Do you know that? 90% of Elance-oDesk clients feel that hiring online will soon become a common practice next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << IT & Programming category

Test answers for CISCO 2016

(75 / 2) Last updated: January 22
Elance • IT & Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

75 Answered Test Questions:

1. When you log into a switch, which prompt indicates that you are in privileged mode?

Answers:

• >

• #

• @

• *

• $

2. How many maximum VLAN's can be created?

Answers:

• 3494

• 4054

• 4094

• 3560

3. The RSTP provides which new port role?

Answers:

• Discarding

• Enabled

• Forwarding

• Disabled

4. Which of the following is a valid host IP in this network: 172.27.0.0/23

Answers:

• 172.27.3.43

• 172.27.0.255

• 172.27.4.100

• 172.27.0.0

5. Which of the following settings could prevent two potential EIGRP neighbors from becoming neighbors?

Answers:

• Duplicate EIGRP router IDs.

• Mismatched Hold Timers.

• IP addresses of 10.1.1.1/24 and 10.2.2.2/24, respectively.

6. What administrative distance would a router assign to a default route in EIGRP that is learned from a source external to the autonomous system?

Answers:

• 5

• 90

• 170

• 120

• 110

7. What does the IEEE 802.2 standard represent in Ethernet technologies?

Answers:

• Control sublayer

• Physical layer

• MAC sublayer

• Logical Link

8. Routers R1 and R2, currently EIGRP neighbors over their Fa0/0 interfaces (respectively), both use EIGRP authentication. Tuesday at 8 p.m. the neighborship fails. Which of the following would NOT be useful when investigating whether authentication had anything to do with the failure?

Answers:

• Debug eigrp packet

• Show ip eigrp neighbor failure

• Show clock

• Show key chain

9. Choose the Ethernet connector:

Answers:

• RJ-45

• RJ-11

• RJ-61X

• RJ-15C

10. Which of the following methods is for compatibility of IPV4 and IPV6?

Answers:

• redistribute

• Dual Stacking

• PAT

11. Out of 256 how many can be hosts?

Answers:

• 255

• 254

• 256

• 128

12. How many bits have IPv4 address?

Answers:

• 32

• 64

• 16

• 128

13. Which WLAN IEEE specification allows up to 54Mbps at 2.4GHz?

Answers:

• R

• A

• F

• G

14. Usually what IP do you use to connect to a home to ISP gateway device?

Answers:

• 192.168.1.255

• 192.168.1.100

• 127.0.255.255

• 192.168.1.1

• 127.0.0.1

15. A PC to PC connection uses ___ cable.

Answers:

• USB

• no

• console

• straight through

• crossover

16. Where is a hub specified in the OSI model?

Answers:

• Physical layer

• Session layer

• Outer layer

• Inner layer

17. type of authentication Eigrp support.

Answers:

• md

• md5

18. Splitting a network into other smaller and smaller networks is called?

Answers:

• Network tree

• Subnetting

• Restructuring

19. A switch is a ___ device.

Answers:

• L3

• L2

• L6

• L5

20. Which protocol does Ping use?

Answers:

• ARP

• ICMP

• BootB

• BootP

21. Which layer defines the physical topology?

Answers:

• Network

• Physical

• Application

• Data Link

22. Which protocol should be used to establish a secure terminal connection to a remote network?

Answers:

• WEP

• SSH

• ARP

• Telnet

23. A network admin wants to know every hop the packets take when he accesses cisco.com. Which command is the most appropriate to use?

Answers:

• (none of these are correct)

• Debug cisco.com

• Traceroute cisco.com

• Path cisco.com

24. At which OSI layer does a hub operate at?

Answers:

• Layer 6

• Layer 3

• Layer 7

• Layer 1

25. How long is an IPv6 address?

Answers:

• 64

• 110

• 32

• 128

26. ADSL uses ____ .

Answers:

• fiber

• coaxial cables

• wimax or satellite

• Ethernet with fiber

• land-line telephony architecture

27. Which key combination is used to close a window in windows 7

Answers:

• Alt+F4

• Ctrl +c window+F4 Crtl+Alt+F4

28. A L3 switch is ___

Answers:

• a switch with no routing logic.

• None of these

• Both of these

• a switch with some routing logic.

29. Which one of the following is true regarding VLANs?

Answers:

• You should not have more than 10 switches in the same VTP domain

• VLANs are configured by default on all Cisco switches

• VLANs only work if you have a complete Cisco switched internetwork. No off-brand switches are allowed

• VTP is used to send VLAN information to switches in a configured VTP domain

30. Which class of IP address has the most host addresses available by default?

Answers:

• C

• A

• B and C

• B

31. Which of the following commands will allow you to set your Telnet password on a Cisco router?

Answers:

• line con

• line telnet

• line aux

• line vty

32. Which router command allows you to view the entire contents of all access lists?

Answers:

• show access-lists

• show all access-lists

• show interface

• show ip interface

33. Which statement describes EIGRP?

Answers:

• EIGRP sends triggered updates whenever there is a change in topology that influences the routing information.

• EIGRP broadcasts its updates to all routers in the network.

• EIGRP has an infinite metric of 16.

• EIGRP can be used with Cisco and non-Cisco routers.

34. Router-on-a-stick requires what kind of port be set up on the switch port attached to the router?

Answers:

• Trunk

• Access

• Distributed

• Hub

35. A router is a ___ device.

Answers:

• L3

• L4

• L2

• Both L2 and L3

36. How many collision domains are created when you segment a network with a 12-port switch?

Answers:

• 12

• 1

• 5

• 2

37. What flavor of Network Address Translation can be used to have one IP address allow many users to connect to the global Internet?

Answers:

• PAT

• Static

• Still

• TAP

38. Which routing protocol is needed in a network which focuses on bandwidth and uses Cisco and Non-Cisco devices?

Answers:

• IGRP

• OSPF

• EIGRP

• RIPv1

• RIPv2

39. How often are BPDUs sent from a layer 2 device?

Answers:

• Every 2 minutes

• Every 2 seconds

• Every 10 minutes

• Always

40. The CSMA/CD Ethernet IEEE is:

Answers:

• 802.3

• 803.2

• 802.4

• 802.5

41. In which CLI mode does an administrator have to be in for configuring devices?

Answers:

• Exec mode

• Global Config mode

• Interface Config mode

• User-Exec mode

42. What is the first CLI mode you get in when startup the Router/Switch?

Answers:

• Global - Mode

• Enable - Mode

• User - mode

• Super - Mode

• Rom - Mode

43. The administrative distance of (internal) EIGRP is:

Answers:

• 5

• 120

• 90

• 110

44. A receiving host computes the checksum on a frame and determines that the frame is damaged. The frame is then discarded. At which OSI layer did this happen?

Answers:

• Physical

• Network

• Transport

• Data Link

• Session

45. Which term defines a collection of networks under the administrative control of a single entity that presents a common routing policy to the Internet?

Answers:

• contiguous networks

• autonomous system

• process ID

• BGP

46. Which of the following is NOT a Cisco proprietary protocol?

Answers:

• ISL

• PAgP

• CDP

• BGP

• EIGRP

47. Which is the default register in the router?

Answers:

• 0x2142

• 0x3402

• 0x1953

• 0x2102

48. Which of these protocols is NOT "distance-vector" IGP ?

Answers:

• RIPv2

• EIGRP

• RIPv1

• OSPF

49. What does a VLAN do?

Answers:

• Provides multiple collision domains on one switch port

• Provides multiple broadcast domains within a single collision domain

• Breaks up broadcast domains in a layer 2 switch internetwork

• Acts as the fastest port to all servers

50. What is a stub network?

Answers:

• A network with only one entry and no exit point

• A network with more than one exit and entry point

• A network with more than one exit point

• A network that has only one entry and exit point

51. Which command will create a subinterface on serial 0 (zero)?

Answers:

• Router(config-if)# interface s0/2400 point-to-point

• Router# interface s0.2400 point-to-point

• Router(config-if)# interface s0/2400

• Router(config)# interface s0.2400 point-to-point

52. How many broadcast domains are created when you segment a network with a 12-port switch?

Answers:

• 12

• 1

• 3

• 4

53. What does the 'passive' command provide to the RIP dynamic routing protocol?

Answers:

• Stops an interface from sending or receiving periodic dynamic updates

• Stops the router from receiving any dynamic updates

• Stops the router from sending any dynamic updates

• Stops an interface from sending periodic dynamic updates but not from receiving updates

54. If you wanted to delete the configuration stored in NVRAM, what would you type?

Answers:

• erase startup

• erase nvram

• delete nvram

• erase running

55. On a router running EIGRP, what database would maintain a list of feasible successors?

Answers:

• topology table

• neighbor table

• routing table

• adjacency table

56. On a router running EIGRP, what database would maintain a list of feasible successors?

Answers:

• topology table

• neighbor table

• routing table

• adjacency table

57. what is the protocol number of ospf

Answers:

• 88

• 89

58. Which command reveals the last method used to powercycle a router?

Answers:

• Show version

• Show boot

• Show reload

• Show running-config

59. Choose the correct syntax to configure an IPX subinterface on a router:

Answers:

• config t, int e0.10, ipx network 10 encap arpa sec

• config t, int e0, sub 10, ipx 10

• config t, int e0.100, ipx network 10, encap arpa

60. Which protocols are class full ?

Answers:

• OSPF & RIP

• JAY & YE

• ISIS & BGP

• RIP V1 and EIGRP

• IGRP & OSPF

61. Select the highest VRRP priority.

Answers:

• 103

• 104

• 102

• 105

• 101

62. When does a loopback interface becomes up/up on a layer3 switch?

Answers:

• As soon as you issue no shutdown on that interface

• As soon as you create it

• After you configure an ip address

63. What is a NIC?

Answers:

• A card that plugs into the computer's parallel port and provides a serial connection to the network

• A network problem caused buy a shaving accident

• A card that plugs into the computers serial port and provides a parallel connection to the network

• A Network Interrupt Command to pause the system

• A switch adapter

64. Which of the following is the valid host range for the subnet on which the IP address 192.168.168.188 255.255.255.192 resides?

Answers:

• 192.168.168.128???194

• 192.168.168.128???190

• 192.168.168.129???199

• 192.168.168.129???190

65. What type of port configuration should you use for PVLAN interfaces that connect to a router?

Answers:

• Transparent

• Promiscuous

• Gateway

• Host

• Private

66. What PPP protocol provides for dynamic addressing, authentication, and multilink?

Answers:

• NCP

• X.25

• LCP

• HDLC

67. What Protocol Does PPP use to identify the Network layer protocol?

Answers:

• ISDN

• NCP

• LCP

• X.25

68. A vlan interface is up/down on a catalyst layer 3 switch. How can you fix this issue?

Answers:

• Verify that you learn mac addresses on the corresponding vlan

• Issue no shutdown on the vlan interface

• Create the corresponding vlan and permit it on an up/up physical interface that doesn't have autostate exclude configured

• Create the corresponding vlan and permit it on an up/up physical interface that has autostate exclude configured

69. Which of the following are Session Layer standards?

Answers:

• JPEG and MIDI

• ASCII and EBCDIC

• EIGRP and OSPF

• NFS and SQL

70. A static route that points to the next hop IP will have what administrative distance and metric in the routing table?

Answers:

• administrative distance of 1 and metric of 0

• administrative distance of 1 and metric of 1

• administrative distance of 0 and metric of 1

• administrative distance of 0 and metric of 0

71. How many bits long is each field in an IPv6 address?

Answers:

• 4

• 128

• 16

• 32

72. What address can be used to summarize networks 172.16.1.0/24, 172.16.2.0/24, 172.16.3.0/24, and 172.16.4.0/24?

Answers:

• 172.16.1.0/22

• 172.16.0.0/21

• 172.16.0.0 255.255.252.0

73. What is the default size of the history?

Answers:

• 30

• 25

• 20

• 15

74. What does a router running RIP do first with a new route that is received from an advertisement?

Answers:

• Advertises this route out all other interfaces except the one that it came in on.

• Sends a ping packet to verify that the path is a feasible route.

• Places it immediately in the routing table.

• Adjusts the metric for the new route to show the added distance for the route.

75. A network administrator sets up PC1 with an IP address of 192.168.1.130/27 and PC2 with 192.168.1.159/27.  PC1 can't ping PC2. What's the problem?

Answers:

• PC2 is a broadcast address

• PC1 is a broadcast address

• PC1 and PC2 are in different networks

• PC2 is a network address

• PC1 is a network address


2 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
76. Which key combination is used to close a window in windows 7

Answers:

• Alt+F4

• Ctrl +c window+F4 Crtl+Alt+F4

77. What command will display the line, protocol, DLCI, and LMI information of an interface?

Answers:

• sho runn

• sh pvc

• show frame-relay pvc

• show interface