Do you know that? 2500+ skills sought by businesses on oDesk next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << IT & Programming category

Test answers for Ebay Development 2016

(80, CL) Last updated: January 23
Elance • IT & Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

80 Answered Test Questions:

1. What does the “createBundles” call do?

Answers:

• It randomly creates product bundles.

• It does nothing.

• It bundles different calls.

• It enables a seller to create one or more product bundles.

2. Why are there no longer any new Open eBay Apps?

Answers:

• eBay is no longer accepting applications.

• It became infested with viruses.

• eBay is still accepting applications.

• There never were any Open eBay Apps.

3. Sales Maximizer is responsible for?

Answers:

• Helping sellers upsell.

• Automating customer relations.

• Minimizing sales volume.

• Producing coupons.

4. What format are special characters encoded in?

Answers:

• UTF-8

• UTF-9

• UTF-20

• WWF-8

5. What does the acronym, DSR mean in this context?

Answers:

• Detailed Seller Rotation

• Detailed Seller Ratings

• Discount Seller Ratings

• Daily Seller Rankings

6. Selling Manager and Selling Manager Pro are tools with advanced functionality for managing:

Answers:

• templates

• features

• listings

• managers

7. What is the ActiveInventoryReport responsible for?

Answers:

• It reports anomalies in inventory.

• It reports the fastest selling inventory.

• It reports the price and the quality details for a sellers active listings.

• It reports problems with customers.

8. What are the Seller vs. Buyer benefits of using Sales Maximizer.

Answers:

• The seller gets a tax break for selling more items.

• There are no benefits.

• Seller: Increase revenue by increasing order size. Buyer: Offering seller discounts.

• The buyer maximizes the amount of items they buy at a discount.

9. What does the acronym, API mean?

Answers:

• Application Problem Interface

• Application Product Intervention

• Application Project Interval

• Application Program Interface

10. What encoding scheme must use all applications that are calling eBay services?

Answers:

• UTF-8

• ISO-8859-1

• ISO-8859-1

• MacCE

11. The XML and SOAP versions of the Trading API are based on the same schema. Which link to the schema or to the wsdl file is wrong?

Answers:

• http://developer.ebay.com/webservices/835/ebaySvc.xsd

• http://developer.ebay.com/webservices/latest/ebaySvc.xsd

• http://developer.ebay.com/webservices/VERSION/ebaySvc.wsdl

• http://developer.ebay.com/webservices/835/ebaySvc.wsdl

12. What is “getRecurringJobExecutionHistory” responsible for?

Answers:

• It returns instances of a job that will occur in the future.

• It returns the instances of a recurring job that have already occurred.

• It returns instances of a job that never occurred.

• It returns instances of job history that have returned.

13. What has the CalculatedShippingRate container been replaced with?

Answers:

• PackingShipDetails

• ShippingPackageDetails

• ShippingPacketDeals

• PacketShipDeals

14. The Resolution Case Management API is created specifically to?

Answers:

• Handle dispute resolution.

• Cause more disputes.

• Channel complaints to a third-party.

• Deliver refunds automatically.

15. If you wanted to add products to the eBay catalog, what call would you use?

Answers:

• addProducts

• newProducts

• moreProducts

• gimmeProducts!

16. To protect bidders from fraud, information about a user is made anonymous during bidding. The following rules apply:

Answers:

• Bidders can see their own information, Information is not made anonymous in other cases

• Bidders can not see their own information, Information is made anonymous in other cases

• Bidders can not see their own information, Information is not made anonymous in other cases

• Bidders can see their own information, Information is made anonymous in other cases

17. Seller Offers API is responsible for?

Answers:

• It offers coupons at a discount.

• Elimination of discount campaigns and sales events.

• Selling services the seller may offer at a discount.

• Creation and management of discount campaigns and sales events.

18. What is Basic Call responsible for?

Answers:

• It retrieves products that are associated with an applied key word.

• It returns basic product information to the website.

• It makes product calls basic.

• It retrieves product information at random.

19. A token in a SOAP Request is a text with the _____ tag.

Answers:

• eBayAuthToken

• RequesterCredentials

• RequesterCredentials

• Version

20. An order line item is created in the eBay system after the buyer has committed to purchase a seller's item. Which Listing Type or Feature does not exist in the list of order lines?

Answers:

• Auction listing

• Fixed-price listing

• Best Offer

• Buy It Later in Auction Listing

21. The API also lets you list items on:

Answers:

• Amazon.com

• Craigslist.org

• Moneybookers.com

• Half.com

22. What domain does the call, FindHalfProducts refer to?

Answers:

• fhp.com

• fhalfp.com

• half.com

• halfproducts.com

23. In this context, what does the acronym WSDL refer to?

Answers:

• Web Standard Devised Language

• Web System Deferred Language

• World Service Definition Language

• Web Service Definition Language

24. Which of the HTTP Headers for XML API Calls is not required or conditional, but recomended?

Answers:

• X-EBAY-API-SITEID

• X-EBAY-API-CALL-NAME

• Content-Type

• X-EBAY-API-DEV-NAME

25. What two syntaxes can be used to make API calls?

Answers:

• HTTPS and SOAK

• XML and SOUP

• XML and SOAP

• HTTP and SOAP

26. "All Buying" view of eBay`s "My eBayPage" contains subItems: Buying Reminders, Watching, Bidding, BestOffers, Won, Didn`t win. The same actions for all of them except one could be performed by calling GetMyeBayBuying web method. What is the name of the action that could be performed by GetMyeBayReminders call?

Answers:

• Watching

• Buying Reminders

• BestOffers

• Bidding

27. When using a URL paired with HTTP GET, what does the acronym, NV mean?

Answers:

• Name Value

• New Value

• Near Value

• Non Value

28. The “login” call is returned in JSON. In this context, what is JSON?

Answers:

• JavaScript Order Notation

• JabbaScript Objective Notation

• JavaScript Open Notation

• JavaScript Object Notation.

29. Select appropriate description for the concept with name "Item" in the context of eBay APIs.

Answers:

• An item is someone who has registered as a member of eBay.

• An item is something sellable or marketable on eBay.

• An Item is a named grouping of similar categories on eBay.

• An item is an entry on eBay that offers or advertises one or more listings for sale.

30. As you develop your application, it is a good idea to follow these practices, except one:

Answers:

• Understand the eBay release cycle

• Build flexibility into your application

• Follow the best practices (if any) that PayPal defines for each call

• Handle all errors

31. What call displays items related to a specific category or item ID?

Answers:

• goRelatedCategoryItems

• getItemsCategory

• itemIdCategory

• getRelatedCategoryItems

32. What kind of service is Order Adjustment

Answers:

• SOPA Service

• SOUP Service

• SOA Service

• SODA Service

33. What does eBay's Merchandising API allow users to do?

Answers:

• Side-sell and cross-sell.

• Over-sell and undersell.

• Nothing. There is no Merchandising API.

• Cross-sell and up-sell items.

34. What is the call “getJobs” responsible for?

Answers:

• It makes Ebay lists future tasks.

• It lists the sellers pending jobs.

• It lists bulk data exchange jobs for the seller.

• It is responsible for employing people.

35. The getVersion call is responsible for?

Answers:

• Updating the program to the newest version.

• Returning the payout version.

• Getting different product versions.

• Returning the current version of the Payout Details service.

36. For an application to be able to operate in the Production or the Sandbox environment, it needs to have the appropriate IDs for that environment. Which key does not exist?

Answers:

• AppID

• CertID

• DevID

• TokenId

37. Which of these is a Sandbox Service Endpoint?

Answers:

• http://svcs.sandsox.ebear.com/services/incentives/v2/SellerDismountOfferManagementSuper

• www.sandboxendpoint.ebay

• http://svcs.sandbox.ebay.com/services/incentives/v2/SellerDiscountOfferManagementService

• ebay.sandpoint.endpoint

38. What does Return Management API do?

Answers:

• It automatically returns merchandise.

• It handles all complaints automatically.

• It retrieves and manages buyer returns.

• It manages all aspects of customer relations.

39. In the Production environment, a user is eligible to create an eBay Store if he or she is a registered seller on eBay and meets one of the following conditions:

Answers:

• All answers are wrong.

• the test user must first list at least one item for sale in the Sandbox; the test user must have a PayPal Sandbox account linked to that user's eBay Sandbox account.

• There is no way to create an eBay Store in the Production environment, but you can create it in the Sandbox

• has a cumulative feedback score of at least 20; is registered with ID Verify; has a PayPal account in good standing.

40. When eBay gives a user a unique id number, the attribute is called:

Answers:

• idfield

• uniquefield

• profileId

• ufield

41. DSR trends are monitored in specific time increments. What are they?

Answers:

• Hourly, Daily, Weekly

• Weekly, Monthly, Quarterly

• Only annually.

• Daily, Weekly, Monthly

42. eBay has a list of login credentials that are completely independent and not interoperable. Which is NOT an eBay login credential?

Answers:

• Developers Program username and password

• username and password

• Production authentication token

• Developers Program authentication token

43. Who is the intended audience of the eBay Developers Program?

Answers:

• Those who are versed in XML.

• Those who are experienced in selling products on Ebay.

• Programmers educated in cobal.

• Coders who write in Python.

44. The following API calls can be used to create and manage promotional sales:

Answers:

• GetPromotionalSale, GetPromotionalSaleListings, GetPromotionalSaleDetails

• GetPromotionalSale, SetPromotionalSaleListings, GetPromotionalSaleDetails

• GetPromotionalSale, SetPromotionalSaleListings, SetPromotionalSaleDetails

• SetPromotionalSale, SetPromotionalSaleListings, GetPromotionalSaleDetails

45. eBay's base components are simple and complex types that model eBay business-level objects (e.g., items). Which is not an eBay component?

Answers:

• Transaction

• Feedback

• User

• ShippingDetails

46. In the Version scheme, what does the second digit indicate?

Answers:

• The super release version.

• The newest release version.

• The major release version.

• The minor release version.

47. Which of the SOAP URL Parameters does not exist?

Answers:

• version

• callname

• appid

• route

48. How would you go about allowing Hong Kong users to access your eBay App?

Answers:

• Delete the the SubscriberRegistrationGlobalId tag.

• Replace the SubscriberRegistrationGlobalId tag with the AllowAllUsers tag.

• Do nothing; they can use it by default.

• Update and reload your app's deployment descripter via the SubscriberRegistrationGlobalId tag.

49. “getUserReturns” retrieves information for how many buyer returns?

Answers:

• Zero.

• One or more.

• Only one at a time.

• It doesn't handle buyer returns.

50. There are three types of promotional sales:

Answers:

• Price discount only, Special Free shipping only, Price discount and free shipping

• Price discount only, Free shipping only, Price discount and free shipping

• Price discount only, Free shipping only, Special Price discount and free shipping

• Special Price discount only, Free shipping only, Price discount and free shipping

51. There are five user roles in eBay API: Registered eBay Users, Developers, Sellers, Store owners, Bidders and Buyers. Registered eBay Users have access to:

Answers:

• only the user ID of the person they are dealing with, and other info if a conflict arises.

• only the user ID of the person they are dealing with.

• any information about seller.

• the user`s real name.

52. URLs for Category Lists for Global eBay Sites do not include:

Answers:

• http://www.ebay.com.sg/sch/allcategories/all-categories

• http://www.ebay.co.uk/sch/allcategories/all-categories

• http://www.ebay.com/sch/allcategories/all-categories

• http://www.france.ebay.com/sch/allcategories/all-categories

53. You are able to construct 3 types of applications, tools, and services that can be created using the API: Listing Application, Seller Application, Gallery List Tool. Select the appropriate description for the Listing Application type.

Answers:

• It is a one that displays a buyer's items in a sub-section of a web page that has other content.

• It is a one that displays a seller's items in a sub-section of a web page that has other content.

• It is a relatively simple program that provides a seller with the ability to list items on eBay.

• This application covers most of the aspects involved in the sales process: Listing items, Monitoring buyer bidding, Discovering current bidders in an auction listing or buyers of fixed-price items, Processing and fulfilling items that have sold.

54. The eBay Platform defines two general types of errors:

Answers:

• Application-Level Errors, Infrastructure Errors

• Application-Level Errors, Execution Errors

• Execution-Level Errors, Application Errors

• Infrastructure-Level Errors, Application Errors

55. Which fault type of the Infrastructure Error Types does not exist in the eBay API?

Answers:

• Client faults

• VersionMismatch fault

• Application faults

• Server faults

56. To sell an item, a seller must:

Answers:

• Opt in to seller policies.

• Opt out of business policies.

• Nothing. There are no business policies.

• Opt in to business policies.

57. You can avoid paying VAT(Value-Added Tax) charges on your eBay fees by registering:

Answers:

• a valid VAT-TAX with eBay.

• a valid VAT-ID with eBay.

• a valid SSN with eBay.

• a valid TAX-ID with eBay.

58. “itemFilter” in getUserReturns is responsible for?

Answers:

• Filtering the number of items to specific users.

• Restricting results to a specific listing.

• Expanding results to all listings.

• Listing the number of users filtered per item.

59. The main difference between the Order Adjustment API and Trading API is?

Answers:

• The Order Adjustment API must be in capital letters.

• The Trading API has replaced the Order Adjustment API.

• The Order Adjustment API begins with lowercase letters.

• There is no difference.

60. To retrieve the data for a single item, use GetItem. The GetItem call belongs to the:

Answers:

• Shopping API

• Payout Details API

• Finding API

• Trading API

61. Feedback Service is allowed a maximum of how many DSR query requests?

Answers:

• 10

• 5

• 15

• 35

62. How often is Client Alerts API release made?

Answers:

• Yearly

• Daily

• Hourly

• Bi-weekly.

63. What is the address of the Compatible Application Check Page?

Answers:

• http://developer.ebay.com/join/check/

• http://developer.ebay.com/support/check

• http://developer.ebay.com/join/policies/

• http://developer.ebay.com/support/certification

64. A Fully Qualified Category has subelements:

Answers:

• CategoryID, CategoryName, CategoryParentName

• CategoryName, CategoryParentName, CategoryChildName

• CategoryID, CategoryName, CategoryChildName

• CategoryID, CategoryName, CategoryParentName, CategoryChildName

65. The following item does not contain the user name of the automated Sandbox users

Answers:

• external_api_buyer

• external_api_buyer2

• external_api_seller

• external_api_buyer1

66. The Product Metadata API helps you perform the following tasks, EXCEPT:

Answers:

• Get compatibility properties (names) within a fitment category of the specified catalog-enabled category.

• Get compatible applications for a product, based on its specifications.

• Get the compatibility metadata version for the specified category to monitor for changes in compatibility metadata.

• Get all possible values (search values) for a given compatibility property (name).

67. You can retrieve buying guide details by using the FindProducts call to find a product. The FindProducts call belongs to the:

Answers:

• Trading API

• Shopping API

• Payout Details API

• Finding API

68. If there is no web component to your application, or you do not wish to host an AcceptURL or RejectURL page, you should get tokens with which method?

Answers:

• Client/Desktop Applications

• Web/Server Applications

• via FetchToken

• via TokenGenerator Tool

69. What does the “login” call do?

Answers:

• It logs the client application into the client alerts server.

• It alerts the client of an application login.

• It logs in the applicant when a client appears.

• It logs the client into eBay.

70. The category hierarchy for a site is embodied in the:

Answers:

• CategoryArray object

• CategoryMap object

• CategorySet object

• CategoryList object

71. Sample XML for Modifying and Removing Fields has Item element, which might (should) contain any of the given elements, except:

Answers:

• DeletedField

• ListingEnhancement

• ItemID

• StartPrice

72. Select the right combination of Infrastructure Error Severity Levels.

Answers:

• Exception and Error

• Exception and Warning

• Exception, Error, Warning

• Error and Warning

73. Application-Level Error in XML call output does NOT have an element with a name:

Answers:

• ns:ShortMessage

• ns:SeverityCode

• ns:ErrorCode

• ns:UserHint

74. The "My eBay" page shows a number of different views of a user's data. The given view does not exist in this page:

Answers:

• My Items

• My Messages

• All Buying

• All Selling

75. What is NOT a service endpoint of the eBay API?

Answers:

• https://api.sandbox.ebay.com/ws/api.dll

• https://api.sandbox.ebay.com/wsapi

• https://api.ebay.com/ws/api.dll

• https://api.ebay.sandbox.com/ws/api.dll

76. “OpeneBaySubscriptionService” is related to?

Answers:

• Subscriptions to your coupon service.

• Those interested in subscribing to your ebay channel.

• Billing for OpenEbay accounts.

• Subscribers and billing.

77. Is the “getDeals” call currently functional? When will it be functional?

Answers:

• No. It is indefinitely out of service.

• No. It will be resolved in the next version.

• It was never a call included in eBay API Development.

• Yes. It is currently functioning.

78. If you're specifying a URL and HTTP header, which takes precedent?

Answers:

• Neither

• Both

• HTTP

• URL

79. If your application works with items on sites outside the US, or if your application can be used with more than one site, you should understand the differences in:

Answers:

• culture, validation rules, business logic, and overall usage rules that are applied for different eBay sites.

• validation rules, business logic, and overall usage rules that are applied for different eBay sites.

• timezone, validation rules, business logic, and overall usage rules that are applied for different eBay sites.

• language, validation rules, business logic, and overall usage rules that are applied for different eBay sites.

80. Buyers who purchase an item on eBay using PayPal as the payment method may still file a dispute using PayPal Buyer Protection. Which of the given actions belongs to the Buyer role to be performed?

Answers:

• Create an Unpaid Item dispute

• Cancel an unpaid transaction

• Create a Significantly Not As Described case

• Retrieve detailed information on a single Unpaid Item dispute or cancelled transaction