Do you know that? 10% freelancers are 6-9 years as a freeleancer next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Design & Multimedia category

Test answers for Premiere Pro 2016

(65) Last updated: February 12
Elance • Design & Multimedia
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

65 Answered Test Questions:

1. Is it possible to create a transition for audio clips in the timeline?

Answers:

• False

• True

2. What is the default shortcut to Quick Render the timeline?

Answers:

• Enter

• Ctrl (Cmd) Enter

• Ctrl (Cmd) Space

• Space

3. What purpose does an alpha channel serve?

Answers:

• It handles all color information

• The alpha channel handles all information related to captions

• The alpha channel handles all video label information

• It is the fourth channel that contains transparency information

4. When playing your project in the timeline. What can you do to improve real time play back?

Answers:

• switch to wire frame mode

• render entire work area

5. Is Premier Pro capable of editing high-definition media?

Answers:

• No. Premier Pro is limited to 720p compression

• Yes, however it will cost extra to use it beyond 720p levels

• Yes, but only in situations using 480p compression

• Yes.

6. Is Photoshop compatible with Premier Pro?

Answers:

• No. If you open Photoshop with Premier Pro, it voids the warranty.

• No. Photoshop will cause Premier Pro to crash.

• No. By using Adobe Photoshop with Premier Pro, serious security breaches are occurring.

• Yes. Photoshop files are directly compatible and can be opened with Premier Pro.

7. Can you add titles in Premiere?

Answers:

• Yes

• No

8. What kind of video editing software application is Adobe Premier Pro?

Answers:

• A timeline-based application.

• A hard-line based application.

• A timezone-based application.

• A baseline-based application.

9. If you wish to export video to various devices and web sites, what must you use?

Answers:

• Adobe Audition

• Adobe Photoshop

• Adobe Acrobat

• Adobe Media Encoder

10. What is the shortcut for the Razor Tool?

Answers:

• H

• Control + C

• Alt (option) + C

• Alt (option) + L

• C

11. What is the razor tool shortcut?

Answers:

• F5

• Shift+V

• V

• C

• Shift+C

12. What digital audio workstation is also compatible with Premier Pro?

Answers:

• Adobe Acrobat

• Adobe Audition

• Adobe Music Suite

• Adobe Lightroom 5

13. If Title Safe Area is adjusted in the Project Settings dialogue box, what is being specified?

Answers:

• You are specifying the caption limits of your video

• You are specifying video playback speed

• You are specifying the safe zone for titles so that they are not cut off by particular TV or monitor dimensions.

• You are specifying the language settings of your video

14. What is the difference between capturing and digitizing footage?

Answers:

• Capturing footage records it from the source, while digitizing converts analog video to digital format

• Capturing footage downloads it from a source, while digitizing converts analog video to VHS

• Capturing footage deletes it from the source, while digitizing converts high-definition video to analog format

• Capturing footage restores it to the source, while digitizing converts high-definition video to beta max

15. What is a dissolve?

Answers:

• Audio Transition

• Video Transition

• Video Effect

• Audio Effect

16. Which is used to cut a clip in the timeline into two separate clips?

Answers:

• Zoom Tool

• Pen Tool

• Hand Tool

• Razor Tool

• Split Tool

17. What does it mean to import a video?

Answers:

• It means that you are bringing video files from your project onto your hard disk

• It means that you are bringing your entire hard disk into your project

• It means that you are bringing video files from your hard disk into your project

• It means that you are bringing video files from a video tape into your project

18. What does the title safe area indicate?

Answers:

• Where titles are safe from being clipped

• Where titles should not be

• Where titles are safe from the NYPD

• Where titles can just be themselves

• Where titles go to die

19. How is a Source Monitor different than a Program Monitor?

Answers:

• The Source Monitor plays individual clips, while the Program Monitor plays the clips you are assembling

• The Source Monitor plays assembled clips, while the Program Monitor plays the clips you are deleting

• The Source Monitor captures individual clips, while the Program Monitor deletes the clips you are assembling

• They play clips from the same place

20. What is the quick key for the razor tool?

Answers:

• Shift + c

• c

21. How does a time ruler measure time?

Answers:

• Horizontally

• Instantly

• Vertically

• Diagonally

22. Why are safe zones useful when considering margins in the Titler?

Answers:

• Safe zones are useful when capturing audio or returning videotapes

• Safe zones are useful when editing for radio

• Safe zones are useful when editing for broadcast or videotape

• Safe zones are useful protection when deleting a portion of a recording

23. Which tool can you use to drag the timeline view left and right?

Answers:

• Bucket tool

• Zoom tool

• Hand tool

• Slip tool

• Razor tool

24. Can a clip be exported to videotape?

Answers:

• No. Videotapes are outdated

• Yes. However your camcorder or VTR must be supported

• No. Camcorders and VTRs are not supported

• Yes, however you must rent a special VTR from Adobe

25. When you need the same level of transparency throughout a clip, where can it be adjusted?

Answers:

• The Transparency Composting menu.

• The Effect Controls panel.

• The Transparency Controls panel.

• The Transparency Effects menu.

26. In the Capture Panel, which keys are used to step forward and back?

Answers:

• Up Arrow & Down Arrow

• Page Up & Page Down

• Enter & Ctrl + Enter

• Left Arrow & Right Arrow

27. After selecting one or more sequences you wish to nest, what steps must be followed to complete the operation?

Answers:

• Left-click on the selected clips and select Nest

• Right-click on the selected Nest and select Go

• Right-click on the selected clips and select Nest

• Middle-click on the selected Nests and select Delete

28. If you suspect that your capture is dropping frames, what must you do to confirm this?

Answers:

• Enable Show Dropped Frame Indicator in the panel menu or settings menu.

• Disable Show Dropped Frame Indicator in the panel menu or settings menu.

• Enable the Frame Initiator in the panel menu or settings menu.

• Enable Show Direct Frame Indicator in the panel menu or settings menu.

29. What is the shortcut for the Razor Tool?

Answers:

• B

• A

• R

• C

30. How do you break stereo sound into mono sound?

Answers:

• Select a file with mono sound. Then, choose Clip > Audio Options > Breakout To Stereo

• Select a file with 5.1 surround or stereo audio. Then, choose Clip > Audio Options > Breakout To Mono

• Select a file with 5.1 surround or stereo audio. Then, choose Clip > Breakout Options > Video To Mono

• Select a file with 5.1 surround or stereo audio. Then, choose VHS > Audio Tape > Breakout To Stereo

31. Where does an asset appear after it is obtained?

Answers:

• In the Panel project

• In the Movie panel

• In the Asset panel

• In the Project panel

32. In the Project Manager window, the option to include handles would do what?

Answers:

• Specify the number of videos to be included at the beginning and end of a file for the sake of minor editing

• Specify the quality of sound to be encoded in a project for the sake of minor editing

• Specify the number of frames to be included at the beginning and end of a clip for the sake of minor editing

33. Where does Premiere Pro open projects by default?

Answers:

• In another program

• In the current workspace

• In a closed workspace

• In a new window

34. Which of these is used to create control (anchor) points?

Answers:

• Zoom Tool

• Pen Tool

• Hand Tool

• Slip Tool

• Selection Tool

35. Which contains common tools used for editing clips in the timeline?

Answers:

• Hand tool

• Selection tool

• Menu box

• Zoom tool

• Tool box

36. What is the default short cut key for the razor tool?

Answers:

• B

• A

• V

• C

37. When you are mixing audio, what are you doing?

Answers:

• Mixing an audio track with a video track

• Recording one audio clip over another

• Blending audio in a specific sequence

• Blending video in a specific sequence

38. Where do you view keyframes?

Answers:

• The Panel Controls menu

• The Effect Controls panel.

• The Keyframe Controls panel

• TheControls Effect panel

39. How do you create a new project?

Answers:

• Select File > New > Project

• File > New > Select > Project

• Select Project > New > File

• Select File > Project

40. What panel would you use to activate keyframes for an effect property?

Answers:

• The Effect panel.

• The Effect Controls panel.

• The Keyframe Effects panel.

• The Effect Properties panel.

41. What are dropped frames?

Answers:

• Dropped frames are frames that have not been selected for the final project

• Dropped frames are frames that have not been recorded, or captured

• Dropped frames are frames that have been recorded, or captured twice

• Dropped frames are frames that have been encrypted, and compressed

42. What does the tilde (~) key do?

Answers:

• Maximises Panels

• Saves File

• Undocks a panel

43. What text formatting can be changed in the Titler panel?

Answers:

• Font, font style, and type assignment

• Font, font shape, and type alignment

• Font, font effects, and title alignment

• Font, font style, and type alignment

44. Which effect is accelerated by CUDA in Premier Pro?

Answers:

• CUDA Warpilizer

• Warp Cudilizer

• CUDA Stabilizer

• Warp Stabilizer

45. When sorting icons in Icon view, what does the ???User Order??? sort option allow?

Answers:

• It allows users to sort icons in an order specified in the panel menu

• It allows users to sort icons in an order specified in the user preferences file

• It allows users to sort icons in any order they wish via drag and drop

• It allows users to sort icons in an order specified in the configuration file

46. What is the shortcut for the Rolling Edit tool?

Answers:

• N

• E

• M

• R

47. Which of these is not included in the project panel?

Answers:

• Set post frame

• Play/stop thumbnail

• All of these

• Thumbnail viewer

48. Capture shortcut is?

Answers:

• Ctrl+C

• F5

• C

• Shift

• F7

49. When choosing meta data to display in the Project panel menu, what types can you choose from?

Answers:

• Integer, Text, Real, Aristotelian

• Integer, Text, Real, Boolean

• Integer, Text, Real, Operator

• Natural, Text, Real, Boolean

50. If you wanted to include buttons in your title, where would you select them?

Answers:

• The Titler panel

• The Panel Actions menu

• The Title Actions panel

• The Button Actions panel

51. What is the hotkey to set the work area bar In point?

Answers:

• Shift + Ctrl + ]

• Alt + [

• Alt + ]

• Ctrl + I

52. When using the keying technique, what is being defined regarding a transparency?

Answers:

• Contrast value, or brightness value

• Contrast value, or sharpness value

• Contrast transparency, or brightness value

• Color value, or brightness value

53. What is an example of a GPU accelerated effect?

Answers:

• Encryption

• Brightness & Contrast

• Compression

• Encoding

54. What is the shortcut for the Ripple Edit Tool?

Answers:

• B

• A

• R

• C

55. What is the Shortcut for the Slip Tool?

Answers:

• S

• L

• Y

• P

56. What is an example of a Fixed effect?

Answers:

• Depth

• Saturation

• Volume

• Hue

57. When exporting from Final Cut Pro and importing to Premier Pro, what must happen to the source project before the import?

Answers:

• It must be deleted

• It must be closed

• It must be opened

• It must be exported

58. When you dock a panel, where has it been placed?

Answers:

• Adjacent to the existing group

• Below an existing group

• Inside an existing group

• On top of an existing group

59. How many Marker types are available?

Answers:

• 3

• 4

• 2

• 1

• 5

60. Which of these methods zooms in and out of the timeline?

Answers:

• Hold Shift and Scroll on the timeline

• Scroll the timeline

• Hold Alt and Scroll on the timeline

• Hold Ctrl and Scroll on the timeline

61. What provides information about nonspatial keyframes?

Answers:

• Keyframe graphs.

• Value graphs.

• Information graphs.

• Performance graphs.

62. When changing sequence settings, do they apply to the whole sequence?

Answers:

• No. Sequence settings can be divided as needed

• No. Just for the sequence you're working on

• Yes, but they can be changed after a sequence is created

• Yes, and they cannot be changed after a sequence is created

63. Can you export clips to standard EDL files?

Answers:

• No, however you can export them to Adobe Photoshop, then back to Premier Pro as EDL files.

• No. Only project files.

• Yes, but they have to be converted first.

• No, however they can be converted to project files.

64. When does audio appear in a clip trimmed for a split edit?

Answers:

• During its video

• Before its video

• Before the trimmed audio

• After its video

65. Which method allows you to scroll up and down the layers in the timeline?

Answers:

• Hold Ctrl and scroll with the mouse wheel over the timeline

• Hold Alt and scroll with the mouse wheel over the timeline

• Scroll the mouse wheel over the timeline

• Hold Shift and scroll with the mouse wheel over the timeline