Do you know that? When trying to get creative juices flowing, an ambient level of music appears to work best next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << IT & Programming category

Test answers for Google App Engine 2016

(80) Last updated: January 23
Elance • IT & Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

80 Answered Test Questions:

1. When programming your app to search for atom data, what will it search for?

Answers:

• RSS feeds.

• Music.

• Pictures.

• Movies.

2. Which item is not an official address/hashtag of the Platform?

Answers:

• #appengine on Twitter

• /r/app_engine on reddit

• #appengine in G+

• @app_engine on Twitter

3. What is the safety measure to prevent unintended deletion of apps?

Answers:

• Apps must first be disabled.

• Google App Engine must be deleted.

• Google App Engine must be disconnected from the web.

• Google App Engine must be disabled.

4. If you want to develop your app using Java, what is necessary before starting?

Answers:

• App Engine Java software development kit

• Python compiler.

• The Borland C++ compiler.

• Java developer suite.

5. Do you have to use a server to upload your application?

Answers:

• No, it is already provided.

• Yes. It is highly recommended to upload to GitHub.

6. Can you sign into the App Engine Admin Console with your google account?

Answers:

• Yes. Though you must set up a new screen name and password.

• No. You need a new Google App Engine account.

• Yes.

• No. You must sign in with your Python compiler account.

7. When coding the users API with Go, why would a programmer include an opaque value?

Answers:

• So App Engine doesn't get viruses.

• To keep App Engine from freezing.

• So the Go App Engine SDK can communicate with App Engine.

• So App Engine doesn't consume too many resources.

8. What two programming languages do App Engine's tools use?

Answers:

• Python and Java

• C++ and Visual Basic.

• HTML and SQL

• PHP and C#

9. What is the name of the feature that allows applications to be served via both HTTPS and HTTP through the custom domain?

Answers:

• Traffic Splitting

• Users

• App Identity

• SSL for Custom Domains

10. When Java programming for App Engine, what a preferred development kit?

Answers:

• Eclipse

• NELIAC

• Prestruct-c.

• Boreland C++ Compiler.

11. Why does Python in App Engine use the native JSON library?

Answers:

• It is much faster than simplejson.

• It is slower and less stable than simplejson, but more secure.

• It costs less than simplejson.

• It is slower, but more stable than simplejson.

12. What is one of the languages you can write apps in?

Answers:

• C++

• C

• Cobal

• Java

13. What is Google App Engine for?

Answers:

• Google App Engine is for detecting malicious apps.

• Google App Engine is a system to develop hardware interfaces.

• Google App Engine replaces the modern computer.

• Google App Engine is for running web applications on Google's infrastructure.

14. What does AppStats do?

Answers:

• It is an app that tells you how someone else's computer is performing.

• It tells you which apps are selling the best.

• It measures your app's performance.

• It is an app that tells you how your computer is performing.

15. What is the default daily limit for emails customers can send using billing service? Not counting Admin Emails (3,000,000 mails per day)

Answers:

• 100,000 messages

• 1000 messages

• 100 messages

• Depends on which billing system the application is using.

16. What is the current preferred version of Python for App Engine?

Answers:

• Python 2.5

• Python 1.5

• Python 3.0

• Python 2.7

17. True or false? Generally available (GA) features have many sections. For instance section "Data storage, retrieval, and search" covers both PHP and Python environments for 100%.

Answers:

• Partially correct

• Incorrect, there is no PHP environment supported by GAE

• Incorrect, it covers only PHP for 100%

• Incorrect, there is no "Data storage, retrieval, and search" section among GA features

18. GAE contains several runtime environments including: Java, Python, ____, and ____

Answers:

• Closure, Scala

• .Net, Ruby

• C#, MySQL

• PHP, Go

19. Does the Python runtime environment include a Python interpreter?

Answers:

• No, it has to be purchased from the Python store.

• No, but it can be added later.

• Yes

• Yes, but it needs to be enabled in the .conf file.

20. Users API allow users to grant a third party or application limited permission to  access your app on his or her behalf without sharing credentials using  the OAuth protocol

Answers:

• Only for Java

• Correct

• Only for Python

• Incorrect

21. Within Google App Engine, is the global interpreter lock still applicable?

Answers:

• Yes, but it needs to be enabled in the .conf file.

• No, it has to be downloaded and implemented with a script.

• Yes.

• No, but it can be added later.

22. Python 2.7 will use multi-threading technology. Why is this important for Google App Engine?

Answers:

• It increases the time for RPCs to complete.

• It reduces the amount of time for RPCs to complete.

• It circumvents RPCs entirely.

• It completes RPCs in the same amount of time as the previous version.

23. What does App Engine scheduler do?

Answers:

• It schedules your app to be introduced to the public.

• It routs incoming requests to be served by your app's instances.

• It schedules a time for your app to be run for the first time.

• It designates a date that your app should be completed.

24. What scalable technologies is App Engine based off of?

Answers:

• BigTable and GFS

• BigCharts and YFS.

• TableBig and DFS.

• BigBird and GFS

25. Is BigTable distributed outside of Google?

Answers:

• Yes, it is distributed by thrid-party venders.

• Yes. It must be purchased in the app store.

• Yes, but from only select sources.

• It is proprietary.

26. Which one feature from the given Communication features does not exist in GAE?

Answers:

• FTP

• URL Fetch

• Channel

• Google Cloud Endpoints

27. What is the right link to the Cloud Console?

Answers:

• https://console.google.com/cloud#

• https://cloud.google.com/console#

• https://ae.google.com/console#

28. What kind of environment would a Go application be tested in?

Answers:

• It should be tested in a non-sandboxed environment that allows it to use all resources.

• A sandboxed environment.

• A live environment.

• It should be released to the public via Google App Store for testing.

29. User feature of GAE allows application to sign in users with:

Answers:

• OAuth and SAML only

• Google Accounts, OAuth and SAML only

• Google Accounts or OpenID

• Google Accounts only

30. Why does App Engine include a sandbox?

Answers:

• So external software can't attack your newly created program.

• For the sake of running more efficiently while developing.

• So apps run in a secure environment.

• Because it is required by law.

31. GAE has set of Tools, select a tool which does not exist in Datastore toolset

Answers:

• Datastore SQLite Stub

• Datastore Statistics

• Bulk Loader

• Ereporter

32. What is the 1 GB price per month for the disk space after exceeding 1 GB?

Answers:

• $1.3 per GB per month

• $0.13 per GB per month

• $13 per GB per month

• $0.013 per GB per month

33. The capacity of the dedicated memcache in GAE is:

Answers:

• 10 to 200GB

• 5GB

• No guaranteed capacity

• 1 to 20GB

34. If you wish for your datastore to be read-only, what do you click?

Answers:

• ???Disable-reads???

• ???Disable-writes???

• ???Read-only???

• ???Write-only???

35. What is the shortest and longest duration you can set cookie expiration?

Answers:

• One month, two years.

• One week, two months.

• One year, ten years.

• One day, two weeks.

36. The Viewer role has access to the admin Console to perform:

Answers:

• Upload/rollback application code, update indexes/queues/crons

• Request logs

• Download Charts

• Upload/rollback application code, update indexes/queues/crons

37. What framework are you using when developing in Python?

Answers:

• webapp7

• webapp10

• webappnew

• webapp2

38. When setting up Python Imagine Library, you must declare the library in what file?

Answers:

• app.yml

• app.ggl

• goog.conf

• app.conf

39. What does App Engine use to manage domains?

Answers:

• Google Apps

• Google App Domain Companion.

• App Domain Manager

• Google Domain Engine

40. Google Cloud SQL features:

Answers:

• Enables support for outbound sockets using the language-specific, built-in libraries.

• Lets your application read files from and write files to buckets in Google Cloud Storage, with with internal error handling and retry logic.

• Lets developers factor large applications into logical components that can share stateful services and communicate in a secure fashion.

• A fully-managed web service that allows you to create, configure, and use relational databases that live in Google's cloud.

41. What is the preferred Datastore when programming with Python 2.7?

Answers:

• High Repetition Data Store

• High Resolution Data Store.

• High Replication Datastore

• Google Data Store

42. Lets review some limits and quotas of SSL for a Custom Domain section: The limit of Mappings per certificate is 20. What is the limit of Certificates per account?

Answers:

• 20

• 10

• 40

• 400

43. For Enabling Push-to-Deploy a developer does not need to:

Answers:

• receive a corresponding auth token

• create a "netrc" file in his local development environment

• grant remote access permissions to his Google accoun

• have an SSL certificate

44. What happens to the request handler after 60 seconds?

Answers:

• The request handler disconnects Google App Engine from the web.

• The handler is interrupted.

• The handler shuts the program down.

• The request handler uninstalls Java 7.

45. GAE supports two classes of the memcache service: shared and dedicated. What is the price of the dedicated memcache service per GB per hour?

Answers:

• $1.2

• Free

• $0.12

• $0.012

46. To complete Migrating to the High Replication Datastore, you might NOT need to:

Answers:

• Deploy the new HRD application.

• Create a duplicate of your Master/Slave application using the HRD.

• Make a copy of repository.

• Migrate data using the Migration Tool.

47. What happens to the non-applicable java.lang.System class in App Engine?

Answers:

• It is disabled.

• Google App Engine automatically downloads the dependencies.

• You can choose to enable it via the configuration file.

• It is re-enabled.

48. How many types of instances does GAE offer?

Answers:

• Four: Frontend, Backend, SQL Server, *nix Disk Image

• Two: Frontend and Backend

• Three: Frontend, Backend, SQL Server

• Five: Frontend, Backend, SQL Server, *nix Disk Image, Windows Disk Image

49. What is the default cost of Frontend class per hour per instance?

Answers:

• $0.12

• $0.8

• $0.008

• $0.08

50. What is one of  Go API's Context object's methods of sending log messages to App Engine?

Answers:

• InfoGo

• GoInfo

• fofnl

• Infof

51. When accessed via SSL, what protocol is automatically used with Go?

Answers:

• SDYP

• SDPY

• SPDY

• SPEEDY

52. There is no such APIs in GAE such as

Answers:

• HR Datastore

• Urlfetch

• Taskqueue

• Mail Service

53. In addition to sending email, SendGrid can help you receive email or make sense of the email

Answers:

• you???ve already sent

• you are not going to send

• that are marked as SPAM

• you are going to send

54. What do you use to send emails with Google App Engine?

Answers:

• AppMail

• SendMail

• SendGrid

• MailGrid

55. Select the item that does not exist in the list of Channel resources.

Answers:

• Channels Created

• Channel API Calls

• Channel HTTP Requests

• Channel Hours Requested

56. In order to perform SMS and Voice Integration With Twilio last one must know how to read TwiML instructions. Select inappropriate instruction or right instruction with wrong description

Answers:

• <Play> - play a message for the caller

• <Record> - record the call

• <Sms> - receive an SMS

• <Say> - text to speech

57. Select the customer's daily limit for Read and Write operations in Datastore.

Answers:

• 50,000 in toto for both Read and Write operations

• 120,000 for each one

• 50,000 for each one

• 120,000 in toto for both Read and Write operations

58. If your application tries to serve a large response through PageSpeed, PageSpeed truncates it at:

Answers:

• 2Gb

• 1Mb

• 32Mb

• 1Gb

59. GAE SDK for Go works fine for:

Answers:

• There is no such environment like Go in Google App Engine

• Mac OS X 64-bit

• in Linux 64-bit, Linux 34-bit, Windows 64-bit, Windows 32-bit and only for the given platforms

• in Linux 64-bit, Linux 34-bit, Windows 64-bit, Windows 32-bit and only for the given platforms

60. Select Third-party service or Experimental feature, which does not exist in GAE partner program and in the list of features:

Answers:

• MapReduce

• SendGrid (Email)

• Twilio (SMS/Voice)

• Skype(Text/Voice)

61. List of Available Charts in GAE management Console does NOT include:

Answers:

• Requests by Type (Queries/Second)

• Summary

• Milliseconds Used/Second

• Disk space usage (MB)

62. What is the free default limit for the Blobstore Stored Data resource?

Answers:

• 1 GB

• 2 GB

• 10 GB

• 5 GB

63. App Engine does not support certificate type:

Answers:

• DigiCert Extended Validation Multi-Domain Certificate (EV MD)

• Self-signed

• WildCard

• Single Domain/Hostname

64. How many roles does GAE provide to get access to the Admin Console?

Answers:

• Three: Viewer, Developer, Owner

• Four: Viewer, Developer, Owner, Admin

• Five: Viewer, Developer, Owner, Admin, Operator

• Two: Viewer, Developer

65. What do you use to measure the performance of your app once it starts sending email?

Answers:

• Performance API

• Task Manager API

• Event API

• Google Monitor API

66. App Engine supports two types of SSL for custom domains. You can configure your domain to use either or both. Their names are:

Answers:

• Server Name Indication (SNI) and Virtual IP (VIP)

• TLS 1.2 and SSL 2.0

• GlobalSign ExtendedSSL and GlobalSign DomainSSL

• GlobalSign ExtendedSSL and GlobalSign OrganizationSSL

67. Once you have surpassed the capabilities of SendGrid, what should you use to send email?

Answers:

• Gmail API

• App Engine Parse

• Inbound Parse API

• Outbound Parse API

68. In relation to client organizations, what does the multilatency feature do?

Answers:

• Distributes your data to third parties.

• Encrypts your data.

• Compresses your data.

• Compartmentalizes your data.

69. The Task Queue Tool or Resource does not contain subtool or subresource

Answers:

• Deferred Library

• Development Console

• Transactional Tasks

• Task Queue Storage Limits

70. What is the Daily Limit and Maximum Rate for the Channel API Calls if you are not paying for the service?

Answers:

• 65,700 calls ; 300 calls/minute

• 657,000 calls ; 300 calls/minute

• 657,000 calls ; 3,000 calls/minute

• 65,700 calls ; 3,000 calls/minute

71. What is the correct url to GAE Admin console?

Answers:

• https://appengine.google.com/admin/your-domain.com

• https://appengine.google.com/a/your-domain.com

• https://your-domain.com/a

• https://your-domain.com/admin

72. How would you use Java and App Engine to write to the filesystem?

Answers:

• Disconnect from the Internet and Google App Engine automatically writes to the disk.

• Edit the configuration file accordingly.

• Invoke an instance of Google App Engine within the sandbox and it will then write to the disk.

• You cannot write to the filesystem with the exception of resource files.

73. Why would you wish to write your code in a sandboxed environment?

Answers:

• To isolate untested code changes.

• To shut down malicious and intrusive software.

• To decrease the chances of piracy.

• To increase the resources you are consuming.

74. The App Engine SDK does not support Java runtive environment with version below:

Answers:

• 7

• 6

• 5

• 4

75. Within Google App Engine, is Java 7 backwards compatible with Java 6?

Answers:

• Yes, but only when applicable.

• No. Java 7 disables Java 6 features.

• No. Java 6 must be uninstalled before installing Java 7.

• Yes. All features in Java 6 and Java 7 work cumulatively, even if the processes are redundant.

76. App Engine supports any Python code that uses the:

Answers:

• CGI standard

• HTTP protocol

• WYSIWYG

• WSGI interface and only it

77. Precompilation is a tool that is enabled by default. What is it used for?

Answers:

• Precaching your system resources to run App Engine better.

• Preparing your app for use in the sandbox.

• Enhancing the performance of your app.

• Stabilizing your system so your app will stay in the sandbox.

78. After creating (migrating to) Premier account, an application will be available at

Answers:

• *.appspot.google.com

• *.apppool.com

• *.appspot.com

• *.appspool.com

79. When reading blobs in Java, what is necessary?

Answers:

• BlobView

• BlobstoreInputStream

• BlobReader

• BlobTech

80. GAE has set of Tools, select a tool which does not exist in App Development toolset

Answers:

• Datastore SQLite Stub

• Local Unit Testing

• AppStats

• Garbage Collector (for Java only)