Do you know that? 75% American freelancers who work from home make over $65k per year next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << IT & Programming category

Test answers for Box 2016

(81) Last updated: January 22
Elance • IT & Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

81 Answered Test Questions:

1. How do you share a folder?

Answers:

• You can't share because sharing is illegal.

• Click the “Share” link besides the folder.

• Click the folder icon beside the link.

• Click the link icon beside the folder.

2. What is Box's Partner Portal used for?

Answers:

• It aides in doing business via Box.

• It helps you find more partners who are Box users.

• It creates a secure portal for partners to trade music.

• It isolates each partner from one another.

3. In the 'Folder View', what additional options are you given?

Answers:

• Rename or delete the folder.

• Recover or Delay the file.

• Reinstall, or Delete the file.

• Rename or Detect the file.

4. When linking, does Box show the direct link, or replace it with one generated by Box.com?

Answers:

• It is replaced by an icon.

• It is replaced by an avatar.

• The link is replaced by Box.com

• It shows the direct link only.

5. Which of the following is TRUE about Box?

Answers:

• It enables blogs/websites to host media

• It provides simple and secure way to share files online

• Can be integrated with Google Apps and Salesforce

• All of the given options are valid

6. Which of the following OAuth 2 error code is used in place of 503 Service Unavailable HTTP status code ?

Answers:

• access_denied

• temporarily_unavailable

• unsupported_response_type

• unauthorized_client

7. If you have a firewall, what should you do to allow Box to run properly?

Answers:

• Delete your Box account, disable your firewall, then re-sign up for Box.

• Box will send you a propriatary, yet custom firewall.

• Either configure it to consider Box a trusted site, or temporarily disable it.

• Nothing because Box is able to work automatically with any firewall.

8. What does Subfolder sync do?

Answers:

• It prevents the syncing of any folders.

• It reduces the amount of seek time for your Box music player.

• It allows you to selectively sync any folder or subfolder on Box.

• It allows you to sync all system folders on Box.

9. Which of the following is NOT a required field in an access token request ?

Answers:

• code

• All of the given fields are required

• grant_type

• redirect_uri

10. Are Enterprise Deployment Enhancements Mac compatible?

Answers:

• Yes

• No, but they can be via third-party software.

• Yes, but only in the previous version of Box.

• Yes, but they must be edited accordingly.

11. Can you open MS Office files from Box?

Answers:

• No

• Yes, but only when Office is configured to let it do so.

• Only if it is configured to do so.

• Yes

12. In the context of Box's v2 API, what does the acronym API mean?

Answers:

• Artificial Program Interface

• Article Program Interchange

• Application Programming Interface

• Application Placement Interface

13. Which of the following access token request's, response error code are never returned to the requesting application and a Box generated error page is shown?

Answers:

• redirect_uri_mismatch

• All of the given options are valid

• insecure_redirect_uri

• internal_server_error

14. Which of the following WWW-Authenticate header error code is equivalent to HTTP status code 400 ?

Answers:

• insufficient_scope

• invalid_token

• invalid_request

• invalid_scope

15. Which of the following is a VALID HTTP method supported by OAuth 2 for authorization ?

Answers:

• GET

• Both POST and GET

• PUT

• POST

16. If you want to use WebDAV with iOS, is it supported?

Answers:

• It has yet to be released for iOS.

• Yes, but it costs extra.

• Yes

• No.

17. If you lose your Box password, where should you go to retrieve it?

Answers:

• Box.com/newpass

• Box.com/reset

• You can't retrieve it. A new account must be formed.

• Box.com/newpassword

18. Is there a secondary password Box uses for users who might forget their main password?

Answers:

• No, you are only allowed one password.

• You are allowed an indefinite amount of passwords.

• Yes. Box allows a secondary 4-digit password to be set.

• Box doesn't use passwords.

19. What is the All Files View?

Answers:

• It is the main view of the directory.

• It allows you to see all of a files coding.

• It allows you to see Box network traffic.

• It is not a Box view.

20. Which of the following error code will be returned if an access token request sent an invalid "redirect_uri" as per RFC 3986 ?

Answers:

• redirect_uri_mismatch

• invalid_redirect_uri

• invalid_request

• invalid_grant

21. Does Box encrypt your data?

Answers:

• Yes

• Box uses other security measures for safety.

• No

• Box uses 32 bit encryption.

22. Which of the following is TRUE about Box Embed ?

Answers:

• Its a DHTML based framework

• Its a XML based framework

• Its a ASP.NET based framework

• Its a HTML5 based framework

23. Which of the following represents a standard for authenticating and authorizing users ?

Answers:

• OAuth 2

• Box Resource Manager

• Box Client

• Box response object

24. What is an 'f4v' file and can it be previewed using Box?

Answers:

• Mp3 sound file, yes.

• Flash, no.

• MPEG-4 Video file, yes.

• Flash, yes.

25. Which of the following is a correct time duration for validity of an access_token ?

Answers:

• 15 hour

• 10 hour

• 1 hour

• 24 hour

26. Which of the following is used by applications to get a new access token from the authorizing server on expiry of a current access token ?

Answers:

• Access Token

• Re-access Token

• Renew Token

• Refresh Token

27. After downgrading to a Free, Lite 10 GB account, what will happen to my files?

Answers:

• Nothing. You keep your files, but can't upload any new ones.

• Files larger than 250 MB will remain.

• Files smaller than 250 MB will be deleted.

• Files smaller than 250 MB will remain.

28. Which of the following is a VALID way to get hold of Box real-time event notifications ?

Answers:

• Using Long Polling

• Using Box Service

• Using Box Event Manager

• Using Box Resource Manager

29. Which of the following is TRUE about destroying tokens ?

Answers:

• Application need to send a request to "https://www.box.com/api/oauth2/revoke"

• Application need to send a request to "https://www.box.com/api/oauth2/reject"

• Application need to send a request to "https://www.box.com/api/oauth2/logout"

• Application need to send a request to "https://www.box.com/api/oauth2/destroy"

30. What does Box use SimpleShare for?

Answers:

• To upload and share screenshots with others.

• To block others from accessing your screenshots.

• To take screenshots from other Box users computer.

• SimpleShare is used to share music and movies with Box.

31. Which of the following is the FIRST state of an application folder ?

Answers:

• Rejected

• Accepted

• Pending

• Published

32. Which of the following is TRUE about an application's request to get an access_token?

Answers:

• Application need to send a request to "https://www.box.com/api/oauth2/token"

• Application need to send a request to "https://www.box.com/api/oauth2/get_token"

• Application need to send a request to "http://www.box.com/api/oauth2/token"

• Application need to send a request to "https://www.box.com/api/oauth2/access_token"

33. Which of the following error code will be returned if an access token request sent a bad "redirect_uri" having HTTP instead of HTTPS ?

Answers:

• insecure_redirect_uri

• invalid_grant

• redirect_uri_mismatch

• invalid_request

34. Which of the following WWW-Authenticate header error code is equivalent to HTTP status code 402 ?

Answers:

• insufficient_scope

• invalid_request

• None of the given options are valid

• invalid_scope

35. If the filesize you wish to upload is not supported what should you do?

Answers:

• Upload it again.

• Contact Microsoft Support

• Subscribe to a second subscription of Box.

• Subscribe to a upgraded version of Box.

36. Is WebDAV supported on the desktop?

Answers:

• Yes.

• It is supported by a third-party.

• There is no WebDAV in Box.

• No.

37. What happens if I downgrade to a free, Lite 10 GB account?

Answers:

• You keep the files you uploaded, but are not allowed to upload any more.

• You will have to delete your files and re-upload them to accurately fit the downgraded file size.

• You cannot downgrade your Box account.

• You keep the file size you already have, then Box adds an additional 250 MB.

38. Which of the following OAuth 2 error code is used in place of 500 Service Unavailable HTTP status code ?

Answers:

• unsupported_response_type

• unauthorized_client

• server_error

• access_denied

39. Video Preview is limited to what kind of users?

Answers:

• Standard

• Enterprise

• Exercise

• Super

40. Which of the following is a VALID value to property "grant_type" in an access token request ?

Answers:

• authorization_code

• authorization code

• auth_code

• token

41. How long does deal registration last?

Answers:

• 9 days

• 90 years

• 1 year

• 90 days

42. Which of the following is a VALID way to set/send the access token in a request to API V2 ?

Answers:

• Authorization: {valid_access_token}

• Authorization: Bearer - valid_access_token

• Authentication: Bearer {valid_access_token}

• Authorization: Bearer {valid_access_token}

43. Which of the following is a VALID HTTP method supported by OAuth 2 to enable the exchange of authorization code for an access token ?

Answers:

• GET

• POST

• Both POST and GET

• PUT

44. Though Box does use SSO, why can't you log in using Google's SSO?

Answers:

• You can use it, though it needs to be edited for compatibility.

• Neither Box, nor Google use SSO.

• You can. Box and Google use the same SSO.

• Box uses a different version of SSO.

45. Which of the following WWW-Authenticate header error code is equivalent to HTTP status code 401 ?

Answers:

• invalid_scope

• invalid_request

• invalid_token

• insufficient_scope

46. How does Box Partner Portal contact its users who request access?

Answers:

• Box users receive a brochure in the mail.

• All Box users already have access to Partner Portal.

• Users have to contact Box to get instructions.

• Users should have already been sent an email with instructions.

47. Which of the following timestamp format is supported by Box sdk ?

Answers:

• RFC 3336 timestamps

• RFC 3338 timestamps

• RFC 3337 timestamps

• RFC 3339 timestamps

48. Which of the following is NOT a valid error code for a WWW-Authenticate header ?

Answers:

• insufficient_scope

• invalid_token

• invalid_request

• invalid_scope

49. Do you have to log-in via the web before logging in via mobile device?

Answers:

• No

• You can't log in via the web.

• Yes

• You can't use a mobile device

50. Which of the following is a main component in Box Windows SDK?

Answers:

• Box API

• Box Client

• Box Service

• Box Resource Manager

51. Where would you enable 2-step login?

Answers:

• The login tab.

• The user tab.

• The login file.

• The Security tab.

52. Which of the following error code will be returned if an access token request sent an expired authorization code ?

Answers:

• invalid_grant

• invalid_code

• invalid_request

• unauthorized_client

53. Application folder moves to which of the following state when the revoke option from the folder drop down list is selected ?

Answers:

• Pending

• Accepted

• Revoked

• Rejected

54. Which of the following receive the request and pass it to a handler namely HTTPRequestHandle ?

Answers:

• Box Service

• Box Resource Manager

• Box API

• Box Client

55. Which of the following is a VALID Box OAUTH 2 URL ?

Answers:

• http://www.box.com/api/oauth2

• https://www.box.com/api/oauth2

• http://www.box.com/api/auth/oauth2

• https://www.box.com/api/auth/oauth2

56. Which of the following WWW-Authenticate header error code is equivalent to HTTP status code 403 ?

Answers:

• invalid_token

• insufficient_scope

• invalid_scope

• invalid_request

57. Is Box-Edit included with the prepackaged software?

Answers:

• No

• Yes

• Yes, but it has to be downloaded from a third-party.

• Only if you pay extra.

58. Which of the following is a single entry point of Box Windows SDK ?

Answers:

• Box Client

• Box API

• Box Service

• Box Resource Manager

59. Which of the following component has the responsibility of refreshing the access tokens ?

Answers:

• Box Client

• Box Resource Manager

• Auth Repository

• Box response object

60. Which of the following build requests for respective end points ?

Answers:

• Box Resource Manager

• Box API

• Box Service

• Box Client

61. When sharing information with many people, what is the best thing to use?

Answers:

• A folder.

• A directory.

• A link

• A zip file.

62. Which of the following is NOT a valid OAuth 2 error code ?

Answers:

• invalid_client

• unauthorized_client

• access_denied

• unsupported_response_type

63. What is a benefit of Box's v2 API allowing customizable responses?

Answers:

• There are no benefits.

• It allows Box to parse your code projects.

• No parsing necessary.

• Easier code parsing.

64. Does Box use government standards to comply with HIPPAA regulations?

Answers:

• Partially

• No

• Yes

• Only when working with government hospitals.

65. Why should you know your default share settings on your mobile device?

Answers:

• There is no need to know them. The Android App sends your settings to Box.

• You can adjust them, but only with the BoxShareSettings App.

• There is no way to adjust Box permissions from the Android app.

• There is no need to know them. Your Android device can adjust them.

66. Which of the following component enables token management ?

Answers:

• Box Resource Manager

• Auth Repository

• Box Client

• Box response object

67. Which of the following is a valid inactive expiry time of an refresh_token ?

Answers:

• 1 hour

• 60 days

• 60 hours

• 24 hour

68. When having a Java-related cache issue, what panel will let you clear your cache?

Answers:

• Javascript Panel

• Java Control Panel

• Cache Control Panel

• Java Cache Panel

69. Is Box inApp supported by Linkedin

Answers:

• No

• Yes.

• Box has no prior affiliation with Linkedin.

• Linkedin syncs directly with box, settings included.

70. In reference to root level file syncing, what is the benefit to having root capabilities?

Answers:

• Files can be uploaded to your personal computer.

• Box can access your computer remotely with no permissions.

• Box can edit your system files.

• Box is authorized to search for files on your computer.

71. True or false: Deleting your account wipes all customer data on file?

Answers:

• True, with the exception of the files and information you uploaded.

• True. Everything is deleted.

• False. Some customer information is kept on file.

• False. Box holds your account information for a full year after deletion.

72. Box uses two FTPS modes of operation. What are they?

Answers:

• Intrinsic and Extrinsic

• Implicit and Explicit

• Implicit and Exciting

• Intricate and Explicit

73. What is SSO and why does it make Box unique?

Answers:

• Secure Sign-On, and Box is one of the few mobile apps that use it.

• Social Security On-line. Box allows you to manage all of your Social Security-related privacy concerns.

• Super-Sign-On and Box is one of thousands of programs to use it.

• Secure-Sign-Out, and Box users data is encrypted on sign out.

74. Which of the following is required to authenticate/authorize API requests to Box ?

Answers:

• valid access token

• valid HTTPS certificate

• valid username/password

• valid Box account

75. Content Preview allows what maximum filesize to be viewed in its entirety?

Answers:

• 50MB

• 100MB

• 100GB

• 200MB

76. Files at rest are encrypted at what rate?

Answers:

• 64-bit encryption.

• 364-bit AES encryption.

• There is no encryption in Box.

• 256-bit AES encryption.

77. If you wanted to edit the account information of multiple users, how would you do it?

Answers:

• Bull Edit

• Super Edit

• Bulk Edit

• Mass Edit

78. Which of the following has the responsibility of parsing/understanding the response message and converting it into a Box object ?

Answers:

• Box response object

• Box Client

• Box API

• Box Resource Manager

79. Which of the following OAuth 2 error code indicates a malformed request ?

Answers:

• unsupported_response_type

• malformed_request

• invalid_request

• invalid_scope

80. Which of the following is a VALID HTTP method supported by OAuth 2 for the request to DESTROY the access tokens?

Answers:

• Time's Up!

• Both POST and GET

• POST

• PUT

• GET

81. Which of the following is a VALID HTTP method supported by OAuth 2 for the request to DESTROY the access tokens?

Answers:

• PUT

• POST

• Both POST and GET

• GET