Do you know that? 30% Elance jobs are hourly next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Eng. & Mfg. category

Test answers for AutoCAD 2016

(180, CL) Last updated: January 22
Elance • Eng. & Mfg.
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

180 Answered Test Questions:

1. Which command is used to reverse the action of another command?

Answers:

• REVERSE

• UNDO

• OOPS

• BACKUP

2. What does the BATTMAN command do?

Answers:

• Accesses predefined websites

• Draws batt insulation

• Manages attributes for a selected block definition

• Modifies primitive solids

3. The SOLIDEDIT command allow you to do what?

Answers:

• Change a solid object into a mesh

• Modify 3D surfaces

• Convert 2D objects into 3D objects

• Modify 3D solid objects

4. When drawing in 2D, what axis do you NOT work with?

Answers:

• Z

• W

• S

• X

5. How can you end a command?

Answers:

• Spacebar

• Select Another Command

• All of these

• Press Enter Key

6. What command would you use to separate a block into its individual components?

Answers:

• BLOCKEDIT

• SEPARATE

• BREAKBLOCK

• XPLODE

7. Turning a closed 2D polyline shape into a 3D shape can be completed by using which command?

Answers:

• Extrude

• Explode

• Subtract

• Union

8. The abbrevation WCS stands for ______________.

Answers:

• Web Coordinate System

• World Coordinate Service

• World Coordinate System

• World Coorinate Symbols

9. What is the  purpose of the ortho command?

Answers:

• Restricts movements of objects to circular paths

• Restrict cursor movement to horizontal or vertical

• Makes using the pointing device easier

• Restrict cursor movement to 45∞ increments

10. What is the keyboard shortcut for creating a line?

Answers:

• Time's Up!

• Li

• L + space

• Li + space

• D + space

11. What visual styles can you use?

Answers:

• 3D hidden

• All of these

• Conceptual and realistic

• 2D wireframe and 3D wireframe

12. Can you create custom line styles?

Answers:

• No, never

• Yes, but only for named views

• Yes, always

• Yes, but only one

13. If you are working in 2D, which axes are being used to form the workplane?

Answers:

• The YZ axes

• The XZ axes

• The XYZ axes

• The XY axes

14. Does AutoDesk offer free educational copies of AutoCAD to students?

Answers:

• No

• Yes

15. What items can you save in a workspace?

Answers:

• All of these

• Menus

• Toolbars

• Palettes

16. What is the shortcut for save?

Answers:

• ctrl+SV

• ctrl+VS

• ctrl+V

• ctrl+S

17. What is the shortcut for move?

Answers:

• S+space

• V+space

• M+space

• N+space

18. What are examples of AutoCAD solid primitives?

Answers:

• Sphere and torus

• Box and pyramid

• Cone and cylinder

• All of these

19. How do you create a circle?

Answers:

• None of these

• Hit the C key or select the circle option

• Hit the R key

• Hit the D key

20. Which layer(s) will you most likely need?

Answers:

• Text

• At least one for the objects

• All of the above

• Dimension

21. What is the keyboard shortcut TR stand for?

Answers:

• Transform

• Triple

• Trim

• Total Recall

22. What is the shortcut "m" used for?

Answers:

• measure

• menu

• move

• mesh

23. Which of these is an option when selecting what to plot in plot options?

Answers:

• Window

• All of the above

• Limits

• Display

24. Can you move objects from one layer to another?

Answers:

• Only in 3D mode

• Yes, always

• No, never

• Only to invisible layers

25. Which one is NOT a vaild type of unit?

Answers:

• Open

• Metric

• Decimal

• Architectural

26. Which of these is an array type?

Answers:

• All of these

• Rectangular Array

• Polar Array

• Path Array

27. What command lengthens a line to meet another line?

Answers:

• EXLINE

• EXTEND

• EXLENGTH

• LENGTH

28. What does the "hatch" command do?

Answers:

• Sets a pivot point for a set of lines

• None of these

• Draws a set of hatched lines in a specified region

• Temporarily hides an object

29. How many layers you can create?

Answers:

• Infinite number

• One

• Up to 100

• Up to 30

• Up to 5000

30. What can you do with the stretch command?

Answers:

• Stretch the AutoCAD window across multiple monitors

• Relieve cramps in your hands and arms

• Make text bigger

• Make objects longer or shorter

31. what command do you use to create a filling?

Answers:

• HATCH

• HAT

• HTC

• H

32. When do you use arrays?

Answers:

• To create a symmetrical mirror image

• To create multiple copies of objects in a pattern

• To insert blocks

• To create blocks and viewports

33. When do you use the "Pan" command?

Answers:

• To make multiple copies of an object

• To move a view to a different position

• To change the user coordinate system

• To zoom the current view

34. Where should you go to turn off multiple layers at once?

Answers:

• Options Menu

• Layer Modifier

• Layer Manager

• Individually select each layer and alter the properties

35. How do you create a plot style table?

Answers:

• From scratch

• All of these

• Use settings from a PCP or PC2 file

• Modify an existing plot style table

36. How do you increase the magnification of the objects on the screen?

Answers:

• Use the MAKELARGER command

• Press and hold the plus sign (+) key

• Use the MAGNIFY command

• Use the ZOOM command

37. Which function key issues the ORTHO command?

Answers:

• F12

• F8

• F2

• F1

38. What command would you use to produce a photorealistic view of your drawing?

Answers:

• PHOTOREAL

• RENDER

• PHOTO

• JPGOUT

39. What command is used to change drawing units?

Answers:

• drawu

• units

• dunits

• drawunits

40. What should you pay attention to when learning AutoCAD?

Answers:

• The Command Line

• Tool Icons

• The Status Bar

• The Title Bar

41. When do you use object selection filters?

Answers:

• To select a set of objects based on one or more of their properties

• To create blocks and viewports

• To create drawing layouts and viewports

42. How many snap points does an object have?

Answers:

• Depends upon the object

• Two

• At least four

• One

43. What command would you use to join a series of line segments into a single line?

Answers:

• BLEND

• JOIN

• EDIT

• UNION

44. What does saving a file as a template do?

Answers:

• Creates a tracible border in the shape of the drawing

• Prevents the current drawing from being modified

• Saves all the settings that were used in that drawing for later use

• Allows easy access from other programs like Solid Works

45. Where do you make changes to a visual lisp routine?

Answers:

• MS Excel

• Command window

• Visual LISP editor

• Photoshop

46. What is the rotate command used for?

Answers:

• Rotates objects around a basepoint

• Rotates objects to allow viewing from all angles

• Rotates cameras around objects for rendering alternate views

• Rotates the UCS around a selected object

47. How do you turn a poly line into a 3D object?

Answers:

• Extrude

• Drag the part with the mouse

• None of these

• Thickness

48. If you do more than one style of drafting, how would you store different environment settings?

Answers:

• Use different programs for each environment

• Create a user profile for each environment needed

• Use different computers for each style of drafting

• Have an installation of AutoCAD for each environment

49. When do you use the middle mouse button?

Answers:

• To move or copy objects

• To pan or select

• To zoom or select

• To pan or zoom

50. A polar array creates new objects...

Answers:

• In a straight line

• In a grid pattern

• In an northern pattern

• In a circular pattern

51. Why do you create blocks?

Answers:

• To repeatedly use the same geometry

• To scale geometry

• To create drawing layouts

• To create additional viewports

• To stop things from rolling away

52. How do you switch from paper space to model space?

Answers:

• All of these

• Set the TILEMODE system variable to 1

• Click on the model space tab

• Enter MODEL at the command prompt

53. What is the shortcut for line?

Answers:

• ctrl-LI

• LI+space

• L+space

• ctrl+L

54. How do you create a circle using diameter?

Answers:

• Hit the D key

• There is no diameter option

• AutoCAD draws the diameter automatically

• Hit the C key then D

55. If an Xref in your drawing gets changed, what should you do?

Answers:

• Reload it

• Detach it

• Unload it

• Bind it

56. Which of these is not a 3D modeling feature?

Answers:

• All of these

• The view toolbar

• Typing view

• Material properties

57. What is the ribbon?

Answers:

• Status bar

• The top area of screen containing command icons

• Scroll bar

• A drawing tool

58. The fillet command creates?

Answers:

• Sharp Corners at the intersection of two lines

• Arcs between two lines or curves

• A boneless fish

• An anchor point that locks proportions between multiple lines or curves

59. What command is used to attach a hyperlink to an object?

Answers:

• HYPERLINK

• HYPRATTACH

• ATCHHYPER

• LINK

60. When drawing on isometric planes, what is the easiest way to represent a circle?

Answers:

• Use the Isocircle option of the ELLIPSE command

• Draw freehand using the SKETCH command

• Draw a rectangle with filleted corners

• Polar array an arc segment

61. Which one of these will NOT start the Print command?

Answers:

• Pressing Alt+P

• Typing PLOT

• Typing PRINT

• Pressing Control+P

62. What is a keyboard shortcut to zoom?

Answers:

• ZE

• Ctrl+Z

• Z

• Shift+Z

• Z or ZE

63. What is the file extension of drawing templates?

Answers:

• BAK

• DVB

• DWT

• DWG

64. By selecting the Tools menu, then Customize, then Interface, what is displayed?

Answers:

• The Options dialog box

• The Custom User Interface Editor

• The Object Properties dialog box

• The Resource Drawing Locations dialog box

65. Which is not a valid Zoom option?

Answers:

• Zoom Previous

• Zoom Next

• Zoom Window

• Zoom Extents

66. Text, dimensions, tolerances, symbols, notes, and other types of explanatory symbols or objects that are used to add information to your model are __________.

Answers:

• parameters

• constraints

• annotations

67. What command is used to refresh the drawing area?

Answers:

• RFRESH

• REFRESH

• RGEN

• REGEN

68. For 2D drafting and Annotation mode, in what tab is the dimension command?

Answers:

• Annotation

• View

• Manage

• Insert

69. What is a workspace?

Answers:

• Rooms containing drafting tables, paper and pencils

• A custom, task-oriented drawing environment

• The area where your desk is located

• Special areas of desks or tables reserved for working on drawings

70. What tool do you use to specify precise locations on objects?

Answers:

• Offset

• Object snaps

• Freehand sketches

• Ortho mode

• Object properties

71. What does the "block" command do?

Answers:

• Prevents a line from being moved accidentally

• Creates a box

• None of these

• Groups a set of lines together

72. Is 300 degrees the same as -60 degrees in a drawing?

Answers:

• Not always

• No

• Yes

73. What is a keyboard shortcut to start a block?

Answers:

• Shift+B

• B

• BK

• BC

• Ctrl+B

74. When you type "d" on the command prompt, it will?

Answers:

• make a dimension line

• Display the Dimension Style Manager

75. What is the file extension for an AutoCAD template file?

Answers:

• DWT

• DWG

• DWF

• TEM

76. What does an arc symbol or hat above a dimension indicate?

Answers:

• That the dimension is an arc length, not an angle

• That the dimension has been overridden

• That the dimension is an angle, not an arc length

• That the dimension has been forced

77. What is a quick command to close a polyline?

Answers:

• Hit the E key

• Hit the P key

• Hit the D key

• Hit the C key

78. What information is contained in the HPANG system variable?

Answers:

• The number of angular constraints in use

• The hatch pattern angle

• The state of the hidden properties dialog box

• The name of the HP printer configuration file

79. What does the 'limits" command do?

Answers:

• Sets a specified amount of vertices allowed in the drawing

• Selects the boundaries of the drawing for printing

• Hides some of the faces in 3D modeling to prevent framerate problems

• Prevents lines from being created past the specified points

80. Which command do you use to place objects in a drawing that are on the windows clipboard?

Answers:

• PASTEBLOCK

• All of these

• PASTEORIG

• PASTECLIP

81. What command would you use to combine two or more solids into one?

Answers:

• UNION

• COMBINE

• COMPILE

• JOIN

82. What command is used to create a rectangular pattern in 3 dimensions?

Answers:

• 3DAR

• ARRAY3D

• 3DARRAY

• ARRAYUP

83. How do you maintain an angle between two lines no matter which way one is turned?

Answers:

• Use an angular dimension

• Lock the layer those lines are on

• Freeze the layer those lines are on

• Use an angular constraint

84. Where do you load the hidden line option?

Answers:

• Tools

• Layers

• Utilities

• Linetype

85. What is a layer state?

Answers:

• A means of determining the status of the drawing file

• Layer property overrides which you wish to save and restore later

• A practice used in map-making to isolate states

• A way to stack drawing objects on top of each other

86. What command would you use to create a point light?

Answers:

• PL

• POINTLITE

• PNTLT

• POINTLIGHT

87. When using the TRIM command, which do you select first?

Answers:

• The cutting edges

• Everything

• Nothing

• The object to be trimmed

88. What command is used to calculate the perimeter and area of a polygon?

Answers:

• PERIMETER

• AREA

• PERIAREA

• BOUNDRY

89. After creating a user coordinate system, which command line option allows you to save it for future use?

Answers:

• Previous

• Face

• Named

• Object

90. What command can be used to select object with common properties.

Answers:

• Select common

• Select layer

• Select all

• Select similar

91. If the ribbon is not visible, which command would you use to restore it?

Answers:

• RIBON

• RIBBON

• RIBBONOPEN

• RIBBONON

92. What command do you use to modify an existing hatch or fill pattern?

Answers:

• HEDIT

• EDITHATCH

• HATCH

• HATCHEDIT

93. What method would you use to prevent objects on a particular layer from being edited, yet remain visible?

Answers:

• Freeze the layer

• Turn the layer off

• Lock the layer

• Freeze the layer in the current viewport

94. If you create a custom tool palette in AutoCAD 2010, can it be used in AutoCAD 2005?

Answers:

• Yes, always

• No, that is possible only for AutoCAD LT

• Yes, but the tool palette file can only be shared on a local network

• No, never

95. From which direction does AutoCAD start measuring angles?

Answers:

• 3 o'clock

• 12 o'clock

• 9 o'clock

• 6 o'clock

96. What command would you use to copy objects into a regularly spaced pattern?

Answers:

• ARRAY

• COPY

• PATTERN

• COPYOBJ

97. When can the BATTORDER command be used?

Answers:

• Only in the Block Editor

• Only after a LAYERSTATES command

• Only during the initial setup

• Only in the Text Editor

98. How does a user associate a dimension with an object?

Answers:

• Reassociate Dimensions

• CTRL + A

• CTRL + D

• CTRL + F

99. What is a script file?

Answers:

• A file used during animation sequences

• A file used to give direction on the layout of a drawing

• A file used to place text in paragraph format

• A text file with one command on each line

100. When you create a new dimension style, what components can you not customize?

Answers:

• Primitives

• Extension lines

• Primary units

• Arrows

101. How do you restore a drawing from a .bak file?

Answers:

• Rename the file extension to .dwg

• Use options in the AUDIT command

• Use options in the RECOVER command

• Open the file and use the SAVEAS command

102. Polar coordinates are used mostly for drawing...?

Answers:

• Vertical lines

• Arcs

• Circles

• Angled lines

103. What can be entered at the command prompt to call the New Multiline Style dialog box?

Answers:

• MSTL

• MULTISTYLE

• MLSTYLE

• MUSTYLE

104. What must you do for ordinate dimensions to display correctly?

Answers:

• Move the object datum to 0,0

• Explode the dimensions and use a text editor

• Use a dimension override.

• Locate and orient a UCS to coincide with the datum

105. What is the file extension for AUTOSAVE files?

Answers:

• .sve

• .asv

• .svv

• .sv$

106. How should you select objects when using the stretch command?

Answers:

• Hold the shift key while selecting

• Type 'S'

• Pick them one by one

• With a crossing window

107. What command do you use to create multiple parallel lines simultaneously?

Answers:

• MLINE

• OFFSETLINE

• MULINE

• DRAWLINES

108. How do u paste a clip while editing a reference block in-place?

Answers:

• Ctrl + V

• Ctrl + P

• Ctrl + Shift + V

• Copypaste is not allowed while editing a reference block in-place

109. What command would you use to convert a 3D solid into a hollow wall?

Answers:

• HOLLOW

• SHELLSOLID

• SHELL

• REMOVE

110. What is the file extension for plotter configuration files?

Answers:

• .PCF

• .PC3

• .CFG

• .PMP

111. Pressing 'F' when selecting objects will...

Answers:

• Allow you to draw a fence

• Limit you to five objects

• Allow you to find specific text

• Finish the selection set

112. What command do you use to draw freehand lines?

Answers:

• SKETCH

• DRAW

• FREEHAND

• FREELINES

113. What command do you use to cause AutoCAD to print a hard copy of your drawing?

Answers:

• All of these

• #NAME?

• Cntr+P

• PRINT

• PLOT

114. What happens when you hit CTRL+SHIFT+H?

Answers:

• Starts the hidden message settings dialog box

• Issues the HIDE command and regenerates the drawing

• Sets the HIDETEXT system variable to OFF

• Hides all displayed palettes including the command line

115. What is the command to turn on/off the frame around an inserted raster image?

Answers:

• Time's Up!

• imageframe

• frame

• iframe

• frameimage

116. What can you type in to see the Text Styles dialog box?

Answers:

• ST

• Textstyles

• Text

• TS

117. Using live sectioning will allow you to do what?

Answers:

• Move a section view in 3D model real time

• Automatically create multiple section views

• Create section tags in drawings

• Show the outside of a 3D model

118. What tool allows the user to select objects based on designated properties?

Answers:

• None

• Object Selection Filter

• Quick Select

• This has to be done manually.

119. What is the minimum display resolution required to run AutoCAD?

Answers:

• 1440 x 900 32 bit

• 1280 x 1024 with True Color

• 640 x 480 VGA

• 1024 x 768 with True Color

120. How do you tell AutoCAD to automatically stack fractions?

Answers:

• Set the STACKFRACTIONS system variable to 1

• Use the FRACTION command

• Use the CTRL key when entering fractions

• Turn on AutoStack

121. What is the command used to make a slide file?

Answers:

• VSLIDE

• MSLIDE

• SLIDE

• MAKESLD

122. If you revolve a closed polyline, what is created?

Answers:

• 3D mesh

• 3D surface

• 3D solid

• Polysolid

123. Which key do you press to cycle through the Osnaps in an area?

Answers:

• Time's Up!

• Tab

• Space

• Alt

• Control

124. What command do you use to suppress hidden lines in a 3d wireframe model?

Answers:

• SHADE

• HIDELINES

• HIDE

• SUPPRESS

125. What command is used to create a mesh by revolving a profile about an axis?

Answers:

• RSURFACE

• REVOLVSURF

• REVSURF

• SURFREV

126. What is a polysolid?

Answers:

• Polysolids are similar to wide, extruded polylines

• Polysolids are similar to 3D meshes

• Polysolids are flexible solids

• Polysolids are created with 3D printers

127. What is the file extension for a tool palette file?

Answers:

• .tpf

• .xtp

• .xls

• .pal

128. What is the file extension for a tool palette group?

Answers:

• .tgr

• .xtg

• .grp

• .tpg

129. How do you specify the duration of a pause in a script?

Answers:

• Press the Pause key on the keyboard

• Enter the PAUSE command followed by the length in minutes

• Enter the DELAY command followed by the length in milliseconds

• Enter the SLEEP command followed by the length in seconds

130. When you create a polar array, in which direction is the array drawn?

Answers:

• The array is always drawn counter-clockwise

• Polar arrays can be drawn in either direction

• The array is always drawn clockwise

• The array is always drawn left to right.

131. What file allows a user to assign their own command for an action?

Answers:

• acad.cui

• cad.cui

• acad.mnu

• acad.pgp

132. What is the ulayers command used for?

Answers:

• Controls the display of layers in an underlay

• Controls the properties of layers in an underlay

• Controls the properties of layers in an xref

• Controls the colors of layers in an underlay

133. Putting an apostrophe (') in front of a command does what?

Answers:

• Makes the results of the command temporary

• Runs the command transparently

• Cancels the previous command

• Sends the command information to a log file

134. The command that draws a solid by extending a profile shape along a path is called what?

Answers:

• 3DSTRETCH

• PRESSPULL

• SWEEP

• EXTRUDE

135. What command is used to create solids or surfaces by specifying a series of cross sections?

Answers:

• EXTRUDE

• LOFT

• SWEEP

• CROSSECT

136. What is quick text mode?

Answers:

• A way to extract text to a database

• A way to make text easier to read

• A way to generate large amounts of text

• A display mode that improves speed by omitting text

137. What is the command to convert an mtext object into a text object

Answers:

• chtext

• txt2mtxt

• ctext

• converttext

138. Where can you assign custom mouse button functions?

Answers:

• In the CUI editor

• In the acad.mnu file

• In the acad.pgp file

• In the mouse button editor dialog box

139. To combine several files into one compressed folder which command do you use?

Answers:

• ETRANSMIT

• EMAIL

• SENDFILES

• ZIP

140. What do you call a saved set of objects that you can select and edit together?

Answers:

• Attribute

• Group

• External reference

• Block

141. The ARC command always draws the minor arc by default, in the

Answers:

• clockwise direction

• direction of the cursor

• counterclockwise direction

• north direction

142. What does the lnspace command do?

Answers:

• Changes the width of lines

• Modifies the spacing of preset values

• Changes the line type

• Allows the user to create a line spaced at a specified value

143. The command SHIFT+X Toggles _________.

Answers:

• Object Snap Tracking

• Frozen Layer

• Polar Tracking

144. What command do you use to open an xref for editing?

Answers:

• REFOPEN

• EXOPEN

• OPENX

• XOPEN

145. To click and drag a 3D object to the desired height, which command would you use?

Answers:

• EXTRUDE

• CLICKDRAG

• DRAG

• PRESSPULL

146. Which command will give you the X, Y, and Z coordinates of any point?

Answers:

• ID

• IDPOINT

• LOCATE

• POINT

147. How do you pause a macro for user input?

Answers:

• Place an asterisk (*) at the point you want the input

• Place a hyphen (-) at the point you want the input

• Place a foreslash (/) at the point you want the input

• Place a backslash (\) at the point you want the input

148. How do you suppress the appearance of the file dialog box?

Answers:

• Set the FILEDIA system variable to 0

• Set the DIALOG system variable to OFF

• Set the DIALOG system variable to 0

• Set the FILEDIA system variable to OFF

149. Which system variable determines if text is mirrored  when using the mirror command?

Answers:

• MIRRORTEXT

• MTEXT

• MRTEXT

• MIRRTEXT

150. Which command would you use to manage defined user coordinate systems in a drawing?

Answers:

• UCSMAN

• MANAGEUCS

• UCSFOLLOW

• UCSICON

151. What command would you use to generate a JPEG format file of your drawing?

Answers:

• JPGGEN

• MAKEJPG

• JPGOUT

• EXPORTJPG

152. If you wish to load a library of Autolisp routines with each startup, which file should be modified?

Answers:

• acadlisp.lsp

• mycad.lsp

• mydoc.lsp

• acaddoc.lsp

153. How do you print a drawing to a PDF?

Answers:

• Publish then select PDF

• None of these

• Print then select PDF

• Export then select PDF

154. What do you call the AutoSnap tool that attracts and locks the cursor onto a detected snap point?

Answers:

• Snaplock

• Tooltip

• Magnet

• Marker

155. Putting a dash (-) in front of certain commands does what?

Answers:

• Brings up associated dialog boxes

• Runs the command transparently

• Suppresses the display of associated dialog boxes

• Saves information generated by the command to a log file

156. How do you save a visual style in a drawing?

Answers:

• Type in visualsave

• Visual styles can't be saved in a drawing

• Type in vssave

• Type savestyle

157. How do you maximize the drawing area, with menus and toolbars hidden

Answers:

• With Shift+0

• With Alt+Shift

• With Ctrl+M

• With Ctrl+0

• With Ctrl+1

158. Which parameter do you set to determine the distance between turns on a helix?

Answers:

• Twist height

• Turns

• Twist

• Turn height

159. What filetype can be best used with Microsoft Office?

Answers:

• Time's Up!

• WMF

• DWF

• DWG

160. Which command would you use to quickly create a 2D representation of a 3D model?

Answers:

• FLATVIEW

• SOLFLAT

• FLATSHOT

• SMASH

161. Which command would you use to adjust the smoothness of shaded and rendered objects?

Answers:

• EDGERES

• FACETRES

• RENDERRES

• SMOOTHLINES

162. How would you quickly collect data from attributes in a drawing?

Answers:

• Use the EXPORTDATA command

• Use the EXTRACT command

• Use the DATAEXTRACTION command

• Use the DATA command

163. What variable coordinates the insertion points of autocad files?

Answers:

• 0,0,0 insertpt point

• base

164. What keyboard entry allows snapping only to x-coordinates?

Answers:

• .x

• =x

• :x

• -x

165. What command allows you to edit single line text and dimension text?

Answers:

• EDITTEXT

• DDEDIT

• MTXTEDIT

• MULTIEDIT

166. What system variable stores the height of polysolids?

Answers:

• PSOLIDHEIGHT

• PSHEIGHT

• POLLYHEIGHT

• PSOLHEIGHT

167. What command is used to convert a 3D surface into a solid?

Answers:

• CONVTOSOLID

• SOLIDCONVRT

• SOLID

• THICKEN

168. To change the justification of text without changing its location, which command would you use?

Answers:

• JUSTIFYTEXT

• TEXTADJUST

• JTEXT

• JUSTTXT

169. What is the system variable that determines the number of contour lines on a surface?

Answers:

• CNTRLINES

• LINECONTOUR

• CONLINES

• ISOLINES

170. What is the command for a circular polygon?

Answers:

• Type C then P

• Type pline then C key

• Type donut

• Type pcircle

171. Keyboard shortcut to copy?

Answers:

• C

• CO or CP

• CC

• CO

• CP

172. When selecting objects, pressing 'L' will:

Answers:

• Select objects when you move your mouse to the left

• Select lines only

• Select the last object created

• Select the last object you modified

173. What command would you use to convert a 3D solid into a mesh?

Answers:

• SOLID2MESH

• MESH

• MESHSMOOTH

• CONVSOLID

174. Which command would you use to load a macro?

Answers:

• START

• LOAD

• MACRO

• APPLOAD

175. To determine the size of the grid, what command do you use?

Answers:

• LIMITS

• GRID

• GRIDSIZE

• GRIDLIMITS

176. What format is used to store the date and time in the DATE system variable?

Answers:

• ISO 8601 Standard

• Modified Julian Date

• Gregorian calendar

• Mayan calendar

177. How do you move objects drawn in paper space into model space and still maintain the graphic scale?

Answers:

• none of the above

• mvspace

• chspace

• all of the above

• copy/clip all objects, activate view port, then paste

178. One way to group similar tools together on a tool bar is to use which type of button?

Answers:

• Stackable toolbar

• Flyout

• Group

• Popup

179. The command 'osmode' allows for:

Answers:

• Toggling osnaps on and off.

• Displaying current osnaps parameters in a settings dialog.

• Returning osnaps to defaults.

• Quickly adjusting osnaps based upon a numerical code.

180. What objects can be affected by using the EDGE command?

Answers:

• Only meshes and converted solids

• Only those created using the 3DFACE command

• Only extruded surfaces and spheres

• Only 3D primitives like cones and wedges