Do you know that? Software developers, virtual assistants and designers are most likely to earn more as a self-employed professional than as an employee. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Fin. & Mgt. category

Test answers for Adobe Analytics Standard 2016

(64) Last updated: January 22
Elance • Fin. & Mgt.
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

64 Answered Test Questions:

1. Which of the following is not a container type when creating segments?

Answers:

• Visitor

• Visit

• Page View

• Lifetime

2. What is the max size of the s.channel (site sections) variable?

Answers:

• 32 bits

• 100 bytes

• 1 kilobyte

• There is no limit

3. Which of these are a common reason to use the s_objectID variable?

Answers:

• To separate clicks on links that ClickMap combines

• To aggregate clicks on links that change often during a day

• All of these

• To improve accuracy of ClickMap data reporting

4. If s_account is empty, not declared, or contains an unexpected value:

Answers:

• No data will be collected

• You will void your license

• Data will continue to be collected normally

• Corrupted data will be collected

5. What is the primary purpose of an eVar?

Answers:

• View conversion events in the context of data dimensions

• Enable Pathing

• Enable Participation

• Breakdown traffic metrics by one another

• Record product names

6. What is maximum number of report suites that a company can use?

Answers:

• 5,000

• 200

• 50

• 10

• No limit

7. Which variable do you use when setting the report suite?

Answers:

• s.login

• s_account

• v_setUp

• s_exec

8. What is the SAINT API used for?

Answers:

• Ensuring your system is compatible with SiteCatalyst

• Designing a more user-friendly dashboard

• Importing meta-data to describe and group reporting values

• Restricting access to dashboards

9. Which of the following is not an allowed allocation setting for conversion variables?

Answers:

• Linear

• Most Recent

• Original Value

• Decaying

10. Sending SiteCatalyst data to two or more report suites is called:

Answers:

• Double variable tagging

• Cross-suite reporting

• You cannot send data to more than one report suite

• Multi-suite tagging

11. How can you compare two date ranges in a single report in Ranked view?

Answers:

• Change the date range in the metric selector

• Create a processing rule for the two date ranges

• Click "Compare Dates" in the calendar module

• Click "Compare Dates" in the grey report header

12. True or False? If you navigate to a different report, the segment you had applied will be canceled.

Answers:

• True

• False

13. What is the best method for adding meta-data to SiteCatalyst variables?

Answers:

• Data Feeds

• Data Sources

• Correlations

• Subrelations

• Classifications

14. What type of SiteCatalyst variable/report would you use if you want to see pathing behavior?

Answers:

• Participation

• Conversion variables (eVars)

• Classifications

• Success Event

• Traffic variables (sProps)

15. Which of the following is not a possible value in the Referrer Types report?

Answers:

• Social Networks

• Search Engines

• Other Web Sites

• Typed/Bookmarked

• Mobile Apps

16. How will commas in my product name interfere with my data?

Answers:

• They cause the entire s.products value to be discarded after data collection.

• They do not display correctly as commas in the reporting interface.

• They cause everything after the comma to be treated as a separate category/product/units/revenue entry in s.products.

• They cause everything after the comma to be treated as the "units" entry in s.products.

17. What does the acronym 'SAINT' stand for?

Answers:

• Simple Attribute Interface Naming Technology

• Standard Attribute Injection and Naming Tool

• Script Assignment Importing And Naming Tool

• SiteCatalyst Attribute Importing and Naming Tool

18. Which of the following SiteCatalyst features allows you to visually show website performance and track progress against set goals?

Answers:

• Alerts

• Bookmarks

• Data Extracts

• Calender Events

• Targets

19. In SiteCatalyst 15, you can correlate a level of any enabled hierarchy variable with any traffic variable.

Answers:

• True

• False

20. What is the default "Expire After" setting for newly enabled conversion variables (eVars)?

Answers:

• Month

• Visit

• Page View

• None

• Purchase

21. How many custom eVars are available in each SiteCatalyst report suite?

Answers:

• 10

• 50

• 25

• 75

• 100

22. When creating a segment from the drop down box ("Add Segment"), it will be visible to all users.

Answers:

• False

• True

23. When using link tracking, which Adobe Analytics report will be populated if the second argument in s.tl() is a 'o'?

Answers:

• None, s.linkType='o' is not valid syntax

• Exit Links

• Custom Links

• File Downloads

24. How many variables can have Pathing enabled in Adobe Analytics?

Answers:

• 5

• 10

• No limit

• 2

• 4

25. Segments created in Discover can be used in SiteCatalyst.

Answers:

• False

• True

26. For improved ClickMap tracking, where should the s_objectID variable be set?

Answers:

• In the onClick event handler of a link

• In the pageName variable

• In the s.userID variable

• In the ClickMap section of the page footer

27. What is used to breakdown Traffic Variables (sProps) by one another?

Answers:

• Segmentation

• Participation

• Subrelations

• Pathing

• Correlations

28. When usePlugins is "true," the s_doPlugins function is called prior to each ______ request.

Answers:

• image

• site

• data

• status

29. Which of the following data collection domains suggests the use of a first-party cookie implementation?

Answers:

• www.mysite.com

• mysite.112.2o7.net

• metrics.mysite.com

• mysite.d1.sc.omtrdc.net

30. Which SiteCatalyst feature allows you to integrate external data into the reporting framework?

Answers:

• Data Sources

• ASI Slots

• SAINT Classifications

• Publishing Widgets

• Data Extracts

31. What is the best way to de-duplicate SiteCatalyst metrics?

Answers:

• Correlations

• Serialization

• Participation

• Classifications

• Subrelations

32. What is the maximum number of metrics that can be added to the Key Metrics report?

Answers:

• 15

• 1

• 12

• 10

• 5

33. Where can you go to share a previously created bookmark with other users?

Answers:

• Manage > Bookmarks > Manage

• Admin > Manage Bookmarks

• Favorites > Bookmarks > Manage Bookmarks

• Sharing > Bookmarks > Share Bookmarks

• Admin > Bookmarks > Share

34. What is the correct syntax for capturing an event called ???booked flight??? in event1?

Answers:

• s.events="event1"

• s.event1="event1"

• s.event1="booked flight"

• s.events="booked flight"

35. Which of the following is not required in order to capture paid search keywords?

Answers:

• A paid search campaign must be actively running in a known search engine

• Paid Search Detection must be enabled in the Admin Console

• The paid search keywords reports must be enabled by Adobe ClientCare

• Paid search ads must be tagged with a consistent query string parameter

36. What is a List Prop?

Answers:

• Another term used for SAINT classifications.

• A variable in which you can pass multiple values in a delimited list so each value gets credit for that page view.

• A variable in which you can pass multiple values in a delimited list which the values persist so you can correlate conversion metrics with them.

• A variable in which you can pass multiple additional traffic variables in a delimited list so each prop gets credit for that page view.

37. What is the purpose of the pageType variable?

Answers:

• Reports on the page template name when using a CMS.

• Determines if the page contains conversion events or not.

• Captures URLs that lead to a 404 Error Page.

• Used to capture the type of content displayed on the page.

38. What is the difference between participation and allocation?

Answers:

• Participation assigns full credit and allocation assigns partial credit

• Participation allows for pathing and allocation does not

• Participation is used for eVars and allocation is used for sProps

• Participation can expire beyond a visit, whereas allocation is visit based

39. True or False: Conversion metrics are available for use in GeoSegmentation reports.

Answers:

• False

• True

40. What is the proper syntax to capture a product being added to the shopping cart?

Answers:

• s.events="scAdd" s.products=";;Adipure 11pro"

• s.events="scAdd" s.products="Adipure 11pro"

• s.events="cartAdd" s.products=";Adipure 11pro"

• s.events="scAdd" s.products=";Adipure 11pro"

41. Which JavaScript variable is used to identify the domain on which cookies are set?

Answers:

• s.trackingServer

• s.visitorID

• s.cookieDomain

• s.prop1

42. Which of the following is NOT a benefit of multi-suite tagging?

Answers:

• Additional variables

• Inter-site Pathing

• De-duplicated unique visitors

• Improved campaign attribution

• Rollup metrics

43. Which of the following is NOT true about the s.products variable?

Answers:

• Can accept multiple values

• Can be used to see product pathing

• Can be used to set Merchandising eVars

• Can be used to set the purchase event

• Can be used to set numeric and currency success events

44. Which of the following can be done using Processing Rules?

Answers:

• Explode (break apart) a single variable value into multiple values

• Change the report suite ID for a server call

• Copy a value from one variable to another

• Exclude by IP address

45. Which of the following are NOT true about classifications?

Answers:

• Classifications can be overwritten

• Classifications are retroactive

• Classifications can be cleared out if needed

• Classifications can be applied to both conversion and traffic variables

• Classifications can be applied to out-of-the-box reports

46. What is the difference between Product and Conversion Syntax for Merchandising Variables?

Answers:

• Product Syntax sets the s.products variable, while Conversion Syntax sets s.events

• Product Syntax requires fewer server calls than Conversion Syntax

• Product Syntax can be tagged manually, while Conversion Syntax is enabled by ClientCare

• Product Syntax is set in the s.products variable, while Conversion Syntax is not

47. What is the maximum character (byte) length of Traffic Variables (sProps)?

Answers:

• 100

• 50

• 255

• 75

• 200

48. What is the primary use of Adobe Analytics Standard?

Answers:

• Analyze your organization's use of Adobe products

• Provide directional guidance to help influence visitor behavior

• Create reports showing how visitors use the website

• See how many "hits" pages on your website get

• See which links on web pages are clicked the most

49. If a visitor on your site is purchasing six widgets, at a price of $5.98 per widget, what is the correct s.products syntax?

Answers:

• s.products=",widgets,6,5.98"

• s.products=";widgets;6;5.98"

• s.products=";widgets;6;35.88"

• s.products=",widgets,6,35.88"

50. Which of the following is used to define data in Traffic Sources reports.

Answers:

• Search filter

• Advanced data filter

• Internal URL filters

• Site filter

51. When using a using packet monitoring tool to validate custom link tracking, which of the following parameters identifies the custom link friendly name?

Answers:

• pev2

• clnk

• lnkName

• pev1

52. Pathing in SiteCatalyst reports is limited to:

Answers:

• A month

• A week

• A day

• No limit

• A visit

53. For how long can linear eVar allocation be extended?

Answers:

• Any timeframe

• Visit

• Month

• Week

• Day

54. Which of the following is not a valid value for the events variable?

Answers:

• scCheckout

• scOrder

• prodView

• purchase

55. What is the purpose of the "External Report" reportlet type in dashboards?

Answers:

• Allow you to make the dashboard available for one-click access from an external site (e.g., SharePoint)

• Allow you to make the dashboard available in Dashboard Player

• Allow you to link to an external Excel document from within your dashboard

• Allow you to import an XML feed of external data into the dashboard

56. What is the correct s.pageName value to set on a 404 error page?

Answers:

• pageName=???404 error page???

• pageName=""

• pageName=???error page???

• pageName=document.title

57. Which of the following statement about processing rules is not True ?

Answers:

• Processing rules copy an eVar into a Prop to see paths.

• Processing rules concatenate values for easier reporting.

• Processing rules set an Event on a page or when a value is matched.

• Processing rules use Context Data variables to simplify data collection.

• Processing rules populate variables without using query string parameters.

58. How many supported SAINT classifications columns can be added for each variable?

Answers:

• 30

• 5

• 10

• 50

• No Limit

59. What is maximum date range that will allow hourly granularity in trended reports?

Answers:

• 3 days

• 7 days

• 14 days

• 30 days

• 90 days

60. The purchaseID variable only de-duplicates the purchase event.

Answers:

• True

• False

61. How many levels are supported in the hierN variable?

Answers:

• 20

• 98

• 1

• 5

62. Which of the following is not a pattern type in the PathFinder report?

Answers:

• Sequential

• Sandwich

• Follow

• Precede

• Bookends

63. Which of these features can admins not restrict from their users using permissions?

Answers:

• Correlations

• Segmentation

• Data Warehouse

• Success Events

• Pathing

64. Which of the following is a value in the Time Prior to Event report?

Answers:

• less than 5 minutes

• 10-30 minutes

• 1-2 minutes

• 60-90 minutes

• 1-5 hours