Do you know that? Always sketch out your ideas first before designing on the computer. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Design & Multimedia category

Test answers for Blender 2016

(132) Last updated: January 22
Elance • Design & Multimedia
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

132 Answered Test Questions:

1. How can you add vertices in edit mode?

Answers:

• Select a mesh, press the SHIFT key and the left mouse button

• Deselect all mesh, press the CTRL key and the left mouse button

• Press the SHIFT key and the right mouse button

• Press the CTRL key and the right mouse button

2. What kind of things can you do with Blender?

Answers:

• Games and applications

• Video compositing

• Renderings

• Games, applications, renderings, video compositing and more

3. How do you connect two vertex with an edge?

Answers:

• Select the vertex and press the V key

• Select the vertex and press the E key

• Select the vertex and press the SPACE key

• Select the vertex and press the F key

4. What is the 3D view used for?

Answers:

• Video editing

• Watch a film

• List of all 3D objects in the scene

• Modeling and animation

5. How do you duplicate selected 3D objects?

Answers:

• Press the SHIFT and Y keys

• Press the SHIFT and D keys

• Press the SHIFT and C keys

• Press the SHIFT key

6. What is a Torus?

Answers:

• A tool to deform a mesh

• A special Blender's material

• A tool to split a mesh

• A 3D primitive that looks like a donut

7. What render engines can you use with Blender?

Answers:

• Only LuxRender

• Only Yafaray

• Only Aqsis Renderer

• Yafaray, LuxRender, Aqsis Renderer and more

8. How do you scale selected 3D objects?

Answers:

• Press the R key and move the mouse

• Press the S key and move the mouse

• Press the F key and move the mouse

• Use the mouse wheel

9. How do you add plug-ins in Blender?

Answers:

• Copy the plug-in within the Blender's folder

• Install it through the Blender's User's Preferences, and click on Install Add-On

• Right mouse click on the plug-in file and select Install to Blender

• Drag and drop the plug-in file in the viewport

10. What do you use modifiers for?

Answers:

• Animate a mesh

• Delete a mesh

• Modify a mesh or other object in some way

• Apply a texture to a mesh

11. Can you do video compositing with Blender?

Answers:

• Only with jpg images

• Yes

• No

• Only with avi videos

12. How do you rotate selected 3D objects?

Answers:

• Press the SPACE key and move the mouse

• Press the J key and move the mouse

• Press the R key and move the mouse

• Press the right mouse button

13. What systems does Blender support?

Answers:

• Mac, Windows, Linux and more

• Only Mac

• Only Windows

• Only Linux

14. What scripting language does Blender use?

Answers:

• Mel

• Perl

• Python

• JavaScript

• Java

15. Can you create animations with Blender?

Answers:

• Yes

• Only on computer with an Intel processor

• No

• Only with an external plug-in

16. What are vertices?

Answers:

• Lines in 3D space that form the basis of a mesh

• Tools used to modify an object

• Single points in 3D space that form the basis of a mesh

• Hidden 3D objects

17. How do you delete selected 3D objects?

Answers:

• Press the mouse wheel

• Press the X key or the Delete key

• Press the D key

• Press the SHIFT+X keys

18. What is the programming language for scripting in Blender?

Answers:

• C

• Python

• Php

• JavaScript

19. What are edges?

Answers:

• Lines of connection between objects

• The name of a visual filter to get a cartoon style

• The 3D points that connect different 3D objects

• Lines of connection between interconnected vertices

20. What is the UV/Image editor used for?

Answers:

• Edit Nodes

• UV mapping of polygonal geometry only

• Textures painting only

• Map UV of polygonal geometry, paint textures, backdrop for node editing and preview renderer

21. How do you switch the view to the camera one?

Answers:

• Press the 0 key on the numpad

• Press the SPACE key

• Press the C key

• Press the 7 key on the numpad

22. How do you extrude a selected face?

Answers:

• Press the B key

• Press the E key

• Press the W key

• Press the J key

23. How do you enter in edit mode?

Answers:

• Press the TAB key

• Press simultaneously the right and left mouse buttons

• Press the right mouse button

• Press the left mouse button

24. Can you show a background image within the 3D view?

Answers:

• Only if the image is a jpg

• Only if the image isn't bigger than 512x512

• No

• Yes

25. Can you render single layers in Blender?

Answers:

• Only if the number of the objects in the scene isn't more than 30

• Yes

• No

• Only if the objects in the scene are textured

26. How do you select all visible objects present in the scene?

Answers:

• Press the SPACE key

• Click with the left mouse button on the 3D view

• Press the A key

• Press the mouse wheel button

27. How do you select a 3D object?

Answers:

• Press the right mouse button on the 3D object

• Move the mouse on the 3D object

• Put the cursor on the object and press the Space key

• Press the link mouse button

28. When you are in pose mode, you:

Answers:

• Add vertices

• Transform bones

• Add textures

• Transform materials

29. What is the node editor for?

Answers:

• Compositing, Material and Texture editing.

• Texture editing

• None of these options

• Compositing

30. Which image format do you use to get transparency in your model?

Answers:

• Ogg Theora

• Bitmap

• Jpg

• Png

31. What are NURBS good for?

Answers:

• Create complex video compositions

• Smooth a selected 3D object

• Create subjects consisting largely of smooth and curved surfaces

• Paint textures directly on a mesh

32. What is Floor constraints used for?

Answers:

• Causes an object to animate along a Curve Path

• Merge a cube with a plane mesh

• Copy the location of the target object to the constrained object

• Keep an object from moving beyond an imaginary plane, on any axis

33. What is an Armature?

Answers:

• Tool to protect a mesh from accidental modifications

• Tool to protect a mesh from collisions

• Blender's layout structure

• The skeletal structure in Rest Position

34. What is mesh editing?

Answers:

• Refers to the act of painting the texture directly to a 3D object

• Refers to the act of manipulating the texture of a mesh, or polygon-based object

• Refers to the act of moving the object in the 3D view

• Refers to the act of manipulating the data of a mesh, or polygon-based object

35. What are faces?

Answers:

• Textures of a 3D object

• Meshes in 3D space

• The part of a mesh where three or more vertices are joined together by edges

• The part of a mesh where three or more objects are joined together

36. How can you hide a selected 3D object?

Answers:

• Press the right mouse on the 3D object and select the voice -Hide-

• Press the H key

• Press the SPACE key

• Press the Z key

37. What is the shortcut to rotate an object?

Answers:

• Cmd / Ctrl + R

• Shift + R

• Cmd / Ctrl + T

• T

• R

38. How do you display completely all objects in the visible layer and centered in the window?

Answers:

• Press the HOME key

• Press the INSERT key

• Press the PAGE DOWN key

• Press the PAGE UP key

39. Where can you edit custom shortcuts?

Answers:

• In the NLA editor

• In the properties window

• In the 3D view

• In the preferences window under the Input tab

40. How do you make a texture visible on both sides of a plane?

Answers:

• Select all the vertex in edit mode and rotate them in the Z axis

• Duplicate the plane and rotate it in the Z axis

• Right mouse click on the plane and select Make Both Sides Visible from the menu

• Select the face of the plane and activate the Two-Side option in the Object Data panel

41. The Node Editor is used to:

Answers:

• Edit the connection between two meshes

• Edit material, composite and texture nodes

• Edit an armature

• Edit the constraints of the selected object

42. How do you stablish the influence of a bone on a vertex?

Answers:

• Weight map

• UV map

• Normal map

• Bump map

43. How do you move selected 3D objects?

Answers:

• Press the G key and move the mouse

• Move the mouse

• Press the M key and move the mouse

• Press the O key and move the mouse

44. How do you move selected objects to a layer?

Answers:

• Press the M key and select the layer

• Press the O key and select the layer

• Press the L key and select the layer

• Press the S key and select the layer

45. in the 3D view, what key brings up the dynamic search menu that allows you to quickly access tools ?

Answers:

• TAB

• SPACEBAR

• F1

46. How do you proceed if you want to animate a character?

Answers:

• Modify the mesh and press the Space key to record the key position.

• Right click on the character and move the mouse. Then record the key position.

• Press the Tab key and move the single vertices. Then record the key positions.

• Animate the single bones and record the key positions.

47. What do you use pivot modes for?

Answers:

• Determine which part of the selected object is hidden

• Determine in which part of 3D space the objects can be translated and scaled

• Determine which part of 3D space is considered to be at the center of the rotation or scale of a selected object

• Determine which part of 3D space is considered to be at the center of the 3D view

48. You use the Composite Node to:

Answers:

• Define how bones are linked

• Define how two mesh can be merged

• Define what should happens when a bone animation is over

• Define the output for Rendering

49. What are Lattice objects used for?

Answers:

• Merge two meshes

• Connect selected objects

• Create fluid simulation

• Deform other objects

50. Which modifier helps you quickly reduce the polygon count of an object?

Answers:

• decimate

• subsurface

• bevel

51. How do you automatically add a number to the end of your .blend filename?

Answers:

• Press the S key in the Save As window

• Press the V key in the Save As window

• Press the N key in the Save As window

• Press the + key in the Save As window

52. How do you reset the UV map of a mesh?

Answers:

• Select all faces, press the G key and select "Reset" from the menu

• Select all faces, press the U key and select "Reset" from the menu

• Select all faces, press the V key and select "Reset" from the menu

• Select all faces, press the M key and select "Reset" from the menu

53. How can you show the 3D objects in wireframe?

Answers:

• Press the G key on the 3D view

• Press the G key on the 3D object

• Press the W key on the 3D object

• Press the Z key on the 3D view

54. What do you use constraints for?

Answers:

• Merge two or more 3D objects

• Move and rotate an object in 3D space

• Limit or enhance how an object can move or rotate in 3D space

• Move, rotate, scale, and reset object's position

55. How do you create a circular movement of the camera around an object?

Answers:

• Attach the camera to a circular path and add the constrains to follow the path and track the object

• Select the camera, then the object and then press the C key

• Add the constrain Move Around An Object to the camera

• Right Mouse Click on the camera and select Follow the object from the context menu

56. What is the relationship between Vertices, Edges, and Faces?

Answers:

• Vertices are made with Edges and Faces

• Each texture of the selected 3D object is part of the whole

• None

• Each type of polygonal sub-object type is part of the whole

57. How do you create a group?

Answers:

• Select two or more objects, then press the CTRL and G keys

• Select two or more objects, then press the number of the group on the keypad

• Select two or more objects, then press the SHIFT and G keys

• Select two or more objects with the right mouse button

58. How do you add a keyframe to the selected object?

Answers:

• Press the F key

• Press the K key

• Press the I key

• Press the A key

59. How do you show the Add menu?

Answers:

• Press the CTRL and A keys

• Press the CTRL and M keys

• Press the SHIFT and M keys

• Press the SHIFT and select A keys

60. What type of textures can you use in Blender?

Answers:

• Images and Environments only

• Images, Videos, Environments and more

• Images and videos only

• Images only

61. How do you apply an image texture to a mesh for rendering?

Answers:

• Select the mesh, press U and select "Load an image"

• Select the mesh, press the T and select "Apply" from the menu

• Select the mesh, go to the texture panel, select the type image, and open an image

• Go to the Texture panel, press on the image button and click apply

62. How do you create a normal map directly in Blender?

Answers:

• Use a Gimp plug-in

• Blender can't create normal maps

• Use the Bake function under the Render Panel

• Press the F7 key

63. An object's Drawtype:

Answers:

• Determines how an object is represented in the viewport

• Determines how a face can be modified

• Determines how an object can be modified

• Determines the pencil's shape for painting on an object

64. Before you export a 3D model for a game engine, it is important that you:

Answers:

• Triangulate the mesh

• Check if there is a texture applied

• Export in *.3DS format

• Add an armature to the mesh

65. How do you align the active camera to the view?

Answers:

• Press the CTRL, ALT and Numpad 0 keys

• Select the camera, then press the ALT and C keys

• Right click on the camera and select "Align to the view" from the menu

• The camera cannot be aligned to the view

66. How do you place the 3D cursor?

Answers:

• Press the left mouse button and the C key

• Press the right mouse and the X key on the 3D view

• Press the left mouse button on the 3D view

• Press the right mouse button on the 3D view

67. How do you view the tools window of a selected 3D object?

Answers:

• Press the T key

• Press the G key

• Press the SPACE key

• Press the Q key

68. What are NURBS?

Answers:

• Non-Uniform Rotated Basic Shapes

• Non-Uniform Rational B-Splines

• Non-Uniform Resetted B-Splines

• Non-Uniform Random B-Shapes

69. How can you show all hidden objects?

Answers:

• Press the ALT and H keys

• Press the ALT and S keys

• Press the SHIFT and S keys

• Press the SHIFT and H keys

70. How do you view the properties of a selected 3D object?

Answers:

• Press the N key

• Press the U key

• Press the P key

• Press the F key

71. How can you reset the rotation of a selected object?

Answers:

• Press the SHIFT and R keys

• Press the ALT and C keys

• Press the SHIFT and C keys

• Press the ALT and R keys

72. How do you switch to the opposite side of the top view?

Answers:

• Press the CTRL and the 1 key on the Numpad

• Press the CTRL and the 3 key on the Numpad

• Press the CTRL and the 7 key on the Numpad

• Press the CTRL and the 5 key on the Numpad

73. The bone type Envelop can be used to:

Answers:

• Make objects visible even if they are within a mesh

• Attach the texture to the mesh automatically

• Set the Inverse Kinematic system automatically

• Show deformation influence volume

74. How do you rotate the viewport?

Answers:

• Press the Wheel Button of the mouse

• Press Control F3 for rotate clockwise and Control F2 to rotate anticlockwise

• The viewport cannot be rotated

• Press the Control/Command-R

75. How do you attach an Armature to a mesh?

Answers:

• Select the armature, then the mesh, then press CTRL and the M keys

• Select the mesh, then the armature, then press CTRL and the M keys

• Select the mesh, then the armature, then press CTRL and the P keys

• Select the armature, then the mesh, then press CTRL and the A keys

76. How do you create a very low poly tree that can be used in a Game Engine?

Answers:

• Use nurbs

• Extrude a cube so that looks like a tree and smooth it

• Use only cubes

• Assign a tree texture to a plane, duplicate and rotate it in the Z axis

77. What are Shape Keys used for?

Answers:

• Store different shapes of the same object

• Store different animations within an object

• Set the rotation of an object

• Set a default animation for an object

78. What is the Message sensor of the Blender Game Engine used for?

Answers:

• Send a message to other objects in the scene

• Add a text to the selected mesh

• Use the microphone to model a mesh

• Let see if there are errors in the game

79. How do you remove a keyframe from the selected object?

Answers:

• Press the CTRL and I keys

• Press the ALT and I keys

• Press the I key

• Press the SHIFT and I keys

80. How do you rotate objects as trackball?

Answers:

• Press the R key twice

• Press the T key twice

• Press the R key

• Press the T key

81. What is the NLA Editor used for?

Answers:

• Enable to see and edit the center of a 3D object

• Enable to see and edit Nodes and Animations

• Enable to see and edit textures

• Enable to see and edit the Ipo datablocks defined as actions in the Ipo Curve Editor window

82. What is the Transform Manipulator?

Answers:

• A tool for transform the texture of a mesh

• A tool for deform the mesh of an object

• Red, Green, and Blue widget that appears with the Active Object

• A controller to move the camera view

83. How do you mark the seams of a mesh?

Answers:

• Select the edges in edit mode, then press the SHIFT and S keys, then select Mark Seam from the menu

• Select the edges in edit mode, then press the CTRL and S keys, then select Mark Seam from the menu

• Select the edges in edit mode, then press the SHIFT and E keys, then select Mark Seam from the menu

• Select the edges in edit mode, then press the CTRL and E keys, then select Mark Seam from the menu

84. What is a billboard mesh used for?

Answers:

• Make a mesh to always face the camera

• Reduce the size of the selected mesh

• Highlight the selected mesh

• Create multiple planes with just one click

85. You use Ray Tracing to:

Answers:

• Show the grid in the viewport

• Check if an object has been clicked with the mouse

• Produce a very high degree of visual realism

• Draw rays within the final rendering

86. What is the object Origin Point?

Answers:

• Origin of a particle emitter

• Center of the 3D space

• Point in 3D space at which Blender creates 3D objects

• Point in 3D space at which Blender considers the object to exist

87. How do you triangulate a selected face?

Answers:

• Press the S key

• Press the F key

• Press the V key

• Press the T key

88. How do you export different animations within a *.md2 model?

Answers:

• Assign different actions to the object

• Export every single animation to different files

• Create a timeline for every animation and assign them to the object

• Create marks for every animation within a single timeline and assign it to the object

89. The Rigging process is used to:

Answers:

• Define how the input motion deforms and controls its surface

• Attach an object to another one

• Deform a selected mesh to a ring

• Set rings around the mesh to make simple animations

90. What are Normals used for?

Answers:

• Use for extrude the face of a 3D object

• Use for render the face of a 3D object

• Use for make visible a part of a mesh

• Use in lighting calculations for renderings

91. What is a Normal?

Answers:

• Diagonal line drawn from out of the center of a face that represents the direction the face is pointing

• A line drawn from out of the center of a 3D object that represents the direction the mesh

• Perpendicular line drawn from out of the center of a face that represents the direction the face is pointing

• Perpendicular line drawn from out of the center of a face that connects two or more mesh

92. How do you make an object parent of another?

Answers:

• Select first the object that should be a parent, press the SHIFT and left mouse button on the object that should be the parent, then press the CTRL and P keys

• Select first the object that should be a parent, press the CTRL and left mouse button on the object that should be the parent, then press the CTRL and P keys

• Select first the object that should be a child, press the SHIFT and right mouse button on the object that should be the parent, then press the CTRL and P keys

• Select first the object that should be a child, press the CTRL key on the object that should be the parent, then press the SHIFT and P keys

93. How do you snap a 3D object to the grid?

Answers:

• Press the CTRL key while moving the 3D object

• Press the SHIFT key while moving the 3D object

• Press the SHIFT key and click on the grid

• Press the CTRL key and click on the grid

94. How do you quickly scroll through your frames?

Answers:

• Press the CTRL key and scroll the Mouse Wheel

• Press the ALT key and scroll the Mouse Wheel

• Press the SHIFT key and scroll the Mouse Wheel

• Press the SPACE key and scroll the Mouse Wheel

95. How do you change brush size in sculpting mode?

Answers:

• Press the S key

• Press the F key

• Press the D key

• Press the T key

96. What are the sensors of Blender Game Engine used for?

Answers:

• Act like real senses; they can detect collisions, feel (Touch), smell (Near), view (Ray, Radar)

• Check if there is a collision between two objects

• Create gui buttons

• Make an object sensible to particles

97. How do you overwrite the default scene with your current one?

Answers:

• Press the CTRL and U keys

• Press the SHIFT and O keys

• Press the CTRL and D keys

• Press the SHIFT and U keys

98. How do you make a circle selection?

Answers:

• Press the S key on the 3D view, left click to make the selection and press right click to confirm it

• Press the C key on the 3D view, right click to make the selection and press left click to confirm it

• Press the C key on the 3D view, left click to make the selection and press right click to confirm it

• Press the S key on the 3D view, right click to make the selection and press right click to confirm it

99. How do you make a lasso selection?

Answers:

• Press the CTRL key and Left Mouse Button

• Press the SHIFT key and Left Mouse Button

• Press the SHIFT key and Right Mouse Button

• Press the CTRL key and Right Mouse Button

100. How do you subsurf a selected object on the fly?

Answers:

• Press the SPACE key and a number key for the subsurf level

• Press the ALT key and a number key for the subsurf level

• Press the SHIFT key and a number key for the subsurf level

• Press the CTRL key and a number key for the subsurf level

101. How do you start the Blender Game Engine?

Answers:

• Press the P key

• Press the Space key

• Switch to Game Editor view

• Quit Blender and restart it holding the S key pressed

102. How can you switch to the previous rendered buffer?

Answers:

• Press the B key on the render window

• Press the P key on the render window

• Press the J key on the render window

• Press the R key on the render window

103. In the 3D view, what does the Shift-S shortcut do ?

Answers:

• Bring up the scale menu

• Bring up the snap menu

• Smooth selected mesh object

• Save as

104. How do you manipulate an object??s Origin Point in Edit Mode?

Answers:

• Select all vertices and press the O key

• Select all vertices and press the C key

• Select all vertices and move them around the origin

• Select all vertices and press the SHIFT and C keys

105. How do you copy any attribute of an object?

Answers:

• Select an object, then select the object with the attributes that you want to copy, then press the CTRL and F keys

• Select an object, then select the object with the attributes that you want to copy, then press the CTRL and L keys

• Select an object, then select the object with the attributes that you want to copy, then press the SHIFT and L keys

• Select an object, then select the object with the attributes that you want to copy, then press the SHIFT and F keys

106. In the 3D view, what keyboard shortcut opens the "Specials" menu?

Answers:

• Alt - m

• m

• w

• u

• Alt - s

107. Using the node editor when composting, You cannot invert the color of an image by

Answers:

• Using a Transform node

• Using a RGB Curves node

• Using a Color Ramp node

• Using an Invert node

108. How do you render a small portion of your scene?

Answers:

• Switch to the camera view and press the CTRL and B keys, then drag a square over the area you want rendered

• Switch to the camera view and press the SHIFT and R keys, then drag a square over the area you want rendered

• Switch to the camera view and press the CTRL and R keys, then drag a square over the area you want rendered

• Switch to the camera view and press the SHIFT and B keys, then drag a square over the area you want rendered

109. How do you make a border selection?

Answers:

• Press the S key on the 3D view, left click to start the selection and left click again to confirm it.

• Press the B and S keys on the 3D view, left click to start the selection and left click again to confirm it.

• Press the B key on the 3D view, left click to start the selection and left click again to confirm it.

• Press the B key on the 3D view, left click to start the selection and release to confirm it

110. How do you create fur for a 3D model that will be used in a Game Engine?

Answers:

• Add particles emitter to the faces of the mesh

• Select all the faces of the mesh, press the Space key and select Add Fur from the context menu

• Create different planes with a fur texture applied to them and place the plane where you need to have the fur

• Check the button box Add Fur from the exporter options

111. How do you change brush strength in sculpting mode?

Answers:

• Press the CTRL and S key

• Press the SHIFT and F key

• Press the SHIFT and S key

• Press the CTRL and F key

112. How do you place the 3D cursor at the center of the grid?

Answers:

• Press the SHIFT and C keys

• Press the SHIFT and G keys

• Press the CTRL and O keys

• Press the SHIFT and S keys

113. What modifier gives you the ability to edit with a higher polygon count while still retaining vertex data on lower subdivision levels?

Answers:

• Remesh

• Subdivision Surface

• Mesh Deform

• Multiresolution

• Sculpt

114. How many seams do you need to correctly unwrap a cube?

Answers:

• 5

• 8

• 4

• 7

115. How do you change editing modes on the fly?

Answers:

• Press the CTRL and TAB keys

• Press the SHIFT and TAB keys

• Press the SHIFT and E keys

• Press the CTRL and E keys

116. What is the Weighting process used for?

Answers:

• To set how closely the components of a soft body follow their controller

• To control the mass of a soft body

• To set how closely the components of a soft body follow their center

• To control the friction of a soft body

117. What is the process of deforming the mesh as the armature is animated or moved, called?

Answers:

• Skinning deformation

• Weighting

• Skinning

• Rigging

118. How do you select more than one editing mode?

Answers:

• Hold the CTRL key while clicking the edit mode selectors to select more than one mode

• Hold the SHIFT key while clicking the edit mode selectors to select more than one mode

• Hold the ALT key while clicking the edit mode selectors to select more than one mode

• Click the edit mode selectors with the Right Mouse Button to select more than one mode

119. What is the process of binding a skeleton to a single mesh object called?

Answers:

• Weighting

• Skinning

• Skinning deformation

• Rigging

120. How do you fill a hole in a mesh?

Answers:

• Select the area to fill and press the SHIFT and F key

• Select the mesh with the hole and press the ALT and F key

• Select the mesh with the hole and press the SHIFT and F key

• Select the area to fill and press the ALT and F key

121. Kinematics is the process of calculating ______, given the angles of all the joints.

Answers:

• the translation in space of the end of a linked structure

• the translation in space of the end of a structure

• the position in space of the end of a structure

• the position in space of the end of a linked structure

122. In sculpt mode, which of the following masking option does not remove the hidden portion of the mesh from the sculpting tool influence?

Answers:

• Partial redraw (Alt-B)

• Hide area with borders (H)

• None of the other options

• Mask modifier

123. How can you hide unselected objects?

Answers:

• Press the SHIFT and H keys

• Press the U key

• Press the H key

• Press the CTRL and H keys

124. How many types of bones exist in Blender?

Answers:

• 5

• 2

• 3

• 4

• 1

125. How do you manipulate an object??s Origin Point in Object Mode?

Answers:

• Press the SHIFT, CTRL, ALT and O keys

• Press the SHIFT, CTRL, ALT and C keys

• Press the SHIFT, CTRL and O keys

• Press the SHIFT, CTRL and C keys

126. What is the Color Ramp node used for?

Answers:

• Blur the color of all objects present to the scene

• Convert a value to a RGB color and Alpha using a ramp

• Create a gradient color to a selected face

• Let the user to select a color for the objects in the scene

127. How do you make an edge loop selection?

Answers:

• Press the ALT key and Right Mouse Button on the edge that you want to select

• Press the ALT and Left Mouse Button on the edge that you want to select

• Press the SHIFT key and Right Mouse Button on the edge that you want to select

• Press the SHIFT key and Left Mouse Button on the edge that you want to select

128. In Edit mode, mesh select mode: edge, how do you select an edge ring?

Answers:

• Alt-LMB

• Ctrl-Alt-RMB

• Alt-Shift-RMB

• Alt-RMB

129. How do you select an object behind another?

Answers:

• Hold the ALT key and press the Right Mouse Button on the object

• Hold the SHIFT key and press the Right Mouse Button on the object

• Hold the SPACE key and press the Right Mouse Button on the object

• Hold the CTRL key and press the Right Mouse Button on the object

130. How do you move color sliders in 0.1 increments?

Answers:

• Hold the CTRL key while moving the slider

• Hold the SHIFT key while moving the slider

• Hold the SPACE key while moving the slider

• Hold the ALT key while moving the slider

131. What happens if you press the Shift and 3 keys?

Answers:

• Make the layer 3 visible

• Triplicate the selected object

• Move the camera in the Z axis

• Switch to the top view

132. How do you merge selected vertices?

Answers:

• Press the ALT and V key

• Press the ALT and M key

• Press the SHIFT and V key

• Press the SHIFT and M key