Do you know that? If a client is angry with you, do not respond immediately to them; give yourself a few minutes to cool-off. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Design & Multimedia category

Test answers for AutoDesk 3DS Max 2016

(57, CL) Last updated: January 22
Elance • Design & Multimedia
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

57 Answered Test Questions:

1. What is the shortcut for the Material Editor?

Answers:

• T

• M

• Z

• X

2. Why would you want to use Schematic View?

Answers:

• It shows you the animation curves of the scene

• It opens up hidden modeling tools

• None of these

• It shows past render settings

• It shows how items are linked together in the scene

3. The X axis is displayed using what color?

Answers:

• Red

• Green

• None of these

• Yellow

• Blue

4. The difference between the orthographic and perspective view modes is _____.

Answers:

• Orthographic enables more rendering elements

• Perspective is a more accurate visual representation

• Orthographic shows an image without perspective distortion.

• Perspective is the only renderable format

5. How can we attach an object to a path?

Answers:

• Non of these

• By Creating Group

• By adding PathDeform (WSM)

• By adding SurfDeform (WSM)

• By adding PatchDeform (WSM)

6. In which scene state you can manipulate the attached objects?

Answers:

• Xref Scene

• Xref Object

7. What is the default shortcut key for Toggle Snap on/off?

Answers:

• T

• Ctrl + T

• None of these

• S

• Ctrl + S

8. Which portion should be selected to embed Biped into physique modifier?

Answers:

• Hips

• Pelvis

• Head

• Legs

9. What does the G key do?

Answers:

• Hide grid view in the active viewport

• Groups selected objects

• Toggles grid view in all viewports

• Shows geometry

• Hides geometry

10. What keyboard short-cut displays selected object as See-Through (toggle on/off)?

Answers:

• ALT+W

• ALT+X

• SHIFT+Q

• CTRL+X

• ALT+Q

11. Why would you want to press "7"?

Answers:

• allows you to change your layout

• Shows stats on your polygon model

• opens the steering wheel options menu

• opens up the render window

• does nothing

12. If we want to import an image in our view port what shortcut i this?

Answers:

• Alt+B

• Alt+C

• Alt+x

• Alt+Q

• Alt+w

13. You edit a box to the point where it no longer resembles a box, but a human head. You turn the bounding box back on by pressing "J," and you realize that the Reference Coordinate System is off, as your bounding box is now covering your new head like a diamond. How do you reset the bounding box?

Answers:

• Hierarchy > Pivot > Affect Object Only > Modify > Collapse to

• Utilities > Reset XForm, Reset Selected OR Modify > Collapse All / Collapse To

• Create > Helpers > Container

• You can't; It is stuck this way.

14. The yellow lines and shapes that appear in the on screen transformation gizmos signify what?

Answers:

• Nothing, it is just there to highlight the axis

• That you should use caution when performing transformations.

• None of these

• Which single axis or combination is currently selected for the transformation

• There is no yellow on the axis

15. Which shortcut is for scaling

Answers:

• Q

• E

• W

• R

16. In order to get an object to react to a Force such as Gravity or Push, which button on the Toolbar do you use?

Answers:

• Select and Manipulate

• Select and Link

• Curve Editor

• Bind to Space Warp

17. Which map creates Illusion of depth?

Answers:

• Diffuse

• Displacement

• Opacity

• Bump

18. How do you invoke Expert Mode?

Answers:

• X key

• Y key

• Alt + M

• Ctrl + E

• Ctrl + X

19. The Y axis is displayed using what color?

Answers:

• Blue

• None of these

• Red

• Green

• Yellow

20. How can we link the following camera to the line?

Answers:

• with path deform

• non of these

• with select and link

• with path constraint

21. What axis of a texture map matches the Y axis of a model?

Answers:

• V

• W

• None of these

• U

22. What is the function of back burner?

Answers:

• Add a burn effect to the render

• Network rendering

• Reset the rendering settings

• Controls the speed of rendering

23. The Z axis is displayed using what color?

Answers:

• Green

• Red

• None of these

• Blue

• Yellow

24. What reactor is used for breaking objects in fragments?

Answers:

• Fracture

• Rigid Body

• Soft Body

• Hinge

25. Why shouldn't you use .AVI, or .MOV file formats for long animation sequences?

Answers:

• These formats produce image files, and are not capable of producing animation output.

• 3D Studio Max does not support either format.

• These formats are limited to 1000 frames, and will stop render at 1000 frames. Any frames after are lost.

• These formats are limited to 5000 frames, and will stop render at 5000 frames. Any frames after are lost.

• These formats output to one file at the end of the render job. If there is an error during renders, the file is lost. therefore it's best to render individual frames, and then reassemble frames in Video Post.

26. How do you move the default location of the pivot point of an object after it has been created?

Answers:

• Right click on the Select and Move tool and check the Affect Pivot Only box

• Select the object then hold down the shift key and drag the Pivot Point

• Select the object then hold down the alt key and drag the Pivot Point

• In the Heirarchy tab select Pivot and Affect Pivot Only, then use the Move tool to move the Pivot Point

27. What is the most widely used external render engine with 3ds max?

Answers:

• Mental Ray

• 3delight

• Renderman

• V-Ray

28. What does Ctrl + X do?

Answers:

• Schematic View - shows how items are linked together

• Isolate Selection - hides everything but current selection

• Curve Editor - opens a window which allows you to edit in and out motions of animation

• Expert Mode - hiding windows and menus

• Auto Save - turns it on and off

29. Which command used to copy and arrange objects in path?

Answers:

• Spacing tools

• Razing tools

• Glazing tools

• Sposure tools

30. Holding the wheel between the two mouse buttons down while moving the mouse will do what in the active viewport?

Answers:

• Allow you to move objects temporarily before snapping them to their original position

• Cause the material maps on the selected object to reposition by sliding them around on the object

• Pan in the viewport, sliding the view around without altering the position of objects

• Allow you to draw a marquee around multiple objects to select them

• Scale the size of the viewport, allowing it to take up more of the screen

31. What does the ALT + W short cut key do?

Answers:

• Toggles sub-object selections

• Shows wireframe view

• Changes view style

• Zooms to selection

• Maximizes the active viewport

32. What is the extension of Motion File that is used in a Biped?

Answers:

• MOV

• BIP

• 3DS

• MFX

33. where you get the "Boolean" command?

Answers:

• Geometry>Compound Objects

• Geometry>AEC Extended

• All of the above

• Shape>Extended Splines

• Geometry>Extended Objects

34. Radiosity is based on:

Answers:

• Intensity of the light source

• The selected rendering engine

• Number of lights in a scene

• A Global illumination algorithm which calculates the light bouncing back to the eye from the light source.

35. What is the purpose of most Max Scripts?

Answers:

• Enable Max models to be viewed in a web browser

• Automate repetitive tasks and control large numbers of objects

• Enables Max to create point cloud data

• Export scene objects to a real-time engine

36. What keyboard short-cut maximises Viewport (toggle on/off)?

Answers:

• CTRL+X

• ALT+W

• ALT+Q

• ALT+X

• CTRL+C

37. What axis of a texture map matches the Z axis of a model?

Answers:

• W

• None of these

• V

• U

38. What axis of a texture map matches the X axis of a model?

Answers:

• V

• None of these

• U

• W

39. What map is used to give shine to an object?

Answers:

• Ambient Color

• Specular Color

• Ambient Level

• Specular Level

40. Why are the coordinates of a mapped texture referred to as UVW?

Answers:

• Mapping coordinates are not expressed in terms of UVW

• UVW stands for Uniform Vertex Web, which is the spread of the related map points over the object

• None of these

• UVW is a printing term referring to the resistance of ink fading due to light, so it is used to refer to a map on an object just like ink on paper

• UVW are the three letters before XYZ, which is the object coordinate system, and help us remember which axis of a map lines up with which axis of an object

41. What does the track view dope sheet do?

Answers:

• It manages layers allowing your to freeze selective layers

• It's an out of date tool that nobody uses anymore

• Allow you to adjust key frames faster and move them in time to get a better feel for animation over adjusting curves in a limited time frame

• None of these

• It allows you to control each curve as its own character for easy in and out movements

42. What is the DOF?

Answers:

• Detaching of form

• Depth of field

• Detaching of face

• Drag of Forces

43. W, E, and R are shortcut key for which tools?

Answers:

• Transworld tools

• Streetfimation tools

• Information tools

• Transformation tools

44. What is the keyboard shortcut for opening Material Editor dialog box?

Answers:

• p

• s

• Ctrl+m

• m

• h

45. How can I move the camera on a path?

Answers:

• Select the camera go to Animation / Constraints / path constraint

• Select the camera go to Rendering / Material Editor / Look at constraint

46. Can processes of Light Tracer and Radiosity be used together?

Answers:

• No

• Once

• Yes

47. What does holding the left mouse button down inside the Rotate tool without actually being on an axis do?

Answers:

• Allows us to select an object by clicking on the yellow portion of the axis

• None of these

• Behaves as a virtual trackball, allowing rotational changes in all three dimensions

• Automatically rotates the object by 90 degrees in the selected yellow axis

• Turns on the constrain feature for rotational angles like the tool button in the top of the screen

48. Where do you see nodes in Max?

Answers:

• Elure

• Schematic View

• Track View

• Graph Editor

49. How do you make a viewport active without the danger of accidently selecting or changing an object?

Answers:

• Double click on the viewport name

• Right click in the desired viewport

• Press Ctrl+V and type the name of the viewport

• Left click in the desired viewport

50. How would you speed up an entire animation?

Answers:

• Open up the Track View Dope Sheet and adjust your animation with the Slide Keys tool

• Adjust it by hand to get the desired look

• Change the frame count in the time configuration panel

• Set timeline to show selective range, select all your frames and drag the end box below your frames while holding LMB (left mouse button)

51. Which of the following is an object based deflector?

Answers:

• Omni Deflector

• U Deflector

• Are Omni Deflector

• S Deflector

52. What does Ctrl + Alt + LMB (Left Mouse Button) do on the timeline?

Answers:

• Nothing at all

• Shrinks keys on the timeline so they are closer in time

• Highlights the timeline

• Expands and shrinks time from less than 0 giving you negative time

53. How can you scrub through your timeline without resetting the timeline size. You have a 4000 frame timeline and only 250 are visible.

Answers:

• Click the next or previous frame icon

• click on time line with Ctrl + Alt + MMB

• you have to change it via menu

• select all your keys and press shift and you move your time line

• You use the scroll bar above the time line

54. What is a clay render?

Answers:

• A material you assign to make the model look like clay

• A render which shows off all of the model's details

• A clay texture applied to the model

• A render that has low key lighting

55. To apply special effects such as glows to your scene and see the results before rendering your file use:

Answers:

• Rendering > Effects

• Views > Effects

• Rendering > Video Post...

• Rendering > Environment

• Views > Expert Mode

56. Is Data operator Node available In 3Ds Max 2010 Particle System?

Answers:

• Default

• Yes

• No

• Maybe

57. Which of the following is not an exposure controller?

Answers:

• Automatic

• Photometric

• Logarithmic