Do you know that? 41.9% of freelancers get the bulk of their training in university/colledge next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << IT & Programming category

Test answers for Amazon Web Services 2016

(89, CL) Last updated: January 22
Elance • IT & Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

89 Answered Test Questions:

1. What type of distribution is available for CloudFront?

Answers:

• Torrent

• Download

• Download and streaming

• Streaming

2. What is a benefit of AWS Virtual Private Cloud?

Answers:

• Its lack of versitility.

• It encrypts all data.

• Its large scale and high vulnerability.

• Its scalable infrastructure.

3. What data format must an HTTP request to DynamoDB be made in?

Answers:

• JavaScript

• JSON

• PHP

• Java

4. What is an example of a security group used by Amazon RDS?

Answers:

• MP3 security group.

• CT3 security group.

• EC2 security group.

• PHP security group.

5. AWS Free Tier is wide enough to get acquainted with almost all services.

Answers:

• False

• True

6. Which of the following failure modes are both Amazon EC2 and RDS instances subject to?

Answers:

• (All of these)

• Connectivity failure

• Compute unit failure

• Storage failure

7. IAM user credentials include:

Answers:

• Access keys

• Username and password

• Certificate

• All of these

8. It is possible to create custom OS images in EC2.

Answers:

• True

• False

9. What method is used to send emails with SES?

Answers:

• Only using SMTP

• Both SMTP and API

• Only using API

• Only using Web Console

10. What is AWS IAM?

Answers:

• AWS's security console.

• AWS Independent Access Manager.

• AWS Identify Alternative Mechanism.

• AWS Identity and Access Management.

11. What is an RDS?

Answers:

• Relational Database Service

• Recumbent Database Service

• Residential Database Service

• Recreational Database Service

12. What type of Route53 alias could be set?

Answers:

• S3 site endpoint

• All of these

• Another Route53 record set

• Elastic Load Balancer

13. What does AWS use for content delivery?

Answers:

• Amazon Service Front

• Amazon DeliveryPoint.

• Amazon ContentFront.

• Amazon CloudFront.

14. CloudFront can deliver all of the examples of web content in which of the following options?

Answers:

• .csv, .php, .mp3, .tar

• .php, xml, .py, and .css

• .pdf, .txt. .ftp, and .cmx

• html, .css, .php, and image files

15. This service can be used to store and retrieve any amount of data at any time, from anywhere on the web:

Answers:

• Storage Gateway

• Amazon Fulfillment

• CloudHSM

• Simple Storage Service (S3)

16. What is Amazon EMR responsible for?

Answers:

• Elastic Map Reduce is a web service that makes it easier to read large maps.

• Elastic Map Reduce is a web service that makes it easier to process large amounts of data more efficiently.

• Elastic Map Reduce is a web service that makes it easier to build large servers.

• Elastic Map Reduce is a web service that makes it easier to shrink databases.

17. What is the software prerequisites for using AWS at the command line?

Answers:

• Linux, OS X, or Unix

• Solaris, Windows 98, MacOS.

• OS X, Windows XP, or Solaris.

• Windows XP, or Vista

18. AWS provides consolidated billing, allowing one account to pay for multiple services:

Answers:

• True, but only for up to three services

• True, for any number of services

• False

• True, but only for high volume ($500+ per month) accounts

19. What part of AWS handles their DNS?

Answers:

• Amazon Cloud Services.

• Amazon Route 66.

• Amazon Route 44.

• Amazon Route 53.

20. When "Stopped", an EC2 instance is billed:

Answers:

• For instance storage only

• At half the rate of a Running instance of the same type

• At the full rate for the instance

21. What does AWS Compute provide?

Answers:

• Traditional servers similar to RAID.

• Scalable virtual private servers.

• Static virtual private servers.

• Linux-based web hosting.

22. AWS provides a scalable, distributed in-memory cache service called:

Answers:

• DynamoDB

• Redshift

• ElastiCache

• CloudHSM

23. What is the name of the Amazon Web Service that provides resizable compute capacity in the cloud?

Answers:

• Elastic Cloud Computing

• Elastic Cloud Server

• Virtual Private Server

• Virtual Cloud Server

24. With help of _______ you can restrict network access to EC2 instances.

Answers:

• Security Groups

• Placement Groups

• Elastic Load Balancer

• Elastic IP

25. What two interfaces does Amazon S3 use?

Answers:

• SOAP and Ruby interfaces.

• REST and SOAP interfaces.

• SOAP and Java interfaces.

• SOAP and RAST interfaces.

26. If instance is under termination protection, what would happen after a scale down policy action?

Answers:

• Instance will be kicked from ELB and autoscaling group

• Instance will not be terminated, but will be excluded from autoscaling group

• Instance will remain as is

• Instance will be terminated

27. What kind of data does Amazon Kinesis process?

Answers:

• Revolving data.

• Static data.

• Checksum data.

• Streaming data.

28. What type of parameter is ???email????

Answers:

• Object.

• Variable.

• String.

• Number.

29. AWS's managed NoSQL database service is called:

Answers:

• RDS

• DynamoDB

• Redshift

• CloudHSM

30. What happens if primary RDS instance in MultiAZ deployment fails?

Answers:

• AWS switches endpoint to a secondary RDS instance, no additional actions from users are needed

• AWS automatically recovers RDS instance from snapshot

• RDS data is lost, adminstrator have to restore it from a snapshot

• Software changes settings to use secondary RDS instance

31. If you wanted to delete a subnet or a gateway, what would you use?

Answers:

• AWS Cloud Console.

• AWS Virtual Console.

• AWS Network Console.

• AWS Management Console.

32. AWS provides a highly available and scalable Domain Name Service called:

Answers:

• DynamoDB

• ElastiCache

• DNStorm

• Route 53

33. What is the service, Amazon SES used for?

Answers:

• Setting up a home cloud network

• Sending email

• Establishing your own global cloud network

• Connecting to a global cloud network

34. What is Amazon Elastic Transcoder?

Answers:

• It is a specialized file conversion network that uploads your files to AWS.

• It is a service that lets you convert video files stored in your Amazon Simple Storage Service.

• It is a file-sharing entity of AWS.

• It is a service that lets you stream videos from AWS.

35. What format does CloudFormation use for templates?

Answers:

• JSON

• SQL

• XML

• CSV

36. Amazon MWS stands for:

Answers:

• Amazon Market Web Server

• Amazon Marketplace Web Service

• Amazon Marketing Web Service

• Amazon Marketplace Web Server

37. The capacity management, load balancing, scaling, and health monitoring of an AWS application can all be handled automatically by:

Answers:

• CloudHSM

• BrainStem

• Elastic Beanstalk

• Amazon Fulfillment

38. It's possible to bill for applications that are built in, or run on top of, Amazon Web Services, using:

Answers:

• Amazon Fulfillment

• OpsWork

• Amazon DevPay

• CloudHSM

39. What is the name of the Amazon Web Service that provides easy to set up, operate, and scale a relational database in the cloud?

Answers:

• Relational Database Service

• MySQL Cloud

• Relational Database Cloud

• DynamoDB

40. The process of shipping inventory to Amazon and out to your customers can be automated using this service:

Answers:

• CloudHSM

• Amazon Glacier

• Amazon Fulfillment

• CloudShip

41. Which of the following is an AWS Elastic Beanstalk component?

Answers:

• Element.

• Gesture.

• Environment.

• Extension.

42. This service helps to create and provision deployments quickly and easily, by using template files to describe a "stack" of AWS resources:

Answers:

• ElastiCache

• Amazon Fulfillment

• Amazon Glacier

• CloudFormation

43. AWS provides a facility for data-driven workflows, allowing application data to be transferred automatically between services as work is completed:

Answers:

• CloudHSM

• Amazon Glacier

• OpsWorks

• Data Pipeline

44. What are pipelines under Amazon Elastic Transcoder?

Answers:

• Queues that manage your compression jobs.

• Queues that manage your file transfers.

• Queues that manage your data transactions.

• Queues that manage your transcoding jobs.

45. What is the name of the Amazon Web Service that provides scalable storage in the cloud and that is designed to make web-scale computing easier for developers?

Answers:

• Cloud Storage Service

• Amazon Simple Storage

• Super Storage Service

• Simple Storage Service

46. How do you get access to a Windows instance in EC2?

Answers:

• Use Web console ???Connect???

• Receive administrator password via email

• Use ec2-get-password command

• Reboot instance and login under safe mode

47. AWS reserved instances is a:

Answers:

• Upfront fee and lowered hourly rate for 1 or 3 years

• Low cost EC2 instance that could be shut down anytime

• Virtual machine with provisioned EBS IOPS rate

• High-performance RDS instance

48. Which of these can you use to deploy and manage your applications?

Answers:

• AWS Management Suite

• AWS Manager

• AWS Agent

• AWS Elastic Beanstalk

49. When EC2 instance is stopped, the user pays:

Answers:

• Only for CPU and Memory resources

• Only for EBS storage instance uses

• Half price for EC2 instance and EBS full storage price

• Stopped instances requires no additional fees

50. How can you scale ELB to process requests faster?

Answers:

• By increasing number of instances behind ELB

• You can't do it. AWS scales ELB automatically depending on requests rate.

• By using API method change_elb_type

• ELB could not be scaled up or down

51. What is the proper way to denote the syntax for a customer gateway?

Answers:

• ec2-create-customer-gateway -t type -i ip_address -b bgp_asn

• ec2-create -t type -i ip_address -b bgp_asn-customer-gateway

• -i ip_address -b bgp_asn ec2-create-customer-gateway -t type

• -t type -i ip_address -b bgp_asn ec2-create-customer-gateway

52. What alarm states are available in CloudWatch?

Answers:

• GOOD and BAD

• OK and ALARM

• OK, ALARM and ERROR

• OK, ALARM and INSUFFICIENT DATA

53. Can all Amazon sellers use Amazon MWS?

Answers:

• Amazon sellers have to pay to use Amazon MWS

• Amazon sellers can't use Amazon MWS

• To be eligible to use Amazon MWS, sellers must have an Amazon Product Ads account

• To be eligible to use Amazon MWS, sellers don't need an Amazon Product Ads account

54. RDS Multi-AZ deployment is available for:

Answers:

• SQL Server

• MySQL

• All of the above

• Oracle

55. Is it possible to change EC2 instance type?

Answers:

• Yes, but you first need to create AMI

• Yes, anytime

• No, you have only what you started

• Yes, while it's in stop state

56. AWS includes an extremely low-cost storage service, ideal for backups and other rarely retrieved, high-latency applications, called:

Answers:

• Simple Storage Service (S3)

• RDS

• Amazon Glacier

• SloStore

57. What should be set up to move files from S3 to Glacier automatically?

Answers:

• Lifecycle rules

• Archiving rules

• Backup rules

• Glacier rules

58. The AWS petabyte-scale data warehouse service is called:

Answers:

• DynamoDB

• ElastiCache

• Redshift

• Amazon Glacier

59. If AWS sends you a message stating that one of your instances will be terminated because of hardware failure, you need to:

Answers:

• Change shutdown behavior

• Create a full backup

• Terminate it manually as soon as possible

• Stop and start this instance

60. Spot instance is terminated when:

Answers:

• Spot price is lower than bid

• No more CPU cores are available for your spot

• Instance is reached traffic limit

• Spot price is higher than bid

61. From where does CloudFront deliver your content?

Answers:

• Server Origins.

• Server Points.

• Origin servers.

• Data Servers.

62. Autoscaling group supports:

Answers:

• Horizontal and vertical scaling

• Only scaling up

• Vertical scaling

• Horizontal scaling

63. AWS provides storage for secure cryptographic keys via specialized security hardware through this service:

Answers:

• CloudFormation

• Redshift

• CloudHSM

• OpsWorks

64. How can you rewrite URLs with ELB?

Answers:

• None of these

• Using API

• Using Nginx-like rules

• Using Apache-like rules

65. Which of the following tool is used to create CloudFormation templates based on existing AWS deployments?

Answers:

• EC2

• CloudFormer

• Placement Groups

• Opsworks

66. What is the default queue limit for SQS for a new account?

Answers:

• No limits are set

• 1 queue and 500 requests per second

• 1,000 queues and 5 requests per second

• 10,000 queues and 50 requests per second

67. This high level application management service allows layered "stacks" of AWS services to be provisioned, managed, and configured automatically, using the Chef framework's "recipe" system for custom configuration:

Answers:

• Elastic Beanstalk

• CloudHSM

• Amazon Glacier

• OpsWorks

68. What could be set up as an origin of CloudFront distribution?

Answers:

• 4.114 Clause Reader (v 1.1)

• S3 bucket or external web service

• AWS-US-EAST-1 region S3 destination point

• (all of these)

69. What ports to proxy are available with ELB?

Answers:

• 80 and 443

• 21, 22, 80, 443 and 1024 to 65535 inclusive

• 25, 80, 443 and 1024 to 65535 inclusive

• 80 and 8080

70. How can you decrease network latency for cluster type instances?

Answers:

• Reserving cluster type instances

• Starting instances at once

• By using same security group for all instances

• By using placement groups

71. Which of these entities could be transferred between AWS regions?

Answers:

• AMI and EBS snapshot

• DynamoDB storage

• S3 bucket

• EC2 and RDS instance

72. Would an AWS user be billed for their primary Elastic IP attached to an EC2 instance?

Answers:

• Yes

• No

73. Is it possible to have stored procedures in RDS MySQL?

Answers:

• Yes, they are enabled by default

• Yes, they could be turned on via API

• No, you don't have access to enable them

• No, it's prohibited to store procedures

74. True of false: IAM user permissions can be set to control specific EC2 instances.

Answers:

• False

• True

75. This service provides a solution for connecting local storage volumes with secure, off-site incremental backups in Amazon S3:

Answers:

• Amazon Glacier

• Data Pipeline

• CloudVolume

• Storage Gateway

76. Amazon guarantees maximum availability across:

Answers:

• Each EC2 Server Instance

• Each Availability Zone

• Each service Region, as a whole

• Each Elastic Block Store volume

77. Is it possible to assign multiple EIP to an instance?

Answers:

• Yes, just use ec2-add-secondary-eip command

• Yes, using EC2 web console

• No, it's impossible

• Yes, using VPC

78. What of these sections is always required in CloudFormation templates when launching stacks?

Answers:

• Resources

• Resources, Parameters

• Resources, Mappings

• Mappings

• Parameters

79. What is the default email limit for SES for a new account?

Answers:

• No limit is set

• 1,000 per day and 1 per second

• 10,000 per day and 5 per second

• 1,000,000 per day and 50 per second

80. What command is used to implement CloudWatch custom metrics?

Answers:

• put-metric-data

• add-metric-data

• put-custom-metric

• put-cloud-metric

81. VPC implementation is available:

Answers:

• All of these

• Only in single availability zone

• In multiple AWS regions

• In multiple availability zones

82. Which of the following database options are available with OpsWorks?

Answers:

• Only MySQL

• Oracle, MySQL and SQL Server

• Oracle and MySQL

• Only Oracle

83. It is possible to set up replication between RDS instances.

Answers:

• True

• False

84. What is the name of the Amazon Web Service that provides resizable compute capacity in the cloud?

Answers:

• Virtual Private Server

• Elastic Compute Cloud

• Virtual Cloud Server

• Elastic Cloud Server

85. What is Amazon EMR responsible for?

Answers:

• Elastic Map Reduce is a web service that makes it easier to build large servers.

• Elastic Map Reduce is a web service that makes it easier to shrink data files.

• Elastic Map Reduce is a web service that makes it easier to read large maps.

• Elastic Map Reduce is a web service that makes it easier to process large amounts via a Hadoop framework.

86. When in a "Stopped" state, an EC2 instance is billed:

Answers:

• At half the rate of a Running instance of the same type

• At the full rate for the instance

• For instance storage only

87. What is the name of the Amazon Web Service that provides scalable storage in the cloud?

Answers:

• Cloud Storage Service

• Amazon Simple Storage

• Simple Storage Service

• Super Storage Service

88. When an EC2 instance is in a stopped state, the user pays:

Answers:

• Stopped instances requires no additional fees

• Only for CPU and Memory resources

• Half price for EC2 instance and EBS full storage price

• Only for EBS storage instance uses

89. Is Cooldown in AWS Auto-scaling a mandatory parameter?

Answers:

• No

• Yes

• There is no such parameter as Cooldown