Do you know that? 40% of freelancers delegate or outsource work to others next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Admin category

Test answers for Transcription 2016

(72, CL) Last updated: February 28
Elance • Admin
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

72 Answered Test Questions:

1. The patient should be drinking at lease one _________ of water each morning.

Answers:

• leeder

• liter

• leader

2. The patient can eat at ___________ she wants.

Answers:

• any time

• anytime

• any-time

3. True or false? Transcriptionists should use abbreviations whenever possible.

Answers:

• False

• True

4. In the context of transcription, what does the term "minutes" refer to?

Answers:

• The amount of time a meeting took

• None of these

• A record of a meeting or event

• The time a meeting started

5. Transcription service providers charge customers:

Answers:

• All of these

• Per word

• Per minute

• Per line

6. What does SRT stand for?

Answers:

• Superior Recognition Transcription

• Standard Report Template

• Speech Recognition Technology

• Special Report Transcription

7. Which of the following is the correct order in which transcription takes place?

Answers:

• Recording, transmission, transcription, editing, return final product

• Recording, editing, transcription, transmission, return final product

• Transcription, recording, transmission, editing, return final product

• Transmission, recording, editing, transcription, return final product

8. Should a transcriptionist modify the speaker's sentences to make sure everything makes sense?

Answers:

• Only when transcribing verbatim

• It depends on client preference

• No

• Yes

9. Which of the following is NOT an audio file?

Answers:

• .mov

• .m4a

• .mp3

• .wma

10. When should a transcriptionist use a contraction?

Answers:

• Transcriptionists should never use contractions

• It depends on client preference

• Whenever possible

• When it sounds more natural

11. Which of the following would be a circumstance that does NOT need transcription?

Answers:

• Nationally televised broadcast

• Court case

• Little league baseball game

• Doctor to patient dialogue

12. What does the common abbreviation YTD stand for?

Answers:

• Yearly transaction data

• Yield-to-Determine

• Year-to-date

• Yesterday

13. True or false? You must get formal certification to become a general transcriptionist.

Answers:

• False

• True

14. Which abbreviation means "quarter"?

Answers:

• QURT

• QRT

• QTR

• QT

15. What is verbatim transcription?

Answers:

• A method that gives the transcriptionist freedom to clarify the conversation

• Transcription that happens in real time

• Recording every word and sound on a recording, exactly as spoken.

• None of these

• Handwritten transcription

16. What are some problems with speech recognition technology?

Answers:

• All of these

• Not 100% accurate

• System may take time to learn

• Restricts speaking speed

17. What is the proper abbreviation for milligram?

Answers:

• mlg

• ml

• mil

• mg

18. The proper abbreviation for average is:

Answers:

• AVG

• AVR

• AVE

• AVRG

19. Which of the following is a transcription software?

Answers:

• Content Buzz

• ooVoo

• SEnuke

• Express Scribe

• Skype

20. Which of the following is NOT a type of transcription?

Answers:

• Writing a doctor-patient dialogue

• Writing courtroom dialogue

• Writing subtitles

• Writing an essay

21. True of False? Speech recognition technology is usually more accurate than a professional transcriptionist.

Answers:

• False

• True

22. Transcriptionists may be required to sign a _____________ to ensure client confidentiality.

Answers:

• quality of work contract

• non-disclosure agreement

• lease agreement

• promise note

23. True or false? Transcriptionists do not need to follow standard capitalization rules.

Answers:

• False

• True

24. When transcribing verbatim, a transcriptionist should _______.

Answers:

• interpret what the speaker is trying to say

• transcribe every word exactly as it is said

• write in all capital letters

• correct grammatical mistakes

25. True or False? Live transcriptions are more accurate than offline transcriptions.

Answers:

• True

• False

26. What is the proper abbreviation for association?

Answers:

• ASON

• ASCN

• ASN

• ASSN

27. Which of the following equipment is used for transcription?

Answers:

• Keyboard

• All of the above

• Pedals

• Headset

28. True or False? A medical transcriptionist sometimes has the task of editing documents created by Speech Recognition Technologies.

Answers:

• False

• True

29. True or False? All transcriptions follow the same formatting.

Answers:

• True

• False

30. What is the most common piece of external hardware for a transcriptionist?

Answers:

• Amplifier

• Headphones

• Microphone

• Video camera

31. The medicine had a strange _______ on the patient's skin.

Answers:

• effect

• affect

32. True or false? A transcriptionist should not make note of emotional changes.

Answers:

• False

• True

• It depends on client preference

33. The patients have the same medications _______ the board.

Answers:

• acros

• accross

• accros

• across

34. True or false? There is no difference between legal, medical, and general transcription.

Answers:

• True

• False

35. The application applies to androids and iphone. Transcribe correctly.

Answers:

• The application applies to A-N-D-R-O-I-D-S and I-P-H-O-N-E-S

• The application applies to Androids and iPhone

36. When transcribing for a government agency, which of the following is important to remember?

Answers:

• Accuracy

• Transcription security

• All of these

• Punctuality

37. True or false? Documents transcribed with voice capturing software still need to be verified by a transcriptionist.

Answers:

• True

• False

38. What is the most important attribute when it comes to your transcription?

Answers:

• Accuracy

• Length

• Formatting

• Speed

39. A common question to ask your client about before transcribing a recording is:

Answers:

• All of these

• Incoming file format

• Expected turnaround time

• Possible omissions

40. The patient had _______ of medications to take.

Answers:

• alott

• alot

• allot

• a lot

41. Which abbreviation means "cross reference"?

Answers:

• XREF

• CREF

• XREFR

• CRSRF

42. What are the three main categories of transcription?

Answers:

• General, legal, and medical

• Legal, medical, and automotive

• Legal, general, and interview

• Interview, legal, and medical

43. The proper abbreviation for table is:

Answers:

• TAB

• TBL

• TBLE

• TABL

44. Choose the most likely sentence.

Answers:

• The patient has importance and a previous prostate biopsy

• The patient has impotence and a previous prostrate biopsy

• The patient has importance and a previous prostrate biopsy

• The patient has impotence and a previous prostate biopsy

45. Which of the following is NOT a tag?

Answers:

• [silence]

• [gesture]

• [laughter]

• [chuckle]

• [applause]

46. What does TAT stand for?

Answers:

• Typing Accuracy Test

• Time Altitude Transit

• Transcription Analysis Test

• Turn Around Time

47. True of false? The following is correctly transcribed, 2a + 3a equals  5a. .

Answers:

• False

• True

48. The patient enjoys eating popsicles_____ she does not usually have an appetite.

Answers:

• period

• hyphen

• comma

• semicolon

49. How should a transcriptionist present numerals?

Answers:

• As numbers

• They should be written as complete words up to 100, then they should be written as numbers.

• It depends on the situation

• As complete words

50. What is the industry standard for the time it takes to transcribe 15 minutes of audio?

Answers:

• 45 minutes

• 30 minutes

• 1 hour

• 15 minutes

51. What is the average time it takes for an audio file to be transcribed? Answer in a ratio of audio time to real time, as in x:y.

Answers:

• 1:3

• 1:2

• 1:4

• 1:6

• 1:5

52. The proper abbreviation for affiliation is:

Answers:

• AFL

• AFLN

• AFFN

• AFFL

53. When a customer asks for a clean verbatim he means;

Answers:

• A transcript with filler words.

• a transcript with corrected grammar.

• A transcript with easy word formatting.

• A transcript with no spelling mistakes

54. Using Jefferson notation, what would (15) indicate?

Answers:

• Page 15 of the transcription document

• The speaker paused for 15 seconds

• The speaker's turn began at the 15 minute mark

• The speaker is the 15th person to enter the conversation

55. What is the abbreviation for revenue per available room?

Answers:

• RePAR

• RevPAR

• RvPAR

• RPAR

56. In medical transcription, which of the following is NOT considered one of the four major reports?

Answers:

• Operative report

• History & physical report

• Follow-up report

• Consultation report

57. Water, whole grain, and vegetables_____ these are the things ideal for the patient's diet.

Answers:

• ;

• ???

• ...

• ,

58. The speaker's name should be on the ______ of a transcription document.

Answers:

• top centered

• bottom right side

• bottom left side

• bottom centered

59. Asking for a _______ can be useful prior to transcribing.

Answers:

• recap

• thesaurus

• glossary

• dictionary

60. Which of the following is correctly transcribed The client owe us five million dollars. The client owes us $5 million.  The client owes us $5,000,000. The client owes us 5 million dollars.

Answers:

• The client owes us $5,000,000.

• The client owes us 5 million dollars.

• The client owe us five million dollars.

• The client owes us $5 million.

61. Is the following correctly transcribed? He left London at twelve o'clock. Yes No

Answers:

• Yes

• No

62. What symbol(s) is used to represent a word that was unable to be transcribed on the transcript?

Answers:

• ?

• ___

• (?)

• ...

• (...)

63. How should you type the following phrase: "First Quarter operating results were twenty-one point two million, an increase of fifty-two percent from first quarter last year and an increase of twenty-eight percent from the sequential quarter's operating results of eighteen million."

Answers:

• Q1 operating results were $21.2 million dollars, an increase of 52% from Q1 last year and an increase of 28% from the sequential quarter's operating results of $18.0 million dollars.

• Q1 operating results were $21.2 million, an increase of 52 percent from Q1 last year and an increase of 28 percent from the sequential quarter's operating results of $18.0 million.

• Q1 operating results were $21.2 million, an increase of 52% from Q1 last year and an increase of 28% from the sequential quarter's operating results of $18.0 million.

• Q1 operating results were $21.2 million, an increase of 52% from Q1 last year and an increase of 28% from the sequential quarter's operating results of $18 million.

• 1Q operating results were $21.2 million, an increase of 52% from 1Q last year and an increase of 28% from the sequential quarter's operating results of $18.0 million.

64. Which would be an appropriate abbreviated transcription of "Food should be administered every hour."

Answers:

• Food should be administered e.h.

• Food should be administered e. hour.

• Food should be administered q.h.

• Food should be admin. q.h.

65. Who is the originator (a.k.a. dictator) in the transcription process?

Answers:

• The person who is speaking on the sound file.

• The person who creates the sound file to be converted into text.

• The person who converts the sound file into text.

• The person who edits the text.

66. Which of the following do transcriptionists sometimes use to control digital media?

Answers:

• A remote pedal

• A time pedal

• A gas pedal

• A wave pedal

67. Using Jefferson notation, what do brackets indicate?

Answers:

• Overlapping speech

• A slang word

• None of these

• An incomprehensible speaker

68. Which of the following is commonly used for undecipherable words or phrases?

Answers:

• [???]

• [Can't understand]

• #@$!

• ****

• _________

69. In medical transcription, what would using all capital letters indicate?

Answers:

• An exclamation point

• An allergy

• A point of emphasis

• Someone yelling

70. Which one of the following is not a Brazilian Real sign?

Answers:

• BRL

• BZL

• R$

71. True of false? Currently TL is an ISO code for Turkish Lira.

Answers:

• False

• True

72. True or False? Only a high school diploma is required to become a medical transcriptionist.

Answers:

• True

• False