Do you know that? Don�t undersell yourself to clients. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << IT & Programming category

Test answers for Actionscript 3 2016

(145) Last updated: January 27
Elance • IT & Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

145 Answered Test Questions:

1. Which statement can be used to exit an otherwise infinite for loop?

Answers:

• exit;

• break;

• skip;

• default;

2. Read the following code: var str1:String = "foobar"; var str2:String = "helloWorld"; var str3:String = (str1.length > 5) ? str1 : str2; trace(str3);  What will be the output?

Answers:

• foobar

• IllegalOperationError

• helloWorld

• There will be no output

3. Choose the BEST appropriate data type for the following situation: A teacher would like you to record a list of student names and grades in an array.

Answers:

• int

• uint

• String

• Char

4. Sprite is a class of the following package:

Answers:

• flash.displaycore

• flash.display.graphics

• flash.graphics

• flash.display

5. Which keyword allows a child class to overwrite a parent class's method?

Answers:

• override

• static

• final

• overwrite

6. How do you create a circle?

Answers:

• obj.graphics.drawCircleObject();

• obj.graphics.drawCircle();

• obj.graphics.circle();

• obj.grafics.circle();

7. What is the import statement for Mouse Click events?

Answers:

• flash.MouseEvent.MouseClick;

• flash.events.MouseEvent;

• flash.display.MouseClick;

• flash.display.MovieClip.MouseEvent;

• flash.event.MouseClick;

8. To disable mouse selection to an InteractiveObject, the correct syntax is:

Answers:

• item.enabled(false)

• item.canClick = false;

• item.mouseEnabled = false;

• item.disableMouse()

9. How do you end filling on a shape object?

Answers:

• obj.grafics.endFill();

• obj.graphics.end();

• obj.gfx.endFill();

• obj.end();

• obj.graphics.endFill();

10. ButtonOne.addEventListener(MouseEvent.CLICK,runA); ButtonTwo.addEventListener(MouseEvent.CLICK,runB);  What happens when ButtonOne's click event is triggered?

Answers:

• Both runA and runB are called

• runB is called

• runA is called

• Neither runA nor runB are called

11. Which event class can be used to tell if a user clicks on an object?

Answers:

• MouseEvent

• CursorEvent

• ClickEvent

• Event

12. Which function of the String class returns the number of characters in a string?

Answers:

• characters()

• size()

• length()

• chars()

13. Which of the following is NOT a function of the  String class?

Answers:

• concat

• substring

• color

• substr

14. What is a Sprite?

Answers:

• A display object container

• A bitmap image

• A woodland fairy

• A data type similar to a String

15. What element appears above and below lines of annotated code to distinguish them from working code?

Answers:

• /< and >/

• */ and /*

• << and >>

• /* and */

16. Choose the BEST appropriate data type for the following situation: Lucy wants to store the names of the animals at the zoo into an array of variables.

Answers:

• Char

• String

• Word

• Int

17. Which one of the following is a strict type declaration?

Answers:

• var myVar = new Sprite();

• var myVar:* = new Sprite();

• var myVar:Sprite = new Sprite();

• var myVar = Sprite();

18. Which of the following is a function of the MovieClip class?

Answers:

• gotoAndHalt()

• end()

• halt()

• play()

19. To display messages on the console we type:

Answers:

• trace('foo');

• console('foo');

• print('foo');

• console.log('foo');

20. What expression will insert a new line into a String?

Answers:

• \new

• newline

• break

• \n

21. What is the modular and performance-oriented concept upon which ActionScript is built?

Answers:

• Procedural Programming

• Script Code Programming

• Object Oriented Programming

• Functional Programming

22. What is the method to add a DisplayObject on the DisplayList ?

Answers:

• addItem()

• load()

• push()

• addChild()

23. What is the output of the following snippet?  var string1:String = "Hello World"; var string2:String = "Hello World"; if (string1 == string2) { trace("TRUE"); } else { trace("FALSE"); }

Answers:

• Neither; the code results in a compile time error

• FALSE

• Neither; the code prints out nothing

• TRUE

24. To bind an event listener the correct syxtax is:

Answers:

• item.eventListener('event',function);

• item.listener('event',function);

• item.addListener('event',function);

• item.addEventListener('event',function);

25. What is the correct function to call in order to open an external url?

Answers:

• navigateToURL(new URL("www.web.site"));

• open(new SiteRequest("www.web.site"));

• navigateToURL(new URLRequest("www.web.site"));

• navigateToSite(new Site("www.web.site"));

26. The correct syntax for opening a webpage using the default web browser is:

Answers:

• navigateToURL(new URLRequest("www.web.site"));

• navigateToURL(new URL("www.web.site"));

• open(new SiteRequest("www.web.site"));

• navigateToSite(new Site("www.web.site"));

27. The addEventListener() function is used to ________.

Answers:

• Hide an event listener

• Register an event listener for an event

• Add an event

• Remove an event

28. Which class can be used to change the color of a display object?

Answers:

• Matrix

• ColorTransform

• Transform

• ObjectFormat

29. Which of these is a valid variable declaration?

Answers:

• a => 0

• variable a = 0;

• var int a = 0;

• var a:Number = 0;

30. What is the smallest amount by which the Timer class measures time?

Answers:

• Nanoseconds

• Frames

• Seconds

• Milliseconds

31. How do you add an object to the display list?

Answers:

• addChild(object);

• addToDisplay(object);

• addToStage(object);

• add(object);

32. The correct syntax for removing an object from a specific index position of the stage is:

Answers:

• stage.removeChild(index);

• stage.removeChildAt(index);

• stage.remove(index);

• stage.removeChildIndex(index);

33. What keyword brings control out of a loop?

Answers:

• split

• break

• stop

• end

34. Which of these is a valid variable declaration?

Answers:

• var myVar:String;

• All of them.

• var myVar = "";

• var myVar:String = new String();

• var myVar:String = "";

35. var check:Boolean = 0; will have value of?

Answers:

• 0

• true

• undefined

• 1

• false

36. What is the difference between .swc and .swf?

Answers:

• .swf is more lightweight

• .swc can be imported as a standalone library

• .swc is for graphics

• none

37. To detect when an object was entered to stage we listen for:

Answers:

• ADD_STAGE

• ADDED

• ADDED_TO_STAGE

• ADDED_INTO_STAGE

38. public function someFunction(value: Number) { switch(value) { case 5: trace ("Hello"); case 9: trace ("World"); } trace("Apples"); } What would the output be if someFunction(4) were called?

Answers:

• Hello World Apples

• Nothing; the function would throw a compiler error

• HelloWorldApples

• Apples

39. Which method will call the constructor of a parent class?

Answers:

• super()

• parent()

• branch()

• constructor()

40. The proper syntax for assigning an object literal is:

Answers:

• var obj:{"foo", "bar"}

• var obj:Object = {prop1:"foo", prop2:"bar"}

• var obj:Object = {"foo", "bar"}

• var obj:{prop1:"foo", prop2:"bar"}

41. The function Date.getDay() will return a zero for what day of the week?

Answers:

• Sunday

• Wednesday

• Saturday

• Monday

42. What event is dispatched when a Loader finishes loading?

Answers:

• Event.COMPLETE_REQUEST

• Event.LOADING_COMPLETE

• Event.COMPLETE

• Event.REQUEST_COMPLETE

43. To communicate with Javascript the correct synxtax is:

Answers:

• ExternalInterface.call('foo');

• Interface.call('foo');

• External.call('foo');

• ExternalInterface('foo');

44. How would you  load an image from an external file?

Answers:

• url = new URL("file location");

• var loader = new URL("file location");

• var urlReq:URLRequest = new URLRequest("file location");

• var URLRequest = ("file location");

• var ldr = new loader("file location");

45. On an Event handler function, how do you know which item fired the event ?

Answers:

• It is impossible

• By accessing the target property of the event

• By accessing the parent property of the event

46. Which class can be used to find the size in bytes of your SWF or other media file?

Answers:

• FileData

• Loader

• LoaderInfo

• FileSize

47. What symbols represent an XML literal tag delimiter?

Answers:

• < >

• { }

• [ ]

• ( )

48. What is the result of the following code? var b:Array = [1,2,3].map(function(i) { return i+1 }); trace(b);

Answers:

• 1,1,1

• ,,

• undefined

• 2,3,4

• error

49. What is the name of the function of the StringUtil Class that removes all white spaces from the beginning and end of a String?

Answers:

• cut()

• trim()

• removeWhiteSpace()

• clean()

50. Which is NOT a valid access modifier?

Answers:

• protected

• internal

• private

• These are all valid access modifiers

51. Referring to the index position of an array item that doesn't exist will throw which error?

Answers:

• DefinitionError

• SizeError

• RangeError

• EvalError

52. Which class is used to load an XML File?

Answers:

• Loader

• NetLoader

• URLLoader

• FileLoader

53. What does the stop() action do?

Answers:

• Flash doc pauses until the user presses “return”

• It stops playback in the _root timeline

• The code progress stops until play() is called

• It stops playback in the timeline it is called in

54. Choose the BEST appropriate data type for the following situation: Your boss wants you to calculate the percentage of people that donated more than five dollars to your non-profit.

Answers:

• int

• long

• Number

• String

55. What class is needed to change the alignment of text in a TextField?

Answers:

• Format

• TextFieldAutoSize

• TextDisplayMode

• TextFormat

56. What is the output of the following snippet?  var animal1:String  = "Lions"; var animal2:String = "Dogs"; var zoo:Array = new Array(animal1, animal2, " and Bears"); zoo[1] = "Tigers"; trace(zoo);

Answers:

• Nothing; the function throws a compiler error

• Tigers,Dogs, and Bears

• Tigers,Lions, and Bears

• Lions,Tigers, and Bears

57. What is a correct syntax to cast a String "str" into a Number?

Answers:

• newNum = Number(str);

• newNum = stringToNumber(str);

• newNum = str.Number();

• newNum = cast(str, Number);

58. Which is required to download images from another domain?

Answers:

• serial number

• username and password

• allowdomain policy file

• crossdomain policy file

59. Which method allows you to join two Arrays into a new Array?

Answers:

• var myNewArray:Array = myArray1.concat(myArray2);

• var myNewArray:Array = myArray1+=myArray2;

• var myNewArray:Array = join(myArray1, myArray2);

• var myNewArray:Array = myArray1 + myArray2;

60. Which of the following is an example of a bitwise operator

Answers:

• !=

• >>

• ?

• ||

61. Which of the following is not a primitive type in ActionScript 3.0?

Answers:

• Number

• Array

• String

• Boolean

62. Sprite is a class of the following package:

Answers:

• flash.graphics

• flash.mob

• flash.sprite

• flash.display

63. To detect when an object has entered into a stage we listen for:

Answers:

• obj1.addEventListener(Event.ENTER_FRAME,fn);

• obj1.addEventListener(Event.InitStage, fn);

• obj1.addEventListener(Event.ADDED_TO_STAGE,fn);

• obj1.addEventListener(Event.Init,fn);

64. When using addChild() to add a child object, what does the "child" get added to?

Answers:

• _root

• The timeline

• The Display List

• A Movie Clip

65. How can you retrieve an attribute from an XML variable?

Answers:

• myXML.item.source;

• myXML.item.@source[source];

• myXML.item.source[source];

• myXML.item.@source;

66. The correct syntax for testing for overlap between the bounding boxes of two objects is:

Answers:

• obj1.hitTestBox(obj2);

• obj1.hitTest(obj2);

• obj1.hitTestObject(obj2);

• obj1.hitTestPoint(obj2);

67. What object can't be added to display list directly?

Answers:

• SimpleButton

• BitmapData

• Bitmap

• Shape

• TextField

68. Which of these errors does not occur at runtime?

Answers:

• Programming error

• Compile time error

• Runtime error

• Synchronous error

69. In the event of an infinite recursion, what exception will be thrown?

Answers:

• StackOverflowError

• BreakError

• TimeoutError

• IllegalOperationError

70. Which class can be used to read the URL that your SWF or media file is currently running on?

Answers:

• Loader

• Stage

• Security

• LoaderInfo

71. How do you properly remove c in:  var c:MovieClip = new MovieClip(); c.addEventListener(Event.ENTER_FRAME, myFunction); addChild(c);

Answers:

• removeChild(c);

• delete c;

• c.removeEventListener(Event.ENTER_FRAME, myFunction); removeChild(c);

72. To skip the remaining code in a loop and proceed to the next cycle without leaving the loop you would type

Answers:

• continue;

• return;

• exit;

• break;

73. What is the difference between .swc and .swf?

Answers:

• .swc is for Flex, .swf is for Flash Professional

• .swc is a library of assets, .swf is for Flash Professional only

• .swc is a class packet, .swf is an executable

• .swc is an executable packet, .swf is a library

74. If a Timer is set with a repeatCount of 0 (zero), how many times will the timer run?

Answers:

• Zero

• It will throw an error

• One

• Infinitely many

75. What is the default maximum size allocated by the user for shared objects?

Answers:

• 1 MB

• 1 KB

• 100 KB

• 10 KB

76. Which property of an event listener can be set to allow for garbage collection of that listener?

Answers:

• useWeakReference

• priority

• useCapture

• collected

77. What access modifier hides a variable or function?

Answers:

• hidden

• private

• final

• (none of these)

78. To successfully remove an event listener the correct syntax is:

Answers:

• this.removeEventListener('event',function);

• this.removeEvent('event',function);

• this.removeEventListener(new Event('event'),function);

• this.removeEventListener('event');

79. What is an appropriate class to utilize when importing data from an external file?

Answers:

• URLFile

• There is no such class

• FileReference

• URLLoader

80. What type of number is returned by Math.asin()?

Answers:

• Cosine

• Radian

• Degree

• Whole

81. To dispatch an event with a custom type the correct syntax is:

Answers:

• this.dispatchNewEvent(new Event('event'));

• this.dispatchEvent(new Event('myEvent'));

• this.dispatchEvent('event');

• this.dispatch(new Event('myEvent'));

82. ActionScript 3.0 is related most closely to ________.

Answers:

• JavaScript

• C

• Perl

• Java

83. What is the name of the variable that passes arguments into a flash movie (.swf)?

Answers:

• FlashVars

• SWFObject

• FlashVar

• SWFVar

84. Which video format is AIR and Flash Player NOT compatible with?

Answers:

• FLV

• OGG

• MP4

• M4A

85. How do you access a specific child of a container Sprite?

Answers:

• mySprite.getChildren(index);

• mySprite.getChild('child');

• mySprite.getChildByName('child');

• mySprite.getChildByIndex(index);

86. What method is used to find the character at position (i) in a String (s)?

Answers:

• s.getChar(i)

• s.charAt(i)

• s.getCharPos(i)

• s.charCodeAt(i)

87. What is the default maximum size for a remote shared object?

Answers:

• 512 kB

• 100 kB

• 5 MB

• 1 MB

88. When started, how will the following Timer execute? var timer:Timer = new Timer(3000,0); will run for:

Answers:

• 300ms - 1time

• 3000ms - Infinite

• it will not run

• 3s - 1time

89. Read the following code: var i:int = 5; var s:String = "5"; trace(i==s); trace(i===s);  What will this code output?

Answers:

• false, true

• false, false

• true, true

• true, false

90. Read the following code: var bool1:Boolean = true; var bool2:Boolean = false; trace(bool1 ||= bool2); trace(bool1 &&= bool2);  What will be the output?

Answers:

• true, false

• true, true

• false, true

• false, false

91. Which of the following ways can be used to concatenate String str1 and String str2?  1). str1 = str1 + str2; 2). str1.concat(str2); 3). str1.concat(str1, str2); 4). str1 += str2;

Answers:

• 1, 2, and 3

• 1, 3, and 4

• 1, 2, and 4

• All

92. Which of the following text controls allows the user to input text?  i. Text ii. TextArea iii. TextInput iv. RichTextEditor

Answers:

• i, ii, and iii

• ii, iii, and iv

• i, ii, and iv

• i, iii, and iv

93. How do you store data in a Dictionary?

Answers:

• dictionary[key] = 'key';

• dictionary = 'key';

• dictionary['key'].push('key');

• dictionary.push('key');

94. What is the output of the following snippet?  var world:Number = 3; trace("Hello " + world + 3 + "3");

Answers:

• Hello 36

• Hello world 6

• Hello 333

• Hello world 33

95. Which of the following is a valid way to create a Vector of type String?  i. var v: Vector.<String> = new <String>["str1", "str2", "str3"]; ii. var v:Vector.<String> = new Vector.<String>(); iii. var v:<String>Vector = new <String>Vector(); iv. var v: <String>Vector = ["str1", "str2", "str3"];

Answers:

• i and iv

• All of these

• i, ii, and iii

• i and ii

96. The volume of a sound can be adjusted using what class?

Answers:

• SoundChannel

• SoundMixer

• SoundTransform

• Sound

97. Which keyword will prevent a method from being overwritten by a child class?

Answers:

• final

• native

• override

• protected

98. What will be in output console?  var a: Sprite = new Sprite(); var b: Sprite = a; a = null; trace(b);

Answers:

• IllegalOperationError

• StackOverflowError

• [object Sprite]

• BreakError

99. What property of an event listener refers to the object actively processing an Event object?

Answers:

• target

• currentTarget

• listener

• currentObject

100. What are the three phases of the event flow?

Answers:

• hold, acquire and callback

• addListener, callback and removeListener

• capture, target and bubbling

• listen, catch and register

101. What does the following display? for each (var someVar in someArray) {     trace(someVar); }

Answers:

• None of these

• The someArray of someVar

• The contents of the array someArray

• The contents of the array someVar

102. To cast a class as a specific type the correct syntax is:

Answers:

• type:myType = new Type();

• type:myType = new Type(myType);

• type:myType = new myType();

• type:myType = new Type() as myType;

103. What is AVM1Movie ?

Answers:

• AVM1Movie is a simple movie played in the the AS3 Virtual Machine

• AVM1Movie does not exists in ActionScript 3.0

• AVM1Movie is a class that represents AVM1 movie clips, which use ActionScript 1.0 or 2.0.

104. To display hand cursor over a Sprite you declare:

Answers:

• showHandCursor = true;

• useHandCursor = true;

• mouseChildren = true;

• cursor = pointer;

105. Which of the following will NOT be garbage collected?

Answers:

• this.removeChildByName('mySprite');

• sprite.addEventListener(MouseEvent.Click,myFn);

• sprite.addEventListener(MouseEvent.Click, myFn,false,0,true);

• sprite = null;

106. Which of the following is a function of the  Timer class?

Answers:

• reset()

• tick()

• restart()

• progress()

107. Which one is a valid method of opening a link in ActionScript 3?

Answers:

• navigateToURL(new URLRequest("http://google.com"), "_blank");

• getURL("http://google.com", _blank);

• navigateToURL("http://google.com", "_blank");

• getURL(new URLRequest("http://google.com"), "_blank");

108. What will be in output console?  var a: Sprite = new Sprite(); var b: Sprite = a; a = null; trace(b);

Answers:

• undefined

• [Object Sprite]

• null

• b

• nothing

109. What property of the Date class does not accept 0 as a parameter?

Answers:

• day

• hours

• date

• month

110. Which of these functions of ArrayCollection adds an item at the end of a collection?

Answers:

• addItem()

• splice()

• add()

• append()

111. Which of the following will add the element someElement to the end of the Array someArray?

Answers:

• someArray[someArray.length] = someElement;

• someArray.add(someElement);

• someArray[0] = someElement;

• someArray.append(someElement);

112. What is the result of the following code:  import flash.utils.getDefinitionByName; var ClassReference:Class = getDefinitionByName("flash.display.Sprite") as Class; var instance:Object = new ClassReference(); trace(instance);

Answers:

• [object Class]

• [object Sprite]

• [object ClassReference]

• [object Object]

113. What class creates a two way connection between a client Flash/AIR application and a server?

Answers:

• LocalConnection

• NetConnection

• ServerConnect

• ServerSocket

114. Which of the following snippets will set String myDay to the current day of the week?

Answers:

• var d:Date = new Date(); myDay = d.day;

• var d:Date = new Date(); myDay = d.date;

• var d:Date = new Date(); myDay = d.dayOfWeek;

• var d:Date = new Day(); myDay = d.toString();

115. How do you create style rules for textFields?

Answers:

• txt.setStyle(options);

• txt.setFontStyle(options);

• txt.setTextFormat(options);

• txt.setTextStyle(options);

116. The following code will create: box.graphics.beginFill(0xffffff,0);

Answers:

• A black box

• An empty box

• A white box

• Nothing

117. What is the difference between Shape and Sprite?

Answers:

• Shape cannot add children to it self.

• Sprite cannot draw with graphics class.

• Sprite cannot add children to it self.

• Shape cannot have event listeners attached.

118. Which of these is not a valid class?

Answers:

• String

• Integer

• MovieClip

• none of these

• Number

119. Which class of objects can be focused by setting stage.focus?

Answers:

• MorphShape

• DisplayObject

• InteractiveObject

• StaticText

120. To bind a Class to a bitmap object you do the following:

Answers:

• bitmap.addChild(myClass);

• bitmap = new Class();

• bitmap.addChild(myClass());

• bitmap = new myClass();

121. What effect does the following code have? button.useHandCursor = true; button.buttonMode = true; button.mouseChildren = false;

Answers:

• Pointer Mouse cursor

• Default Mouse cursor

• Resize Mouse cursor

• No Mouse cursor

122. Read the following code: var str1:String = "Hello world!"; trace(str1.substr(2,7));  What will be the output?

Answers:

• llo wor

• ello wo

• ello w

• llo wo

123. How to change the text color of a TextField?

Answers:

• field.color = 0x000000;

• field.textColor = 0x000000;

• field.fontColor = #000000;

• field.textColor = #000000;

124. MovieClip is a direct child of which class?

Answers:

• DisplayObject

• Sprite

• InteractiveObject

• Shape

125. To hide the standard context menu options, which function can you call?

Answers:

• removeMenuItems()

• removeBuiltInItems()

• hideBuiltInItems()

• hideStandardMenu()

126. Which of the following is NOT a property of a GeolocationEvent?

Answers:

• altitude

• timezone

• speed

• heading

127. Which is not a correct StageScaleMode Constant?

Answers:

• StageScaleMode.NO_BORDER;

• StageScaleMode.NO_SCALE;

• StageScaleMode.EXACT_FIT;

• StageScaleMode.STRETCH;

128. To make a Sprite have hand cursor when hovered you do the following:

Answers:

• mySprite.buttonMode = true;

• All of these

• mySprite.useHandCursor = true;

• mySprite.mouseChildren = true;

129. Which event fires when the display objects of a frame have loaded but before any frame scripts run?

Answers:

• enterFrame

• frameStart

• exitFrame

• frameConstructed

130. What is the result of the following code: var b:Number = ["0","1","2","3","4"].indexOf(0); trace(b)

Answers:

• -1

• 0

• undefined

131. Tween easing is loaded by importing:

Answers:

• flash.Tween.easing

• fl.transitions.Tween.easing

• fl.transitions.easing

• fl.motion.easing

132. What is an appropriate class to utilize when storing data to an external file?

Answers:

• FileReference

• There is no such class

• URLLoader

• URLFile

133. What is the output of the following snippet?  var s:String = "Pandas use tea cups to drink tea"; s.replace("tea", "");

Answers:

• Pandas use tea cups to drink tea

• Nothing; the function throws a compiler error

• Pandas use cups to drink

• Pandas use tea cups to drink

134. Which of the following can you NOT do through the System class?

Answers:

• Read the user's clipboard

• Read the amount of memory available to Flash/AIR

• Set the user's clipboard

• Close the Flash Player

135. The Loader object exists in which package?

Answers:

• flash.display

• flash.media

• flash.net

• flash.system

136. Which is true about Stage?

Answers:

• Stage object is optional.

• Everything is a child of the stage.

• The Stage needs instantiation

• Stage can be scaled.

137. What is the default access modifier if none is specified?

Answers:

• static

• public

• protected

• private

• internal

138. Which of these is a valid variable declaration?

Answers:

• var int a = 0;

• var a:Number = 0;

• variable a = 0;

• a => 0

139. What expression will insert a new line into a String?

Answers:

• \new

• \n

• newline

• break

140. What is the difference between .swc and .swf?

Answers:

• .swc can be imported as a standalone library

• none

• .swc is for graphics

• .swf is more lightweight

141. Which of these is a valid variable declaration?

Answers:

• var myVar:String = new String();

• var myVar:String = "";

• var myVar:String;

• var myVar = "";

• All of them.

142. Sprite is a class of the following package:

Answers:

• flash.display.graphics

• flash.graphics

• flash.displaycore

• flash.display

143. What is the difference between .swc and .swf?

Answers:

• .swc is for Flex, .swf is for Flash Professional

• .swc is a class packet, .swf is an executable

• .swc is a library of assets, .swf is for Flash Professional only

• .swc is an executable packet, .swf is a library

144. What will be in output console?  var a: Sprite = new Sprite(); var b: Sprite = a; a = null; trace(b);

Answers:

• StackOverflowError

• BreakError

• [object Sprite]

• IllegalOperationError

145. What will be in output console?  var a: Sprite = new Sprite(); var b: Sprite = a; a = null; trace(b);

Answers:

• b

• [Object Sprite]

• null

• nothing

• undefined