Do you know that? 79% of Upwork-Elance freelancers work from home next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Design & Multimedia category

Test answers for Flash 2016

(224) Last updated: January 23
Elance • Design & Multimedia
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

224 Answered Test Questions:

1. Which of the following can be the state of a Flash button?

Answers:

• All of these

• Up

• Down

• Over

2. A Flash movie is organized in a timeline using:

Answers:

• Check marks

• Layers and frames

• Buttons

• Avatars

3. How do you save a PNG directly from flash?

Answers:

• Click on file-export-image

• Click on file-save as-PNG

• Click on file-export-selection

• Click on file-save as-template

4. What is the definition of an onion skin?

Answers:

• a feature that enables you to view the contents of multiple frames onscreen at the same time.

• a duplicate image

• none of these

• a transparent layer

5. What is the shortcut to view the actions panel?

Answers:

• F11

• F12

• F10

• F9

6. Flash exports vector...

Answers:

• .fla files

• .mov files

• .swf files

7. What is the shortcut to Paste in Place?

Answers:

• Ctrl (Cmd) + Shift + V

• Ctrl (Cmd) + V

• Shift + V

• V

8. Where can the oval primitive tool be found?

Answers:

• Within the rectangle tool

• Within the pen tool

• Within the pencil tool

• Within the ink bottle tool

• In the symbols window

9. When using the paint bucket, what does the gap size button allow you to do?

Answers:

• Changes the color of the fill

• Closes gaps around the area you want to fill

• Changes the width of the fill

• Creates gaps

10. How do you delete a frame?

Answers:

• Right click and select remove frame

• Right click and select cut frame

• Right click and select clear frame

11. What are the frames called that anchor a motion tween?

Answers:

• Anchor frames

• Still frames

• Key frames

• Static frames

12. True or False: Flash can segment or cut illustrations easily.

Answers:

• False

• True

13. What is a bitmap fill?

Answers:

• A denser fill

• A fill that uses an image file

• A gradient fill

• A pixelated fill

14. What is the shortcut key to adding a frame to the timeline?

Answers:

• Ctrl + F5

• Ctrl + Alt F5

• F5

• Ctrl + Shift F5

• Shift + F5

15. Under what menu can you find the grid options?

Answers:

• Edit

• Modify

• Window

• Commands

• View

16. Which is NOT a type of symbol?

Answers:

• Button

• Graphic

• Movie Clip

• Image

17. How do you create a symbol?

Answers:

• Triple click on the sidebar

• Right click and select convert to symbol

• Right click and select make symbol

• Double click on the object

18. What does the shortcut Ctrl(Cmd)+Shift+V do?

Answers:

• Paste in place

• Paste directly on top of the copied object

• Paste into a new file

• Paste at the top left of the stage

19. What is the first step to bringing a sound into your Flash file?

Answers:

• Import>Import to Library

• Import>Import to stage

20. What is the Action Script code to stop looping?

Answers:

• looping.stop()

• <>stop.looping

• stop.loop()

• stop()

• stop.looping<>

21. What does the lasso tool do?

Answers:

• It's used for selecting

• It catches smart objects

• It draws curved lines

• It draws straight lines

22. What does reducing the alpha of a color do?

Answers:

• Makes the color more transparent

• Reduces the omega

• Changes the saturation of the color

• Changes the hue of the color

23. What is the keystroke shortcut to access Flash help?

Answers:

• F2

• F1

• esc

• F4

24. What is the area that you create your work on called?

Answers:

• The canvas

• The work book

• The stage

• The template

25. How do you enable the movie to playback continuously?

Answers:

• F5

• Control>Test Movie

• Control>Loop Playback

• F6

26. What is the file extension for a compiled, exported file?

Answers:

• .fla

• .jpg

• .mov

• .swf

27. Where are symbols stored?

Answers:

• On the stage

• In the timeline

• In the swatches window

• In the library

• In the symbols window

28. Changing which of the following can make animations look smoother?

Answers:

• blank key frame

• frame rate

• layer

• symbols

29. Which three formats of image can you export?

Answers:

• PNG Image Bitmap

• PNG Jpeg GIF

• Jpeg PIXAR TIFF

• PIC TIFF Jpeg

30. What is a .swf file?

Answers:

• editable flash file

• a text file

• file with no images

• finished flash file

31. Which of the following shows the frames in a movie?

Answers:

• symbols

• properties panel

• scene

• timeline

32. Tweening is derived from the term:

Answers:

• Twitter

• In Between

• Tweeting

• Weening

33. What is the correct tween to animate an object from one position to another?

Answers:

• Glow Tween

• Motion tween

• Shape tween

• Action tween

34. How do you import sounds?

Answers:

• copy & paste

• drag from iTunes

• File > Import > Import To Library

• File>Import Sound

35. The process of making two or more objects become one is:

Answers:

• Housing

• Classifying

• Joining

• Grouping

36. True or False: Flash is a vector based animation tool.

Answers:

• True

• False

37. When using the pencil tool, what does stroke mean?

Answers:

• The style of the line

• The length of the line

• The colour of the line

• The thickness of the pencil line

38. What ways can animation be done in Flash?

Answers:

• motion tween

• all of these

• shape tween

• guided motion tween

39. What is onion skinning?

Answers:

• It allows you to see the frames before and after the layer you're on

• It draws the next frame for you

• It shows you what the next frame should look like

• It prepares French Onion Soup for you

40. When you break apart a symbol, what happens?

Answers:

• It breaks the symbol into four pieces

• It breaks the symbol in half

• It deletes the symbol

• The original elements of that symbol are separated

41. What are the three different types of symbols?

Answers:

• Graphic, Image, Bitmap

• Button, Action, Shape

• Movie clip, Button, Graphic

42. Flash is a tool for creating:

Answers:

• Draw graphics only

• Word processing

• Interactive and animated Web sites

• Images with Flashing properties

43. What color mode does Flash support?

Answers:

• RYB

• None

• RGB

• OPG

• CMYK

44. If you want to morph a shape into a different one, what should you do?

Answers:

• Usa a shape tween

• Use a motion tween

• Use an action tween

• Use a speed tween

45. What is frame by frame animation?

Answers:

• animation done with only one color

• none of these

• animation that requires only one keyframe

• animation in which objects change in each frame

46. Tweening allows you to go from one of these to another:

Answers:

• Images

• Objects

• Movies

• Keyframe

47. True or False: You can apply code to buttons in Actionscript 2?

Answers:

• True

• False

48. When resizing an object, what do you hold down to maintain the objects aspect ratio?

Answers:

• Shift

• Ctrl

• Alt

• Tab

49. A layer in a Flash movie is divided into:

Answers:

• Cells

• Frames

• Sublayers

• Chunks

50. A user can self-create a motion preset and save it for use at another time.

Answers:

• False

• True

51. How do you get an image onto the stage?

Answers:

• File, get image

• File, import to stage

• File, open image

• file, show image

52. How do you show guides on the stage?

Answers:

• Right click and select show guides

• They are transient, waifish beasts impossible to predict or control

• You create them yourself using the line tool

• They are always there

53. What is the name of the tool used to resize an image on the stage?

Answers:

• Text Tool

• Hand Tool

• Rectangle Tool

• Free Transform Tool

54. Under which menu would you find guides?

Answers:

• Insert

• Edit

• View

• Window

55. Flash handles these types of objects:

Answers:

• Graphics

• Buttons

• Movie clips

• All of these

56. The Flash environment involves the use of a:

Answers:

• Plumline

• Strobe light

• Timeline

• Group of actors

57. Keyframes are used to:

Answers:

• Add new toolbars to the workspace

• Keep track of all objects in a library

• Define changes in animation

• Identify keywords in code

58. What kind of coding does Flash use?

Answers:

• XHTML

• Actionscript

• HTML

• CSS

• DHTML

59. What express key do you press to play your timeline?

Answers:

• Backspace

• Ctrl

• 1

• Enter

• Shift

60. You can change the shape of an object using:

Answers:

• Imported html code

• Creating a new function each time

• Lengthy blocks of code

• Shape tweening

61. What does the eyedropper tool do?

Answers:

• Blurs your work

• Allows you to pick a color

• Makes you work clearer

• Draws a picture of an eye

62. Which properties are set when creating your movie?

Answers:

• All of these

• Frame rate

• Background color

• Dimensions and ruler units

63. True or False: Flash can create animations.

Answers:

• True

• False

64. What are swatches?

Answers:

• A type of symbol

• A type of tween

• A type of frame

• Different options of colors

65. Action in a movie is generally controlled using this:

Answers:

• ActionScript

• Jscript

• html

• xml

66. The area that displays the movie you are working on is the:

Answers:

• Canvas

• Desktop

• Stage

• Toolbar

67. What is Flash primarily used for?

Answers:

• Creating print ads and other print documents

• Laying out documents

• Creating animations or interactive media

• Creating websites

• Designing logos

68. What is the format of a Flash file before publishing?

Answers:

• .xml

• .html

• .fla

• .Flashy

69. What is FPS?

Answers:

• file per stage

• file project saved

• frames per second

• frames per stage

70. What is a vector?

Answers:

• An expert in creating Flash movies

• High-quality graphic that can be scaled to any size without losing quality or clarity

• A tool used to select elements

• A blending option

71. How do you create straight lines when using the pencil tool?

Answers:

• By holding down ctrl

• By holding down shift

• By holding down Alt

• You can't

72. What is the keystroke command to save the file?

Answers:

• F5

• Cmd + Option S

• Cmd S

• Option S

73. What does FPS stand for?

Answers:

• Fragments per second

• Fractions per second

• Factions placed second

• Frames per second

74. Which three formats can Flash export to?

Answers:

• Bitmap sequence, JPEG sequence, Image Sequence

• AfterEffects, SWF Movie, Premiere

• QuickTime, PIXAR, TIFF sequence

• SWF movie, Quick time, PNG sequence

75. Which panel allows you to change the background color?

Answers:

• document properties panel

• action script panel

• assets panel

• insert panel

76. How do you show the grid?

Answers:

• You can't

• Right click and select show grid

• Click view then grid and select show grid

77. What is the Adobe Media Encoder?

Answers:

• An encryption option for your SWFs

• A program for converting media into Flash appropriate formats.

• A tool to make HTML code from animations.

• None of these

78. Which of the following is true of Flash?

Answers:

• It is a movie editor

• It is very stable in Web browsers

• It is a drawing tool

• All of these

79. Which item can be made in the Library?

Answers:

• New Symbol

• All of these

• New Font

• New Video

• New Folder

80. What two options can you change on the brush tool?

Answers:

• Texture and Width

• Shape and Size

• Shape and Texture

• Size and Texture

81. How do you import an image into the image library?

Answers:

• copy & paste

• File>Import>Import to Library

• File>Import Image

• File>Open

82. What is the definition of input the text field?

Answers:

• text that is pasted

• text importing from a word document

• text that moves

• text that allows user input

83. Flash can create the following in a small animated movie:

Answers:

• Buttons

• Banners

• All of these

• Menus

84. Which of the following is an Eraser Mode?

Answers:

• Erase Fills

• Erase Inside

• Erase Lines

• All of these

85. A movie with which fps setting will play back the fastest?

Answers:

• 36fps

• 24fps

• 12fps

• 8fps

86. Which tool can you use pressure on?

Answers:

• Pen

• Pencil

• Lasso

• Brush

87. Which of the following is used to make a circle into a rectangle?

Answers:

• gravity effect

• mask

• morphing

• shape tween

88. What types of video formats can Flash play?

Answers:

• MPEG

• all of these

• F4V

• FLV

89. What is the keystroke shortcut to show paste in place?

Answers:

• Ctrl (Cmd) + V

• V

• Ctrl (Cmd) + Shift + V

• Shift + V

90. What is the difference between a frame and a key frame?

Answers:

• You can draw in a key frame

• Key frames are locked

• You can't delete a key frame

91. What is the definition of static text?

Answers:

• text that does not change

• text that is underlined

• none of these

• text with a strikeout line going through it

92. What is the timeline?

Answers:

• It's the place where you create change over time.

• It shows the timing between Flash releases

• It shows you how long you've been working

• It times how long you take to do certain tasks

93. How do you change the opacity of a symbol?

Answers:

• Properties-colour effect-style-reduce the brightness

• Properties-colour effect-style-reduce the alpha

• Properties-colour effect-style-reduce the opacity

94. Which is NOT a text type option?

Answers:

• Static Text

• Input Text

• Marquee Text

• Dynamic Text

95. What is the term used to allow for joint like animation?

Answers:

• mimc

• stick figure

• none of these

• bones

96. How do you show the timeline?

Answers:

• Right click and select show timeline

• Click on window then timeline

• click on edit and show timeline

97. How do you seperate the objects of a symbol you've created?

Answers:

• Triple click on the symbol

• Right click and select break apart

• Double click on the symbol

• Right click and select separate

98. What is the command to preview an animation in swf format?

Answers:

• F1

• Cmd (Ctrl) + Option (Alt) + Return (Enter)

• Option (Alt) + Return (Enter)

• Cmd (Ctrl) + Return (Enter)

99. Which of the following are acceptable formats in which to export a movie?

Answers:

• Quicktime

• Animated GIF

• swf movie

• all of these

100. What is the keystroke shortcut to delete a frame?

Answers:

• F5

• F7

• shift + F5

• F6

101. Pen, Line, Arrow and Eyedropper are all tools found in:

Answers:

• The toolbox

• The Tools bar

• The Makeup Case

• The Edit menu

102. What is the definition of syntax?

Answers:

• rules of a language

• body of text

• none of these

• line of html code

103. A group of symbols used in a movie are stored in the:

Answers:

• School library

• Stage library

• Symbol library

• Movie library

104. What is the keystroke shortcut to break a symbol apart?

Answers:

• Shift + B

• Cmd + B

• B

• none of these

105. Tint tweening allows you to:

Answers:

• Move quickly through the timeline

• Change the size of the object

• Change the color of an object

• Select multiple objects at once

106. What are the three modes that you can you use on the pencil tool?

Answers:

• Straighten, Smooth, ink

• Ink, Texture, 2B

• HB, B, 2B

• Texture, smooth, ink

107. How do you create a mask layer?

Answers:

• Right click on the layer and select show masking

• Right click on the object in the layer and select mask

• Right click on the layer and select mask

108. How do you lock guides?

Answers:

• Click on 'Window' and 'Lock Guides'

• Click on 'View' and 'Guides' and 'Lock Guides'

• Double click the hand tool

• Click on 'Edit' and 'Lock Guides'

• Click on 'Edit' and 'Guides' and 'Lock Guides'

109. Where is the onion skin outlines button located?

Answers:

• In the transform window

• In the property inspector

• In the library

• In the onion skins window

• In the timeline window

110. Which of the following is not a type of symbol?

Answers:

• Button

• Graphic

• Movieclip

• Shape

111. What type of symbol would you use for a collection of static objects?

Answers:

• Graphic

• Movie clip

• Button

• Image

112. If you draw a circle in Flash, you create:

Answers:

• Fill only

• Two objects: outline and fill

• Outline and fill as one object

• Outline only

113. How do you get each element of a symbol onto a separate layer?

Answers:

• Manually copy and paste each element onto separate layers

• Right click and select put in layers

• Right click and select distribute to layers

• Right click and select paste in layers

114. The bandwidth profiler displays all of the following EXCEPT:

Answers:

• bandwidth

• size

• dimensions

• browser

115. The lasso tool is not able to select just a portion of what?

Answers:

• A brushed shape

• A pencil line

• An outline

• Text

• A shape

116. When using the line tool, how do you create lines at 45 degree angles?

Answers:

• By holding down shift

• By holding down alt

• You can't

• By holding not ctrl

117. What is the keystroke shortcut to bring a shape forward?

Answers:

• Shift + F3

• Cmd + F

• Cmd + up arrow

• Cmd + down arrow

118. Where do you go to change the background color?

Answers:

• Click on 'Modify' and 'Canvas' and 'Background Color

• Click on 'Edit' and 'Background' and 'Color'

• Use the paint bucket tool

• Click on 'Modify' and 'Background' and 'Background Color'

• Document properties window

119. What is the keyboard shortcut to step forward one frame?

Answers:

• comma (,)

• Ctrl (Cmd) + F8

120. Layers in a Flash movie can be:

Answers:

• All of these

• Added

• Deleted

• Edited

121. What happens when you put one shape on top of another?

Answers:

• The bottom shape cuts off the overlapped area from the top shape

• The top shape cuts off the overlapped area from the bottom shape

• The top shape changes color to match the bottom shape

• The outline on the top shape changes color to match the outline on the bottom shape

• The bottom shape will be deleted

122. Where are the light gray frames located on the timeline?

Answers:

• Every 15 frames

• Every 5 frames

• Every 10 frames

• Every 3 Frames

• Every 8 Frames

123. What is the easy keystroke shortcut to ungroup a set of symbols?

Answers:

• Ctrl (Cmd) + Shift + G

• Ctrl (Cmd) + G

• G

• Shift + G

124. What is the pen tool used for?

Answers:

• To create fonts

• To draw shapes

• To draw smart objects

• To draw precise paths

125. Where can you find the convert anchor point tool?

Answers:

• Within the subselection tool

• Within the pen tool

• Within the selection tool

• Within the ink bottle tool

• Within the eraser tool

126. What four 'frames' are given to each button?

Answers:

• Up, Hover, Click, and Hit

• Static, Hover, Click, and Area

• Up, Over, Down, and Hit

• Up, Over, Press, and Hit

• Up, Over, Down, and Area

127. Where can you change the frame rate?

Answers:

• In the Property Inspector

• In the transform window

• In the library

• In the frame rate window

• In the info window

128. How do you change the aspect ratio of the stage?

Answers:

• Click on modify-document

• Click on window-info

• Click on file-page setup

129. What is the keystroke shortcut to show library panel?

Answers:

• Shift + L

• Ctrl (Cmd) + L

• L

• F3

130. Double clicking on a shape will do what?

Answers:

• Select the shape

• Select the shape and its outline

• Open the shape as a symbol

• Select the shape's outline

131. Which of the following is not a way to test the success of a shape tween?

Answers:

• Ctrl+ T

• Ctrl+ ENTER

• Control>Test Movie

• Control>Play

132. What is the keystroke shortcut to show transform panel?

Answers:

• Cmd/Ctrl + T

• T

• F4

• Shift + T

133. What is the hotkey for Inserting a keyframe?

Answers:

• Ctrl + 6

• F5

• F8

• Ctrl + K

• F6

134. Which is NOT an available color type?

Answers:

• Vector

• Solid

• Bitmap

• Radial (Gradient)

• Linear (Gradient)

135. What is ease in?

Answers:

• When a tweened object moves slower at the start of a tween

• When a tweened object moves faster at the start of a tween

• When a tweened object moves at a constant speed at the start of a tween

136. Which of the following sound formats are supported by Flash in both Windows and MAC?

Answers:

• all of these

• mp3

• WAV

• Sun AU

137. A new Timer object will begin counting when...

Answers:

• you initialize it

• you create it

• you enter a time value

• you call it's start() method

138. What is the shortcut key for converting an object to a symbol?

Answers:

• No shortcut.

• Ctrl(Cmd) + F9

• F8

• F9

• Ctrl(Cmd) + F8

139. When creating a flash file for mobile units, what player version is used?

Answers:

• Adobe AIR

• Quicktime

• Flash Player

• Shockwave Player

140. What is the keystroke shortcut to magnify 100%?

Answers:

• Cmd + M

• F1

• Cmd + 1

• Option + 1

141. How do you select certain points on a line you have drawn?

Answers:

• By using the subselection tool

• By writing a script

• By using the selection tool

• By wishing upon a star

142. What cannot go in a library folder?

Answers:

• Symbols

• Layers

• Images

• Bitmaps

• All of the above can go in a folder.

143. Where do you find the gradient color option?

Answers:

• When clicking on the paint bucket tool

• In the swatches bar

• In the option menu

• In preferences

144. What is the keystroke shortcut to debug movie?

Answers:

• Cmd/Ctrl + B

• Cmd/Ctrl + D

• D

• Cmd/Ctrl + Shift + Enter

145. Which has never been a tween option throughout Flash history?

Answers:

• Path

• Classic

• Shape

• Motion

146. Where can you set the JPEG quality for the document?

Answers:

• Click on 'Edit' and 'Preferences'

• In the publish settings

• Click on 'Edit' and 'Graphic Quality'

• Click on 'File' and 'Document Settings' and 'Quality'

• Click on 'Modify' and 'Document Settings' and 'Graphic Quality'

147. What is the keystroke shortcut to step backward one frame?

Answers:

• F6

• comma

• space bar

• Shift + F6

148. Regardless of what you draw, what does the brush tool make?

Answers:

• An outline

• A path

• An anchor point

• A shape

• A bitmapped graphic

149. When saving as a sequence, what is the ratio of files to frames?

Answers:

• 1 file per 10 frames

• 1 file per 5 frames

• 1 file per 12 frames

• 1 file per frame

• 1 file per 3 frames

150. Which piece of Actionscript 2.0 can be used for buttons?

Answers:

• btn.MouseEvent();

• addEventListener(MouseEvent.

• fl.events.SliderEvent;

• on(rollOver){

• stop();

151. What does deploy flash mean?

Answers:

• none of these

• files are put into action

• files are saved

• files needed for publishing are created

152. Which piece of Actionscript 3.0 coding is used for buttons?

Answers:

• on(rollOver){

• on(release){

• stop();

• addEventListener(MouseEvent.

• btn.MouseEvent();

153. What is the shortcut to step backward 1 frame?

Answers:

• Left Arrow

• .

• ,

• Page Down

154. Double clicking on a shape's outline will do what?

Answers:

• Select the entire outline

• Open the outline as a symbol

• Select the shape fill

• Select the shape and it's outline

155. What is the keystroke shortcut to rewind?

Answers:

• Shift + Comma

• Shift +F6

• F5

• comma

156. What is the keystroke shortcut to import to stage?

Answers:

• Cmd + S

• Cmd + R

• S

• Shift + F3

157. The shortcut for inserting a blank key frame on the timeline is...

Answers:

• Ctrl+F7

• F6

• Shift+F6

• F7

• Ctrl+F6

158. What is the keyboard shortcut to add a blank key frame?

Answers:

• F6

• F3

• F5

• F7

159. What is the keystroke shortcut to snap to grid?

Answers:

• Cmd + Shift + '

• F4

• Cmd +'

• Option + '

160. What is the default value of the quality of an image exported to JPEG?

Answers:

• 80

• 75

• 100

• 90

• 70

161. In what window is the add motion guide button located?

Answers:

• Timeline

• Info

• Properties

• Actions

• Align

162. From which panel do you add flash.text?

Answers:

• Behaviors

• Layers

• Project

• Actions-Frame

163. What is the keystroke shortcut to hide all panels?

Answers:

• Ctrl (Cmd) + F4

• F6

• F1

• F4

164. What is the ink bottle tool used for?

Answers:

• It creates an outline on a shape

• It is an alternative to the pen tool

• It is used to move between frames

• It tattoos symbols onto the stage

• It is used to fill the inside of a shape with color

165. What is the shortcut to step forward 1 frame?

Answers:

• .

• /

• Right Arrow

• ,

166. What is the keystroke shortcut to clear keyframe?

Answers:

• Cmd + F6

• Option +F5

• Shift + F6

• F6

167. Where do you need to embed fonts you plan on using?

Answers:

• In a text field off-screen with every character typed into it

• In at least one dynamic text field

• In every text field you want to use it

• On the main timeline

168. Where are the subscript/superscript options located?

Answers:

• In the Property Inspector

• In the characters window

• In the timeline window

• In the library

• In the transform window

169. How do you import video?

Answers:

• File> Import> Import to stage

• File> Import> Import Video and File> Import> Import to stage

• All of These

• Insert> Video

• Insert> Media> Video

170. What window would you use to change the document size?

Answers:

• Size

• Parameters

• Property Inspector

• Transform

• Layers

171. Which shortcut lets you hide all of flash panels aka "expert view"

Answers:

• F5

• F4

• Ctrl+Shift+F5

• Ctrl+E

172. How do you preview your animation?

Answers:

• File -> Publish Preview

• None of these

• File -> Test Animation

• View -> Render Preview

173. In order to create a hollow text effect you must do which of the following?

Answers:

• select text tool

• nothing

• convert into movie clip symbol "mc"

• save file

174. To copy fill and stroke attributes from objects, use the:

Answers:

• Selection tool

• Copier tool

• Paint Bucket tool

• Eyedropper tool

175. True or False: You can apply code to buttons in Actionscript 3.

Answers:

• True

• False

176. What is the keystroke shortcut to create bold text?

Answers:

• B

• Option +B

• Cmd +B

• Cmd + Shift + B

177. How do you write a note in the timeline?

Answers:

• Right click in the timeline a select write note

• Create a key frame double click on the key frame and write the note

• You can't

• Properties, label, name and write // then our note

178. What does Ctrl+Shift+D do to selected objects in the stage?

Answers:

• Hides the selected objects

• Distributes objects to layers

• Duplicates the selected objects

• Break apart objects

179. What does double clicking the zoom tool do?

Answers:

• It does nothing

• It zooms the document to 100%

• It opens the zoom options window

• It zooms the document to fit the work area

• It zooms the document to 50%

180. Filters are NOT applicable to which?

Answers:

• Text

• Shapes

• Movie Clips

• Buttons

181. How do you show rulers?

Answers:

• Click on 'View' and 'Rulers'

• Click on 'View' and 'Guides' and 'Rulers'

• Click on 'Edit' and 'View' and 'Rulers'

• Click on 'Window' and 'View' and 'Rulers'

• Click on 'Modify' and 'Rulers'

182. Which one of the 3 symbols types can not be accessed through action script ?

Answers:

• All can be accessed.

• graphics

• movie clip

• button

183. Where can you find the Scenes panel?

Answers:

• Window>Other Panels

• Window>Components

• Window>Common Libraries

• Window>Scenes

184. If you have multiple objects on the canvas and you want to create a new layer for every object, whats the easiest way to do it ?

Answers:

• Modify > Timeline > Distribute to Layers

• select all > right click > distribute to layers

• File > export > move to unique layers.

• Edit > Timeline > distribute to layers

185. Which is NOT a sound file format supported by Flash?

Answers:

• MP3

• Sun AU

• AIFF

• MIDI

• WAV

186. What is the keystroke shortcut to lock guides?

Answers:

• Option + L

• Cmd + G

• L

• Cmd+Option + ;

187. When using ease on a tween, what is the correct number you'd use  for ease out?

Answers:

• 0

• minus 100

• Minus 50

• plus 100

188. The shortcut for rulers to appear on the stage is

Answers:

• Ctrl+Alt+Shift+R

• Ctrl+Alt+R

• Ctrl+R

• Ctrl+Shift+R

• Alt+Shift+R

189. What is the Shortcut to export the current Movieclip?

Answers:

• Ctrl (Cmd) + Alt (option) + Enter

• Alt (option) + Enter

• Ctrl (Cmd) + Enter

• Ctrl (Cmd) + Shift + Enter

190. What is the keystroke shortcut to magnify 800%

Answers:

• Cmd + B

• M

• Option + M + 8

• Cmd +8

191. What is the keystroke shortcut to show behaviors panel?

Answers:

• F5

• Shift + F3

• F4

• F3

192. What can the Bone tool be used with?

Answers:

• Drawing Objects

• Movie Clips and Buttons

• Symbols

• Shapes

• Symbols and Shapes

193. What is the easy keystroke shortcut to bring a shape backwards?

Answers:

• Option + Shift + down arrow

• F5

• shift + down arrow

• Option + down arrow

194. Which is NOT a 'Save' or 'Export' format?

Answers:

• JPEG Sequence

• WAV Audio

• MP3 Audio

• PNG Sequence

• Flash Document

195. Which is NOT a snapping option?

Answers:

• Snap to Align

• Snap to Grid

• Snap to Guides

• Snap to Pixels

• Snap to Shape

196. What is the keystroke shortcut to optimize a shape?

Answers:

• Option + =

• C

• Cmd + Shift + Option + C

• Cmd + Option + Shift + C

197. What is the keyboard shortcut to duplicate a shape?

Answers:

• Cmd (Ctrl) + click & drag

• Cmd (Ctrl) + D+S

• Shift + click & drag

• Cmd (Ctrl) + click

198. Which library is used in Flash CS6 to export your scene and your library to HTML5?

Answers:

• Jquery

• FlashJS

• CreateJS

• StageJS

199. Which is NOT true about Actionscript 3.0?

Answers:

• Actionscript 3.0 is faster than Actionscript 2.0

• Actionscript 3.0 is newer than Actionscript 2.0

• Actionscript 3.0 requires less strict coding than Actionscript 2.0

• Actionscript 3.0 codes tend to be longer than Actionscript 2.0 codes

• Actionscript 3.0 focuses more on Object Oriented Programming

200. What is the keystroke shortcut to play in the timeline?

Answers:

• F5

• space bar

• shift

• enter

201. What is the keystroke shortcut to create a new symbol?

Answers:

• Shift + F8

• F8

• Option + F8

• Cmd (Ctrl) + F8

202. Motion tweens can be applied to which of the following?

Answers:

• symbol instances

• text fields

• symbol instances & text fields

• objects

203. Where is the gradient transform tool located?

Answers:

• Within the paint bucket tool

• Within the brush tool

• In the gradients window

• Under the free transform tool

• Within the ink bottle tool

204. What is the keystroke shortcut to show align panel?

Answers:

• A

• Cmd +A

• K

• Cmd + K

205. What type of line indicates a shape tween in the timeline?

Answers:

• no line

• solid line

• dashed line

• solide line arrow

206. What do XML namespaces do?

Answers:

• They identify errors within the Actionscript code

• They add properties to an object

• They identify the data of an object

• They name scenes within the document

• They identify the properties of a symbol

207. How do you turn on Outlines mode?

Answers:

• Click on 'Control' and 'View' and 'Outlines'

• Click on 'Edit' and 'Mode' and 'Outlines'

• Click on 'View' and 'Preview Mode' and 'Outlines'

• Click on 'View' and 'Outlines'

• Click on 'File' and 'Mode' and 'Outlines'

208. Which is NOT a window mode option in the publish settings?

Answers:

• Window

• Transparent Window

• Opaque Windowless

• Transparent Windowless

209. How do you show a single layer as an outline?

Answers:

• This is not possible

• Click on 'View' and 'Outlines'

• Click on the colored box on the desired layer

• Check the outline box in the properties window

• Right click on the layer name and select 'Outline'

210. What is the keystroke shortcut to end debug session?

Answers:

• Option + F12

• F12

• Cmd + F12

• Cmd + 1

211. Tools for creating and editing images can be found in the:

Answers:

• Lunchbox

• Tools palette

• Toolbox

• Tool panel

212. What does double clicking the hand tool do?

Answers:

• It aligns the document to the left of the work area

• It switches to the selection tool

• It zooms the document to fit the work area

• It zooms the document in 100%

• It turns into the scissors tool

213. Which is not used for converting XML to strings or formatting objects?

Answers:

• ToString ()

• Normalize ()

• SetSettings ()

• SetNamespace ()

• ToXMLString ()

214. What is the Bind Tool used with?

Answers:

• Symbols

• Shapes

• Shapes and Symbols

215. A slide screen is designed for which of the following?

Answers:

• sequential presentation

• non-linear form based application

• any screen based document

• all of these

216. Which workspace does not exist in Flash?

Answers:

• Animator

• Designer

• Essentials

• Web

• Small Screen

217. What color palettes are available in Flash?

Answers:

• RGB & HSB

• CMYK

• RGB only

• Web safe RGB

218. Where do you go to view only the current scene as a playable movie in a separate window?

Answers:

• Click on 'Control' and 'Test Movie'

• Click on the test scene button in the timeline

• Click on 'Control' and 'Test Scene'

• Click on 'View' and 'Scene'

• Click on 'Window' and 'Scene'

219. Where is the snap to objects button located?

Answers:

• In the transform window

• In the timeline window

• On the bottom of the toolbar

• In the properties window

• In the align window

220. What is the easy keystroke shortcut publish a movie?

Answers:

• Cmd + F12

• Shift + T

• Shift + F12

• F12

221. Where do you find the font mapping options?

Answers:

• Within the 'Edit' menu

• Within the 'Commands' menu

• Within the 'File' menu

• Within the 'Modify' menu

• Within the 'View' menu

222. What is the keystroke shortcut to show the document settings box?

Answers:

• Cmd / Ctrl + D

• Cmd / Ctrl + J

• D

• J

223. What is the shortcut to insert a new EMPTY FRAME in the timeline

Answers:

• F6

• F5

• F4

• F7

224. What is the keystroke shortcut to show swatches panel?

Answers:

• Cmd + S

• Cmd + F9

• F9

• Option + F9