Do you know that? Elance receives half a million visitors a week. That's more than the Great Wall of China and Notre Dame de Paris combined next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Design & Multimedia category

Test answers for 3D Modeling 2016

(56, CL) Last updated: January 22
Elance • Design & Multimedia
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

56 Answered Test Questions:

1. The revolution of what kind of profile would result in the creation of a sphere?

Answers:

• Half-circle

• Square Wave

• Elipse

• Line

• Rectangle

2. What is the name for the point at the end of an edge?

Answers:

• Dowel

• Corner

• Torus

• Vertex

3. What is an ngon?

Answers:

• A polygon with more than 4 edges

• A vertex in the middle of a mesh

• A polygon with 2 edges

• An edge with no vertices

4. Which of these is not a software for 3D modeling?

Answers:

• Blender

• Gimp

• Houdini

• Google Sketchup

• ZBrush

5. Which type of polygons are best to use for soft deformation?

Answers:

• N-gons

• Nurbs

• Tris

• Quads

6. In 3D terminology, what is the collection of vertices, edges, and faces that describe the shape of a 3D object called?

Answers:

• Material

• Slate

• Mix

• Mesh

7. How many vertices are the minimum required to create a polygon?

Answers:

• 5

• 2

• 4

• 3

• 1

8. A four-sided polygon is known as what?

Answers:

• Quad

• Tri

• Ngon

• Square

9. Which function creates an exact replica of a line, face, or mesh?

Answers:

• Dissection

• Dumping

• Duplication

• Division

10. Affixing a texture to the surface of an object is called which of the following?

Answers:

• UV Scanning

• UV Mapping

• VT Scaling

• VU Mapping

11. True or False: when modeling for 3D printing, it is ok to have open edges.

Answers:

• False

• True

12. Which of these modes only consists of lines, edges, and curves?

Answers:

• Shading

• Wireframe

• Texture

• Sculpt

13. Which function is used to break down a face into smaller faces of equal area?

Answers:

• Coincide

• Collide

• Subdivide

• Devise

14. True or false: it is important to consider poly flow when modeling for games.

Answers:

• True

• False

15. A 3D modeler should consider which of the following when creating a render?

Answers:

• Scale

• Lighting

• All of these

• Perspective

16. The D in 3D stands for which of the following?

Answers:

• Dictation

• Design

• Direction

• Dimension

17. By definition, two of what forms a line segment?

Answers:

• Points

• Dashes

• Pins

• Buttons

18. Which term means to unchoose?

Answers:

• Remove

• Deselect

• Demystify

• Downgrade

19. 3D Modelers are found in which industry?

Answers:

• Product Design

• Architecture

• All of these

• Visual Effects

20. What is another name for a line that can be curved using control points?

Answers:

• Splinter

• Spike

• Spline

• Spleen

21. Which function replicates and reverses mesh attributes across an axis?

Answers:

• Copying

• Simulating

• Mirroring

• Squaring

22. Which of these is a modeling technique?

Answers:

• NURBS modeling

• Edge modeling

• Subdivision modeling

• All of these

23. Which of these number of triangles is considered low poly?

Answers:

• 50, 000

• 2 million

• 1 million

• 500

24. Which of these is a 3D file?

Answers:

• .fb2

• .flv

• .fbx

• .flac

25. What does HDRR stand for?

Answers:

• High Definition Rotation Reel

• High Density Range Resistance

• Hard Drive Risk Removal

• High Dynamic Range Render

26. Which of these is a planar template used to guide accurate modeling?

Answers:

• Grid

• Window

• Panel Display

• Alpha Channel

27. True or False: a Boolean operation can be used to combine two meshes into one, contiguous mesh.

Answers:

• True

• False

28. NURBS have surfaces that are which of these?

Answers:

• Scattered

• Spotted

• Rough

• Smooth

29. What is texture baking?

Answers:

• Projecting details down from the High polygon model, onto a texture that can be applied to the Low-polygon model.

• Applying a "bake deformer", that expands the mesh.

• Rendering an animation.

30. Cubes, Pyramids, Cylinders, and cones are most commonly called what?

Answers:

• Acute primitives

• 3D primitives

• 3D shapes

• Base angles

31. Pulling  out a shape from another curve, edge, or polygon is called what?

Answers:

• Stretching

• Extending

• Pulling

• Extrusion

32. Which of these files is acceptable for 3D printing?

Answers:

• .gif

• .stl

• .png

• .tif

33. When modeling for animation, which of these is important to consider?

Answers:

• All of the above

• Poly count

• Joint deformation

• Poly flow

34. When adding materials to an object, which mapping coordinate system allows the most control for adding graphics such as labels?

Answers:

• Spherical

• UV

• Cubic

• Global

35. When formatting your model for 3D printing, which of these increases with more mass?

Answers:

• Time of production

• Cost of model

• Printing time

• All of these

36. What is the name of the imaginary line that is perpendicular to the surface of a polygon?

Answers:

• Abnormal

• Normal

• Nurb

• Foci

37. Modeling vehicles, tables, and buildings falls under what modeling category?

Answers:

• Hard surface

• Inflexible surface

• Strong form

• Subdivision

38. Which function is used to pivot a line, face, or mesh along an axis?

Answers:

• Rotation

• Joining

• Circling

• Addition

39. True or False? If there isn't enough definition in the low poly model, it won't be able to correctly project the high poly model onto itself.

Answers:

• True

• False

40. Which is not considered an industry standard software for 3d Modeling

Answers:

• Poser

• Zbrush

• Cinema4D

• Maya

• 3D Studio Max

41. Which rendering function creates shadows based on the proximity of geometry in 3d space using global illumination?

Answers:

• Diffusion

• Shading

• Ambient Occlusion

• Dimming

42. What is the name of a closed ring of edges around part of a mesh?

Answers:

• Polyflow

• Edge loop

• Ring

• Poly loop

43. Which of the following will cause a polygon to be invisible to a render?

Answers:

• Fixed-point vertex

• Too many vertices

• Flipped normals

• Overlapped edges

44. What is the study of physical shapes and spaces?

Answers:

• Topology

• Physiognomy

• Ptolemy

• Morphology

45. When modeling for 3D printing, which of the following can't be in the mesh?

Answers:

• Subdivisions

• Overlapping edges

• Ambient occlusion

• Surface normals

46. There are at least two ___ in every quad.

Answers:

• triangles

• points

• degrees

• squares

47. The revolution of what kind of profile would result in the creation of a sphere?

Answers:

• Time's Up!

• Half-circle

• Square Wave

• Rectangle

• Elipse

• Line

48. NURBS means:

Answers:

• Normalized United Revolving Brush Sketch

• Non Uniform Rational Basis Spline

• Natural Untrimmed Radial Boolean Spline

• Natural Uniform Radial Bezier Spline

49. Which of these is most likely to cause shading issues?

Answers:

• Quads

• Splines

• N-Gons

• Edgeloops

50. Which of the following materials does not have specular?

Answers:

• Blinn

• Phong

• Phong E

• Lambert

• Anisotropic

51. When subdividing once, a quad polygon is typically split into how many parts?

Answers:

• 6

• 3

• 1

• 4

• 2

52. Which of these objects is formed by intersecting perpendicular lines?

Answers:

• Bezier

• Torus

• Lattice

• Nurb

53. In order to properly project a high poly onto a low poly, any 90 degree angles must be ___.

Answers:

• extruded

• flipped

• scaled

• beveled

54. A tri-mesh can't be used for:

Answers:

• Sub-D Modeling

• Smooth Surfaces

• Animation

• Hard Surfaces

55. For game modeling, ___ count is the most common number to consider.

Answers:

• edge

• poly

• mesh

• tri

56. In which shaded view port mode is faster to work and model in big scenes, when you have low performance video card?

Answers:

• Object color shaded viewport mode

• Wireframe viewport mode

• material color shaded viewport mode

• Edget faces viewport mode