Answers:

• _blank

• _inner

• _self

• _top

67. The XML namespace attribute is mandatory in:

Answers:

• All of these

• XHTML 1.0 Transitional

• XHTML 1.0 Frameset

• XHTML 1.0 Strict

68. In the opening form tag, which is a mandatory attribute?

Answers:

• accept

• enctype

• action

• title

69. Which of these is a valid conditional statement to target all versions of IE.

Answers:

• <!--[if IE]> <link href="styles.css" rel="stylesheet"/> <![endif]-->

• <!--[if IE 7]> <link href="styles.css" rel="stylesheet"/> <![endif]-->

• <!--[if !IE]><!--> <link href="styles.css" rel="stylesheet"/> <!--<![endif]-->

70. Which of these, by default, is a block-level element?

Answers:

• p

• strong

• em

• span

71. Which browser does NOT support XHTML?

Answers:

• Internet Explorer 8

• Firefox

• Safari

• Internet Explorer 9

72. Which is the correct formatting of an object tag?

Answers:

• <object type=application/x-shockwave-flash data=silly.swf width=700 height=500 />

• <object type="application/x-shockwave-flash" data="silly.swf" width="700" height="500" />

• <object type="application/x-shockwave-flash" data="silly.swf" width="700" height="500"></object>

• <object type=application/x-shockwave-flash data=silly.swf width=700 height=500></object>

73. Which of the following is a correct processing instruction?

Answers:

• <!-- xml version="1.0" encoding="UTF-8" -->

• <!-- xml version=1.0 encoding=UTF-8 -->

• <?xml version=1.0 encoding=UTF-8?>

• <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

74. Which of these is correct application of an anchor link?

Answers:

• <a href="#link">Link</a> <div class="link">Here</div>

• <a href="link">Link</a> <div id="link">Here</div>

• <a href="#link">Link</a> <div id="link">Here</div>

• <a href="#link">Link</a> <div class="link">Here</div>

75. Which of the following is NOT one of the DTD's for XHTML?

Answers:

• Frameset

• Quirks

• Transitional

• Strict

76. Which of these is the correct XHTML usage of the Language attribute?

Answers:

• <meta xml:lang="en">

• <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en">

• <html lang="en">

77. Which is the correct XHTML for empty elements?

Answers:

• Get the net <*img src="net.jpg">

• Go fly a plane</hr>

• Go fly a kite<hr />

• Cool your jets<.br>

78. What are the required elements for XHTML documents?

Answers:

• <html>, <head>, <footer>

• <html>, <style>, <title>, <body>

• <html>, <head>, <title>, <body>

• <html>, <doctype>, <body>

79. Which of the following is a well formed table?

Answers:

• <table> <tr> <td>Cell</td> <td>Cell</td> </tr> <tr> <td colspan="2">Cell</td> </tr> </table>

• <table> <tr> <td colspan="2">Cell</td> <td colspan="2">Cell</td> </tr> <tr> <td colspan="2">Cell</td> </tr> </table>

• <table> <tr> <td>Cell</td> <td>Cell</td> </tr> <tr> <td>Cell</td> </tr> </table>

80. The <base> tag goes inside what tag?

Answers:

• <body></body>

• <html></html>

• <footer></footer>

• <head></head>

81. In which tag do you define the XML namespace?

Answers:

• <html>

• <base>

• <footer>

• <head>

82. Which DOCTYPE does not include deprecated elements(i.e. <font>)?

Answers:

• Original

• Frameset

• Transitional

• Strict

83. To reload or redirect a page in a specified amount of time in XHTML, you would use which of the following?

Answers:

• <meta http-equiv="reload" content="2">

• <meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.google.com/">

• <meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.google.com/" />

• <meta http-equiv="reload" content="url=http://www.google.com/" />

84. Which of the following is NOT a benefit of using XHTML?

Answers:

• It keeps your data to a consistent standard to ensure interoperability.

• It ensures that all of your documents are machine-readable.

• A browser will render it, even with errors.

• It expands the potential for the semantic web.

85. Which tag has NOT been deprecated with XHTML?

Answers:

• <strike>

• <basefont>

• <embed>

• <textarea>

86. How do XPath statements vary between HTML and XHTML?

Answers:

• You cannot use XPath to search HTML documents.

• The namespace is almost always required in XHTML.

• The namespace is almost always required in HTML.

• You cannot use XPath to search XHTML documents.

87. Which DOCTYPE does include deprecated elements(i.e. <font>)?

Answers:

• Frameset

• Transitional

• Flexible

• Strict

88. What is a namespace?

Answers:

• The way we refer to the list of elements provided in a given document

• Another word for a DTD

• A predicate that is used to make a set of elements unique and avoid conflict

• A set of allowable attributes for an element

89. Which of these image attributes are NOT supported?

Answers:

• action

• hspace

• ismap

• usemap

90. To embed an iframe on a web page, you would use which method?

Answers:

• <embed width="600" height="400" src="video.mp3" />

• <iframe class="iframe-video" src="video.mp3"></iframe>

• <embed width="600" height="400" src="video.mp3"></embed>

• <iframe width="600" height="400" src="video.mp3" />

91. What is the difference between the @name and @id attributes?

Answers:

• You only use @name on <form> elements; you can use @id on any element.

• Selecting via @name is faster.

• There is no difference.

• HTML references elements by @name; XHTML can only reference elements by @id.

92. Which tag has NOT been deprecated with XHTML?

Answers:

• <u>

• <hr>

• <menu>

• <font>

93. Why shouldn't you treat normally non-empty elements as empty elements (i.e., why shouldn't you use '<p />')?

Answers:

• It makes it annoying to go back and edit the document since you have reformat the tag.

• Paragraphs cannot be empty under the XHTML schema.

• HTML parsers will think you are declaring the element named 'p /', which is nonsense.

• You are not adding any actual information to the document; it will clutter the display.

94. Why should you make sure empty elements have a space before the close (i.e., <br /> instead of <br/>)?

Answers:

• Some browsers read <br/> as declaring the element named "br/", which is nonsense.

• All elements must have a space before the terminal '>' character.

• Without the space, a parser thinks that '/' is an attribute.

• The space is necessary for the XML to be valid.

95. Attribute 'name' has been replaced with what attribute for the following elements: a, iframe, img?

Answers:

• id

• title

• src

• class

96. The correct method for including a stylesheet is:

Answers:

• <link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles.css">

• <style type="text/css" media="all"> @import url("styles.css"); </style>

• All of these are correct

• <style type="text/css" media="all"> #style { color: #000; } </style>

97. What is the minimum sufficient XHTML document, not including declarations?

Answers:

• <html><head></head><body></body></html>

• <HTML><head><title></title></head><body></body></HTML>

• <html><head><title></title></head><body><p></p></body></html>

• <html><head><title></title></head><body></body></html>

98. Which is a correctly formatted nested bulleted list?

Answers:

• <ul> <li>Planes</li> <ul> <li>Red</li> <li>White</li> <li>Blue</li> </ul> <li>Trains</li> <li>Automobiles</li> </ul>

• <ul> <li>Planes <ul> <li>Red</li> <li>White</li> <li>Blue</li> </ul> </li> <li>Trains</li> <li>Automobiles</li> </ul>

• <ul> <li>Planes <ul> <li>Red</li> <li>White</li> <li>Blue</li> </ul> <li>Trains</li> <li>Automobiles</li> </ul>

99. In unicode support, what's the difference between XHTML 1.1 and HTML 4.01?

Answers:

• HTML supports all unicode characters and non-characters; XHTML only accepts a few.

• HTML supports all unicode characters and non-characters; XHTML has a few restrictions.

• There is no difference; they both accept all unicode characters and non-characters.

• Neither has particularly robust unicode support, but XHTML has more.

100. What is a correct document type declaration for XHTML?

Answers:

• <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

• <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en">

• <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

• <!DOCTYPE html>

101. What is the best practice for italicizing content?

Answers:

• <p style="font-style:italic">content</p>

• <italic>content</italic>

• <i>content

• <i>content</i>

102. Why doesn't the JavaScript command "document.write();" work in XHTML?

Answers:

• Browsers don't agree on how to render it

• You cannot manipulate an XHTML document with JavaScript

• It results in malformed documents

• Because it's intended for console logging

103. What is the difference between XHTML and HTML regarding whitespace?

Answers:

• There is no difference; in both, all spans of whitespace are preserved.

• In XHTML, all spans of whitespace are shortened to a single space; in HTML, they are preserved

• There is no difference; in both, all spans of whitespace are shortened to a single space.

• In XHTML, all spans of whitespace are preserved; in HTML, they are shortened to a single space

104. What is wrong with this doctype declaration? <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"/>

Answers:

• There should be a space before the closing tag.

• The doctype declaration has no closing tag.

• It does not include the default namespace.

• It does not contain an @xml:lang attribute.

105. What happens if you do not include the XHTML default namespace in the declaration?

Answers:

• The browser will attempt to parse the document as HTML

• All XHTML elements must be preceded by 'http://www.w3.org/1999/xhtml:'

• The document will not be valid against the schema

• The browser will not load the document

106. How many parsing modes does XHTML have?

Answers:

• Four

• Two

• One

• Three

107. What is the most proper MIME type for an XHTML document?

Answers:

• text/xml

• text/html

• application/xhtml

• application/xhtml+xml

108. Which of these is a correct <form> in XHTML?

Answers:

• "<form action=formSubmit method=post> Email: <input type=text id=emailInput /> Yes, subscribe me to your mailing list: <input type=checkbox checked=checked /> <input type=submit value=Submit /> </form>"

• "<form action="formSubmit" method="post"> Email: <input type="text" name="emailInput" /> Yes, subscribe me to your mailing list: <input type="checkbox" checked="checked" />

• "<form action="formSubmit" method="post"> Email: <input type="text" id="emailInput" /> Yes, subscribe me to your mailing list: <input type="checkbox" checked /> <input type="

• "<form action="formSubmit" method="post"> Email: <input type="text" id="emailInput" /> Yes, subscribe me to your mailing list: <input type="checkbox" checked="checked" /> &

109. Which of the following is valid XHTML?

Answers:

• <span style="background-color: #abc;">Foo &gt; bar</span>

• <span style="background-color: #abc;">Foo &amp; bar</span>

• <span style=background-color: #abc;>Foo &gt; bar</span>

• <span style="background-color: #abc;">Foo &nbsp; bar</span>

110. Which of the following character entities cannot be used in XHTML?

Answers:

• &apos;

• &nbsp;

• &gt;

• &lt;

111. Why is getting the MIME type correct important?

Answers:

• It isn't - modern browsers don't need it

• The server needs to know how to encode the characters

• Without the correct MIME type, web crawlers won't know how to index your document

• If the browser doesn't know it's XHTML, then it won't work right

112. What happens if you put an XHTML <![CDATA[ .... ]]> element in HTML?

Answers:

• It is treated as non-parsed character data and displayed literally.

• You open the document up to security vulnerabilities, and as such the section is ignored.

• It is ignored as an incorrectly-formatted comment.

• The entire thing, including the "<![CDATA..." markup, is displayed.

113. What is the primary difference between XHTML 1.0 and XHTML 1.1?

Answers:

• XHTML 1.0 doesn't allow processing instructions

• XHTML 1.1 supports more namespaces

• XHTML 1.1 includes Ruby annotations

• XHTML 1.0 lets you define your own entities

114. What are the character encodings that are guaranteed to work properly for an XHTML document?

Answers:

• Unicode and ASCII

• Unicode

• UTF-8

• UTF-8 and UTF-16

115. Which is a complete list of XHTML versions?

Answers:

• 4.01 Transitional, 5

• 1.0, 1.1, 5

• 1.0, 1.1

• 1.0, 1.1, 4.1 Transitional

116. What is the correct formatting of a horizontal rule?

Answers:

• <hr />

• <rule>

• <hr>

• </ hr>