Do you know that? 55% of Elance-oDesk freelancers have 6+ years of experience next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Design & Multimedia category

Test answers for Adobe Acrobat 2016

(129) Last updated: January 22
Elance • Design & Multimedia
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

129 Answered Test Questions:

1. Web page conversion settings are accessed from?

Answers:

• Email

• Imported files

• Navigation pane

• Within internet explorer and acrobat

2. What security setting can a document author specify?

Answers:

• Printing restriction

• Extraction restriction

• Comments restriction

• All of these

• editing restriction

3. Artbox, trimbox, and bleedbox are setting options for which tool?

Answers:

• Capture

• Video

• Crop pages

• Comment and markup

4. Which tool adds tamper-resistance to a document?

Answers:

• Certify with visible signature

• Pdf optimizer

• Share my screen

• Merge files into a single pdf

5. How can you assemble a pdf portfolio?

Answers:

• Tools>Multimedia

• File>combine>pdf portfolio

• Edit>Combine>pdf portfolio

6. What action do you take with text marked with a cross out?

Answers:

• Increase font size

• Delete

• Copy

• Check spelling

7. Which tool allows you to edit a sentence in a document?

Answers:

• Select text with underline

• Touch-up text

• Insert text box

• Import text

8. Converted documents that sequentially flow into a single PDF is called?

Answers:

• A book

• Shared document

• Embedded file

• Merged pdf

9. Which of these is not a view zoom setting?

Answers:

• Fit page

• Show gaps

• Zoom to

• Fit visible

• Actual size

10. It is possible to create a pdf from a screen capture.

Answers:

• False

• True

11. What results can the user experience when copying and pasting type and images from a PDF into another document?

Answers:

• Loss of background image

• Loss of image quality

• Loss of text formatting

• All of these

12. When opening a large document in Acrobat, what does it mean if the Page Navigation toolbar shows 5/150?

Answers:

• Document has 150 chapters of 5 pages each

• Document has 150 chapters

• Document is on page 5 of 150

• Document is on page 150 of 150

13. Which of these is a method for commenting on a document?

Answers:

• All of these

• Sticky notes

• Call out

• Highlight text

• Stamp

14. Shift + D cycles through which of the following drawing tools?

Answers:

• Oval

• Polygon

• All of these

• Line

15. Which of these settings is a password security option?

Answers:

• All of these

• Encrypt document contents

• Encrypt file attachments

• Require password to open document

16. Which tool is used to provide feedback to the document author?

Answers:

• All of these

• Cloud

• Call out

• Highlight text

• Sticky note

17. Which type of document can be used to create forms?

Answers:

• Pdf

• Excel document

• Word document

• All of these

18. PDF portfolios can be created in Acrobat using which of the following multimedia content?

Answers:

• Flash content

• All of these

• Movies

• 3D content

19. Which of the following can Acrobat accomplish?

Answers:

• Create PDFs

• All of these

• Combine PDFs

• Create electronic forms

20. You can search a document using which of these options?

Answers:

• Match exact phrase

• Match all words

• All of these

• Match any word

21. Which settings option applies to the Convert a Word document to PDF tool?

Answers:

• Add links to the pdf file

• Enable accessibility

• Add bookmarks to the pdf file

• All of these

22. When you do a search what parts of the document are searched?

Answers:

• All of these

• Bookmarks

• Body text

• Comments

• Form fields

23. Which of these actions is allowed when working with layers?

Answers:

• Merge

• All of these

• Import

• Hide

• Flatten

24. When printing PDFs, the following option(s) is available?

Answers:

• Auto Rotating and Centering the page

• All of these

• Changing page order

• Printing page border

25. What is a PDF?

Answers:

• Highly compressed document

• Cross-platform document

• Self-contained document

• All of these

26. Which type of field can PDF forms contain?

Answers:

• List box

• All of these

• Combo box

• Check box

27. Which task can be accomplished using the LiveCycle Design tool?

Answers:

• Add barcode collections

• All of these

• Create dynamic forms

• Use scripting objects

• Add photographs

28. Which of these adjustments can be applied to the navigation panel?

Answers:

• All of these

• Change width

• Floating

• Docking

• Hide

29. Which of the following software in the Adobe Acrobat family can be downloaded as freeware?

Answers:

• Acrobat 8

• Reader

• Acrobat X Pro

30. Which option is available in the assemble PDF portfolio tool dialog?

Answers:

• Select color scheme

• Publish

• All of these

• Specify file details

• Add header

31. Which of these is a common form field property?

Answers:

• All of these

• Hidden

• Visible but does not print

• Hidden but printable

• Visible

32. Which of these properties is a window setting option?

Answers:

• Resize to initial page

• Show file name

• Open full screen mode

• Center on screen

• All of these

33. When does the auto-save feature not work?

Answers:

• Document security changed

• All of these

• Document was created using web capture

34. What tool allows you to test how a form will look to the user during fill in?

Answers:

• Read out loud

• Distribute form

• Preview

35. A shared review can be initiated in which of these applications?

Answers:

• Excel

• Word

• Indesign

• All of these

36. Which tool is on the advanced editing toolbar?

Answers:

• Crop

• Select object

• Link

• All of these

37. What is a PDF file that is composed of multiple PDF files?

Answers:

• Pdf portfolio

• Buzzword document

• Shared document

38. Which of these is a default 3D display setting?

Answers:

• Background color

• Lighting

• Rendering

• All of these

• Animation

39. Security envelopes are PDF files with?

Answers:

• Multiple comments

• Attachments

• Voice recordings

• Exported images

40. Which task gives you access to the forms tools?

Answers:

• Right click over a form

• All of these

• Select add new field

• Keyboard shortcut alt+r+o

41. When combining files into one PDF, where must the files being collected be located?

Answers:

• Only on a portable drive

• Anywhere on the computer or portable drive

• In the user's email

• Together in a folder located on the desktop

42. Which of these is a link action?

Answers:

• Go to a page view

• Open a web page

• Open a file

• All of these

43. What software suite is Acrobat a part of?

Answers:

• Creative Suite

• AppleWorks

• InDesign

• Color Suite

44. Under what menu can a user enable comments for Reader?

Answers:

• View

• Comments

• Window

• Help

45. Which of the following tasks can Adobe Reader and Acrobat both complete?

Answers:

• Combine content from multiple sources into one PDF

• View PDFs

• Edit PDF files

• Convert Microsoft Word documents into PDFs

46. Color and opacity are properties settings for which of these tools?

Answers:

• Pencil

• Highlight text

• Arrow

• Polygon

• All of these

47. When does the clipboard command appear on the create PDF toolbar?

Answers:

• When 3d tool is in use

• When documents are shared

• When content is copied to the clipboard

• When reading mode is activated

48. What is Command + 0 the shortcut for?

Answers:

• Fit to Page

• Deselect All

• Copy

• Select All

49. Where would a user enable single key shortcuts?

Answers:

• Preferences

• Comments

• Edit

• Window

50. What is the endpoint of a link called?

Answers:

• Attachment

• Split document

• Destination

51. What is Acrobat's navigation pane used for?

Answers:

• Browsing through a pdf

• attaching documents

• Accessing a web page

• Editing document comments

52. Which feature allows you to jump to a specific area of a PDF?

Answers:

• Layer

• Comments

• Bookmark

• Header

53. Which type of form field allows entries such as name and address?

Answers:

• Check box

• Text field

• Combo box

• Barcode

• Digital signature

54. What does PDF stand for?

Answers:

• Portable Document Format

• Pending Document File

• Pixelated Document Format

• Portable Documents File

55. What is the keyboard shortcut to activate the rulers?

Answers:

• Shift + R

• Ctrl + R

• Shift + Enter

• Tab + 9

56. Which setting is available when you create a PDF from a scanner?

Answers:

• Vertical

• Opacity

• Resolution

• Rotation

57. What are the toolbar grabber bars used for?

Answers:

• Import an image

• Rearrange a docked toolbar

• Merge a file

• Highlight text

58. What description information is not displayed in the document properties dialog box?

Answers:

• Review's name and comments

• File name

• Date created

• File size

• Author's name

59. On which menu do you find underline text and cross out text?

Answers:

• Typewriter

• Edit form fields

• Comment and markup

60. What is the keyboard shortcut to Deselect All?

Answers:

• D

• Command + Shift + A

• V

• Command + S

61. What is the term for multiple replies to a comment?

Answers:

• Distribution list

• Group

• Conversation

• Thread

62. Navigation buttons and toolbars are hidden when:

Answers:

• Opening a secure document

• Reading mode is activated

• Using the typewriter tool

63. Which feature prevents loss of data?

Answers:

• Read only

• Save as certified document

• Auto-save

• Lock toolbars

64. Where do page thumbnails appear?

Answers:

• Clipboard

• Navigation pane

• Background

• Document pane

65. Menu bar, toolbars, and window controls are hidden in which view mode?

Answers:

• Single page continuous

• Full screen mode

• Reading mode

• Two-up continuous

66. Which tool do you use to scale, rotate, flip, or clip an image?

Answers:

• Snapshot

• Object data

• Touchup object

• Track object

67. What is the Accessibility feature used for?

Answers:

• Document security

• People with disabilities

• Activating read only

• Adjusting properties settings

68. The 3d Tool can be found in:

Answers:

• Tools>Multimedia

• Tools>Advanced editing

• Tools>Analysis

• Edit>Find

• Tools>Typewriter

69. Which of these is not a stamp review response option?

Answers:

• Accepted

• Cancelled

• Completed

• Rejected

• Delete

70. General, highlight color, and auto-complete are preference options for which item?

Answers:

• Forms

• Guides

• Documents

• Page display

71. Which of these is not correct use of Acrobat?

Answers:

• Create a pdf

• Share comments and notes

• Embed audio recordings

• Compose a business letter

72. Which toolbar is fill entire screen and rotate page located on?

Answers:

• Properties

• Select and zoom

• Page display

• Navigation

73. Which of these is not a view page display option?

Answers:

• Two-up

• Single page continuous

• Two-up continuous

• View all

74. What happens when you right-click on a word in a document?

Answers:

• Insert a blank field

• Activate look up definition tool

• Highlight text

75. You can adjust color space, ink, and bleed options using which toolbar?

Answers:

• Print production

• Advanced editing

• Comment and markup

• Analysis

76. When viewing comments in a PDF, what is the quickest way to move to the next comment?

Answers:

• Shift + Tab

• Command + Shift

• Shift + S

• Command + Tab

77. Pause and stop are controls for which of these tools?

Answers:

• Loupe

• Custom scan

• Call out

• Automatically scroll

• Read out loud

78. Which type of form field allows multiple item selection?

Answers:

• A single check box

• List box

• Radio button

• Combo box

• Button

79. Drag, drop, and arrange files are action for which command?

Answers:

• Merge files into pdf

• Create buzzword document

• Assemble pdf portfolio

80. Which of these is a method for deleting or replacing a document page?

Answers:

• Loupe

• Thumbnails

• Clipboard

81. Under what menu can a user extract pages from a PDF?

Answers:

• Window

• Help

• Tools

• File

82. What tool lets you specify a sound to play when a page is opened?

Answers:

• Trigger

• Read out loud

• Record audio comment

• Flash

83. Security method settings can be saved as?

Answers:

• A document

• A template

• A pdf

• A policy

84. Is it possible to merge files into a spreadsheet in Acrobat?

Answers:

• Yes, under Tools

• Yes, under Manage form data

• No

85. Where are buzzword documents stores?

Answers:

• Clipboard

• Local hard drive

• Adobe server

• Pdf portfolio

86. Which of these is not a page and ruler unit option?

Answers:

• Pixel

• Point

• Centimeter

• Pica

• Millimeter

87. Which function is not available with the extend features in reader tool?

Answers:

• Sign signature field

• Save form data

• Manage security policies

• Commenting and drawing

88. What is the keyboard shortcut for touch-up text and touch-up object?

Answers:

• Ctrl + T + T

• Shift + tab

• Shift + T

• Atl + 0

89. Which properties option is not available for push button fields?

Answers:

• Line thickness

• Border color

• Font

• Fill color

90. Which of these is not an initial view user interface option?

Answers:

• Hide window controls

• Hide menu bars

• Show full screen

• Hide toolbars

91. You can toggle between marquee zoom and dynamic zoom by holding down which key?

Answers:

• Tab

• Alt

• Shift

• X

92. Which of these is not an organizer tool function?

Answers:

• Create a pdf collection

• Locate previously opened pdfs

• Sort recently viewed pdfs

• Extract pdf pages

93. Which setting is not an available option on the sound properties tool bar?

Answers:

• Comments

• Author's name

• Ear icon

• Microphone icon

• Volume controls

94. Under what menu can a user change the page view from a single page to a 2 page spread?

Answers:

• Window

• 3D

• File

• Help

95. Dragging the tab of a floating panel into another floating panel results in?

Answers:

• Layers

• Grouped panels

• Floating panels

• Docked panels

96. Which of these properties is not offered in the sound attachment menu?

Answers:

• Icon

• Volume

• Opacity

• Color

97. Which feature arranges comments by specific words in a revised PDF?

Answers:

• Examine document

• Migrate comments

• Share documents

• Redaction

98. Off, basic, and advance are preference options for which tool setting?

Answers:

• Reviewing

• Commenting

• Reading

• Forms auto-complete

99. Which of the following can a Digital Signature be used as identification for in a PDF?

Answers:

• Fingerprint

• Driver's License

• Handwritten signature

• All of these

100. What is the keyboard shortcut to automatically scroll?

Answers:

• Shift + Ctrl + H

• Shift + S

• Ctrl + Enter

• Tab

101. What is the keyboard shortcut to zoom in?

Answers:

• Shift+0

• Shift+z

• Tab+up arrow

• Ctrl+spacebar

102. Which keyboard shortcut activates or deactivates read out loud?

Answers:

• Y

• Tab + R

• Shift + Ctrl + Y

• Ctrl + T

103. Which of these is not a method for specifying document security?

Answers:

• Encrypt with certificate

• Set as read only

• Livecycle rights

• Encrypt with password

104. In order to permanently remove a cropped area from Acrobat Pro X:

Answers:

• select Remove White Margins from the Crop Margins section of the Set Page Boxes dialoge box

• the document must be Saved As with a different name for the crop to take effect

• go to Document Properties and adjust Initial View

• select Tools>Protection>Remove Hidden Information

105. What is the shortcut to show/hide the Menu Bar?

Answers:

• Command + M

• Shift + M

• Shift + Command + M

• M + N

106. What is the keyboard shortcut to turn reading mode on and off?

Answers:

• Ctrl + H

• Shift + R

• Tab + X

• Ctrl + R

107. Paper clip and push pin icons are associated with which task?

Answers:

• Attach file

• Copy to clipboard

• Comments and markups

• Send and collaborate

108. Which of these is not a radio button style?

Answers:

• Square

• Diamond

• Cross

• Check

• Star

109. Read only and required are optional properties that apply to?

Answers:

• Attached files

• Comments and markups

• Document signature

• Form fields

110. What setting can be created on a PDF document using certificates to restrict access and limit some user's abilty to make changes?

Answers:

• Portable Document Security

• Trusted Identification

• Encryption

• Digital Certification

111. Which of these is not a method for creating PDFs?

Answers:

• Imported document

• From a scanner

• From a file

• From the clipboard

• From a web page

112. What does the set to zero command do?

Answers:

• Scale the document

• Activate dimension tool

• Rotate the page

• Restore crop margins

113. In the Print Dialog Box, which option specifies which visible content prints?

Answers:

• Print Window

• View

• Comments And Forms

• Edit

114. On which menu do you find insert, extract, and replace page tasks?

Answers:

• Start form wizard

• Navigation, options

• Collaborate

• Advanced editing

115. Which of these is not a multimedia tool option?

Answers:

• Video tool

• Flash tool

• 3d tool

• Sound tool

• Web tool

116. Which tool lets you permanently remove visible text from PDFs?

Answers:

• Delete

• Redaction

• Merge

• Export

117. Which of these items is not displayed on a note?

Answers:

• Date

• Author's name

• Options

• Recipient

• Time

118. Which of these is not a comment tool preference option?

Answers:

• Text color

• Font

• Pop up opacity

• Font size

119. Which tools do you use to create a link?

Answers:

• Cloud or callout

• Marquee or dynamic zoom

• Select tool or snapshot tool

120. Which of these is not a rectangle tool property option?

Answers:

• Thickness

• Fill color

• Length and width

• Opacity

• Style

121. Which keyboard shortcut activates the add sticky note tool?

Answers:

• Ctrl+tab

• Ctrl+6

• Shift+n

• Shift+9

122. What is the quickest way to use the Sticky Note tool?

Answers:

• Command + S

• S

• N

• Command + N

123. Extracted pages do not contain?

Answers:

• Links

• Comments

• Bookmarks

• Form fields

124. Star, check, and key are properties icons for what tool?

Answers:

• Call out

• Cloud

• Stamp

• Sticky note

125. Which feature affects the appearance of pages in the two-up continuous view?

Answers:

• Marquee zoom

• Screen capture

• Fit to Page

• Binding

• Snapshot

126. Under which drop down menu can you add a watermark?

Answers:

• Document

• File

• Edit

• Tools

127. What is the keyboard shortcut to cycle through the field tools?

Answers:

• Shift + F

• Ctrl + Z

• Alt + right arrow

128. A visual pattern that is scanned and incorporated into a database is called?

Answers:

• Barcode field

• Ink signature

• Bitmap image

• Watermark

129. Where can you reduce the file size of a document?

Answers:

• Tools

• Document

• Help

• Edit

• All of these