Do you know that? 38% freelancers want to open a small business next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << IT & Programming category

Test answers for Computer Networking 2016

(157, CL) Last updated: January 22
Elance • IT & Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

157 Answered Test Questions:

1. In the Command Prompt, what is the command to show the most detailed printout of IP address info?

Answers:

• ipconfig

• ipconfig /all

• itconfig

• ping

2. A server that has HTTP services and SMTP services bound to an interface functions with what protocol?

Answers:

• IP

• TCP

• DHCP

• UDP

3. The name of unit exchanged at network layer is called:

Answers:

• Packets

• Frames

• Bits

• TPDU

4. Open System Interconnection (OSI) Model has following layers:

Answers:

• 6

• 7

• 5

• Its not a layered architecture.

5. When can a wireless device NOT connect to a wireless network?

Answers:

• If the wireless device has a MAC address blocked by the wireless router.

• All of these.

• If the wireless device does not support the security encryption of the wireless router.

• If the wireless device supports wireless B and the wireless router only supports wireless G.

6. Is it possible for a computer on local network A to talk to a computer on a local network B?

Answers:

• No

• Yes only if an entry-point (such as a router) for each local network is provided.

• No, not withough special equipment that is very expensive.

• Yes, but it must be done via a wireless network between the local networks.

7. Which command will display the assigned IP address of a network adpater installed on a Windows XP system?

Answers:

• Ipconfig

• Winip/all

• Ipadapter/all

• Configip

• WinIP

8. Which of the following is NOT a protocol?

Answers:

• IP

• TCP

• HTTP

• PP

9. Which of the following is a connection oriented protocol?

Answers:

• TFTP

• TCP

• RTP

• UDP

10. Is it possible to connect two computers without using any hubs or routers for network communication?

Answers:

• No, not withough special equipment that is very expensive.

• Yes, using a cross-over cable.

• No, networking was not meant to work that way.

11. Can computers with different operating systems communicate over a network?

Answers:

• No, this is one of the limitations of current networking technologies.

• No, this is one of the limitations of current operating systems.

• Yes, network communication is operating system independent. What is important is if the computers are using the same protocol.

• Yes, but special software is required.

12. What is NIC?

Answers:

• Net Interface card

• Network Interface Card

• New Internet Card

• National Integration Circuit

13. What type of network is commonly used in houses?

Answers:

• MAN

• LAN

• WAN

• PAN

14. Which of the following is an Ethernet connector type?

Answers:

• RJ-45

• RJ-11

• RJ-15

• RJ-69

• RJ-47

15. Port number of HTTP is:

Answers:

• 90

• 80

• 65

• 21

16. How many layers are there in the OSI model?

Answers:

• 8

• 3

• 7

• 10

17. What is bandwidth?

Answers:

• The physical size of a networking cable.

• The size of a rock band.

• Transmission rate.

18. Which is the best example of a secure password?

Answers:

• MySpecialPa$$w0rd

• Keep this place private

• mysecretpassword

• Xyz

• password12345

19. Which of the following is not a network topology?

Answers:

• Access

• Ring

• Star

• Bus

20. A firewall in a Computer Network is a

Answers:

• Physical boundary of network

• None of these

• system to prevent unauthorized access.

• simple web browsing software.

21. Which is example of wireless encryption?

Answers:

• MAC

• WPA

• VPN

• IPSec

• PPP

22. TCP is a ___ protocol.

Answers:

• Connection Oriented

• Unreliable

• Best Effort

• Connectionless

23. Which of the following is NOT an example of a client/server?

Answers:

• Web browser/server

• Peer-to-Peer between hosts.

• email client/server

24. What is a MAC address?

Answers:

• A unique hardware identification number for a network card.

• The network address for a computer running Mac OSX.

• A number associated with an IP address to direct network communication to a specific application.

• Another name for an IP address.

25. What is a handshake?

Answers:

• The intial set-up between two communicating hosts.

• The closing of communication between two hosts.

• A gesture of frustration from a network administrator.

26. Which protocol is used for email transmission?

Answers:

• IP

• IMAP

• DHCP

• FTP

27. ADSL stands for:

Answers:

• Asymmetric digital subscriber line

• None of these

• Asymmetric double system line

• Asymmetric dual smart line

28. What is currently the most common and fastest transmission rate for ethernet cables?

Answers:

• 10-base

• Gigabit

• 56k

• Megabit

29. What technology exists that allows a non-routable IP address to communicate with the global IP Internet Network.

Answers:

• CIDR Network address

• NAT (Network Address Translation)

• Route Summarization

• eBGP

30. Which one is connectionless protocol?

Answers:

• UDP

• TCP

31. Which IP address is reserved for loopback testing and debugging?

Answers:

• 192.168.1.1

• 127.256.0.1

• 127.0.0.1

• 0.0.0.0

32. Which of the following is NOT an application layer protocol for email?

Answers:

• SMTP

• IMAP

• TCP

• POP

33. What is the purpose of a static IP?

Answers:

• To limit the transmision rate of a computer/server.

• None of these

• To gaurantee the IP of the computer/server will not change.

• To ensure stability on the entire network.

34. Which of the network type covers the country level location:

Answers:

• Internet

• Wide area Network

• Local Area Network

• Personal Area Network

35. What is the maximum supported distance for an Ethernet cable run?

Answers:

• 50m / 164 ft

• 100m / 328 ft

• 200 m / 656 ft

• 150 m / 492 ft

36. The process in which information packets are forwarded to hops is called:

Answers:

• Routing

• Switching

• None of these

• Communication

37. Which of the following describes how two communicating parties exchange information?

Answers:

• Protocols

• Service

• Information access

• Interface

38. Can a computer also act as a router?

Answers:

• Yes

• No

39. When you connect two network switches or two computers directly what type of Ethernet cable do you need?

Answers:

• Connector

• Straight through

• Cross-over

40. Is it possible to program at the socket level?

Answers:

• No

• Yes

41. What is the purpose of an IP?

Answers:

• To provide a host computer on the network an identity.

• To limit the number of user errors on a network, hence Idiot Proof.

• To identify an application running on a network.

• To uniquely identify a host computer on a network.

42. Which item is an example of a physical network address?

Answers:

• www.proprofs.com

• Workstation name

• Mrbig@proprofs.com

• IP address

• MAC address

43. A user loads a web browser and browses to http://www.google.com, what is the highest layer of the OSI model the user is functioning at?

Answers:

• Transport Layer

• Network Layer

• Application Layer

• Session Layer

44. How is data transferred over a network?

Answers:

• Through clusters of bits called bytes.

• All the data is transfered at once.

• One byte at a time.

• Through chunks called packets.

45. What is the normal reach of a signal from a wireless router?

Answers:

• 1000 feet

• 200 feet

• 30 feet

• Depends on the physical constructs of the environment, e.g., walls.

46. FTP client contacts FTP server at port:

Answers:

• 21

• 8080

• 80

47. Which device is the central device of star topology?

Answers:

• Fibre

• Server

• Router

• Hub/Switch

48. What is the difference between network address and port number?

Answers:

• Network address resolve the address of hardware device and port number search and identify software application.

• Network address resolve the address of software application and port number search and identify hardware device.

49. UDP is an unreliable protocol.

Answers:

• True

• False

50. What is the maximum Ethernet cable length between repeaters (computers or switches)?

Answers:

• 100 m (328 feet)

• 50 m (164 feet)

• 60 m (197 feet)

• 200 m (656 feet)

• 120 m (394 feet)

51. Which of the following major networks contain an incorrect subnet mask?

Answers:

• Class C with a mask 255.255.255.0 or /24

• Class D with a mask 255.255.255.255 or /32

• Class B with a mask 255.255.0.0 or /16

• Class A with a mask 255.0.0.0 or /8

52. Print server uses ________ which is a buffer that holds data before it is send to the printer.

Answers:

• Queue

• Node

• Spool

• None of these

53. What is considered part of a network core?

Answers:

• Applications

• Server

• Routers

• Hosts

54. What is a protocol?

Answers:

• A protocol defines the order and format of messages within a network.

• A protocol is a standard for communications over wireless networks.

• A protocol dictates how a computer joins a network.

55. What best describes a client/server model?

Answers:

• A client host requests a service from an always-on server.

• When one host requests information from another host.

• The relationship between a patron of a business and a employee of that business.

56. IPv6 address space is:

Answers:

• 2^64

• 2^32

• 2^128

• 2^16

57. Hub is a ----------- device.

Answers:

• Unicast

• Multicast

• Broadcast

• Anycast

58. When using the PING utility, what are you trying to accomplish?

Answers:

• Determining if a TCP connection can be established

• Tracing the route that a IP packet is taking

• Are ICMP ports opened on the remote end?

• Does connectivity exist between two IP end points

59. Which service reduce the response time for client request and satisfy client request without involving origin server.

Answers:

• Client server state

• User-Server state

• Web Caching(Proxy Server)

• Cookies

60. Which service reduce the response time for client request and satisfy client request without involving origin server.

Answers:

• Client server state

• User-Server state

• Web Caching(Proxy Server)

• Cookies

61. Technically, what is the difference between HUB and Switch?

Answers:

• None of Them

• Switch operate using a broadcast model and Hub operate using a virtual circuit model

• Hub operate using a broadcast model and switches operate using a virtual circuit model

62. Which of the given TCP/IP protocols can assign a logical address to a host?

Answers:

• TCP

• SMTP

• UDP

• IP

• CAD

63. Which IPv4 address is not valid?

Answers:

• 169.254.0.8

• 8.8.8.8

• 192.168.0.5

• 10.10.0.5

• 25.740.265.70

64. Given the IP address 82.77.201.1/24, what is the network number?

Answers:

• 82.0.0.0

• 82.77.201.0

• 82.77.0.0

• 82.77.201.255

65. ____  protocol is used by Telnet.

Answers:

• DHCP

• UDP

• TCP

• IP

66. Which switching type has the re-route capability:

Answers:

• None of them

• Packet Switching

• Circuit Switching

67. IP Addresses are 48 bit addresses and MAC addresses are 32 bit addresses written in hexadecimal format

Answers:

• False

• True

68. Which network topology is based on a hierarchy of nodes?

Answers:

• Mesh

• Bus

• Ring

• Tree

69. What fields in the header of an IP packet will be decremented by one that is passed through each router?

Answers:

• The Time to Live (TTL)

• The Protocol Number

• The Type of Service

• The Header Checksum

70. If you wanted to test to see if a TCP port was opened on a server, what command/tool would you use?

Answers:

• FTP

• Firefox

• Telnet

• Ping

71. What is the second layer (layer 2) of the OSI model?

Answers:

• Transport

• Data Link

• Physical

• Network

• Session

72. Which is NOT a wireless network signal?

Answers:

• B

• A

• C

• G

73. What does the term "Map Network Drive" mean?

Answers:

• Divide the host HDD into memory locations.

• Send instructions to a user to access the remote local area network.

• Trace the path to the local area network gateway.

• A schematic drawing of all network adapter locations on the network system.

• Create a shortcut to a network location.

74. Which are the default settings for a Windows XP computer network adapter?

Answers:

• Static IP address and configured as part of a domain.

• DHCP and configured as part of a workgroup.

• There is no default settings for a Windows XP network adapter card.

• Static IP address and configured as part of aworkgroup.

• DHCP and configured as a part of a domain.

75. Skype is an example of:

Answers:

• End systems(hosts)

• Client/Server model

• peer-to-peer model (Hybrid)

• None of the above

76. In TCP/IP model, TCP and UDP protocols work on which layer:

Answers:

• Transport layer

• Physical layer

• Network layer

• Application layer

77. In IPv4 addresses, how many addresses are available?

Answers:

• 2^64

• None of these

• 2^16

• 2^32

78. Which network type can have transmission of data in both directions but not simultaneously.

Answers:

• None of these

• Half Duplex

• Simple

• Full Duplex

79. Which of the following IP addresses is a class A Network?

Answers:

• 191.77.56.1

• 0.0.0.1

• 128.30.33.1

• 192.35.111.1

80. Who initiates a connection between a client and server?

Answers:

• Sockets

• Router

• Server

• Client

81. The name of unit exchanged at Data Link Layer is called:

Answers:

• Packets

• Frames

• Unit

• TPDU

82. What does an assigned IP addres 169.254.0.12 indicate?

Answers:

• The computer has been configurd to work with a Linux system.

• The computer is configured for DHCP and cannot connect to the DHCP server

• The computer is being used as an Internet shared connection host.

• The computer is configured with a static IP address.

• The computer is using a dial-up modem.

83. What is the subnet mask of this network: 192.168.0.0/29

Answers:

• 192.168.0.1

• 255.255.255.248

• 255.255.255.29

• 255.255.255.0

• 192.168.0.255

84. Does P2P require an always on server?

Answers:

• Yes

• No

• Sometimes

85. What or who is responsible for top-level country domains such as uk, ca, and jp?

Answers:

• Country-wide domain (CWD) servers.

• The businesses of the respective country.

• Top-level domain (TLD) servers.

• The local government's network administration.

86. Which of the following is/are NOT the difference between TCP and UDP?

Answers:

• Re-transmission of lost packets is possible in TCP whereas in UDP, it is not possible

• All of them are correct

• Sequencing of data is a feature of TCP whereas there is no sequencing of data in UDP

• Delivery of data is guaranteed in TCP whereas it cannot be guaranteed in UDP

• TCP is a connection oriented protocol whereas UDP is datagram oriented protocol

87. For 802.11b wireless, how many frequency channels are available to avoid collisions/interference?

Answers:

• 10

• 11

• 24

• 5

88. What is the maximum speed of a wireless G network?

Answers:

• 54Mbps

• 150Mbps

• 11Mbps

• 300Mbps

89. TCP contains fields in the header of TCP Segment to identify upper layer applications, what are these fields?

Answers:

• Source and Destination Port Numbers

• The TTL field

• Options

• The TYPE field

90. A router that responds to an ARP request intended for a remote host is called what?

Answers:

• Proxy IP

• Inverse ARP

• Gratutious ARP

• Proxy ARP

91. You are a Network Administrator for the ACME company; one of your webservers had a hardware issue, so you moved the IP address (192.168.1.99) to another webserver. Users from other networks are reporting that they still are not able to access the website. You are able to access the website locally; What is the best answer that will fix the issue.

Answers:

• Start the Web Service application

• Clear the ARP Cache on the router

• Update NAT

• Add a firewall rule

92. Which topology uses terminators?

Answers:

• Star

• None of these

• BUS

• Ring

93. What is the purpose of caching?

Answers:

• To store the state of websites so offline browsing is possible.

• To help manage requests by clients so servers are not overloaded.

• None of these

• To help manage requests by servers so clients are not overloaded.

94. What is the purpose of the ARP (Address Resolution Protocol)?

Answers:

• Resolves a MAC address to an IP address

• Resolves a MAC address to a DNS name

• Resolves a DNS name to a MAC address

• Resolves an IP address to a MAC address

95. Is a DNS required for hosting a website?

Answers:

• No because DNS is a luxury that only large businesses can afford.

• Yes, since no one could ever visit your website without a DNS.

• No, but that means there will be no translation from hostname to IP address.

96. Does wireless always mean mobility?

Answers:

• Yes

• No

97. What is the primary Layer 3 protocol in the TCP/IP suite?

Answers:

• IP

• UDP

• ARP

• TCP

98. In what Operating System(s) are sockets file descriptors?

Answers:

• Mac OSX

• Unix and Mac OSX

• Unix

• Windows

99. Variability of packet delays within the same packet stream is called

Answers:

• Delayed packet

• Jitter

• Delayed buffer

• None of these

100. Your ISP has given you a block of addresses: 199.200.199.0/25; how many IP addresses are available for devices on a network.

Answers:

• 254

• 25

• 256

• 126

101. TCP contains several features that benefit the protocol, which of the following answers is not a feature?

Answers:

• Low overhead

• Full Duplex

• Reliable

• Point to Point

102. If a maximum MTU was set to 1300 in the Windows Vista operating system, what would be the smallest packet you can send if you utilize the PING command with the Don't Fragment bit option set?

Answers:

• 1500

• 1300

• 1272

• 1372

103. A subset of machines receive and process the packets, this type of addressing is called:

Answers:

• Unicast

• Anycast

• Multicast

• Broadcast

104. In WLAN, the problem of a station not being able to detect a potential competitor because of being distant is the

Answers:

• Exposed Station Problem

• Hidden Station Problem

• None of them

105. When a host is generating an ARP packet, what is unknown?

Answers:

• The Target???s Ethernet Hardware Address

• The Sender???s IP address

• The sender???s Ethernet Hardware Address

• The Target's Hardware port number

106. Which topology has a single point failure, i.e. One cable broken whole network is off.

Answers:

• Bus

• Star

• Ring

• Mesh

107. IPv4 addresses are divided into how many classes?

Answers:

• 2

• 3

• 4

• 5

108. There are 5 class of IPv4 addresses, what are the class D addresses used for?

Answers:

• Multicast

• Experiental

• Broadcast

• Unicast

109. At layer 4, what port is reserved for TFTP and what protocol is used?

Answers:

• 161, UDP

• 69, TCP

• 96, UDP

• 69, UDP

110. There are two access points (wireless routers) A and B that belong to the same subnet. What happens when a mobile device connected to A leaves A's range and enters B's range?

Answers:

• The mobile device connects to the new access point B and keeps the same IP address.

• The user of the mobile device must select the new access point to connect to it.

• The mobile device cannot switch to another access point.

• The mobile device connects to the new access point B and gets a new IP address.

111. Which of the following protocol belongs  to "Exterior Gateway Protocol"?

Answers:

• EIGRP

• OSPF

• RIP

• IGRP

• BGP

112. Is a socket controlled at the application level in an operating system?

Answers:

• Yes

• No

• Sometimes

113. What command to view routing table in Windows

Answers:

• route print

• route list

• netstat -ar

• show route

• show ip

114. Which of the following documents detail address allocation for private internets?

Answers:

• EIA/TIA 568B

• IEEE 802.3 ae

• RFC 791

• RFC 1918

• OSI model

115. Which of the following is a rfc1918 address?

Answers:

• 10.70.40.103

• 172.33.41.100

• 191.34.100.1

• 82.41.108.21

116. Which wireless standard is designed for a maximum data tranfer rate of 11 Mb?

Answers:

• IEEE 802.6

• IEEE 802.11b

• IEEE 802.11g

• IEEE 802.11a

• Bluetooth

117. The TCP 3-Way handshake contains three messages that are exchange between two hosts before any application data is transmitted, what does a SYN-ACK message indicate?

Answers:

• First message of a 3-Way handshake

• Third and final message of a 3 way handshake

• Second message of a 3-Way handshake

• None of the above

118. Layer 4 of the OSI model contains the TCP and UDP protocols, what is FALSE about UDP?

Answers:

• Unreliable

• Low overhead

• Stands for User Datagram Protocol

• Does not contain any port numbers

119. How many layers does a TCP/IP Protocol stack have?

Answers:

• 4

• None of these

• 6

• 7

120. What does RFC1918 provide?

Answers:

• 3 ranges of non-routable addresses to use for private networks.

• A new version of internet protocol, using 128 bits for the addresses.

• An address block for special use in link-local addressing for IPv4 networks

• Unique local addresses for IPv6 networks.

121. What debugging tool would you use to troubleshoot TCP connections from client to a server that was experiencing slow transfers and intermittent connectivity?

Answers:

• Wireshark/TCPDump

• Traceroute

• Telnet

• Ping

122. Which is NOT a transport layer protocol?

Answers:

• ATP

• TCP

• SMTP

• UDP

123. Which layer of the OSI model is responsible for establishing, managing, and terminating communications between two computers?

Answers:

• Transport

• Network

• Data Link

• Application

• Session

124. What are the two sub layers of the Data Link layer of the OSI model?

Answers:

• TCP and UDP

• MAC and LLC

• NAC and STP

• IP and LLC

• MAC and CDP

125. Which method of communication is used to support Ethernet type networks?

Answers:

• Token ring

• Open Link

• VPN

• Broadcast

• Bus

126. What layer of the OSI model does ICMP work on ?

Answers:

• Layer 6

• Layer 7

• Layer 3

• Layer 2

• Layer 4

127. Which of the following cable types is most susceptible to cross talk?

Answers:

• Coaxial

• Fiber optic

• STP

• UTP

128. Which of the following is an example of a Class B network address?

Answers:

• 224.0.0.9

• 163.4.2.1

• 192.167.0.2

• 120.3.245.2

• 10.10.10.10

129. What is the IP protocol number of TCP?

Answers:

• 2

• 12

• 6

• 1

• 17

130. Which multiplexing allows an optical fibre to carry multiple optical signals simultaneously

Answers:

• FDM

• None of these

• TDM

• WDM

131. An IPv4 header contains a Time To Live (TTL) field, what is the purpose of TTL?

Answers:

• How long a learned route remains in the routing table before being dropped

• Used to track of the number of routers that can forward traffic

• To prevent routing loops

• To count how many routers are in the path between the source and destination

132. You were given a network address of 67.230.100.64/27 from your ISP, what would the broadcast address be?

Answers:

• 67.230.100.96

• 67.230.100.95

• 255.255.255.255

• 67.230.100.65

133. What is binary 00011000.01001100.00001010 equivalent to in Decimal?

Answers:

• 18.70.10

• 24.76.10

• 30.66.11

• 20.68.10

134. For UPD/IP or TCP/IP socket communication, what four parameters are generally needed?

Answers:

• Source Router IP, Source Port, Destination Router IP, and Destination Port

• Source Socket, Source Port, Destination Socket, and Destination Port

• Source Identifyer, Source Port, Destination Identifier, and Destination Port

• Source Identifyer, Source Socket, Destination Identifier, and Destination Socket

135. Which of the following high-speed circuits is the fastest?

Answers:

• T3

• DS3

• T1

• T2

136. An IP header contains a "Blank" field that identifies the type of data that is encapsulated in an IP Packet.

Answers:

• The Header Checksum

• The Protocol Number

• The Type of Service

• The Time to Live

137. How does a host determine that an IP address is not located on the local network?

Answers:

• "The ANDing process"

• Any host will transmit all packets to the default gateway

• The DHCP notifies the host if the IP is remote or not.

• The host would ARP to determine if the host is local or not.

138. You have a network address of 192.168.56.0 with four subnets. You want to allow for maximum number of Hosts. What is the subnet mask you need to apply?

Answers:

• 255.255.255.192

• 255.255.255.224

• 255.255.224.0

• 255.255.255.128

139. Which of the following is the decimal and hexadecimal equivalents of the binary number 01101101?

Answers:

• 182, 7D

• 182, 6D

• 109, 6F

• 109, 6D

140. 138.19.50.0/27 provides how many subnets (including the all 0 and 1s subnet)?

Answers:

• 8

• 16

• 6

• 7

141. What is packet switching?

Answers:

• What happens when computer A receives a packet meant for computer B and vice versa.

• When packets are switched during transit.

• A networking model where a computer is assigned dedicated network resources for transmission

• A networking model where a computer shares networking resources for transmission.

142. Assuming no PPP compression, standard network MTU of 1500, an IP packet that contains a TCP segment with TCP timestamps and is encapsulated in a Ethernet frame with no 802.1q tags, what would the data rate efficiency be?

Answers:

• 94.1482%

• 95.9264%

• 96.1781%

• 97.3333%

143. How many collision domains exist on an 8 port hub?

Answers:

• 1

• 8

• 7

• 16

144. What is circuit switching?

Answers:

• The relay switching of the underlying circitry in a network.

• Switching between different network circuts that support different speeds and functionality when transmitting between two computers.

• A networking model where a computer shares networking resources for transmission.

• A networking model where a computer is assigned dedicated network resources for transmission

145. Which of the following is not a layer of the three tier hierarchical model?

Answers:

• Server

• Access

• Core

• Distribution

146. What is the Subnet Mask of this CIDR Block 123.45.67.89/29?

Answers:

• 255.255.255.0

• 255.255.255.255

• 255.255.255.252

• 255.255.255.224

• 255.255.255.248

147. Which layer provide end-to-end delivery:

Answers:

• None of these

• Network layer

• Data Link Layer

• Transport Layer

148. If you are able to browse to a website by IP address but not URL, which of these would NOT be the cause?

Answers:

• The domain name has expired.

• The zone file has been updated and the TTL on the old information hasn't expired.

• Authoritative DNS server issues.

• Your computer doesn't have any DNS server information.

• The wireless networking capability on your computer is turned off.

149. What is the IEEE standard for Ethernet?

Answers:

• 802.1x

• 802.11

• 802.2

• 802.3

150. How many collision domains exist on a 24 port switch?

Answers:

• 1

• 23

• 24

• 48

151. The default MTU of a typical Ethernet is

Answers:

• 1458

• 1384

• 1476

• 1500

152. Where is a hub specified in the OSI model?

Answers:

• Data Link layer

• Session layer

• Physical layer

• Application layer

153. A network with more than one exit point.

Answers:

• application developers can change only one layer's protocols at a time.

• Cisco could use the model.

• To create a layered model larger than the DoD model.

• different networks could communicate.

154. Which protocol is used to send a destination network unknown message back to originating hosts?

Answers:

• ICMP

• ARP

• BootP

• TCP

155. What is a stub network?

Answers:

• A network with more than one exit point.

• A network that has only one entry and exit point.

• A network with only one entry and no exit point.

• A network with more than one exit and entry point.

156. Which protocol does DHCP use at the Transport layer?

Answers:

• UDP

• ARP

• IP

• TCP

157. What protocol does PPP use to identify the Network layer protocol?

Answers:

• LCP

• ISDN

• HDLC

• NCP