Do you know that? For designers $50 - $79 per-hour range. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Eng. & Mfg. category

Test answers for Semiconductors 2016

(63) Last updated: February 12
Elance • Eng. & Mfg.
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

63 Answered Test Questions:

1. What do diodes do?

Answers:

• Block current in one direction while letting current flow in another direction.

• Open current flow for in all directions

• Close current flow in all directions

2. Where must doping be added within a semiconductor to alter their conductivity?

Answers:

• Their outside.

• Their crystal lattice.

• Their layers.

• Their center.

3. Memristors are also known as _________.

Answers:

• Metal Transistors

• Memory Thyristors

• Metal Resistors

• Memory resistors

4. What is the value of kT at room temperature?

Answers:

• 137 meV

• 25.6 meV

• 1.12 eV

• 15 eV

5. Which semiconductor has a direct bandgap?

Answers:

• Silicon carbide

• Silicon

• Gallium arsenide

• Germanium

6. Which of these is a common method for producing single-crystal silicon?

Answers:

• Nickel-palladium crystal catalysis

• Czochralski process

• Schottky crystalization

• Chemical vapor deposition

7. What was the first transistor made of?

Answers:

• Gallium arsenide

• Germanium

• Aluminum arsenide

• Silicon

8. What happens to electrons to cause a semiconductor to gain electric conductivity?

Answers:

• They have been delocalized.

• They are encircled by neutrinos.

• They have been bombarded.

• They have been sped up.

9. What is the maximum theoretical efficiency for a single-junction silicon solar cell?

Answers:

• 33%

• 17%

• 52%

• 21%

10. What is the term for a semiconductor device manufacturing plant?

Answers:

• Fab

• Semiconductor production facility (SPF)

• Platter plant

• Chip shop

11. What are the four elements in CIGS?

Answers:

• Copper, indium, gallium, silver

• Cadmium, indium, germanium, sulphur

• Copper, indium, gallium, selenium

• Carbon, iodine, germanium, sulphur

12. What devices are typically used to control volume in electronics?

Answers:

• Inductors

• Transistors

• Diodes

• Resistors

13. On a circuit board what letter usually marks a transistor?

Answers:

• R

• Q

• T

• L

14. What technique is commonly used to pattern semiconductors?

Answers:

• Sputtering

• Photolithography

• MEMS

• Chemical Vapor Deposition (CVD)

15. A degenerate semiconductor has which of the following characteristics?

Answers:

• It conducts like a metal

• Its Fermi level is nearly equal to its conduction or valence band energy

• It is highly doped

• All of these are characteristics of a degenerate semiconductor

16. Which concept describes the chemical potential of a semiconductor?

Answers:

• Dirac statistics

• Fermi energy

• Fermi level

• Fermion level

17. In ellipsometry, the azimuth is the angle between the _______ and the plane of incidence.

Answers:

• major chord

• major axis of the ellipse

• semi-minor axis of the ellipse

• minor axis of the ellipse

18. The electron-volt is a unit of:

Answers:

• Energy

• Potential

• Power

• Conductivity

19. The wavelength of light emitted by an LED is determined by its:

Answers:

• electron effective mass

• bandgap

• phonon frequency

• permittivity

20. What is an exciton?

Answers:

• An electron-hole pair

• A magnetic monopole

• A photon-phonon pair

• A bandgap resonance

21. What is the only p-type dopant used in silicon device manufacturing?

Answers:

• Phosphorus

• Antimony

• Boron

• Arsenic

22. Which of the following is a voltage controlled device?

Answers:

• TRIAC

• BJT

• SCR

• MOSFET

23. Which two formulas determine the carrier distribution of a semiconductor?

Answers:

• Bose-Einstein distribution & Bessel functions

• Ohm's law & Kirchhoff's current law

• Riemann zeta function & Fourier transform

• Fermi-Dirac distribution & density of states

24. What type of semiconductor do you get if you dope it with boron?

Answers:

• A p-type semiconductor.

• A boronic transistor.

• A boric reaction transistor.

• An n-type semiconductor.

25. What three primary types of carrier action occur inside a semiconductor?

Answers:

• Recombination-Generation, Dissension, Diffusion

• Drift, Diffusion, Dissension

• Dissension, Drift, Recombination-Generation

• Drift, Diffusion, Recombination-Generation

26. The process by which electrons and holes annihilate is called:

Answers:

• Spontaneous emission

• Tunneling

• Initialization

• Recombination

27. What is a III-V semiconductor?

Answers:

• A semiconductor made of three parts of one element to five parts of another element

• A semiconductor with conduction bands at 3 eV and 5 eV

• A semiconductor made from elements in columns III and V of the periodic table

28. What mathematical formula most accurately predicts the Fermi level of a semiconductor?

Answers:

• Maxwell-Boltzmann distribution

• Bose-Einstein distribution

• Fermi-Dirac distribution

29. An electron is a _____

Answers:

• boson

• fermion

30. What are the four terminals of an FET transistor?

Answers:

• Source, gate, signal, and body.

• Source, NOR, AND, and OR.

• Source, gate, drain, and body.

• Sand, gate, drain, and body.

31. Can pure silicon alone be used to make a semiconductor?

Answers:

• No. It needs impurities to become semi-conductive.

• Yes. The purer, the better.

• Yes. All semiconductors are found in sand quarries.

• Yes.

32. What does the acronym IGBT stand for?

Answers:

• Inert gate bidirectional transistor

• Intrinsic germanium-based transistor

• Iodine graphite boron transistor

• Insulated gate bipolar transistor.

33. What are the two basic types of impurities used in semiconductor doping?

Answers:

• N-Type & P-Type

• Intrinsic & Extrinsic

• Left-handed & Right-handed

• Schottky & De Forest

34. What law predicts the future of integrated circuits?

Answers:

• Marchand's

• Miller's

• Marleau's

• Moore's

35. At which frequency, capacitive reactance equals to inductive reactance?

Answers:

• Resonant Frequency

• Matching Frequency

• cut off frequency

• Tunning Frequency

36. What are the components of a MOSFET?

Answers:

• Source, drain, and gate

• Voltage, current, and resistivity

• Emitter, collector, and base

• Dopant, acceptor, and donor

37. What does CMOS stand for?

Answers:

• Complimentary metal-oxide-semiconductor

• Conductive metal-on-silicon

• Crystalline manufacture of silicon

• Congruent metal-oxide-semiconductor

38. Diodes and most photovoltaic cells contain which feature?

Answers:

• A metal-insulator-metal junction

• An Early voltage

• A Hall effect junction

• A p-n junction

39. What are the two bands in which an electron can reside?

Answers:

• Photon and phonon

• Resistive and conductive

• Valence and conduction

• Gamma and delta

40. What is the reason for reducing drain doping in a metal-oxide semiconductor device design?

Answers:

• To reduce step response time

• To reduce the buildup of calcium carbonate

• To improve breakdown voltage

• To increase line focus

41. What is a semiconductor?

Answers:

• The combination of a conductive material, and an insulator.

• Half a conductor.

• A conductor that doesn't work very well.

• Two halves of a conductor.

42. What does 'doping' do?

Answers:

• Purifies a semiconductor

• Oxygenate a semiconductor

• Duplicate the semiconductor

• Changes a semiconductor's behavior

43. What is the simplest semiconductor device?

Answers:

• Electron

• Resistors

• Diode

• Transistor

44. When silicon has been doped, what does this mean?

Answers:

• It has been melted and stirred.

• Impurities have been added that alter its electronic properties in a controllable way.

• Impurities have been added to make it less conductive.

• It has had all of its impurities removed.

45. What is a common scheme of electrical polarity in a MOSFET transistor?

Answers:

• N-p-r, u-p-n

• n-p-n, and p-n-p.

• n-p-n, and p-n-n-p.

• N-n-n, and p-n-p.

46. Which of the following is a type of transistor?

Answers:

• MTT

• BJT

• PSET

• NRT

47. The process of deliberately adding impurities to affect conductivity is called:

Answers:

• Insertion

• Fabrication

• Photolithography

• Doping

48. Why are semiconductors important?

Answers:

• They replaced silicon.

• They are not important.

• They are large and durable.

• They successfully replaced vacuum tubes as the primary way to compute data.

49. What are semiconductors made out of primarily?

Answers:

• Silicon.

• Rubber.

• Glass.

• Salt.

50. When infusing impurities into silicon to make a semiconductor, what is this process called?

Answers:

• Melting.

• Conducting.

• Doping.

• Cracking.

51. What does LED stand for?

Answers:

• Light Electromagnetic Diode

• Light Emitting Diode

• Light Emission Device

• Light Electron Device

52. What does MOSFET stand for?

Answers:

• Molybdenum sulphur iron transistor

• Magnetoscopic force effect transistor

• Metal???oxide???semiconductor field-effect transistor

• Metal ohmic semi-ferric transistor

53. What does BJT stand for?

Answers:

• Bipolar junction transistor

• Boron joint transistor

• Back justified transistor

• Bimetallic Jennings transistor

54. What is the bandgap of silicon?

Answers:

• 1.41 eV

• 2.83 eV

• 1.12 eV

• 0.79 eV

55. Which type of element is most widely used for the manufacture of semiconductor devices?

Answers:

• Group III

• Group IV

• Group V

• Group VI

56. In a plot of carrier concentration versus temperature, which of these is NOT a distinct region?

Answers:

• Freeze Out

• Extrinsic

• Melt In

• Intrinsic

57. A space on a wafer between die is called a(n):

Answers:

• Mask

• Hexode

• Adhesive

• Scribe line

58. What is the conventional unit of volume in semiconductor engineering?

Answers:

• m^3

• mm^3

• cm^3

• nm^3

59. Which statement is true about the Zener Effect?

Answers:

• All of these

• None of these

• It consists of electrical breakdown in a forward biased p-n diode

• It liberates a large number of free majority carriers

• It occurs in heavily doped junctions

60. What is the name of the regime in which transistors pass current?

Answers:

• Conduction

• Inversion

• Depletion

• Accumulation

61. True or False? Pure Si has a low electrical resistivity at room temperature

Answers:

• True

• False

62. What causes particles to diffuse from regions of higher concentration to regions of lower concentration?

Answers:

• Thermal Motion

• Synthetic Osmosis

• Electron density

• Magnetic Orientation

63. Which particle generally carries the most momentum?

Answers:

• A photon

• A phonon