Do you know that? 93% are happier since started freelancing next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Admin category

Test answers for Administrative Assistant 2016

(123) Last updated: January 27
Elance • Admin
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

123 Answered Test Questions:

1. What does CEO stand for?

Answers:

• Chief Of Europe

• Chief Europe Officer

• Controler Europe Officer

• Chief Executive Officer

2. Per Diem work is calculated:

Answers:

• Weekly

• Hourly

• Daily

• Bi-weekly

3. In Outlook, how do you mark an email for follow up?

Answers:

• You click on Tools: follow up

• You click on Actions: follow up

• You click on flag icon: red flag

• You can not mark emails for follow up.

4. What does it mean when a job description requests an administrative assistant to have "10 key skills?"

Answers:

• Skills typing along the 10 function keys on a keyboard

• Skills using an old fashioned typebar typewriter

• Skills with an adding machine or the 10 key pad on a keyboard

• Skills with the 10 key business practices

5. When creating a document that lists upcoming meetings, what is the recommended section at the end of the document to ensure accuracy?

Answers:

• The company logo

• The date and author of last update

• The attendees of the previous meeting

• The minutes from the most recent meeting

6. How often should exclamation points be used in a business email?

Answers:

• sparingly

• frequently

• never

7. How often should exclamation points be used in a business email?

Answers:

• sparingly

• frequently

• never

8. In business, what does SLA commonly stand for?

Answers:

• Secured Legal Assessment

• Service Level Agreement

• Senior Level Associate

• Staff Level Appointment

9. When do you typically date stamp paper documents?

Answers:

• When creating a first draft of a document

• After sealing an envelope

• When sending a fax coversheet

• After opening incoming mail

10. A master travel itinerary does NOT always need to include passport number

Answers:

• true

• false

11. What would the following notation at the bottom of a letter indicate: "JMN/pjn"?

Answers:

• The author's initials are JMN and the filing code for the attached documents is pjn

• It is a mistake. You would not typically see any sort of notation at the bottom of letters

• The author's initials are PJN and the typist's initials are JMN

• The author's initials are JMN and the typist's initials are PJN

12. What is the difference between AR and AP?

Answers:

• AR are debits and AP are credits.

• AR involves monies that the company owes, whereas AP involves monies that the company is owed.

• AR involves monies that are owed to the company, whereas AP involves monies that the company owes.

13. When writing a formal letter, what does the "inside address" refer to?

Answers:

• None of these

• The banking address

• The recipient's address

• The return address

14. What is the recommended method for signifying there are attachments to a memo?

Answers:

• Include the titles of your attachments in the memo subject line

• Insert a section in the middle of the memo outlining the contents of each attached document

• Memos should never have attachments

• Refer to the attachments in the memo and add a notation about what is attached below the closing

15. In Outlook, which section under Outlook Options would you select to set mail security?

Answers:

• Add-Ins

• Mobile

• Quick Access Toolbar

• Trust Center

16. Which form should you obtain from a new contractor before they get paid?

Answers:

• W2

• W4

• W9

• W11

17. What are the three styles of business writing?

Answers:

• Confident, detailed, and precise.

• Analytical, professional, and straightforward.

• Informative, persuasive, and analytical.

• Demonstrative, imaginative, and creative.

18. You can automate frequently typed sections (such as standard letter headings and contract language) in a word processor by setting up:

Answers:

• WordPerfect

• EZtypes

• Macros

• Micros

19. Which of the following do you NOT need to consider when booking domestic travel?

Answers:

• maximum expenditure

• preferred airlines

• passport number

• loyalty cards

20. Which one of these acronyms does NOT represent a real C-level executive position?

Answers:

• CEO

• CLO

• CFO

• CIO

21. To establish good financial controls, who should NOT open the bank statements when they come in the mail each month?

Answers:

• The President

• The CEO

• The same person who writes checks

• The CFO

22. Your emails should be:

Answers:

• < 3 sentences

• concise and conversational

• meandering and detailed

• lengthy and thorough

23. Which of the following Personal Information Management (PIM) software packages would be most helpful in scheduling meetings and syncing your calendar with other employee???s calendars?

Answers:

• Microsoft OneNote

• Microsoft Project

• Microsoft Excel

• Microsoft Outlook

• Microsoft TASK

24. One of your co-workers has been sharing confidential information with persons outside the company.  If you are unsure of the company rules relating to this, you should

Answers:

• ask co-workers for an interpretation of how to handle the situation

• contact the company personnel manager to report the employee who made the mistake.

• refer to the company policy manual.

• write a letter to your supervisor so that you will be cleared of any responsibility.

25. True or False? Bulleted lists are frowned upon in memos.

Answers:

• False

• True

26. When writing an email, what does BCC mean?

Answers:

• Blind Carbon Copy

• Back Carbon Copy

• Blind Community Copy

• Back Cancelled Copy

27. An informal message, especially one sent between two or more employees of the same company, concerning company business is known as a:

Answers:

• Fax

• Memo

• Slipnote

• Tweet

28. What does FY2010 stand for?

Answers:

• Finance Year 2010

• Financial Year 2010

• Fiscal Year 2010

29. Bcc differs from "Cc" in its:

Answers:

• priority in the email chain

• ability to see other recipients' responses

• visibilty to other recipients

• ability to respond the the message

30. When would it be best to use the "Bcc:" feature?

Answers:

• When sending one message to a large group of clients

• When responding to a spam email

• When sending an informative article around the office

• When organizing an internal meeting

31. Use email as a form of communication as much as possible, avoiding face-to-face or voice-to-voice contact.

Answers:

• False

• True

32. Tangibles are among the five factors customers use to evaluate products or services. What are Tangibles?

Answers:

• How respectfully the customer is treated

• The company's physical presentation - facilities, equipment, employee appearance, etc.

• The speed and dependability with which a company delivers a product or service

• The lifespan of your product / service

33. If you disagree with your boss' plan for action during a meeting, what is the recommended method for making your opinion known?

Answers:

• Wait until the meeting is finished and explain your concerns with your boss privately

• Interject with your concerns immediately

• Do not make your opinion known. You are not expected to make decisions

• Wait until your boss has finished speaking and list all the reasons why you think they are incorrect

34. ???Please check in with me on this project every other day.??? It is Wednesday and you checked in with your supervisor this morning. According to this sentence, when is the next day you should check in with her?

Answers:

• Thursday

• Friday

• Next Wednesday

• Monday Morning

35. In an email, what does "NNTR" stand for?

Answers:

• Notes Needed To Respond

• Notes Needed Thursday

• None of these

• No need to respond

36. How often should you use an auto-reponse message?

Answers:

• sparingly

• frequently

• never

37. True or False? Every firm's fiscal year ends on December 31st.

Answers:

• True

• False

38. The purpose of using the CC field is to:

Answers:

• create a call-to-action

• indicate those on the thread who need to take action

• keep others informed

39. A master travel itinerary does not always need to include:

Answers:

• flight times

• passport number

• meeting times

• flight numbers

40. Which of these are NOT an important factor to consider when analyzing your workstation for the first time?

Answers:

• The type of desk chair

• The size or style of desk

• The distance to the bathroom

• The amount of lighting

41. Which service would you use to setup direct deposits?

Answers:

• Hubspot

• Paychex

• Salesforce

• Resumator

42. If you want to send an Excel spreadsheet in a format that recipients can't manipulate, you could ________.

Answers:

• None of these

• recipients will always be able to manipulate an excel document

• save it as a PDF

• save it as a screenshot

43. A good email 'Subject' line should:

Answers:

• contain a greeting

• inspire interest or curiosity

• be very general

• be straight to the point

44. If you have to email your boss bad news, which of the following is considered the best way to accomplish that?

Answers:

• Use the Sandwich Method and give them some good news followed by the bad news and then conclude with any recent positive results.

• Use the Beat around the Bush Method to avoid engaging the problem and instead talk about other parts of the company

• Use the Pour it On Method and tell them the bad news first without sugar coating it so that you do not waste time.

• Do Nothing and let them figure out on their own

45. When adding a signature to a letter or e-mail, the order (top to bottom) should be...

Answers:

• Name; Position; Company; Address

• Name; Position; Address; Company

• Name; Address; Position; Company

• Company; Address; Name; Position

46. In Outlook What would you do if you want to send a particular email to 25 persons at one go and you do not want anyone in those 25 recipients to know who else received the email?

Answers:

• Use CC and send the mails

• Print and use the postal service

• Address the email to yourself, and then use Bcc for the other 25 email addresses

• Use 'from' and send the emails separately

47. In business, what does TBD commonly stand for?

Answers:

• Team Building Development

• To Be Divided

• Treasury Bureau Department

• To Be Determined

48. What does "COB" mean in the following sentence:    I need your status report by COB.

Answers:

• Cost Of Business

• Common Operating Budget

• Carry Out Business

• Close Of Business

49. At some point your boss may ask you to take ______ at a meeting. This task isn't reserved for secretaries only. Any person who attends a meeting may be asked to do this.

Answers:

• time

• schedule

• agenda

• minutes

50. When would be a good opportunity to use the "Cc:" feature?

Answers:

• You want to delete an email

• You want to get your boss's attention

• You find a press release that is relevant to everyone in the office

• You get a message and you're not sure if it's spam

51. Correct the following sentence: "There is no way your missing the company's picnic."

Answers:

• "Their is no way your missing the company's picnic."

• "There is no way you're missing the companys picnic."

• "There is no way you're missing the company's picnic."

• "There is no way your missing the companies picnic."

52. True or False? You should use the hold button as often as possible when fielding incoming calls.

Answers:

• False

• True

53. What does the "tab" key do in word processing programs?

Answers:

• Double spaces the paragraph

• Deletes the last word

• Indents

• Bolds the font

54. <AR> means:

Answers:

• Action Required

• Anonymous Response

• Already Read

• After Receiving

55. Which is a good policy for effective teamwork in a support environment?

Answers:

• Let people know which successful parts of a project were your idea

• Share credit for both successes and failures

• Work alone on the parts of a project you do well, so that the outcome represents a cohesive vision

• Call out people who aren't pulling their weight to the group

56. In Outlook, If you send an email and want to get it back because you forgot to put in important information, how do you get it back and send out the right email?

Answers:

• Click on Actions: Recall and Replace

• Click on Actions: Recall on read email.

57. What should you include in the first two lines of an email?

Answers:

• Your company's name

• Your boss' name

• Your contact information

• The purpose of the email

58. Outward correspondence is always printed on:

Answers:

• A legal pad

• Company letterhead

• Completely blank printer paper

• Lined printer paper

59. True or False? If your superior is conducting activity such as insider trading and is caught by the SEC, you could be liable as well if you handled any of the traded information?

Answers:

• True

• False

60. When logging a phone message, which of these is NOT a recommended field in the call log?

Answers:

• The caller's name

• The caller's message

• The caller's phone number

• The caller's email address

61. Which of the following is not an appropriate font for use in business correspondence?

Answers:

• Times New Roman

• Tahoma

• Comic Sans Serif

• Courier New

• Arial

62. What does POC stand for?

Answers:

• Point of Contact

• Post occupied

• Payment of Cash

63. What is the most common definition for the acronym POS?

Answers:

• Program of Study

• Probability Of Success

• Point of Sale

• Public Opinion Strategies

64. What does "subordinate" mean?

Answers:

• A person in an important, specialized position.

• A person who answers to a superior.

• A person who provides expert advice to a company.

• The highest level a person can obtain.

65. Which of these are NOT typical tasks of an administrative assistant?

Answers:

• Answering telephone enquiries from customers

• Providing technical troubleshooting support

• operating a range of office machines such as photocopiers, computers and faxes

• Sorting and distributing incoming mail to areas and staff within the organization

66. You need to finish the document latest tomorrow EOB. This means:

Answers:

• Tomorrow by lunch

• Tomorrow by the end of business

• Tomorrow after work

• Before business opens tomorrow

67. In a business letter, if you want to include any attachments to the letter, how would you reference it?

Answers:

• Supplement

• Additional

• Enclosure

• Closing

68. "Be sure to follow up with Michael via phone if he doesn???t return your email by 2 pm tomorrow.??? According to this sentence, how should you contact Michael to follow up?

Answers:

• Send an email

• Send a fax

• Call him

• Schedule a meeting for 2 pm tomorrow

69. In a business setting, what does NDA stand for?

Answers:

• Needed Daily Allotment

• Non-disclosure agreement

• Necessary Data Access

• National Department of Agriculture

70. Which signature is most formal?

Answers:

• Love,

• Best wishes,

• Thanks,

• Sincerely,

71. True or False? Email signatures are required to contain a street address.

Answers:

• False

• True

72. Which of these are NOT typically included in a fax cover sheet?

Answers:

• The number of pages

• The sender

• The deadline for reply

• The recipient

73. What is a fiscal year?

Answers:

• A profitable year for a company

• A year where a company has to reduce their budget

• A 12-month accounting period

• The budget allotted for the upcoming year

74. What is a fiscal year?

Answers:

• A profitable year for a company

• A year where a company has to reduce their budget

• A 12-month accounting period

• The budget allotted for the upcoming year

75. True or False? By responding to spam emails, employees are actually confirming their company email address as a valid address to spammers.

Answers:

• False

• True

76. True or Falsle: It is always appropriate to introduce two people over email without checking with each first.

Answers:

• False

• True

77. Regarding sales, what is the most common meaning of GP in business?

Answers:

• Gross Product

• Great Product

• Gross Profit

• Gold Points

78. What does PTO stands for?

Answers:

• Paid Time Off

• Permanent time off

• Power time off

79. When receiving a meeting proposal in Outlook, what do you do if you want to accept the meeting, but at another date/time?

Answers:

• Use "Decline and propose new time" option, which automatically changes the meeting maker and sends the proposal back for approval

• Decline the meeting and create another one, at the desired date/time

• Write an email to the sender asking if he can send another meeting maker

80. In Outlook: It is possible to view others' calendars, inboxes & contacts if they allow you to do so.

Answers:

• True

• False

81. In the business world, R&D stands for...

Answers:

• Record & Display

• Retained & Disbursed

• Research & Development

• Risk & Dividend

82. When booking a meeting you should:

Answers:

• use text message - it is the most convenient option for everyone

• use email - it provides a written record and confirmation

• use the phone - it's more personal

83. Someone making a comment is doing what?

Answers:

• giving a lecture

• giving an opinion

• asking a question

• making a subjection

84. When forwarding an email to a co-worker or supervisor via Outlook, what button should be clicked?

Answers:

• Mark Unread

• Reply All

• Reply

• Forward

85. In business, Q3 means:

Answers:

• quantity: 3

• third-rate quality

• third quarter

86. What is the suggested way to begin a business letter in which you do not know who the recipient will be?

Answers:

• Hello,

• To Whom It May Concern:

• Hello Mr. or Ms.:

• To the person reading this letter,

87. In the phrase "The documents will be mailed by EOD," what does EOD stand for?

Answers:

• End of Day

• End of Deadline

• Early off Deadline

• Eastern Office Day

88. True or False: Emoticons and shortcuts for real words are appropriate in business emails.

Answers:

• True

• False

89. A record of the proceedings of a meeting such as who attended, discussions that took place, action to be taken, and the time the meeting closed is known as:

Answers:

• Ledgers

• Minutes

• Folios

• Files

90. It's 5pm, but there is an office crisis. What should you do?

Answers:

• Stay late but inform your employer that you are not happy about it and will probably not be able to do it in the future

• Stay late only if your employer promises to pay overtime

• Stay late and do whatever it takes to get the job done

• Apologize and go home. Finishing the project a day late is fine

91. True or False? When typing up a record of the proceedings of a meeting, you must keep all matters in the order they were discussed at the meeting - even if they differ to your agenda.

Answers:

• True

• False

92. When adding a signature to a letter or e-mail, the order (top to bottom) should be ______.

Answers:

• Company; Position; Name; Address

• Position; Address; Name; Company

• Name; Position; Company; Address

• Company; Address; Name; Position

93. If the supervisor on duty gives you a task you do not understand, you should

Answers:

• get a co-worker who is more experienced to complete the task.

• simply refuse to perform the task

• ask your supervisor for further clarification

• tell your supervisor you do not know how to do it and ask him to assign a co-worker the task

• try to figure it out on your own

94. If you work for multiple bosses, what is the recommended method for keeping organized?

Answers:

• Create one folder and put all your work for all the individuals in the same folder

• Keep all your work in stack on the corner of the desk for easy access

• Create separate folders for each day of the week and put all work for all the bosses in the same folders

• Create separate folders for each individual and keep projects organized accordingly

95. What does "Enclosure" mean at the bottom of a letter?

Answers:

• The letter pertains to property foreclosure

• The letter has been overnighted and demands immediate attention

• The letter is wrapping up and ending a conversation chain

• The letter included additional documents in the same envelope

96. COB stands for?

Answers:

• Close of Band

• Capable of Banking

• Close of Business

• Copy of Backup

97. Which closing phrase is NOT appropriate for a business letter?

Answers:

• Sincerely,

• Best regards,

• Forever Yours,

• Yours truly,

98. What do you do when the copier is malfunctioning?

Answers:

• unplug machine, connect to generator

• change paper to a heavier paper, and re-try

• pry the glass top and reconfigure the central control box

• Remove power, check toner, check for paper in compartments, replace power, call repair man

• Remove power, clean glass, call repair man

99. After you read an office memo that is confidential, you should

Answers:

• discuss it with your family to determine how it impacts you

• discuss it only with your friends and co-workers

• not discuss it with anyone

• discuss it with persons in rival companies

• discuss it with government officials

100. A period of 12 months used for accounting purposes is known as a(n) _________ year.  This period may or may not coincide with a traditional January-December calendar year.

Answers:

• CA

• capital

• fiscal

• CPA

• budget

101. True or False? An administrative assistant who repeats every conversation heard and gossips with other staff members is prized for being friendly and professional

Answers:

• True

• False

102. What is an EIN?

Answers:

• Environmental Interest Network

• Electronic Invoice Network

• Employer Identification Number

• Earned Income Number

103. What does the ???ooo??? abbreviation mean in business e-mail conversation?

Answers:

• Out of office

• Out, On a trip, Online available

• I???m only available in my office

104. What is the common meaning for FIFO in business?

Answers:

• Free In Free Out

• Fade In Fade Out

• First In First Out

• Fly In Fly Out

105. Your boss is expecting a client, but he is too busy. What would you do if the client comes earlier than the scheduled time?

Answers:

• You tell him to come back later as your boss is very busy right now.

• You introduce yourself, walk him to the meeting room, offer him something to drink and kindly tell him to wait for a while as your boss is delayed.

• You tell him to have a seat and wait for your boss, as he is very busy right now.

106. You got an invitation to meet your CHRO. The person you will see is:

Answers:

• Chief Hour Recorder Officer

• Contract Head Recruiting Organizer

• Central Hour Recorder Officer

• Chief Human Resources Officer

107. What does INC in company name stand for?

Answers:

• Incorporated

• Shine

• Company name

• New name

108. In Outlook, Can you manage someone else's calendar if given permission?

Answers:

• No

• Yes

109. In Outlook, can you add meetings to other people's calendars?

Answers:

• Only if they allow you to

• No

110. When choosing a font, you should look for something:

Answers:

• bold and unique

• simple and clean

• fancy and colorful

111. True or False? Once you are comfortable working with your boss, it is usually recommended to use phrases like "honey" or "dear" when speaking to them.

Answers:

• False

• True

112. What is "memo" short for?

Answers:

• Memorial

• Memoir

• Memorandum

• Memorize

113. What does FYI stand for?

Answers:

• Follow your intuition

• Find your invoice

• For Your Information

114. What does CFO stand for?

Answers:

• Chief Financial Officer

• Chief For Oracle

• Chief Financial Owner

115. What is a good way to start off a letter?

Answers:

• What's up

• Hi Mate

• How'd You Do

• To Whom It May Concern

• Hey There

116. What computer program is generally used to create spreadsheets?

Answers:

• Word

• Excel

• SharePoint

• Outlook

• PowerPoint

117. What computer program is generally used to create presentations?

Answers:

• PowerPoint

• Outlook

• Excel

• Adobe

• Image Line

118. True or false? When using a Gmail account, it is possible to unsend an email.

Answers:

• True

• False

119. What does a NET-payment  term mean

Answers:

• Payment after product/service is tested and proves satisfactory

• Payment upon receipt

• Payment following delivery/shipment

• Prepayment upon order

120. Can Outlook show multiple time zones?

Answers:

• No, it can only display one time zone

• Yes, it can display up to 3 time zones at a time

• Yes, it can display 2 time zones at a time

121. True or False? When drafting a letter, "Please let me know if..." is recommended instead of "Please do not hesitate to contact me should you..."

Answers:

• True

• False

122. What is a management style that is used for breaking down projects into small components?

Answers:

• Work breakdown structure

• Work breakdown strategy

• Project breakdown structure

• Project breakdown strategy

123. In Outlook, True or False: Contacts and the Address Book refer to the same function.

Answers:

• False

• TRUE