Do you know that? Always be professional. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Design & Multimedia category

Test answers for Axure RP (Rapid Prototype Tool) 2016

(72) Last updated: January 22
Elance • Design & Multimedia
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

72 Answered Test Questions:

1. Which of these are NOT a type of file used in Axure RP prototypes?

Answers:

• CSS

• HTML

• JavaScript

• Flash

2. Which of the following features allows you to set default and custom formats for Axure widgets?

Answers:

• Dynamic Panels

• Master Pages

• Widget Style Editor

• Format Painter

3. What is the simplest and best way to change the background color of an individual page?

Answers:

• Use the "Page Formatting" section within the Page Properties Pane, and select the desired color from the "Back Color" control

• Create a master page with a colored rectangle, and drop it on to the desired page

• Cut and paste a colored box from a program like Paint onto the desired page, and then resize it to fit the entire page

• Draw a large rectangle on the page and fill it with the desired color

4. What is the keyboard shortcut to send a widget to the back?

Answers:

• CTRL + [

• CNTL + ]

• CTRL + SHIFT + [

• CTRL + SHIFT + ]

5. If you want to use the text written in a "Text Field" response from page1 of your prototype, such as a person's name, and use this response on page 2 of your prototype, how would you do this?

Answers:

• Store the response in a variable, which can be accessed in the case editor

• There is no way to do this in Axure.

• Set the value of a widget on page 2 to equal the "Text Field" from Page 1

6. Which tool allows you to create conditional expressions?

Answers:

• Conditional Build Environment

• Condition Builder

• Condition Wizard

• Variable Condition

7. You have created a drop-down navigation menu that works well. However, if the user's cursor moves slightly out of the drop-down menu slightly, it disappears. What tool can you use to expand the clickable/hoverable region?

Answers:

• Create a more complex interaction

• Use variables that control for this

• Use the image map region widget

• Create a wide, invisible border on the menu

8. You can easily rotate any widget in Axure

Answers:

• FALSE

• True

9. Which of the following statements about Dynamic Panels is NOT true?

Answers:

• A dynamic panel can have multiple states visible at one time.

• Dynamic panels can be used to simulate a drag-and-drop effect

• Dynamic panels can be set to hidden by default.

• Dynamic panels can be used to show, hide, change, or move objects in your prototype.

10. Holding [ctrl] ([option] on a Mac) while clicking and dragging on a widget will:

Answers:

• Add functions to the widget

• Adjust the color saturation on the widget

• Resize the widget

• Duplicate the widget

11. Which of the following is not a standard widget in the Axure widget library?

Answers:

• Tree Control

• Calendar Control

• List Box

• Text Area

• Horizontal Menu

12. If you want to create a custom text field without the ugly default border that Axure provides, what is the best way to do this?

Answers:

• Use the "Text Field" widget and toggle it's border off

• Download an Axure library and hope that the "Text Field" has this feature

• There is no way to remove the "Text Field" border

• Use the "Text Panel" widget and create an interaction to accomplish this goal

13. True or False? An event cannot have multiple conditional cases.

Answers:

• True

• False

14. What is the name of Axures hosting and sharing platform?

Answers:

• Axure does not have a hosting and sharing platform

• AxHost

• AxShare

• AxCollab

15. What is a good place to download great Axure libraries?

Answers:

• The Axure website has many libraries

• Axureland

• All of these are correct

• Axutopia

16. A dynamic scrolling list of items where previous and next items are partially visible is typically known as:

Answers:

• A photo wheel

• An image carousel

• An image slide

• A picture viewer

17. True or False? If you create a switch button using a dynamic panel that toggles between an On and Off state using interactions, the button will have those interactions when you add the custom widget to a page.

Answers:

• False

• True

18. What would you use connector for?

Answers:

• Adding cases to events

• Showing/hiding dynamic panels

• Converting widgets into a Master

• Creating flow diagrams

19. A window that pops out to display a larger image or video, and typically dims the page in the background, is called a:

Answers:

• Lightbox

• Popbox

• Magnifier

• View screen

20. What is/are a weakness(es) of Axure?

Answers:

• Text formatting does not always transfer over to HTML/CSS as created in the Axure work file

• It is not possible to create a block of text with embedded hyperlinks

• Widget locations do not always transfer over as pixel-perfect as created in the Axure work file

• All of these are correct

21. How does Axure support rapid, remote collaboration between team members, clients, and even test participants?

Answers:

• All of these are correct

• Axure creates HTML/CSS code for prototypes, allowing you to upload the prototype to any website

• Axure allows to to publish your prototypes to AxShare, for any team member to view

• Axure allows each team member to create Masters widgets that all team members can use to create consistency.

22. An element that allows users to only choose one option from a predefined list is called a:

Answers:

• Radio button

• Selection tab

• Check box

• Breadcrumb

23. When viewing your prototype on a mobile device, which tag affects the size and scale of the prototype?

Answers:

• Generate

• Prototype

• Viewport

• Phone

24. What is/are other way(s) to incorporate interactions besides creating dynamic panels?

Answers:

• Right click the button or shape, and edit options like "Roll over Style" or "Mouse Down Style"

• Just select the ???Set Variable/Widget value(s)??? from the actions list

• All of these are correct

• Look online for a specific widget/interaction and download what another Axure user has already created

25. User interface objects used to design your wireframes are known as:

Answers:

• Buttons

• Panels

• Widgets

• Markups

26. Which of these are NOT events specific to the Dynamic panel?

Answers:

• OnHide

• OnDragStop

• OnMove

• OnShow

27. Which of these are NOT main areas of the Axure RP application window?

Answers:

• Page area

• All are included

• Sitemap

• Widgets

28. What is/are common mistake(s) made by many Axure users?

Answers:

• Using dynamic panels for all interactions

• Adding unnecessary text panels (on top of a button or widget shape, for example)

• Using arbitrary sizes for widets.

• All of these are correct

29. How would you set an interaction to occur when a page is loaded?

Answers:

• There is no way to do this in Axure.

• Use the "OnPageLoad" case under the "Page Interactions" menu

• Customize each widget interaction in the "Interactions" menu

30. How can you easily align widgets (either vertically or horizontally)?

Answers:

• Drag a widget and let it 'snap' into alignment with the desired widget.

• Highlight the desired widgets and use the "Align" buttons in the toolbar

• All of these are correct

• Use rulers

31. To create complex interactions (such as changing panel states, moving widgets, enabling drag/drop of widgets), what must you use?

Answers:

• Dynamic Panels

• Image Map Region

• Interaction Menu

• Dynamic Panels + Interaction Menu

32. If you know Axure has a certain feature for a widget, but do not know how to access that feature, what should you do first?

Answers:

• Look in the Axure forums

• When in doubt, right click! Most widget properties can be accessed by right-clicking the widget

• Ask the Axure support staff

33. You can download extensive Axure libraries for virtually any platform (web, mobile, tablet), design style, or interaction (calendar pickers, drop-down menus, sliders)

Answers:

• FALSE

• True

34. Collections of widgets you can reuse throughout your file are known as:

Answers:

• Major

• Pervasives

• Penetrators

• Masters

35. What is/are simple ways to make Axure work easier and more efficient?

Answers:

• Use masters extensively

• Use a grid

• All of these are correct

• Build interactions later

36. Getting in the habit of saving complex widgets and interactions to your own Axure library is very beneficial in the long run.

Answers:

• True

• FALSE

37. A stack of states or diagrams that contain other widgets is a:

Answers:

• Static flow widget

• Dynamic panel widget

• Functional state group

• Diagram widget

38. Axure has a community of helpful users on the support forum and also a responsive support staff

Answers:

• FALSE

• True

39. The best way to apply global changes across numerous pages is to use the Masters panel

Answers:

• FALSE

• True

40. What are some simple ways to make higher-fidelity wireframes and prototypes with the default Axure widgets?

Answers:

• Import images to your designs

• Create custom shapes, such as a callout, by using multiple Axure shapes together

• Use built in Axure gradients

• All of these are correct

41. If you want to make a mobile or tablet prototype, is Axure still the right tool to use?

Answers:

• Yes, prototypes can be created to fit a mobile or tablet screen

• No, prototypes are generally only good for viewing on the web

42. Which setting makes the widgets appear more squiggly as the slider increases?

Answers:

• Crayon effect

• Handwriting effect

• Sketchiness

• Shakiness

43. Using Axure's built in math functions, if LVAR1 is 2.3521594, [[LVAR1.toFixed(2)]] return the value of:

Answers:

• 2.352

• 2

• 2.35

• None of the above

• 2.3

44. Which widget can be used to create a clickable area on top of a picture?

Answers:

• Inline frame

• Image

• Image map region

• Text area

• Dynamic panel

45. What are "Raised Events" in Axure?

Answers:

• Actions which cause widgets to move higher or lower on the page

• Real world events created by members of the Axure user community

• Actions which cause objects on the page to move closer to the front

• Custom events created on masters that allow you to add different interactions to each instance of the master

46. Which of these provide the OnDrag interaction event?

Answers:

• Text Frames

• All of these

• Images

• Dynamic Panels

• Buttons

47. What does the "check out" feature do?

Answers:

• Allows a user to prevent other users from editing specific pages of a shared project while s/he is working on them.

• Allows users within the Axure community to look at each others' finished prototypes.

• Allows a user to prevent other users from opening specific pages of a shared project while s/he is working on them.

• Allows a user to prevent other users from opening a project that s/he is working on.

48. Using the condition builder, which condition would allow you to evaluate the selected value of a droplist?

Answers:

• selected option of

• text on widget

• is checked of

• value of variable

• text on focused widget

49. True or False? Local variables exist within the scope of an action and do not get passed to other pages.

Answers:

• True

• False

50. What is the most efficient way to copy and paste an Axure widget in a specific location?

Answers:

• Hold CTRL then click and drag widget

• Hold CTRL + SHIFT then click and drag widget

• Right click -> Copy; Right click -> Paste

• Select Widget. Hit CTRL + C then CTRL + V

51. In what format does Auxure RP generate specifications?

Answers:

• .txt

• .log

• .docx

• .rtf

52. How can you annotate the elements on a page so they automatically appear when you generate a functional specification from within Axure?

Answers:

• None of these

• Use the Dynamic Panel manager

• Use the Page Formatting section of the Pages Properties Pane

• Use the Page Notes section of the Pages Properties Pane

• Use the Annotations section of the Widget Properties pane

53. What is the shortcut key for generating a new html prototype in Axure RP?

Answers:

• Ctrl-F5

• F3

• F6

• F5

• F2

54. If there's something odd going on with the live prototype, something you cannot explain and you know you can accounted for in Axure, what is the best thing you can do?

Answers:

• Re-generate the prototype and try again.

• See if anyone else has the issue on the Axure forums

• Delete all the HTML/CSS prototype files and generate a new prototype. This may delete an old file that is messing up the current prototype

• Ask the Axure support staff

55. What is the recommended limit to the number of variables you utilize?

Answers:

• 100

• 5

• 25

• 500

56. What is the file extension for Axure RP's shared project files?

Answers:

• .axshar

• .rpprj

• .axprj

• .rprax

57. How can you merge the contents of two adjacent cells in an Axure table?

Answers:

• Highlight both cells, then select Object/Grouping/Group

• Highlight one cell, and then drag it on top of the other

• You can't - this feature is not supported as of Axure 6.0

• Highlight both cells, then right click and select "merge"

58. Which of the following types of text is NOT INCLUDED in a spell check?

Answers:

• Text field entries

• Text area entries

• Button text

• List box entries

• Text panels

59. Which of these are NOT a masters setting?

Answers:

• Normal

• Place in background

• Automatic

• Custom widget

60. True or False? Axure is a good tool for a product manager.

Answers:

• True

• False

61. Which tool allows you to copy the formatting properties from one widget and selectively apply them to other widgets?

Answers:

• Format Pane

• Format Clipboard

• Format Painter

• Copy Formatter

62. The Axure generated HTML/CSS code is W3C compliant

Answers:

• TRUE

• False

63. True or False?  By default, when placed on a wireframe, the master snaps into the background of the page and into the position it was originally created.

Answers:

• False

• True

64. One of the best things about Axure is once a prototype is launched, you can use the HTML/CSS code for your finalized website

Answers:

• True

• False

65. Which of the following is NOT a trigger event in Axure?

Answers:

• OnHover

• OnFocus

• OnKeyUp

• OnChange

• OnMouseEnter

66. When using the condition builder, which condition would you select to evaluate whether the value entered by a user into a text box is at least <5> characters long?

Answers:

• is checked of

• text on widget

• length of variable value

• selected option of

67. What is an effect of adding a reference page to a flow shape?

Answers:

• The flow shape will automatically appear in the reference page's section of the functional specification

• None of these

• If you delete a page in the Sitemap, the flow shape will also be deleted

• If you rename a page in the Sitemap, the text on the flow shape will reflect the change.

• Any shapes you attach to the flow shape will automatically appear on the reference page

68. In regards to variable usage, what method exists to create more efficient HTML/CSS code for the prototype?

Answers:

• All of these are correct

• No matter what, only use 2 or 3 variables for a prototype

• Use local variables

• Use an invisible checkbox, which stores Boolean values without having to create a variable

69. After a more advanced prototype is created in Axure (3-4 days of work), is it easy to go back and change around interactions and elements?

Answers:

• Yes

• No

70. How do you get rid of the yellow annotation icons in your exported image?

Answers:

• Select Layer > Footnotes

• Select Wireframe > Hide Annotations

• Select Wireframe > Show Footnotes

• Select Generate > Wireframe > Annotation

71. True or False:  Once you import an icon for one or more nodes of a tree control, the icon automatically shows up when you generate your html prototype.

Answers:

• False

• True

72. True or False?  Using headers and footers that are "pinned to the browser" gives more control over the visible areas of your iPhone App than the scrolling dynamic panel technique.

Answers:

• True

• False